Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 158 sonuç

Konu: Ankaraspor-Galatasaray

Quote Originally Posted by sherryy
    eray hamza kim leyn
    nart nart suskorakokoko

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

abi bu arada bişey dikkatimi çekti, hiç Hakan (ankaraspor GK) ondan bahseden yokya, adamın hakkını verin kardeşim..
    hep tartışılan bişeydir "penaltıyı atan mı kaçırır, kaleci mi tutar" o tartışıla dursun ama helal olsun kaleciye ilk defa izledim kendisini ama gerçekten beğendim..
    sadece penaltı pozisyonları için değil Chelo'nun şutunuda iyi çıkardı, çok iyi bi maç çıkardı..

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

yaw cümleye baktım ben bir an bizim futbolculardan birinden bahsediyon sandım
    Takımdada hamza diye biri yok
    pardon beyler büyük pot kırdık

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by enesao
    arkadaslar ben mactaydiiim baska olan kimse varmiydiii?
    enesao ayağın uğurlu gelmedi demekki
    bende diyorum niye kaçtı o penaltılar sebebi belli oldu.

Quote Originally Posted by nart_susruko
    abi bu arada bişey dikkatimi çekti, hiç Hakan (ankaraspor GK) ondan bahseden yokya, adamın hakkını verin kardeşim..
    hep tartışılan bişeydir "penaltıyı atan mı kaçırır, kaleci mi tutar" o tartışıla dursun ama helal olsun kaleciye ilk defa izledim kendisini ama gerçekten beğendim..
    sadece penaltı pozisyonları için değil Chelo'nun şutunuda iyi çıkardı, çok iyi bi maç çıkardı..
    şanslı gecesiydi. ben beğendim. bunun yanında Hakan Şükür'ün karşı karşıya posizyonunu ve Necati'nin aşırtmasınıda çıkarttı.

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

Quote Originally Posted by şampiyon
    enesao ayağın uğurlu gelmedi demekki
    bende diyorum niye kaçtı o penaltılar sebebi belli oldu.
    yook yaaw alla alla
    necati ve hakan atamiyosa benim sucum nee
    necati nin penaltisini kaleci kurtarmadi necati onun kucana attiii... ama hakan inkini mukemmel kurtardii

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by sherryy
    yaw cümleye baktım ben bir an bizim futbolculardan birinden bahsediyon sandım
    Takımdada hamza diye biri yok
    pardon beyler büyük pot kırdık

Quote Originally Posted by ermoon
    şanslı gecesiydi. ben beğendim. bunun yanında Hakan Şükür'ün karşı karşıya posizyonunu ve Necati'nin aşırtmasınıda çıkarttı.
    o pozisyonlarda vardı evet..

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

h.arıkan 1 : 1 g.saray en ii sonuc

ilk yarı ankara biras daha cesaretli olabilseydi macı alabilirdi. gs yi üstüne cekti sürekli. gs de golu buldu dogal olarak. her zaman ki gs.bide sansızlık vardı. biri bedavadan(''özellikle bile bile verildi hakem taraf tuttu'' demiyorum) iki penaltı kacırdı gs. kötü baslangıc oldu.
    inş. tr liginde böyle, şl liginde tam tersi şekilde devam eder.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

hakem mi bedavadan mı
    33 hafta sonunda iyi olupta finishi iyi yapamayanlar gördük biz..
    bitişi güzel olur inşaallah geçen seneki gibi..

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

benim içimden gelen bu senin içinden gelen de o. kalbimden geceni söyledim bi fb taraftarı olarak. penaltı yorumum da şimdilik bana kalsın. daha net görmem gerek yarın. sonra daha iddialı konusurum

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by M@kiN
    benim içimden gelen bu senin içinden gelen de o. kalbimden geceni söyledim bi fb taraftarı olarak. penaltı yorumum da şimdilik bana kalsın. daha net görmem gerek yarın. sonra daha iddialı konusurum

ama birde gerçekler var tabii..

Bu Hakan Arıkan kaç yaşında bilmiyorum ama gençse milli takımda banko oynar müthişötesi bir maç çıkardı..

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

23 yaşında kendileri, gerçekten iyi maç çıkardı ama 1 maçlada milli takım olmaz herhalde..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

evet bi macla milli takıma gidilseydi her kaleci milli olurdu ayrıca bişey soracam bu jevric ankaradan gittimi?

ya 2 penaltı nasıl kaçar 1 puan için sonra çok yırtınacağız

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by nekop
    evet bi macla milli takıma gidilseydi her kaleci milli olurdu ayrıca bişey soracam bu jevric ankaradan gittimi?
    evet jevrici gönderdiler
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Maçın adamı Kaleci Hakan dı.2 penaltı ve bazı net pozisyonlarda kalesini ii korudu.Ankara maçı alabilirdi ama son 10 dk işi bozdular ve açık verdiler Ankara kalecisine dua etsin maç farka gidebilirdi
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Kaleci Hakan maça damgasını vurdu.. Kıran kırana maç oldu 82. dakikaya kadar.. 82den sonrasını izleyemedim elektrikler sağolsun
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sinirimden birşeyleri parçalayabilirdim. Hele o 2.penaltıdan sonra. Resmen harcadılar maçı ya. Lige 2 puan kayıpla başladık. Olcak işmi bu?
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

yaaw herkes kaleci hakan 2 penalti kurtardi deyip duruyo...
    2 tane kurtarmadi 1 tane kurtardi necati zaten penatiyi onun uzerine attiii

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

yaaw herkes kaleci hakan 2 penalti kurtardi deyip duruyo...
    2 tane kurtarmadi 1 tane kurtardi necati zaten penatiyi onun uzerine attiii
    necati beceriksiz demiyonda ustune attı diyonn

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

Quote Originally Posted by bursa_mc
    evet beceriksiz... bak diorum artik o adamdan adam olmaz.. hayir gelmez ondan gs ye satsalarda kurtulsak. bunu sadece penalti kacirdigi icin demiorum gecen sezonki maclari ve milli takim maclari.. bide ben dunku maca gitmistim mactan önce sut calismasi yapiolardi sirayla sire necati ve hasan sas a gelince tribiunlerde buyuk bi kahkaha sesleri yukseliodu cunku cektikleri sutlar kaleden ayri yerlere gidiodu...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by FenerBahceLi
    iddaa oynasam 1x oynardım walla. ama oynamıyorum. bence ortada bi maç olur. Ama Ben Ankarasporun şansıyla kazanacağı kanısındayım bakalım nolacak 10 dk kadar bişi kaldı
    walla keşke oynasaydım iddaa yaw tutturmuştum. haftaya oynarım. anlaşıldı yeni sezonda formdayım.

Quote Originally Posted by bursa_mc
    Necati niye becereksiz olsun ki? Her penaltı kaçıran futbolcu beceriksiz ise dünya'da iyi oynayan futbolcu yoktur. Necati becereksiz olsa Galatasaray gibi bir takımda oynarmıydı? Sadece 7-8 maçtır performansı kötü.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by ermoon
    Necati niye becereksiz olsun ki? Her penaltı kaçıran futbolcu beceriksiz ise dünya'da iyi oynayan futbolcu yoktur. Necati becereksiz olsa Galatasaray gibi bir takımda oynarmıydı? Sadece 7-8 maçtır performansı kötü.
    Katılıyorum +1.. Ayrıca Carrusca Penaltı kaçırdı diyenlere siz ne diyodunuz hatırlatırım. Penaltı kaçırmakla ne beceriksiz olunur nede kötü futbolcu. bunları siz dediniz. kendinizle çelişmeyin

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

alakaya gel bize bazı bazı..
    ne alaka Necati'nin penaltı kaçırması ile beceriksiz olması, evet kötü oynadı, evet formsuz bu sadece bu maç için ya da hazırlık maçları için değil, geçen sezonun son 10 maçından beri kötü oynuyor Necati.. ama bunun beceriksizlikle bi alakası yok..

bu arada yine tartışmış Hasan ve Necati, ilk yarı bittiğinde soyunma odasına girerken tartışmışlar diğer Aslanlar araya girmiş ve GeretS te rest çeker gibi ikisini oyundan almış..

ama iyi oldu bu maç, silkelenme olur inşaallah takımda, herkes kendine bakar ve bi çeki düzen varir..

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

ben sizlere katilmiorum artik o adamdan ne köy olur ne kasaba... ilk geldigi sezon ve 2. sezon uzun sutlari cok iyiydi hatta cok golü vardi ama artik dogru duzgun vuramior topaa...

alakaya gel bize bazı bazı..
    ne alaka Necati'nin penaltı kaçırması ile beceriksiz olması, evet kötü oynadı, evet formsuz bu sadece bu maç için ya da hazırlık maçları için değil, geçen sezonun son 10 maçından beri kötü oynuyor Necati.. ama bunun beceriksizlikle bi alakası yok..

bu arada yine tartışmış Hasan ve Necati, ilk yarı bittiğinde soyunma odasına girerken tartışmışlar diğer Aslanlar araya girmiş ve GeretS te rest çeker gibi ikisini oyundan almış..

ama iyi oldu bu maç, silkelenme olur inşaallah takımda, herkes kendine bakar ve bi çeki düzen varir..
    evet kavga yapmis olabilirler cunku 2. yari basladiginda hasan sas bizim bulundugumuz yerin önunde izledi maci.. orda bi kac kisi vardi onun maci klubede izlemesi icin ikna etmeye calisiyodu aama o gitmiodu sonra 4.hakem geldi konustu kulubeye gitti

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

ben sizlere katilmiorum artik o adamdan ne köy olur ne kasaba... ilk geldigi sezon ve 2. sezon uzun sutlari cok iyiydi hatta cok golü vardi ama artik dogru duzgun vuramior topaa...
    sırf böyle düşünenlere karşı bu adamın coşmasını istiyorum ama tık yok Necati'de..
    Necati duy artık sesimiii...

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

sırf böyle düşünenlere karşı bu adamın coşmasını istiyorum ama tık yok Necati'de..
    Necati duy artık sesimiii...
    biz dun parcaladik kendimizi... arman icin oyna forman icin oyna bizim icin oyna necatii dedik.. adam el sallayip öpmekten baska bisey bilmio

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Karan & Kabze dönünce görürüm ben onu..

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri