Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Gereksiz bir maç. Mersinli oyuncuları boşuna yormasalar bari, haftaya oynayacakları maça konsantre olsunlar.
Galatasaray çok rahat kazanır,Drogbanın maçı olur
Moraller bozuk. Kazanırız ama kolay olmaz
kadroda bazı oyuncuları dinlendirmezse 3-4 farklı bir galibiyet bekliyorum ben bu hafta.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Mersin ligte kalma şansını Beşiktaş maçında bitirdi.İç sorunları olan bir kulüp zaten Mersin.Bizim için baya bir rahat maç olur.
3 puan gelsin de skor önemli değil.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Mersin gemileri hemen yakmamalı buradan gelecek bir 3 puan -çok zor- ligde kalma adına mükemmel olur.
Akhisar'ın Trabzonspor ile oynadığı ve Ordu'nun Fenerbahçe ile oynadığı haftada büyük avantaj sağlayacaktır.
Zor maç olur banko Galatasaray olsa da Nobre'nin olduğu yerden korkarım ben abi.![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Herkesin dediği gibi kolay maç olacağını sanmıyorum.Kazanırsak bile zor bir galibiyet olacaktır.Umarım kayıpsız bir şekilde bu haftayı atlatırız.
bence kolay bi maç olmayacaktır. galatasaray'ın çok temkinli oynaması lazım. avrupadaki kondüsyon sınırları zorlayan takım ligte her maç başladığı gibi önde pres ve rakibi bunaltan baskıyla bi kaç gol atarsa net bi şekilde kazanırız. tahminim de bu yönde. 3-0 galatasaray alır gibime geliyor...
Her zamanki gibi ilk 20 dakikada işi bitirmeliyiz. Rahat maç olamayacak belki ama umarım kazanırız.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Gol atarsak,atacağımız gollerin Drogba'dan gelmesini isterim.Forvet oyuncusundan çok daha çok forvet arkası oynuyor gibi ama biz alışık değiliz o Drogba'ya,gollerini atıp tribünlere doğru yardırsın istiyoruz,istiyorum.
Sneijder'in kendisini bulmasını istiyorum artık bu maçta.
Selçuk ve Riera cezalı. Yekta ile Hakan oynar herhalde onların yerinde. Bunun dışında rotasyon beklemiyorum ligde kaldı 7 maç, hepsi final değeri taşıyor artık. Yine iyi bir ilk yarı bekliyorum, umarım gol ve golleri bulup rahat bir maç izleriz.
Rakibin matematiksel olarak şansı devam ediyor dikkat etmek gerek öyle yeneceğiz diye çıkarsak zorlanacağımız kesin.İlk 20 dakikadan işi bitirmemiz lazım Furkan'ın oynamasını istiyorum bu maç görelim şu çocuğu ya.
soyle bir kadro bekliyorum
Sabri-G.zan-Dany-Hakan
Hamit-Melo-Furkan-Amrabat
Umut-Drogba
Kaleye de Eray'ı koysaydın abi
Fatih Terim asla böyle bir kadro çıkarmaz diye düşünüyorum.Kupa maçı değil bu,şampiyonluk yolunda ki 7 maçın her biri aynı önemi taşıyan maçlarından biri.
Edit:
İlk 11 oynar mı bilmiyorum ancak Elmander kesin forma şansı bulur bu maçta.
İçimde hocanın Furkan'ı oynatacağına dair bi his var. 11 mi başlar sonradan mı girer bilemem ama Furkan oynar gibi geliyor. Maça gelirsek Nobre'nin duran toptan bi golü var kesin ama yine de alırız bu maçı.
Screw you guys, I'm goin' home
Bu tür maçlar genelde beklentilerin aksine ya zor geçiyor 1-0 gibi alınıyor ya da puan bırakılıyor. Bazen de yine beklentilerin aksine çok daha kolay geçiyor, ciddi farklı kazanılıyor. Selçuk'un yokluğunda ortasaha performansının olumsuz etkilenebileceğini düşünüyorum. Umarım Drogba artık gol bulur. Bir kaç haftadır ligde iyi performans gösteriyor fakat gol atarsa açılabileceğini düşünüyorum. Zira adam sürekli pivot özelliklerini kullanıp başkalarına gol attırıyor, yani takım kurgusu buna zorluyor. Ancak şöyle şanına yakışır bir gol bulursa; ilerisi için psikolojikman rahatlayacağını düşünüyorum.
#Bugün Günlerden Galatasaray !
nedir bu hamit sevdasi anlamiyorum.
Muslera Sabri Dany Gökhan Hakan Hamit Melo Emre Sneijder Burak Drogba.
Yedekler : Eray Eboue Semih Yekta Amrabat Umut Elmander
eboue'nin dinlendirilmesi çok mantıklı çünkü madrid maçının en iyilerinden biriydi ve çok yüksek tempoda oynadı. semihte aynı şekilde.. zaten riera ve selçuk kart cezalısı ki selçuk'un yerine emre'nin olması en mantıklısı çünkü emre uzun süredir formaya aç ve kendini ispatlamak isteyecektir. bu da performansıyla doğru orantılıdır. güzel kadro, umarım gol yemeden kazanırız.![]()
Kadro çok güzelEmre inşallah iyi oynar.
Sol ortasaha için iyi bir alternatif Emre Çolak. Ben iyi oynayacağını düşünüyorum.
Emre Çolak'ın forma şansı bulacak olmasına çok sevindim. Umarım iyi oynar ve daha sık forma şansı bulur.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Katılıyorum, çok koşan oyuncuya iyi oynuyor deniyor bizim ülkemizdeÖzellikle ilk golde Semih'ten çok Eboue'nin hatası vardı.
Mersin'in ligde kalacak direnci gösterebilmesi artık çok zor. Zaten bir kıpırdanma olsa geçtiğimiz haftalarda olurdu, lig arasında yapılan takviyeler de beklenilen katkıyı sağlayamadı. Galatasaray için kolay maç olacaktır. İlk yarıda yarım saat kendi oyununu oynasın istediği skoru alır. Çok büyük kalite farkı var arada.
Takımların kalite farkı tartışılmaz ama istek aynı. Her iki takımdan puan amaçlıyor. Bu da her türlü sürprize açık bir maçın bizi beklediğini gösteriyor. Yalnız bir istisnayla, İlk golü Galatasaray atarsa ve bu gol erken gelirse maç kopar.
...
Stat bombos iyi gun taraftarlari sizi.
Ben günler öncesinden demiştim,stad boş olur diye.Ciddi manada kombineli taraftarlarımızın kafadan sıkıntıları var.
Edit:
Turnikelerde sıkıntı varmış,pardon kombineli reyizler![]()