Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

22 84.62%
  • Berabere biter

1 3.85%
  • Mersin İdman Yurdu kazanır

3 11.54%
Sayfa 4 / 14 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 407 sonuç

Konu: Galatasaray - Mersin İdman Yurdu | STSL 28. Hafta

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Fatih Hoca haklı da olsa öfke kontrolü kurslarına gitmesi gerekiyor.Cidden yani çok sinirli.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Fatih Terim'in bu hareketi kasıtlı yaptığını hepimiz biliyoruz, ortada bu denli tepki verilecek bir durum olmadığını kendisi de biliyor ancak bunu yapması gerekirdi kendi adına. Ordu maçındaki gibi bir reaksiyon bekliyor bence oyunculardan. Ki bu gerginlik oluşmasa oyuncular kolay kolay reaksiyon vermezler..

Bence Fatih Terim'in taktik dışında kazanma tekniği biraz da bu. Doğru yanlış tartışılır ancak işe yarıyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Hakemin hatalı bir kararı varsa oda Hamit'i 2. sarıdan atmamasıdır. Direk bileğine bastı Lawal'in faul bile vermedi. Fatih Terim o kadar hareket etti saydı sövdü tribüne yollandı mı göremedim ? Muslera olmasa abartmıyorum maç 3-0 felandı heralde. Mersin o kaçırdıklarını aramazsa iyidir. Kırmızı kart ise doğru karar orada omuz omuza mücadeleden fazlası var Dany kolunu açarak itiyor.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Fatih Terim'in bu hareketi kasıtlı yaptığını hepimiz biliyoruz, ortada bu denli tepki verilecek bir durum olmadığını kendisi de biliyor ancak bunu yapması gerekirdi kendi adına. Ordu maçındaki gibi bir reaksiyon bekliyor bence oyunculardan. Ki bu gerginlik oluşmasa oyuncular kolay kolay reaksiyon vermezler..

Bence Fatih Terim'in taktik dışında kazanma tekniği biraz da bu. Doğru yanlış tartışılır ancak işe yarıyor.
    Bu taktik neredeyse hakeme neredeyse fiziki saldırıyı da içeriyor mu? Biz böyle bahaneler bulmak zorundayız anladım da. Bir de olup bitenler var.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Fatih terim diyoruz trnin en iyisi diyosunuz yaptığı hareketlere bak

tr"nin en iyisi diye bu hareketleri yapmicak diye bir kural yok her insan bir degildir bi adam vardir sinsidir bi adam vardir sinirlidir bi adam vardir çilgindir bi adam vardir serttir biri vardir yumsaktir

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Burası Türkiye bir futbol çölü
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu maçı kazanacağız başka yolu yok !

Saldır Galatasaray !

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Takım elbiseli kişiler kimdi Terim'in fiziki temas uyguladığı bilen var mı ?

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Mersin'i fazla hatta çok fazla küçümsedi Gs. Ben hakemin kötü yönettiğini düşünmüyorum!

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

He bu arada hiç küfür etmezdi galatasaray tribünleri "Hepiniz ..." küfürlerini deplasman tribününde ki Mersin taraftarı ediyordu heralde

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

2 yıldır etmiyordu dediler sana da fırsat doğdu tabi
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Nerdeyse oradaki kadını bile ittiriyordu az kalsın...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ya bırakın tartışmayı,olan oldu maça bakın.Maçtan sonra tartışın bol bol.Lütfen beyler tahrik olmayın,tahrik etmeyin.Maça odaklananın.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Bu sadece bu maçla kalan bir şey değil ki galatasaray aleyhine bu sene o kadar taraflı maçlar yönetildi sayısız hata yapıldı bir süre sonra insan kafayı yeme seviyesine geliyor
    Hakemlerin genel problemi.Bu sene başı yanmayan takım yok.Bana sorarsan Galatasaray hakem yönünden diğer kulüplerden bir nebze daha şanslıydı.Somut olarak Fenerbahçe'nin 2 tane golü verilmedi bu sezon Caner olayına hiç girmiyorum.Fenerbahçe örneğini veriyorum çünkü diğer takımların maçlarını takip edemiyordum bir süredir.Özetle hakemler çok kötü ve bunun rengi yok.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    He bu arada hiç küfür etmezdi galatasaray tribünleri "Hepiniz ..." küfürlerini deplasman tribününde ki Mersin taraftarı ediyordu heralde
    her maç etmiyoruz 2 yilda bir ediyoruz demekki her maçta etsek dilinden kurtulamicaz

bu arada hoca hakemin uzerine yurudu diye atilmadi topu yere vurdu diye atildi yukardaki videoyu izlerseniz zaten anlarsiniz hocanin zemine dogru el ve hareketlerini.

Nesil
    2007

Eboue, Amrabat girsin. 2-5-2 tarzı bir oyun oynayalım. Biraz fazla ofansif olacak ama yapacak bir şey yok.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    her maç etmiyoruz 2 yilda bir ediyoruz demekki her maçta etsek dilinden kurtulamicaz
    Yok sen her maç söylüyorsun ya etmiyoruz diye onu diyorum. Demek ki bir sınır varmış bak sinirlenince ediliyormuş. Geçen senelerde bizim takıma neler yapıldı da o küfürler edildi sen düşün

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Beyler biraz sakin olur musunuz ?

Burada hakeme öfke kusunca devre arası girip hakem bunları okumuyor. Hakemi forum kuralları içinde eleştirin lütfen.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fatih Terim'in daha sakin olması gerekirdi. Orada gereksiz yere büyüdü olaylar. Kenardan müdahale ettiler adama hemen o da sinirlendi fakat fazla abarttığını düşünüyorum.

Ayrıca hakem de öyle çok çok kötü bir yönetim sergilemiyor. Gayet iyi bence. Kötü gibi görünmesinin sebebi taraftarın hoşnutsuzluğu ki bu da kötü oyun ile alakalı. Emre Çolak nerede oynayacagını tam olarak anlayamamıs durumda ilk yarı itibariyle. Birisi ona sol açıkta ya da forvet arkasında değil sol iç orta saha olarak oynadıgını hatırlatmalı, arada sırada geri gelip top yapmalı. Emre'nin yapması gerekenleri Sneijder yapmaya çalışıyor bir ileri geliyor, bir geri gidiyor, çabalıyor fakat yoruyor bunlar da onu. Hamit yokları oynuyor. Ne sağ bek oynarken ne de orta saha da oynarken resmen sahada yoktu. Bakalım ikinci yarı neler olacak. Umarım Galatasaray teknik ekibi saçmasapan değişikliklerle maçı daha da berbat etmez.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Hamitin kırmızıyı hakem yemiş

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu ülkede hakemlere ana avrat küfür etmek, rakibe küfür etmek, şike yapmak, ırkçılık yapmak serbest! Topu yere vurmak yasak!

Fatih Terim'e laf söyleyenler şunu bilsin; Hoca hakemin üstüne yürüdü diye atılmadı! Topu yere vurdu ve atıldığı icin üstüne yürüdü!
    Ahkam kesenlerin dikkatine.

Ben TV başında sinirleniyorsam, Fatih Terim de tepki verecek, o da insan. Bize olunca herşey çok kolay, ismi lazım olmayan kişilerin sahaya girip sonrasında da abuk sabuk konuşmalarının karşılığı para cezası oluyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Amrabat girdi hadi be keloglan al su maci cevir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Sahada onu yapan kim bilir soyunma odasında ne yapar ?
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Amrabat hadi oğlum,şu maç bir oyna yavrum be,hadi be.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Sneijder yine boş bir maç geçirdi ve çıktı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Emre ağlıyormuydu bana mı öyle geldi ?

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Sneijder yine boş bir maç geçirdi ve çıktı
    Takımda dolu maç geçiren var mı?

Nesil
    2010
    Yer
    [01]

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Sahada onu yapan kim bilir soyunma odasında ne yapar ?
    Katılıyorum, Beyler Şunun Farkına Varın Terimde Taktik bilgisi Yok, Yürek Var Ama Bildiğimiz yürek değil, bildiğiniz Oyuncuların Gözü krokuyor Mecburen Oynuyor Oyuncular, En Başından beri Terimin Takıma Gelmesine Karşıydım Bu Takıma Lucescu Gelse İnanın Daha Farklı Şeyler Olabilirdi, Yazıklar Olsun.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Takımda dolu maç geçiren var mı?
    orası ayrı ama sneijder bir türlü düzelmedi

Sayfa 4 / 14 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri