Sayfa 377 / 578 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427477 ... SonSon
11,281 ile 11,310 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Furkan'ın bu sene kiraya verilmesi gerekirdi. Yani en mantıklısı bu olurdu.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Burak'ın cezasına itiraz etmişiz.

Aslında cezaya itirazdan çok çıkartılan yanlış sarı karta itiraz etmişiz.UEFA'nın kurallarına göre öyle bir itiraz etme hakkımız varmış.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

itiraz olumsuz ret cevabi geldi.

sneijder klubumuzun masor"u ile sakalasirken.

http://www.youtube.com/watch?v=yCE18...ature=youtu.be

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Şimdi ligte önümüzde 6 maç kaldı.Hayırlısıyla şu Real maçını galibiyetle atlatırsak ondan sonra lige odaklanmalıyız iyice.Bu sene şampiyon olmak şart oldu.Fenerbahçe maçına en az 4 puan farkla gitmemiz gerek.Ama sanki bana 'bir şekilde' 1 puan farkla gidecekmişiz gibi geliyor.Bizim ligte en üstte kimin olduğu farketmez öyle kolay kolay bir kaç hafta önceden şampiyon yaptırmıyolar malum lig tv falan baya zarar eder.

Maç konusunda da söylediğim gibi Gökhan sene sonu satılıp,Emre kiralanmalı gerçekten çok kötüler.Belki de bu maçın buralara gelmesinin sebebi Gökhan Zan'dır.Yaptığı saçma sapan hatalar yüzünden bir sürü pozisyon yedik.Hocanın neden rotasyon yapmadığını şimdi daha iyi anlıyorum.Umarım kimse sakatlanmadan şu sezonu hayırlısıyla bir atlatırız.

Her maça şampiyonluk maçı gibi bakıp öyle çıkmamız lazım.Rakibi biraz bile küçümsediğinde neler olduğunu çok rahat görüyoruz.Güya bu maçı da rahat rahat fark atarak kazanıcaktık ama öyle olmuyor bu işler.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yaratıcı ama trajikomik.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal’dan Deklarasyon

6 Nisan akşamı oynanan Galatasaray-Mersin İdman Yurdu Süper Lig 28. Hafta karşılaşmasında, eğer takımımızın ve taraftarlarımızın gösterdiği olağanüstü direnç olmasaydı bu provokasyon çoktan hedefine ulaşmış olacaktı.

Bu gayretlerin, ligin bitmesine artık sayılı ve kritik haftalar kala, belli odakların tasarladığı planlı ve organize bir hareketin mahsulü olduğunu düşünmemiz için maalesef ciddi emareler bulunmaktadır.

Tüm spor kamuoyu hissetmekte ve bilmektedir ki, artık unutmak istediğimiz çok yakın bir geçmişte kapalı kapılar ardında ve masa başında bugüne kadar birçok organizasyon yapılmış, bunu uygulamak üzere belli isimler görevlendirilmiş ve bu gayretler birçok kez de maalesef başarıya ulaşmıştır.

Eşit rekabet ve adaletli yönetimler üzerine kurulmuş bir lige milyarlarca liralık yatırım yapan kulüpler, sponsorlar ve her şeyden önemlisi hayatının önemli bir bölümünü bu spora adamış futbolseverler için, OYUNUN ADALETSİZ OLDUĞU endişesinin ortaya çıkması, gerekli tedbirler derhal ve gecikmeden alınmaz ise, bütün spor sektörünü tehdit eder boyuta ulaşmak riski ile karşı karşıyadır.

Ayrıca, bu gidişatın, zaten son yıllarda büyük yara aldığı bilinen ve çok önem verildiği her fırsatta altı çizilerek ifade edilen ligimizin MARKA DEĞERİni tamamen sıfırlayacağı da ortadadır.

Galatasaray Spor Kulübü, futbolu anlamsızlaştıran bu oyunun bir seyircisi olmayacaktır.
    Taraftarımızın bundan emin olarak tahriklere kapılmamalarını, saygın ve sağduyulu duruşlarını devam ettirmelerini önemle rica ediyorum.

Ünal Aysal
    Galatasaray Spor Kulübü Başkanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zannımca boş işler bunlar..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Tüm FB'li arkadaşlarımız yıllardır FB'nin üzerinde oyunlar oynanıyor diyor. Adeta kulübün resmi politikası haline geldi. Aziz Yıldırım'ın yazılı ve sözlü beyanlarında sürekli birilerine aba altından sopa gösterme yani sürekli bir gider yapma durumu var.

Galatasaray bu tür bir açıklama yaptığı zaman diğer takımları tutan arkadaşlarımız sanki bu tür ithamları ilk kez duyuyormuş gibi 'valla biz öyle bişiy görmedik' diyorlar.

Kimseyi özel olarak kastetmiyorum ama bu anlayış bitmedikçe; Türk Futbolu olarak bir gıdım yol gidemeyiz.

Fenerbahçe'nin şike mevzusunda değilim. Ancak bu sezon bu hakemlerden tüm takımlar çekti. Bu durumda neden ortak soruna karşı birlikte davranamıyoruz.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    Fenerbahçe'nin şike mevzusunda değilim. Ancak bu sezon bu hakemlerden tüm takımlar çekti. Bu durumda neden ortak soruna karşı birlikte davranamıyoruz.
    Hakemler gerçekten çok çok kötü. En iyisi dediğimiz Cüneyt Çakır bile lig maçlarında sapıtıyor. Yani bu hakem hataları bir senin tuttuğun takıma veya karşındakinin tuttuğu takıma olmuyor. Her takıma oluyor ve her takımda hakem hatalarından çekti. Ama hakemler harbiden düzgün olsalar şu ceza erteleme işinden sonra maçlara bile çıkmayarak protesto ederler. Dünyanın neresinde var bu ceza erteleme olayı. Bu ertelemelerle zaten TFF hakemlerinin ne halt olduğunu gösteriyor. TFF bile hakemine güvenmiyor. Şu anki durum karma karışık kimse memnun değil açıkçası.

10. Default

Benim çözüm önerim Almanya'dan Deniz Aytekin'i transfer edelim yardımcılarıyla birlikte. Hollanda'dan Serdar Gözübüyük'ü getirelim, derbileri kurtarırız. Kalan ufaklıkların yazık zaten sesi gür çıkmıyor, kafalarını ne kadar ezsen birşey olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Hakemler gerçekten çok kötü. En iyisi dediğimiz Cüneyt Çakır bile lig maçlarında sapıtıyor. Yani bu hakem hataları bir senin tuttuğun takıma veya karşındakinin tuttuğu takıma olmuyor. Her takıma oluyor ve her takımda hakem hatalarından çekti. Ama hakemler harbiden düzgün olsalar şu ceza erteleme işinden sonra maçlara bile çıkmayarak protesto ederler. Dünyanın neresinde var bu ceza erteleme olayı. Bu ertelemelerle zaten TFF hakemlerinin ne halt olduğunu gösteriyor. TFF bile hakemine güvenmiyor. Şu anki durum karma karışık kimse memnun değil açıkçası.
    Ceza erteleme çıktı.

Hakemlerin yazdıkları maç raporlarının hiç bir değeri kalmadı.

Ceza kurulunun verdiği neredeyse tüm cezaların tahkimde değiştirilmesi.

İstanbul BB'de çalışan bir hakem İBB'nin maçına verildi.

Sadece hakemleri suçlamıyorum. Bu olayların arkasındaki insanlar bu sene hakemleri çok kullandı.

Ondan sonra devre arası seminerlerinde hata yapan hakemlerin sırtlarını sıvazlayıp aslansınız kaplansınız dediler. böyle devam edin dediler. Ligin ikinci yarısında berbat bir durum söz konusu.

Ayrıca; Cüneyt Çakır'ın Avrupa macerası da belli destekler alıyor. Cüneyt Çakır'ın bu şekilde Avrupa'da iyi maç yönetmesinin arkasına sığınanlar var.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hoca sezon sonu için farklı planlarım vardı ama bu akşamdan sonra kalacağım, mücadeleye devam edeceğim, meydanı boş bırakmayacağım dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Hoca sezon sonu için farklı planlarım vardı ama bu akşamdan sonra kalacağım, mücadeleye devam edeceğim, meydanı boş bırakmayacağım dedi.

Hocanın bence sezon sonu bırakacağı çok önceden belliydi. Yönetimle arasında bir sıkıntı var. Bence devre arası transferlerden sonra o sıkıntı ciddileşti. Bu seneki başarısı tekrar İtalya kapılarını açabilir hocaya.

Zaten Milli Takımdan ayrılırken bir daha Türkiye'de bir takımda çalışmam demişti. Bence bu seneki hakem problemlerinden sonra Türkiye'de yine bu işlerin içinde bulunduğu için pişman olmuştur.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

projesi galatasaray ile ilgiliydi bence yonetime geçicekti yerine bi hoca gelcekti.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Onu bunu bırakında, bu takımdaki istek, hırs beni öldürüyor. Resmen gözlerim doluyor, son 2 senedir yaşattığınız tarifsiz duygularına kurban be Cimbom'um. Kalecisi gok atanı mı dersiniz ? Ön Liberosu penaltı kurtaran mı dersiniz ? 2 farktan maç çeviren mi dersiniz ? Eksik kalıp hakemleri yenmek mi dersiniz ?

İyi ki Galatasaray'lıyım, iyi ki Galatasaray'lıyız...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    projesi galatasaray ile ilgiliydi bence yonetime geçicekti yerine bi hoca gelcekti.
    Bende böyle düşünüyorum sportif direktör olarak devam etmeyi düşünüyordu bence fakat bugünden sonra teknik direktörlüğe de devam etme kararı almış gibi görünüyor. Bakalım istikrar neler getirecek bize.. Sene sonu çok daha iyi bir kadro kurulur umarım
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Aleyhimize gelişen her karar,lehimize dönüyor.Baksanıza sezon sonu ayrılmayı düşünen adam kalmaya karar vermiş.Var Ol Terim !

Edit:

Didier Drogba ligde oynadığı 7 maçta 3 gol atıp 5 asist yaptı.İşte ölüsünün bile ligimize yettiği topçu.Ölüsü diyorum çünkü daha tam kondisyonu ile oynamıyor.

İnşallah 39-40 yaşına kadar bizimle olur.Yapacak çok işi var Drogba'nın.
    Last edited by europeanconquer : 07.Nisan.2013 at 10:28

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Onu bunu bırakında, bu takımdaki istek, hırs beni öldürüyor. Resmen gözlerim doluyor, son 2 senedir yaşattığınız tarifsiz duygularına kurban be Cimbom'um. Kalecisi gok atanı mı dersiniz ? Ön Liberosu penaltı kurtaran mı dersiniz ? 2 farktan maç çeviren mi dersiniz ? Eksik kalıp hakemleri yenmek mi dersiniz ?

İyi ki Galatasaray'lıyım, iyi ki Galatasaray'lıyız...
    İnanılmaz abi inanılmaz. Galatasaray'ın bir his takımı olduğu her yerde ortaya çıkıyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

REAL MADRID'S SQUAD:
    Goalkeepers: Casillas, Diego López, Adán y Jesús.
    Defenders: Varane, Pepe, Coentrão, Marcelo, Arbeloa, Albiol y Nacho.
    Midfielders: Khedira, Özil, Essien, Modric, Callejón y Di María.
    Forwards: Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuaín y Morata.

Bu kadro ile geliyor Madrid.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    REAL MADRID'S SQUAD:
    Goalkeepers: Casillas, Diego López, Adán y Jesús.
    Defenders: Varane, Pepe, Coentrão, Marcelo, Arbeloa, Albiol y Nacho.
    Midfielders: Khedira, Özil, Essien, Modric, Callejón y Di María.
    Forwards: Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuaín y Morata.

Bu kadro ile geliyor Madrid.

Diego Lopez
    Arbeloa - Varane - Pepe - Coentrão
    Khedira - Modric - Essien
    Di María ------------------------ Ronaldo
    Higuaín

Bu şekilde çıkarlar bence.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence;
    Diego Lopez
    Arbeloa - Varane - Pepe - Marcelo
    Khedira - Modric - Essien
    Di María ------------------------ Ronaldo
    Benzema

ile başlayabilir. Morata falan da forma şansı bulabilir belki
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Last edited by europeanconquer : 07.Nisan.2013 at 23:03 Reason: Aslında maçlarla ilgili yorum yapmama gerek yok

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Arkadaş 2 senedir en düzgün taraftar açık ara bizizdir.Bir maç küfür ettik diye,F.Terim bu kadar kızınca vs. kötüleriz diye bütün basın ve yorumcular resmen bizi gözetliyorlarmış.İnadına şampiyon olacağız inşallah Yine susturacağız alayını.İyi ki Galatasaraylıyım.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

biz dogru verilerle konusuruz sagdan soldan baskasinin yazdigi yazilarla degil.

Fatih Terim bu sezon basın toplantılarında Kendi Oyuncuları Hakkında 9 olumlu, 7 olumsuz beyanda bulundu.

Fatih Terim bu sezon basın toplantılarında Rakip Oyuncular Hakkında 0 olumlu, SIFIR olumsuz yorumda bulundu.

Fatih Terim bu sezon "resmi" basın toplantılarında Hakemler Hakkında veFederasyon Hakkında olumlu veya olumsuz HİÇBİR söylemde bulunmadı

yok fatih terim hakemleri kotuluyormus yok rakibe saygisizlik yapiyormus vs vs vs.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yani bi kıyaslama yapacagım. Her maçından sonra lig tv hakemler ne olursa olsun eleştiren ve göndermede bulunan Aykut Kocaman, hiçbir şekilde toplantıda kimseyi eleştirmeyen, ağır tahrikler sonucu haklı tepkisini veren Fatih Terim'e ceza. Yeter artık, yeter.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Yapmasaydın iyiydi. Yapamamışsın.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Çok kahroldum şuan. Senin değerlendirmen umrumda bile değil, ben gördüklerimi yazıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Niye Aykut hoca'ya sardınız anlamadım.Biz mi Mersin maçını organize edip hocayı attırdık? kimi suçluyorsunuz söyleyin de bilelim.Yayıncı kuruluşu mu suçluyorsunuz? diyorsunuz ya lige heyecan gelsin diye yapıyorlar madem öyle niye hocanız Lütfi Arıboğan'ın isteğiyle,ricasıyla katıldı maraton programına.Ben anlayamıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Kimse sarmadı, ben görüşümü söyledim. Siz kendi komplo teorilerinizi yazın ve öyle yaşamaya devam edin.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Aykut hoca hakemin raporu külliyen yalan diyor.

Fatih hoca maçı katlettiniz! şerefsizler diyor.

Açıkçası uslüp farkını bir kenara bırakırsak, aşağı yukarı aynı şeyler söyleniyor. Bir taraf sürekli itilip kakılırken diğerine ceza gelmiyor. Ondan sonra adama niye delirdi diye kızamam ben.

Ek: onun için de GS'li arkadaşlarımızın Fatih Terim'e burda söylenmesini beklemeyiniz. Herkes kendi yarası olunca bağırıyor. Sistem böyle ne yazık-ki. Hakeme yalancı diyen adamı, sürekli birilerine gönderme yapan adamı da ben anlayamıyorum!

Dünkü maçtan sonra Aykut Hoca basın toplantısında GS'nin bizden önce oynaması bizi strese sokuyor demiş. Eee aynı gün oynayınca da biz az dinlendik diyorsunuz. Ortaya bir laf atılıyor tüm taraftarlar da onun peşinden sürükleniyor.

Mesaj Yetkileri