Bu arada kariyere tam anlamıyla yarın başlamayı düşünüyorum , bugün aklımdaki çalışmalara vakit ayırmam lazım oyunla ilgili sonrasında akıcı bir şekilde aynen devam
Müdür yeni kariyerin hayırlı olsun takipteyim gene (: Montero Redmond çok iyiler.. Başarılar dilerim..
Artık beraberliklere dur demeliyiz hocam.
Bence zaten sonuçta gol yiyorsan taktiğini değiştir (hücum akıcı olarak falan) en azından çok atıp çok ye Beşiktaş gibi
hatta bir de taktiğini paylaşırsan iyi olur hala bilmiyoruz![]()
Teşekkür ederim , henüz iki oyuncununda pek bir numarasını göremedik her halde uyum sorunu çekiyorlar .
Forvet'im tam odun , karşı karşıya dağlara taşlara vuruyor , istatistiklere bakarsan her türlü galibiyeti hak ediyoruz .
Taktiğim Sevila ve Bursa ile oynadığım deplasman 4-3-3 İç saha 4-2-4 sıkıntı forvet oyuncularımda ilk 7-8 hafta normal aslında ileride takım alışınca daha iyi olur.
Kariyerden Çok Spartacus'un Fan Yorumları Olmuş
Ama Kariyerin Sonunu Merak Ediyorum Bakalım Sende Spartacus Gibi Ölecek misin![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Hocam Monteroyu forvet oynat bence emin ol daha çok verim alırsın..
selam, yeni kariyerinde basarilar dilerim, guzel bir tercih yapmissin
Oyuncu onerisine ihtiyacin var mi? Kanatlarinda oynayabilecek uygun gencler taniyorum, almazsin alamazsin orasini bilemem tabi;
Nicusor stanciu ve thomas drage. Ikisini de cok begeniyorum, yetenekli iyi cocuklar.
Kariyer hakkında
Arkadaşlar daha önce Absürt bir kariyer - Bursa & Sevilla , şimdi ise Nottingham Forrest ile bir efsaneyi daha canlandıracaktık , fakat artık bu forumda olmayacağım ,
Hepinize Teşekkür ediyorum
öyle olsn hocam![]()
Last edited by benzema35 : 16.Nisan.2013 at 18:20
Forumu Bıraktın Beni Sattın Gittin Ellere Gurbete Gitme Diyeydim La
Hocam nereye?
Nereye yaa ?
Hocam gaza geldin de ilk uçakta İngiltereye mi gittin?
Bu arada biz senin grafiklersiz ne yaparız?
Hayda neden gidiyorsun yeni kariyer görünce sevinmiştim:/