Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

20 74.07%
  • Berabere biter

2 7.41%
  • Elazığspor kazanır

5 18.52%
Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 134 arası toplam 134 sonuç

Konu: Galatasaray - Elazığspor | STSL 30. Hafta

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hoca umarım haftaya oynanacak kritik Gaziantepspor deplasmanında da Gökhan'a şans verir.Hatta kalan tüm maçlarda şans verir.En çok güven veren stoperimiz konumunda.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Melo'nun performansının vitrin yapmak amaçlı olduğunu düşünüyorum. Sezona geç başlamasından bahsediliyor ama son 2-3 haftaya kadar çok kötü oynuyordu. Bonservisi alınsa seneye de eminim istekli oynamayacak. Brezilyalı oyuncuların malesef Türkiye'de böyle bir art niyetleri var.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

O performansla amacı vitrin yapmaksa,gitmek istediği takım Galatasaray değil,daha büyüktür.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yanlış yere yazdım silinebilir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Melo'nun performansının vitrin yapmak amaçlı olduğunu düşünüyorum. Sezona geç başlamasından bahsediliyor ama son 2-3 haftaya kadar çok kötü oynuyordu. Bonservisi alınsa seneye de eminim istekli oynamayacak. Brezilyalı oyuncuların malesef Türkiye'de böyle bir art niyetleri var.
    Alakası yok devre arasından beri çok iyi oynuyo melo tabi malum sebeplerden 4 maç ceza yediği için öyle geliyo ki onları bile çıkarsak şurda rahat 8 maçtır en iyi 2-3 oyuncumuz içerisinde zaten melo hırslı bi adam öyle bi düşüncesi kesinlikle yoktur ayrıca kendiside söylüyo milli takıma çağırılmak istiyorum diye - ki bu performansıyla hakediyo - bu yüzden ben melonun öyle canı isteyince oynayan bi oyuncu olduğunu düşünmüyorum sezon başında kamp yapsaydı şuan şampiyonduk bence zaten geldiğinden beri rahat 7-8 kilo vermiştir

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Eğer Melo alınırsa seneye muhteşem bir performans izleyebiliriz gerek dünya kupasında olmak istemesi gerek o kadronun içinde olup brezilyada bir kupa için oynaması istiyordur

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Edit: 4 veya 6 dakika fark etmez

Nesil
    2007
    Yer
    34

Melo'nun dünkü performansını gördükten sonra üzülmemek elde değil, böyle oynayabilmesi mümkünken koca sezon yatıp, sezon sonunda sırf takımda kalabilmek için bu performansı sergilemesi ne kadar güzel(!) Umarım alınmaz, alınmamalı, Galatasaray oyuncak değildir, oynanmamalı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bence Melo vitrin yapmak isteseydi, önünde Dünya Kupası varken sadece son maçlarda değil, sezon başından beri böyle oynardı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Melo dün değil ki 19.hafta da oynadığımız Beşiktaş maçından beri iyi oynuyor,son 7-8 maçta performansı daha da arttı.

Belki takımda kalıp,tekrar yatmak için böyle oynuyor ancak 19. haftadan itibaren oynadığı her maç iyi oynadı Melo.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Melo dün değil ki 19.hafta da oynadığımız Beşiktaş maçından beri iyi oynuyor,son 7-8 maçta performansı daha da arttı.

Belki takımda kalıp,tekrar yatmak için böyle oynuyor ancak 19. haftadan itibaren oynadığı her maç iyi oynadı Melo.
    Takımda kalıp kalmamak için oynadığını kesinlikle düşünmüyorum adam yazın o kadar kilo almış ki göbek bağlamıştı o mevkide melo gibi dinamik bi adam için kilo kondisyon çok büyük sorun anca kiloları anca verip formunu anca yakaladı sene başında nede olsa cepte diye uzatıp durmasaydık görüşmeleri sene başından beri böyle oynardı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bende düşünmüyorum ancak olabilir yani.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Melo'nun performansı takımda kalmakla ilgili değil.Sene başında çok antremansızdı ve uzunca bir süre toparlanamadı.Fakar atladığınız bir nokta var. Galatasaray sistem değiştirdikten sonra Melo çok iyi oynamaya başladı. Eskiden orta alanda melo-seçuk ikilisi ileri geri çalışıyordu.Ne zamanki orta alanda selçuk sol iç,hamit sağ içe ,Melo savunmanın önüne alında,işte o maçtan bu yana Melo çok iyi oynuyor. Mevkisini buldu diyebiliriz yani.Hem de Selçuk ve Hamit ona baya yardım ediyor orta alanda. Geçen sezon Engin,Emre,Selçuk ile beraber 4'lü savunma yaparken bu sene solda adam bulamayınca melo'nun performansı hiç göze batmıyordu.

Melo'nun bazı arkadaşların düşündüğü gibi art niyetli olmadığı bence çok açık. Çok yürekten oynuyor ve futbol oynamaktan zevk alıyor resmen adam.Eğer alınmaz ya da alınamazsa yerine kim alınırsa alınsın teknik açıdan belki yeri dolar ama ben hırs,takımı ve taraftarı ateşleme anlamında yerinin dolduramayacagını düşünüyorum...

şu kadroda bir de keita olsaydı keşke
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Melo hazır değildi yaz boyunca yattı çünkü.Galatasaray'ı oyuncak ettiği falan yok oyuncak eden adam böyle yapmaz emin olun
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri