Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 55 arası toplam 55 sonuç

Konu: Bir gün değil, Her gün BEŞİKTAŞ | 2.Sezon

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

BaGa TaRKaN

İlk sezon sakatlıklar işi biraz bozdu. Buna rağmen kupada son dörde kaldık. Ligde maalesef 3.değil 4.olup Avrupa ligine katılma hakkı kazandık. Tabi öncesinde eleme oynayacağız. Yinede bu sezon fena geçmedi sayıyorum. İkinci sezon her iki kulvarda şampiyonluğu kovalamak ve Avrupa liginde gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Mesajın için teşekkür.
    .
    STSL 31.Hafta | Orduspor 2-0 Beşiktaş
    .
    Spoiler: İlk 11'ler 

.
    .

.
    İlk yarıdaki Galatasaray maçından sonra sezonun en kötü futbolunu oynadık. Hiç bir varlık gösteremedik.
    .
    4 YILLIK YENİ SÖZLEŞME İMZALADIK
    .

.
    Antrenmanda sakatlanan Uğur Boral 3 hafta sahalardan uzak kalacak.
    .

.
    STSL 32.Hafta | Beşiktaş 1-2 Galatasaray
    .

.
    .

.
    Şampiyonluğa oynayan Galatasaray'ı sahamızda konuk ettik. Son dakikada Drogba'nın attığı golle 2-1 yenik ayrıldık. Drogba'nın son dakika golüyle resmen maçı değil üçüncülüğü de kaptırdık. Bu maçta son dakikada kaybedilen 1 puanı son iki maçta, sezonun sonunda çok aradık.
    .
    Bu karşılaşmada sakatlanan Tomas Sivok 3-4 ay sahalardan uzak kalacak. En çok üzüldüğüm ikinci sakatlık. Birincisi Aykut Demir olmuştu. Aykut Demir - Ersan Adem Gülüm - Tomas Sivok üçlüsü savunmada geçilmezdi. İnşallah iki oyuncuda fiziksel olarak gerilemez diye umuyorum.
    .

.
    Türkiye kupasını Galatasaray kazandı.
    .

.
    STSL 33.Hafta | MİY 0-2 Beşiktaş
    .

.
    .

.

.
    Ligin son iki maçına girerken sakatlıkların durumu. Mersin deplasmanında istediğimizi aldık. Fark 2. Fenerbahçe maçından en az 1 puan almalıydık ama yenildik. Eskişehirspor'da Gençlerbirliği deplasmanında son dakikada kazanınca üçüncülüğü kaptırdık. Bu sezon ligi ilk dörtte tamamlayıp Avrupa ligine katılma hakkı kazandık. Tabi öncesinde ön eleme oynayacağız. Kupada da son dörde kaldık. İlk sezon böyle geçti ikinci sezon daha düzgün bir kadro ile mücadele edeceğiz. Takımdan göndereceğim beş oyuncu var. İki,üç tanede yeni transfer yapacak.
    .
    STSL 34.Hafta | Beşiktaş 0-2 Fenerbahçe
    .

.
    .

.
    STSL PUAN DURUMU
    .

.
    Galatasaray sezonu şampiyon tamamladı. Üç kupayı da Galatasaray kazandı.
    .

.
    İlk sezonu tamamladım. Sezon sonu biraz satır başı verecek olursam;
    .

.
    Pek ilgi olmasa da ikinci sezon kariyere devam edeceğim
    Last edited by Mamadou : 27.Nisan.2013 at 20:10

Hocam, bu seride Beşiktaş kariyerleri zevkli oluyor. Kariyerini takip ediyorum ancak rahatsız olduğum bir konu var. 4 hafta-4 hafta paylaşım yapıyorsun. Kariyer biraz karışık görünüyor bu sebeple. 2 hafta-2 hafta veya her hafta paylaşım yaparsan karışık gözükmez. Kötü bir sezon geçirmişsin, sakatlıklar bir türlü yakanı bırakmamış. Daha derinlikli bir kadro ile yola devam..

Son olarak, üst üste resimler var. Bu da karışık gösteriyor kariyeri. Maç dışı gelişmeleri ( sakatlık - diğer takımlardaki gelişmeler vs ) spoiler içine alırsan daha düzenli gözükür.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

İyi bir sezon geçirmediğin kesin, özelliklede sakatlıklar seni bunaltmış durumda şimdi tamamen personellerını degıstırıp daha saglam antrenörler bulmalısın ve elınde fazla maaş alan oyuncuları satarak genc calıskan yeteneklı oyunculara yonelmelısın, en azından uefada oynucaz umarım ön elemeleri sorunsuz atlatırsın.

Nasıl ilgi yok ya? Benim takip ettiğim nadir kariyerler arasındasın. Avrupa'da da en azından gruptan çıkmaya bak. Başarılar.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Avaab

Peki o sayıyı ikiye indirelim. Diğer gelişmeleri de spoiler içine alırım. Resim limiti sitede 23 fazlasını yüklemiyor. Bende haberleri tek bir resimde topladım. Sakatlıklar hep iyi sonuçlar alırken oluştu. Oyun sanki inada önünü kesmek için sakatlık oluşuyor. Mesajın için teşekkür.

ozan42

Eldeki kadro ile ilk sezon şampiyonluk kolay bir şey değil. Özellikle GS zaten çok iyi. Fernandes'i sattım, üstüne bütçe az olunca bir yandan ligi iyi bir yerde bitirip, bir yandan da hafiften kadroyu oluşturmaya çalıştım. İlk sezonda ligi üçüncü tamamlayıp, kupada final oynasaydım fena sayılmazdı. Ama maalesef ligi dördüncü tamamlayıp, kupada son dörde kalabildim. Avrupa ligine katılmak önemliydi. İnşallah elemeleri geçerim. Teknik kadroyu değiştirmeyi düşünüyorum. Ama sakatlıklar aşırı olmasaydı ilk iki yapardım. Fenerbahçe bol bol ikramda bulundu hepsini elimin tersiyle geri ittim Mesajın için teşekkür.

manager725

Bilmem fazla mesaj atılmıyor gibi yada neyse Mesajın için teşekkür.
    .
    Yeni sezona söyle bir giriş yapalım.
    .
    .

Yeni sezon bütçesi ne kadar?

Kardeşim Benim Yüzümü İlla Kara Çıkarmak İçin mi 4.Bitirdin

İyi ki %99 3.Olursun Dedik Allah Bilir %99 Küme Düşmezsin Deseydim Kesin Küme Düşerdin

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

manager725

6 verdiler. Mesajın için teşekkür.

BaGa TaRKaN

Sakatlıklar son haftalarda zıvanadan çıktı. Yapacak bir şey yok İki derbi ve üstüne bu seride en kıl olduğum deplasman Orduspor maçları olunca altı puanlık avantaj işe yaramadı. GS maçında son dakikada yemeseydim golü üçüncü sırada tamamlayacaktım. Mesajın için teşekkür.
    .
    İbrahim Toraman ve Muhammet Demirci'nin sözleşmesini uzattık.
    .
    Spoiler:  

.
    Geçen sezon Fernandes'in satışından 14 M€ kar açıklandı.
    .
    Spoiler:  

.
    Geçen sezon Beşiktaş'ta yılın oyuncusu Ersan Adem Gülüm seçildi.
    .
    Spoiler: . 

.
    SEZON BEKLENTİSİ
    .
    Spoiler:  

.
    KADİR BEKMEZCİ VE MURAT CEYLAN BEŞİKTAŞ'TA!
    .
    Geçen sezon devre arasında anlaştığımız Kadir Bekmezci ve Murat Ceylan'ın transferleri tamamlandı. Yalnız Murat Ceylan'ı oynatmayacağım için başka bir takıma kiralamayı düşünüyorum.
    .
    Spoiler:  

.
    Diğer güncellemede yeni transfer döneminde anlaştığımız oyuncuları paylaşacağım. İki forvet, bir sol açık, bir tane defansif orta saha transferini tamamladık. Ayrıca bi kaç oyuncu ile yolları ayıracak. Kiralık oynayıp kiralık sözleşmesi biten genç oyuncuları başka takımlara kiralayacağız.
    .

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Mamadou Niang ve Dentinho'nun kiralık sözleşme bittiği için takımdan ayrıldılar.
    .
    Erkan Kaşın sözleşmesi sona erdiği için takımdan ayrıldı. Yeni sözleşme yapmadık.
    .
    Tanju Kayhan ve Burak Kaplan'ın kiralık sözleşmesi bittiği için takıma geri döndüler. İki oyuncuda takımımda olacak. Özellikle R.Hilbert'i yerli bir sağ bek ile yedeklemeyi düşünüyordum. Tanju Kayhan'ı bu bakımdan yeterli görüyorum.
    .
    Murat Ceylan, Erkan Reşmen, Samet Bülbül, Koray Yıldız, Berat Çetinkaya, Kadir Arı, Atın Nukan, Mehmet Akyüz, Uğur Boral ve Sinan Kurumuş'u başka takımlara kiraladık.
    .
    Spoiler:  

.
    Diğer güncellemede bu kez anlaştığımız oyuncuları, sattığımız oyuncuları, oynadığımız hazırlık maçını ve Avrupa ligi ön elemesinde oynayacağımız rakibimiz belli olacak.
    .

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Öncelikle teknik heyeti değiştiriyorum. Önceki teknik heyette bulunan personellerle sözleşmelerini feshettik. Başta Roland Koch ile anlaştım. Asistan olarak görev alacak. Yeni kaleci antrenörü ve kondisyoner ile anlaştık. Daha sonraki güncellemede paylaşacağım teknik heyet listesini daha isimler tam net belli olmadı. Bu kez ekibimi iyi kurmaya çalışıyorum.
    .
    Julien Escude'yi Gençlerbirliği'ne sattık. Oyuncunun kendisine bir kısım maaş ödemeye devam edeceğiz.
    .
    Spoiler:  

.
    CENK TOSUN BEŞİKTAŞ'TA!
    .
    Gaziantespor'un forvet oyuncusu Cenk Tosun'u 1.1 M€ karşılığında transfer ettik.
    .
    Spoiler:  

.
    EYONG ENOH BEŞİKTAŞ'TA!
    .
    Ajax'ın satılık listesine koyduğu defansif orta saha oyuncusunu 2.5 M€ karşılığında transfer ettik.
    .
    Spoiler:  

.
    MARK GONZALEZ BEŞİKTAŞ'TA!
    .
    CSKA'nın satış listesine koyduğu sol kanat oyuncusunu 1 yıllığına kiraladık.
    .
    Spoiler:  

.
    MUHAMMET DEMİR BEŞİKTAŞ'TA!
    .
    Gaziantepspor'un genç forvet oyuncusu Muhammet Demir'i 5 M€ karşılığında transfer ettik. Oyuncunun kendisi sağlam bir sözleşme yaptırdı. Bu transferde tam bir kumar oynadık.
    .
    Spoiler:  

.
    Sezon öncesi ilk hazırlık maçımızı oynadık. Chivas karşısında sahadan 2-1 yenik ayrıldık.
    .

.
    .

.
    Avrupa ligi üçüncü ön eleme turunda FK Borac Banja Luka takımı ile eşleştik.
    .
    Spoiler:  

.
    Transfer çalışmalarım devam ediyor. Satacağım oyuncu var bir kaç tane o oyuncularla yolları ayıracağız. Diğer güncellemelerde paylaşacağım. Şu an oyunu oynamaya devam ediyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Avrupa Ligi Üçüncü Ön Eleme Turu 1.Karşılaşma | Beşiktaş 3-0 FK Borac Banja Luka
    .

.
    .

.
    Baştan sona üstün götürdüğümüz karşılaşmayı yeni transferimiz Cenk Tosun'un üç golüyle kazanarak ikinci maç öncesi turu neredeyse garantiledik.
    .
    Bu maçta sakatlanan Hugo Almeida sahalardan 3-4 hafta uzak kalacak. Sezonun ilk maçında ilk ciddi sakatlığı verdik.
    .
    Spoiler:  

.
    Avrupa Ligi Üçüncü Ön Eleme Turu 2.Karşılaşma | FK Borac Banja Luka 0-6 Beşiktaş
    .

.
    .

.
    İlk maçta olduğu gibi baştan sona üstün götürdüğümüz karşılaşmayı 6-0 gibi farklı bir skorla kazanarak bir üst tura yükseldik.
    .
    Diğer ön eleme turunda Levski (Sofia) ile eşleştik.
    .
    Spoiler:  

.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Sofiayı gecersın takım rıtmını bulmaya basladı

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

ozan42

Daha oturaklı bir kadro kurmaya çalıştım. Bakalım sonuçlar nasıl olacak. Yeter ki sakatlık fazla olmasın. Mesajın için teşekkür.
    .
    SPOR TOTO SÜPER LİG BAŞLIYOR
    .

.
    STSL 1.Hafta | Orduspor 3-0 Beşiktaş
    .

.
    .

.
    Maalesef lige kötü bir başlangıç yaptık. Bu maçta geçen sezondan kalma Necip ve Veli'nin cezası vardı. Böylesine zorlu bir deplasmanda orta sahada Oğuz -- H.Türk ikilisi çok yumuşak kaldı. Hiç bir varlık gösteremedik. Ordu deplasmanı geçilmesi zor bir deplasman vallahi bu seride.
    .
    Avrupa Ligi Ön Eleme Turu 1.Karşılaşma | Beşiktaş 2-0 Levski (Sofia)
    .

.
    .

.
    Rakip maça daha istekli başladı. Önde presle rakibin oyununu bozmaya çalıştım. Buda işe yaradı. İlk yarı ve ikinci yarıda bulduğumuz iki golle geçerek ikinci maç öncesi ciddi bir avantaj yakaladık.
    .
    Tam Almeida sakatlıktan döndü derken bu kezde bu maçta Gökhan Süzen sakatlandı En kilit oyuncularımdan biriydi Süzen. Hem savunmada, hem hucumda oyunun iki yönünü çok rahat oynuyordu. Onun yerini dolduracak, direk sol kanatta oynayacak bir yerli oyuncu transfer etmek zorundayım. 3 ay sahalardan uzak kalacak. Buda 3.5 ayı rahat bulur.
    .
    Spoiler:  

.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

STSL 2.Hafta | Beşiktaş 3-0 Konyaspor
    .

.
    .

.
    3-0'lık Ordu yenilgisinden sonra bu kez sahamızda ligin yeni ekibi Konyaspor'u 3-0 ile geçtik. Yeni transfer Cenk Tosun'un iki gol atıp yıldızlaştığı maçtı. Son vuruşları çok temiz tek sorunu oyundan çabuk düşüyor. Şu an Almeida, Pektemek ve Muhammet'in önünde diyebilirim.
    .
    OZAN İPEK BEŞİKTAŞ'TA!
    .
    Gökhan Süzen'in yerine alınacak en iyi yerliydi. Cuzi bir fiyata anlaştık. Oyuncu kendisine sağlam sözleşme yaptırdı tabi. Bu transferden sonra Holosko ile kesinlikle yolları ayıracağız.

.
    Spoiler:  

.
    Avrupa Ligi Ön Eleme Turu 2.Karşılaşma | Levski (Sofia) 1-1 Beşiktaş
    .

.
    .

.
    İlk maçta alınan 2-0'lık skorun verdiği avantajla oynadık. Kontrollü geçen karşılaşmada karşılıklı goller vardı. Bu turu da geçerek gruplara kalma başarısı gösterdik.
    .
    AVRUPA LİGİNDE KARTAL'IN RAKİPLERİ BELLİ OLDU!
    .

.
    UEFA Avrupa liginde gruplara kalma başarısı gösteren Kartal'ın rakipleri belli oldu.
    .
    Spoiler:  

.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

STSL 3.Hafta | Gençlerbirliği 0-0 Beşiktaş
    .

.
    .

.
    Gençlerbirliği deplasmanında 1 puana razı olduk. Orduspor deplasmanından sonra bu deplasmanda da bir varlık gösteremedik maalesef.
    .
    STSL 4.Hafta | Beşiktaş 2-0 Antalyaspor
    .

.
    .

.
    1 mağlubiyet, 1 galibiyet, 1 beraberlik alarak başladığımız ligde 4. haftada sahamızda Antalyaspor'u konuk ettik. Braga maçı öncesi 2-0 galip gelerek moral depoladık.
    .

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Avrupa Ligi Grup Aşaması | Beşiktaş 1-1 Braga
    .

.
    .

.
    Karşımızda amma sert bir rakip bulduk. Rakip oyuna epey hızlı başladı. Bide ilk 25 dakikada Cenk Tosun ve Olcay Şahan sakatlanarak oyundan çıktı Süzen'den sonra Olcay'da sakatlandı. İki oyuncuda uzun süreli sakat kalacak. Kanatlar tamamen çöktü. Sonuç olarak rakibin iyi başladığı karşılaşmada dengeyi sağladık. İkinci yarı öne geçmemize rağmen skoru koruyamadık. Oluşan sakatlıklardan dolayı sonlara doğru oyuna hamle yapma şansımda olmadı. Grupta ilk maçta berabere kalarak bir puana razı olduk. Bu önemli bir kayıptı muhtemelen Newcastle lider çıkar. Braga ile ikincilik için yarışırım diye düşünüyorum. Braga ile sahamda oynadığım bu maçı kazansam çok iyi olacaktı. Ama asıl önemli kayıp sakatlıklar oldu.
    .
    Bu maçta sakatlanan Cenk Tosun 3 hafta, Olcay Şahan 6-7 hafta, Mark Gonzalez 5-6 gün sahalardan uzak kalacak.
    .
    Spoiler:  

.
    Last edited by Mamadou : 30.Nisan.2013 at 18:45

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

STSL 5.Hafta | MİY 1-1 Beşiktaş
    .

.
    .

.
    Bir puan kaybı MİY deplasmanında yaşadık. Gerçi son dakikada attığımız golle bir puanı aldık ama bu yeterli değil.
    .
    Bu maçta sakatlanan Muhammet Demir 6-7 gün sahalardan uzak kalacak.
    .
    Spoiler:  

.
    STSL 6.Hafta | Beşiktaş 1-1 Sivasspor
    .

.
    .

.
    Puan kayıpları peş peşe geliyor. İyi oynadığımız karşılaşmada son dakikalarda gol yiyerek 2 puanda bu maçta bıraktık. Sakatlıklar yeterince çektiriyor. Bide bu şanssızlık iyice çekilmez bir hal alıyor. Önümüzde Avrupa liginde Feyenoord deplasmanında oynayacağımız maç takımın toparlanması adına önemli bir maç.
    .
    Hem iki puan bıraktık hemde Necip'i kaybettik. Orta saha düzenim; Olcay - Ozi - Necip - Süzen idi . Başta Süzen, sonra Olcay ve şimdide Necip uzun süreli sakat kalacak. Orta saha tamamen çöktü. Alternatiflere yöneleceğim bakalım ne kadar yararlı olacaklar. Önümde zorlu bir periyot var. Bu maçta sakatlanan Necip Uysal 7 hafta ve 2 ay arası sahalardan uzak kalacak

.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Avrupa Ligi Grup Aşaması | Feyenoord 0-1 Beşiktaş
    .

.
    .

.
    Kötü gidişata dur demek adına kritik bir karşılaşmaydı. Daha farklı bir ilk 11 ile çıktığımız maçı sonlara doğru bulduğumuz tek golle kazanarak grupta puanımızı dörde çıkarttık.
    Last edited by Mamadou : 30.Nisan.2013 at 19:45

Avrupa Ligi'nde iyi gidiyoruz fakat tam tersi lig için geçerli. Beklentilerim ligde daha fazla.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Çok sakatlık oluştu. Almeida, Ersan, Necip, Olcay, Süzen uzun süreli sakatlık geçirdi. İskelet kadro bozuldu. bakalım..

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Ne sakatlık yaşadı takım usta ya Lige kötü ama Avrupa'ya iyi başlamışsın en kısa sürede her iki kulvardada başarılı olacağına inanıyorum.

sakary Ali Misafir

İlk sezon Samet Aybaba standartlarında bir sezon olmuş. Bu sezon da başlangıç pek iyi gözükmüyor. En azından zorlu Avrupa Ligi grubunda alınan Feyenoord deplasman galibiyeti önemli olmuş. Yaşadığımız şanssızlıkları biran önce kurtulup iyi bir sezon geçirmemiz gerek.

Avrupa'da Grup Kolay Olmuş Rahat Çıkarız Gruptan, Bu Arada Cenk Tosun'un Maşşallahı Var Adam Döktürüyor Nazar Değmesin

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Abdullah takımı revire döndermişsin : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Kariyer sahibi iki hafta boyunca mesaj atmadığından dolayı konu kapatılmıştır.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri