Ben demiştim demek istemezdim gerçekten kalan 10 kişinin emeğini yiyor resmen vicdansız Oğuz
Ben devre arasıdna Ma Kalambay diye bir kaleciyi transfer etmiştim serbest olrak Craig Gordon'la da sene basında anlasmıstım fakat maas butcesini doldurmamak icin almadım Gordon gibi bir kaleci bu takıma Begovic etkisi ypar Stoke city gibi devre arasında mutlaka kaleye takviye yapıcaksındır yabancı hakkını oraya kullanmanı şiddetle öneririm yazık etme emeklerine![]()
You'll Never BeatThe Irish !
STSL 12-13-14-15-16-17. Hafta
STSL Puan Durumu
Alınan kötü sonuçların ardından takımla bir toplantı gerçekleştirmiştik. Oyuncular pozitif reaksiyon göstermişti. Bir de bunu sonuca yayınca ilk yarıyı ummadığımız bir yerde bitirdik. Fakat ardarda alınacak kötü sonuçlarda düşme potasına gireceğimiz de bir gerçek. Çünkü 16. sıradaki takımla sadece 7 puan fark var. Devre arasında kadroyu güçlendirmeye çalışacağız.Ayrıca forma şansı bulamadığı için sürekli sorun çıkaran Bruno Mezenga'nın da kiralık sözleşmesini fesh ettik.
İlk yarı sona erdi.
TariboWest
Çok iyi yerde bitirmişsin ilk yarıyı,Biraz daha zorlarsan Avrupa"ya bile gider![]()
Akhisar Devre Arasındaki İlk Transferini Gerçekleştirdi !
3 Sezon Trabzonspor Forması Giyen ve Daha Sonra Wolfsburg'a Transfer Olan Cale Beklentileri Karşılayamamıştı.
TariboWest
Güzel sonuclar elde etmişsin Cale transferide cok iyi katkı saglayacaktır ufak da bir öneri Kanat oyuncuların savunma agırlıklı oynamıyorsa ve ya geri düştügün maclarda Bikoko'yu sağ kanatta oynatabilirsin etkili oluyor cok konustumda son olarak kaleci almadan bitirme devre arasını![]()
Mahmut Bezgin Akhisar'da !
Devre Arası Transfer Özeti
TariboWest
cale çok iyi bir transfer bu oyunda iyi oynayan sol beklerden kaleciyse eh işte ama oğuzdan daha iyidir
Transferin Son Gününde Ali Tandoğan'ı Kadroya Kattık !
Emrah'ın sağ bekte yalnız kalmasından dolayı kondisyon sorunu oluyordu. Artık değişmeli oynayarak daha fazla dinlenme fırsatı bulacak. Bu arada Antalyaspor'a 20.000 € bonservis bedeli ödedik.
TariboWest
Ali Tandoğan yerinde olmuş fiyat sudan ucuz yaş 35 olsada seneye de rotasyona girer
Serkan kırıntılı işini görür sezon sonu.Ali tandoğan iyi transfer,Cale de mükemmel.Mahmut Oğuz"dan iyi kaleci.
STSL 18. Hafta
STSL 19. Hafta
STSL 20. Hafta
STSL 21. Hafta
STSL 22. Hafta
STSL 22. Hafta Puan Durumu
Gekas Akigoları Sırtına Aldı Süper Lig'de Yukarılara Doğru Taşıyor !
Süper Lig'e yeni yükselen Akigolar'da büyük gurur yaşanıyor. Küme düşmenin en büyük adayı olarak gösterilen Akhisar herkesi yanılttı ve küme düşmeye değil Avrupa'ya katılma hesapları yapıyor. Şüphesiz Akhisar'ın başarısındaki en önemli pay Yunan golcü Theofanis Gekas'ın. Gekas oynadığı 22 maçta 15 gol atarak harika bir sezon geçiriyor. Gol krallığı yarışında 3. sırada bulunan Gekas'ın gol kralı olması kimseyi şaşırtmayacak gibi duruyor...
TariboWest
Eskisehir ile aranda 5 puan fark var ligi ilk 5 icinde bitirme sansın var ki bu ilk seneden Akhisar icin muazzam bir performans olur ilk 10 için bile muazzam yorumu yapılabilir aslında çok büyük oynuyorsunuz ne diyelim aynen devam Gekas reise selam![]()
STSL 23-24-25-26-27-28. Hafta
STSL 28. Hafta Puan Durumu
TariboWest
Gekas ya=) belkide beğendiğim tek yunan futbolcu=)
Bu arada takım taktiklerin nasıl? mantalite vs. göremedim gözdenmi kaçırdım ki?
4-1-4-1 kullanıyorum. Kontra atağa dayalı bir sistem kullanıyoruz. Seri paslarla Gekas'ı toplarla buluşturmaya çalışıyoruz.
Cidden takım performansının zirvesinde. Mahmut Bezgin'in sakatlanması işleri bozdu. Eğer öyle olmasaydı daha da puan toplayabilirdik.
TariboWest
STSL 29-30-31-32-33-34. Hafta
STSL Puan Durumu
Ve lig sona erdi. Harika bir sezon geçirdik ve ligi 8. bitirdik.
TariboWest
Hocam harika bir sezon geçirmişsin.Tebrikler.Gelecek sezon iyi takviyelerle avrupaya gideriz inşaallah![]()
Kulüple 3 yıllık yeni sözleşme imzaladık.
Antrenman ve alt yapı tesisleri geliştirilmesine başlandı.
Yönetimle stad genişlemesi için anlaşmıştık. Fakat yönetim kendi planını uygulamaya soktu. Bizim 3000 küsur koltuk genişlemesi yalan oldu.
Stadyum zemini de yenilenecek.
Transferde gelir yüzdemizi de arttırdık.
Yeni sezonda kamp için Avusturya'ya gideceğiz.
TariboWest
Yönetime bak herşeyi ne güzel kabul etmiş=)
Tesisleşme olmazsa olmaz zaten![]()