Hamit![]()
Hamit![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Hamit naptın yaa. Bu durumda kalan maçları kazanmak zor
Melo sezon boyu öyle poz veriyor bir şey yok,Hamit şampiyon olunca poz veriyor auuuvvvvvvv![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Hamit'in neden direklere takıldığı belli oldu.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Çarşı kafası aynı çalışıyor demekki![]()
http://www.sporxtv.com/futbol/superl...iSXTVQ45634SXQ
haha everybody abi![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Ujfalusi bir sene daha oynamayı düşünüyorum diye açıklama yapmış,umarım takımda kalır ve o eski performansını aratmaz gelecek sezon.
Selçuk İnan: Galatasaray'a gelerek doğru bir yol seçmişim. Beni burada kaptanlığa layık gören herkese çok teşekkür ediyorum.
Kendime bir hedef belirledim. Her sezon en az 30 maç oynamaya çalışıyorum.
Galatasaray'a geldiğimde ligi 8. bitirmiş bir takım vardı. Şimdi ise 2 senedir şampiyon oluyoruz. Hedeflerimiz sürekli artarak ilerliyor. Daha da ileri gideceğiz!
Şampiyonluğu ifade edecek bir şey bulamıyorum. Allah herkese nasip etsin. Harika bir duygu.
Ben alt yapıdan beri frikiklere çalışıyorum. Gol atmak istiyorsanız barajı geçmek en önemlisi. Ben buna çok çalıştım.
Galatasaray'da en beğendiğim frikik golüm, Süper Final'de Fenerbahçe'ye attığım gol. Frikik gollerinde kaleci hatalarından çok benim düşüncelerim de etkili. Kalecilerin tahmin ettiği yerin tam tersine atıyorum. Frikiklerde kalecileri de takip ediyorum.
Kaleye yakın olduğunda Drogba zaten bana bırakıyor. ''Yakın olduğunda sen kullan diyor.'' Duran top olduğunda 'ben, ben ben' sesleri yükseliyor hemen. O gün kendini iyi hisseden kullanıyor.
Eskiden hocamız bize ileri gelişigüzel vurmayın diyordu. Ama şimdi Drogba var. Sıkıştığınızda ileri vurun diyor.
Muslera bizim bir tanemiz. Her şeyiyle bir numara. Bence dünyanın en iyi kalecisi.
Burada her şey Allaha şükür ki çok iyi gidiyor. Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynadık. Ama Avrupa'dan da teklif gelirse, ve takımımın menfaatleri doğrultusunda anlaşabilirsek gidebilirim.
Maç öncesi konuşmalarda 'İnşallah kazanırız. 1-0 olsun bizim olsun' diyorum. Burak ''O bir golü ben atayım'' diyor.
Kaptanlık benim için çok büyük bir olay. Hocama çok teşekkür ediyorum. Kaptanlık bandı ile sahaya çıkmanın nasıl bir duygu olduğunu anlatamam.
Hamit ağabey hep benden fazla koşuyor. 10 kilometre altında koşarşam hoca beni kovar zaten.. Ama bu maça göre değişiyor. 3-0 olduğu zaman örneğin ekonomik oynuyoruz.
Mersin İdman Yurdu maçında oynamadığım zaman çok kötü oldum. Dışarıda elin kolun bağlı oluyor.
Semih'in 2 senedir maşallahı var. Herkes Drogba, Sneijder, Burak'ı konuşuyor ama Semih`e ayrı bir parantez açmamız gerekiyor. Bu kadar büyük futbolcularla bu kadar büyük arenalarda oynaması çok önemli. Ben onun yaşındayken Çanakkale'de oynuyordum. Ona ayrı parantez açmak lazım.
Emre (Çolak) bizim yıldızımız. O biraz duygusal.
İki forvet oynarken iki oyuncunun da aynı tip olması bizim için kötüydü. Drogba transferi bu yüzden iyi oldu. Melo ile ikimiz arasında birinin fiziği kötü olunca çok büyük yük biniyordu.
Dün attığım ikinci golde, kafa ile kontrol ettiğimde ''tamam bu pozisyon gol'' dedim.
Örnek alacaksam Xavi'yi alırım. O sadece kendi oynamıyor. Tüm takımı oynatıyor. Bir de Zidane var.
Burak Yılmaz: Gol atmaktan yorulmuyorum tabi ki. Gol atmak benim için büyük bir mutluluk. Arkamda Selçuk, Melo, Sneijder ve yanımda Drogba ile oynamaktan büyük bir keyif alıyorum.
Galatasaray'a transfer olurken zor bir süreç yaşadım. Galatasaray'ı seçtiğim için inanılmaz mutluyum. Attığım golleri taraftarlarımıza armağan ediyorum. Arena'ya çıktığımda kendimi evimde gibi hissediyorum.
Gol sevinçlerim hep doğaçlama oluyor. Sadece Cluj maçında Ronaldo'nun sevincini yapmıştım. O maçı anlatacak olursam; rakip taraftarlar bizim üzerimizde yoğun bir baskı kurmuştu. Ben de onlara bir cevap vermek istedim. Gol attığımda da onları kızdırmak için bu sevinci yaptım.
Eğer Umut ilk yarıdaki kadar oynama şansı bulsaydı beni geçerdi. Onun performansını da unutmamak gerek.
Drogba takımdaki diğer forvetlerden farkı bir yapıda. Onunla birbirimizi tamamlıyoruz. Hepsi ile rahat oynuyorum ama Drogba farklı.
En beğendiğim gol, ilk yarıda Gaziantepspor'a attığım gol. 'Kral Hakan Şükür' golü. Hakan ağabeyin benim için değeri ayrı. Aynı zamanda bu sezon attığım gol de çok önemli. Bursaspor'a atığım gol.
Kafa gollerimin artmasındaki etken sistemin değişik olması. Orada daha çok merkezden geliyorduk. Galatasaray'da set oyunu oynuyoruz. Tabi ki buna çalışıyorum da.
Her insanın aynı bir yeteneği oluyor. Bazılarında ayak için daha iyi oluyor. Ben de ayak içi iyi vuruyorum.
Eskiden çok düşüyordum. Bu sezon yıkamıyorlar. Bunun en büyük etkeni performans uzmanı Scott Piri.
Allah kimseyi Drogba ile çarpıştırmasın. Çok kuvvetli..
İyi yaşıyorum. Futbolla yaşıyorum. Buraya geldiğimde kariyerimde bir yek şampiyonluk eksikti. Geçen sene onlara çok imrendim. Yaşıma göre şampiyonlukta geç kaldım. Ben Trabzonspor döneminde de iyi yaşıyordum. Kendime iyi bakıyorum.
Diğer takımlar tarafından istenilmek güzel bir şey. Ama ben takımımla 5 senelik sözleşme imzaladım. İlk senemde şampiyon olmak çok güzel oldu. Trabzonspor zamanında söz hakkı benimdi. Şimdi ise söz hakkı Galatasaray'da.
Ben maçtan bir gün önce yatarken rüyamda gol pozisyonuna giriyorum. Ofsayta bile kalıyorum.
Antalya maçındaki o vuruşum 2 hafta oynamamanın hırsı ileydi. Fatih Terim bana ceza vermişti. İyi ki de verdi.
Fatih Hoca 'kendi istediğinizi değil benim istediğimi oynayacaksınız' diyor. Ben de onun dediği gibi oynamaya çalışıyorum.
Ordu maçında kazanacağımıza inandık. Braga maçında soyunma odasına gitmiştik ilk yarı. Hoca girdi. Çıt çıkmıyordu. İki değiliklik yaptı. Çok sakindi. Ben inanamadım. 'Çıkın ne yapıyorsanız yapın' dedi. Ben Selçuk'a baktım ne oluyor diye.
Emre Çolak çok saygılı. Hiçbir özelliği kötü değil.
Ben kendime Real Madrid'li Karim Benzema'yı örnek alıyorum.
Fatih Terim: Selçuk'u alırken ne kadar doğru bir iş yaptığımızı görüyoruz. Burak'a gelince. Olduğu yerden asla mutlu olmaması gereken bir oyuncu. Olağanüstü yetenekleri var. Bunu maçta kısa zamana yayıyor. Ufak şeylerle mutlu olmaması lazım. Daha da gelişir inşallah.
Bir futbolcunun devamlı sahada kalmak istemesi önemli bir şey. Umarım bundan sonra mesaj vermek zorunda kalmam. O da almak zorunda kalmaz.
Bir çok silahınız olursa rakip sizi durduramaz. Hangi birine önlem alacaklar? O yüzden Burak'ın diğer yeteneklerini de kullanmasını istiyorum. Burak umarım hem milli takımda hem de Galatasaray'da daha çok özel goller atacaktır.
Seneye Burak'ı çok önemli bir sürpriz bekliyor! Seneye 11 kilometreden aşağı koşmayacak. Ben ondan olmayan bir yeteneği istemiyorum. Onda zaten var. Oyuncuya yetenek veremezsiniz ama fizik kapasitesini artirabilirsiniz. Allah vergisi yetenekleri degistiremezsiniz.
Önümüzdeki sene ileride baskı yapan bir Galatasaray izleyeceksiniz. Öyle olacak, olmak zorunda. Bu söylediklerim sadece yerliler için değil yabancılar için de geçerli.
İkisini de çok seviyorum. İkisi de çok iyiler.
Burak sen benzemadan daha iyi forvetsin son 3 yila gore bakacaksak.
Fubol sadece koşmak mı ...
kosmadan maç kazanabiliyormusun bak bakalim dortmund-real barca-munih istatistiklerine.
2011/2012 sezonun da ki oyun anlayışı 4-3-1-2 ye monte edilecek herhalde11/12 sezonun da ki gibi bir oyun anlayışı ve daha kaliteli oyuncularla gelecek sene çok can yakarız.Tabi önce Allah'ın izniyle 6 puan alıp ligi bitirelim,şu an önemli olan o.
Ünal Aysal: Lig daha bitmedi iki tane maçımız var. Şampiyon olmak müthiş bir duygu. Tüm futbolcular, teknik adamlar ve yöneticiler bunun için çalışıyor. Önemli olan sağlıklı bir şekilde bitmesi.
Fenerbahçe taraftarının bizi alkışlaması o kadar önemli değil. Fenerbahçe camiası çok büyük. Bir kısmı alkışlar bir kısmı alkışlamaz. Herkesin kendi hür iradesine bırakmak lazım.
Aykut Hoca'ya haksızlık yapmamak lazım. Ben hatırlıyorum eski başkanımız Özhan Canaydın Fenerbahçe'yi başarılarından dolayı alkışlamıştı. Camiadan biraz tepki çekti ama fair-play ödülünü de kazandı kanımca.
Başarı başarıdır. Alkışlansa da alkışlanmasa da bu değişmeyecek.
Fatih Terim seneye tabi ki kalacak. Kontratımız bu şekilde. 3 sene ile de sınırlı kalmayacak. Önümüzdeki senenin sonunda oturup konuşuruz.
Hakemlerin, yöneticilerin de formsuzluğu olabilir. Hakemlere yüklenmemek lazım. Hakemlik müessesi hepimizin saygı duyması gereken bir yer. Hakemler de kendi mesleklerine saygı duymalı.
(Yabancı sınırı hakkında) Genel olarak bakmalıyız. Bugün Türk futbolunun kendisini Avrupa'da tanıtma savaşı verdiği süreçte kötü yönde etkili olacaktır. İç piyasada da haksız rekabet olacak ve futbolcuların fiyatları yükselecek. Önümüzdeki günlerde tartışma yaratacak bir konu bu.
Yorgunluğumuzu atar atmaz ilk konumuz yabancı sınırı olacak. Federasyondan randevu alacağız.
Kulüp içinde farkı fikirler her zaman olur. Ama hoca ile teknik konularda farkı fikirlerde olmamız mantık dışı. Piyasa faktörleri vs diğer etkenler. Olabilecek transferleri tabi ki gerçekleştiririz. Aramızda bir uyumsuzluk yok.
(Muslera transferi hakkında) Muslera gerçekten iyi bir kaleci. Kendisinden son derece memnunuz. Bu konuda benim önüme gelmiş ciddi bir teklif yok. Bizim elimize geçen bir teklif yok. Eğer gelirse; gayet tabi değerlendiririz. Futbolcumuza sorarız. Gitmek istiyorsa önünü açarız.
(Melo konusunda) Melo hakkında girişimimizi yaptık. Arkadaşlarımız müzakereleri devam ettiriyor. Geçen sene çok zor oldu. Yine aynı şekilde başladı devam ediyor. İnşallah aynı şekilde bitmez. Bir an evvel olumlu anlamda neticelenir.
Şampiyonlar Ligi'nde hayal kırıklığı yaşadık. Hedefimiz ilk 16'ydı. Hedefi aştık! Erken geldik o noktaya. İnşallah gerçek hedefimiz olan ilk 8'e yeniden gireriz.
(Alper Potuk hakkında)Lig daha bitmedi. Lig bitene kadar Alper hakkında bir karar vermemiz zor. İki hafta sonra açıklık ortaya çıkar. Benim görüşüm şu; Eskişehir'in önemli bir oyuncusu. Eskişehir'in de önemli maçları var. Onlar bittikten sonra konuşacağız.
(Burak Yılmaz hakkında) Muslera için söylediğim sözler Burak için de geçerli. Oyuncumuz isterse ve şartlarda anlaşırsak gidebilir. Tüm oyuncularımız için aynı şekilde.
Bizim hedeflerimiz belli teklif verecek takımlar bunun bilincinde olmalı.
Şampiyonluk kupasını saat 19.05 'te almak istiyoruz. Yarından itibaren gerekli temasları gerçekleştireceğiz.
Ahahaha gokmen ozdanak![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=FqdR_...ature=youtu.be
Bu adamlara helal olsun . Futbolun F'sini bile bilmiyorlar ama futbol programında yorumculuk yapıyorlar
Maç bitiminde şampiyonluk sevincinde bir şey dikkatimi çekti.Tribünde maç kadrosunda olmayan Ujfa-Elmander-Aykut--Hakan sahaya inmiş ancak Engin-Çağlar-Ufuk-Emre gibi oyuncular yok.Mutlaka olmaları lazımdı.Devre arası gelen ancak kadroya bile hiç girmemiş Aykut Erçetin bile kendini takıma ait hissedip sevinci yaşıyor.Mutlaka Engin-Ufuk-Emre-Çağlar'da sevince katılmalıydı.Emre Çolak gider mi bilmem ancak zaten diğer 3 oyuncu kesin yeni sezonda olmamalı zaten.
Ayrıca Ujfa-Hakan-Çağlar-Emre-Elmander maçta tribünde beraberdiler ancak Engin ve Ufuk'u göremedim.Maça gelip gelmedikleri bile meçhul.
engin gunah cikartiyor.
Bu tarz şeylere takılmamak gerek,eğer kendini takıma ait hissetmeyen,şans bulamadığı için oturup üzülen,hatayı kendinde değilde başkasında arayan varsa sezon sonu ayrılacaktır ve de ayrılır umarım.Kimsenin yeri doldurulamaz değil.
Edit:
Burak golü atmadan önce Sneijder seviniyor
![]()
Ünal Aysal'ın rasyonel bakışı, demogoji yapmaması, arabeske bağlamaması, Fatih Terim kazandığı 15 kupaya rağmen asla kaybetmediği hırsı, kazanma açlığı, takımda Drogba gibi, Sneijder gibi, Selçuk gibi, Muslera gibi her zaman güven veren isimlerin olması, gelecek sezon için daha da umutlandırıyor beni. İskeleti koruyup, yararlanmadığımız isimleri elden çıkarıp hem ilk 11 hem de yedek kulübesi için takviyeler yaparsak, gelecek sezonun favorisi olmamamız için bir sebep yok. Ligde şampiyonluk, Avrupa'da gruptan çıkmak, Türkiye kupasını kazanmak ve tabii ki sezon başında oynanacak Süper Kupa'yı müzemize götürmek hedef olmalı. 8 yıldır Türkiye Kupasını alamıyoruz, belirli bir noktaya kadar rotasyon yapmak gerekiyor bu kupada, bunun için kendini göstermek isteyen genç isimlere ihtiyacımız var.
Ünal Aysal, Fatih Terim, Hasan Şaş, Drogba hep gelecek sezona yönelik konuşuyor, bu benim umutlarımı arttırıyor, belli ki bir hazırlık var şimdiden, dün Fatih Terim Maraton'a bağlandığında güzel şeyler söylemiş, Burak Yılmaz daha çok koşacak diyor bu da demek ki geçen sezon ile bu sezonun 2. yarısı oynanan futbolu birleştirmek istiyor, önde baskı ile rakibini yıldıran, topa sahip olduğunda iyi pas yapan bir takım olursak gol zaten gelir, usta ayaklar var sahada. İnşallah kalan 2 maçı da kazanırız, başarımız taçlanır.
Sezonun kaybı Abdürrahim Albayrak olur iyi giderken yine ayağımıza sıkmaya başladık..
Çağrılmış mı çağrılmamış mı bilemem ancak asparagas haberdir.
Bu arada Kadıköy'den Şampiyon çıktık,Şampiyon gidiyoruz,alışkanlık haline geldi
1 senede değişen tek şey arada ki puan farkı oldu.
telegole şampiyonluktan sonra konuşması var arkamdan iş çevriliyor dedi sonra ünal aysalı dolduruyorlar bşr de kafile başkanı olmasına rağmen konuşamamasından dem vurdu son olarak da melo ile pitbull sevinci yaptığı için yönetimin tepkisini çekmiş..
Tabi bence de yakışmıyor ama bu adam galatasaraylı çim biçme ekibinde bile çalışırım diyor tğm vaktini galatasaraya ayırıyor hayatını galatasaraya adamış fatih terimin can yoldaşı en azından saygı duyulması gerek..
Son olarak 1999'da shell ve pirelli'nin bayiliklerini almış bu 2sinin ortak yanı da sarı kırmızı olması logolarının
Hastayım diyip kendisi gitmemiş adnan öztürk de kızıyla eve dönmüş o da gitmemiş
Fenerbahçe deplasmanında bakalım nasıl bir kadroyla çıkacaz. Zira sneijder'in oynamasını çok istiyorum. Onun için yabancı sınırından yer açmak lazım. Danny yerine Gökhan oynadı son maç ama Fener'in forvetlerinden dolayı danny oynamalı eboue zaten çok formda o kesilemez riera oynamasa Hakan yeni sakatlıktan çıktı önünde de kimse olmayacak tempoyu kaldıramaz. Bakalım kim oynayacak kadro nasıl olacak.
Sneijder oynamayabilir cunki 2 gundur ulkesinde annanesi yada babahannesi vefat etmis ulkesine gitmisti izin alarak.