Şu adamları yenseydik keşke neyse artık
Karabükspor kazanır.
Berabere biter.
Fenerbahçe kazanır.
Şu adamları yenseydik keşke neyse artık
webo atti. 2-2
Karabük yine cevap verdi 3-2 oldu.
Lua Lua 3-2![]()
Şampiyonluğu 2-3 hafta önce garantilemiştik ne de olsa. Bu mağlubiyet önemsiz. Aslanlarım benim....
Ligte ikinci yarıdaki müthiş oyunumuzla kalmayı başardık.Açıkçası il yarı İBB golü erken bulup biz de yiyince n'oluyoruz oldum ama ikinci yarı arka arkaya gelen 2 gol takımın güvenini yerine getirdi.Lua Lua efsane gol attı bayıldım![]()
Gollere baktım da öyle penaltı mı olur yahu tekrarlanmalıydı kesinlikle o penaltı.Gerçi İBB yenildi pek bir şey değişmezdi ama o an ne olacağı da belli olmazdı.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
KDÇ Karabükspor,bileğinin hakkıyla,tüm engellemelere rağmen ligde kalmayı başarmıştır.Ligin en antipatik takımı İ.B.B bu galibiyetle Bank Asya'yı boylamıştır.Süper Lig'de deplasman sayısı artmış ve '3 Büyükler' diye tabir edilen takımların işleri bir kat daha zorlaşmıştır.
Allahtan yenilmişiz ya , İBB yerine Karabük'ün kalmasına çok sevindim , tebrikler Karabük.