SS bekliyoruzz![]()
SS bekliyoruzz![]()
Dün itibari ile oyunu save ederken elektriğin gitmesi sebebiyle save dosyam gümledi..Aldığım yedek save ise bir önceki sezonun nerdeyse ortasındaymış tatile çıkıp sezonu bitirdim ama açıkcası içime sinmedi takip eden bütün arkadaşlardan özür dileyerek kariyere açıkcas üzülerek nokta koyacağız. Ama takip edenler olarak derseniz hikaye vs güzel o zaman takım belirleyip yeni kariyeri an itibari ile açabilirim olağanüstü kongreye gidiyoruz (: Konuyu okuyan bütün arkadaşların fikir beyan etmesini rica ediyorum
Juan Diaz
Fc KooTeepee Menejeri
Ben zaten demiştim bırakmalı diye adını bile telaffuz edemediğimiz kulübü![]()
http://www.skorer.tv/video-izle/Golu...JOmDsflR4.html
şu görüntülerden sonra Finlandiya Ligi'nden ayrılman gerekkariyer anlatımı güzel yeni bir takımla yeni hikayeleri bekliyorum ben kendi adıma ..
edit: şu an final haftasındayım düşün yani![]()
(: Çok pis hırs yapmıştık lakin çıkmak nasip olmadı (: Yeni takım seçimi hususunda kararszım yine tozlanmış liglerden tozlanmış takım alalım ama bu sefer biraz eli ayağı düzgün olsun ki avrupaya gidebilelimBi abim fin ligine gelmeden djurgardeni al demişti iskandinav ülkelerinden ayrılmasak mı Roosaya da uzak kalmayız
![]()
danimarka ligi, brondby (:
Noveç-Danimarka-İsveç liglerinden bir takım arıyorum ilanı görenlerin insanlık namına tavsiyede bulunması rica olunur (:
Evet kastım o ligde şampiyn olamayan 2-3 takım var biride midlaynd diğeri randers birde ismini telafuz edemediğim bir takım var lakin midyland diğerlerine nazaran daha güçlü takım seçerken hep çok kararsız kalıyorumavrupada olan takımmı alsam diye ikileme düştüm bu seferde
Kesinlikle başka kariyerle devam bence takımda Brondby olmalı
Djurgarden zevklidir yardır![]()
Oyunda danimarka liginin lisansını almışlar saırım takımların logoları falan var diğer ülkelerde yok danimarka ligi bu yüzden biraz daha cezbediyor şuan hikaye kurgusu düşünüyorumbi yandanda takımı netleştiremedim akşama nasipse yeni serüvene başlarız