Yazık oldu...
Yazık oldu...
bu durmda 4 büyüklerden sadece FB iyi başladı![]()
yazık olmadı iyi oldu
bencede iyi oldu cünkü besiktas hiç iyi deildi birasda delgadonun yokluğundan olsa gerek oyunu kuran bir oyuncu yoktuOriginally Posted by Laz_Asker_61
ne düşünceyle iyi oldu diyorsun bilmiyorum abi ama bence artık bu takımın bu sezonuda boşa geçer.Originally Posted by Laz_Asker_61
Bundan sonraki 3 maç çok kritik(Gaziantepspor,Denizlispor(D),Konyaspor),bu maçları kayıpsız geçmemiz lazım.Zaten sonra arka arkaya iki derbi var(Trabzonspor,Galatasaray(D).Bu maçtan 3 puan almak çok önemliydi bence.
inşallah beşiktaş bu yıl küme düşerzaten benim kayserispor um var boşverr beşiktaşı
Maç sonlarında Manisa'da ''Beşiktaş kümeye'' diye bağıranlar umarım İnönü'ye de gelicek yüreği kendilerinde bulurlar.
Maçı izlemedim ama skor bana Beşiktaşta fazla şeyler değişmediğini gösteriyor.
Tigana: "Hala eksiğimiz var.."
Vestel Manisaspor'a mağlup olan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Jean Tigana, ilk yarıda çok kötü olduklarını söylerken, "Orta sahada oyun kurmakta sıkıntı çektik. Hala eksiğimiz var" dedi..
Çok kötü bir ilk yarı çıkardık. Hiçbir şey yapmadık. İkinci yarı daha iyiydi. Ama sonuca gidemedik. Sahadaki oyuncuların hırsla bunu bitirmesi lazım. Cuma günü önemli bir maç var bu hataları tekrar etmemiz lazım. 'Delgado'nun eksikliğini çektiniz mi?' şeklindeki soruya Tigana, "Orta sahada oyun kurmakta sıkıntı çektik. Büyük rakiplere karşı tam bir ekip olmak lazım. Hala eksiğimiz var" diye yanıtladı. Sol kanada transfer düşünüp düşünmediği sorulan Fransız hoca, "Bilmiyorum şuanda sabırlı olmak lazım ve çalışmak lazım" diye cevap verdi.
Bu haberler doğru değil Fenerin 4 yabancı eksiği vardı kazandı Ankaraspor oturmamış hali ile Galatasaraydan puan aldı eğer elindeki mazemeden iyi sonuç çıkaramıyorsan bu senin başarısızlığındır 1 senedir istediğini yapamıyorsun anlamadım gitti.
Ersun Yanal'ı kutluyorum.Yine çift dalakla mücadele eden bir takım kurmuş.Johanna sanki dört ayakla oynadı.Selçuk İnan'ın büyük oyuncu olacağına dair inancım daha da arttı.Bu Vestel ligin flaş takımı olur, Vestel deplasmanı da hele de bu oyun düzeniyle yine herkese kabus olur.
Bize gelirsek vuran kıran parçalayan takım bekleyen var mıydı bilmiyorum ama çok da sürpriz bir sonuç olmadı.O ilk yarıdaki oyun adeta şoktu benim için.Bu kadar silik bir takım uzun zamandır izlememiştim.
Mösyö maç sonu ilk yarı çok kötüydük sorusuna oyunculara sormak lazım dedi.Tüm oyuncuları sen aldırmadın mı?
Yine Mösyö yıldız lazım, oyunu forse edecek adam lazım dedi, bu da yeni aklına gelmiş.Sergen'i sev kovdun, diğeri sana ve camiana oyun etti kaçtı gitti, şimdi mi aklına geliyor?Delgado'nun tüm sezon ayağına bakacağız, yeni mi anladın?
Maçın en iyisi Üzülmezdi.Kendisinden gıyabında özür diliyorum.Delgado bu takıma girince tüm çehre değişir.Herkes koşuyor, mücadele gücü yeterince iyi ama bir tane dahi esas oğlan yok.Takımda topu bilen Koray, Klebe az buçuk da Serdar var.
Kleberson çok kötüydü, aynen Burak da.Fütursuz, gereksiz deparlar, bal üretemeyen arı misali.En çok çalışan ise Nobre ama top alamadı.
Yine de bi şok vs. olarak algılamıyorum.Bir musibet bin nasihatten iyidir.Herkesin ayakları yere bassın.(Mösyö hariç)
Yönetim elinden geleni yapmıştır, umarım taraftarda yapacaktır.İş bizim Avrupa'nın en pahalı teknik direktörlerinden biri olan Mösyö de bitiyor.Önce şu takıma paslaşabilmeyi, sonra madem ısrar ettin Türk stoperlerine alan savunmasını, belirlediğin sistemin gereği stoper beklerine de ters kademeyi öğret.
İlk yarıdaki oyunu nasıl bu kadar kötü oynayabildik bilemiyorum.İnönü'de silkinebilmek dileklerimle...
rahat kazanırız demiştim dün
rahat kaybettik
manisayı kutluyorum.
yaa beyler anlamadıgım sey hala eksiklerinin olması sadece delgado ya mı baglı???? eger delgado suz olmıycaksa bjk duman olur bu sene. ama bu daha ilk mac. pek yorum yapmak dogru olmas
beşiktas bugün hiç iyi oynamadı yenilgiyi haketti birazda delgadonun eksikliğini hissettiler
Delgado şu ana kadar bir tek GS Süper Kupa maçında oynadı. Neden Delgado'nun eksikliği hissedilsin? Delgado süper mi? Veya uzun zamandır BJK'de mi oynuyor? Bunlar tamamen bahane...
Fenerbahçe dün Appiah ve diğer yabancılarının olmamasına rağmen mücadele etti ve oynadı.
Bir kişi kadroda yok diye maç mı kaybedilir? Delgado mu maçın kaderini değiştirecek, çıkıp 2 tane gol atacak, defansın açıklarını mı kapatacak?
Futbol takım oyunudur! Delgado dışındaki 10 kişi bir şey yapamıyorsa, kimse bahane aramasın Delgado yok diye. Adamı bir tek Süper Kupa maçında izleyip de "eksikliğini hissettik" demeyi de çok saçma buluyorum. Aynı şekilde GS'liler "Carrusca'nın eksikliğini hissetik" ve TS'liler "Marcelinho'nun yokluğunu hissettik" deselerdi de, aynı cevabı verirdim. Yeni transferin, özellikle de ilk maç için eksikliği olmaz. Bunu bana gelip 10. hafta söylersiniz "Delgado'nun yokluğunu hissettik, yenildik" diye, ama ilk hafta söylenmesini saçma buluyorum.
Lige 10. haftada havlu atacak gibi duruyor gene Beşiktaş. Baki Mercimek, İ.Toraman gibi isimlerle olmaz şampiyonluk gelmez. Forvette FB'nin kovduğu Nobre ile de gol bulamaz BJK. G.Güleç - Bobo'yu oynatırım Tigana'nın yerinde olsam. Geçen seneki gibi Tümer ve Sergen gibi maçın kaderini her an değiştirebilecek adamlar da bu sene yok.
BJK'yi Süper Kupa maçında da beğenmemiştim, bu maçta da beğenmedim. Hazırlık maçlarında zaten hayal kırıklığı yarattı. Yine kötü bir sezon yaşayacaklarmış gibi geliyor.
egowich dediklerin doğruda bugün besiktasta oyunu kurabilecek yönlendirebilecek bir oyuncu yoktu bu yüzden delgadonun eksikliğini hissettiler
babam alimmiydi neOriginally Posted by kaltuntas
![]()
ben bir cevabımda beşiktaş erken kopabilir demiştim hala da bu düşünceyi söylüyorum.çünkü bjk daha yeni takım.toroman sağ bek te oynuyor yanlış koray ön libero defansta oynuyo en basit 2 örnek.bunları tigananın düzeltmesi lazım.her istediği transfer yapıldı şimdi ağlamaya sızlamaya hakkı yok
cok gusel egowich, bu delggado olayını genişlettiğin ii oldu.
Anlamadıgım siz delgado suz mac kazanamazmısınız?
Tigana delgado yu aradık dedi. delgado bi daha sakatlansa yine yenilceksiniz anlasılan
Tigana ilk mactan sattı futbolcuları... Direk futbolcuları sucladı.
Madem istediklerini yapamıyorlar mudahele etmeye calıs...
zannedersem haklı çıktım(Burak dışında ki ben şaşırttı)Originally Posted by DeDe
Mösyö taktiksel yetenekleri kısıtlı bir hoca..Delgado tabii ki bizim için önemli bir eksik-ki oynadıkça ne derece önemli olduğu hissedilecek ve görülecek- amma bu mağlubiyetin gerekçesi değil.Tamamen Mösyö'nün sisteminde bir eksilmenin sonucunda kıt futbol mantalitesinin yetersizliğinden kaynaklanan,oyun okuma eksikliği,Sıfıra yakın bir saha kenarı yönetiminde kaynaklanan bir mağlubilyet..
Yanılmayı daha doğrusu futbol bilgimin beni yanıltmasını çok isterdim ama..Maalesef yine yanılmadım !
aynen katılıyorumm baktın iş istediğin gibi gitmiyoo olaya karış ve taktığini değiştirr, bişiler yapar insannOriginally Posted by e_mali
Ersun Yanal gibi bir hocaya karşı direnmek zordur. İstediğin kadar taktiksel değişiklik yapsan da Ersun Yanal da ona göre hareket eder. Ersun Yanal bir kez daha büyük hoca olduğunu gösterdi.
Bu arada Manisa'yı tebrik etmemişim.İyi bir kadro kurmuşlar ve başlarında bana kalırsa çok iyi bir hoca var.Başarılı olacaklarına inanıyorum.
besiktas 2.sinif oyuncularla 2.sinif bir takim olur ancak ayni hatalar transfer de sürüyor bjk taraftari delgado dan cok sey bekliyor daha hic bi sey ispat edebilmis degil tigana da tüm sistemnini delgado ya göre mi yapmis tek bir adam üzerine bir b plani olmamasi düsündürücü ayrica 07.08.06 tarihli yazisinda kazim kanat in dedigi gibi
"Bir Delgado yetmez" dedik. Israrla Ze Roberto'yu önerdik. Yöneticilikte en büyük başarı transferdedir. Dikkat!... Maçın sırrı şu: Beşiktaş 46 yan orta yaptı. Gol yok. Dokuz faul yaptı ama Manisa'nın faulu 26. Mercimek ise sekiz top kaybı ile oynadı. "
kadro şu anda iş yapmasa da ki yapmayacak ileriki senelerrde gerçekten çok iyi bir takım olacak gençleştirme operasyonu ile bir düşüş olacak ama başarı da gelecek
Beşiktaş kupayı aldığında yine havaya girip kötü başlayabilir demiştim.
3 yıldır aynı filmi izliyoruz.