İlk yarıdan eser yok hocam, tebrikler.
İlk yarıdan eser yok hocam, tebrikler.
İlk yarıdaki ortasaha daha yumuşak bir ortasahaydı.Birde aklımdaki oyunu bu ligde oynatmanın biraz zor olduğunu anladım.Lige ve takıma daha çok uyan birkaç değişiklik yaptım.Ortasahaların fizik kapasitesinin artmasıyla yediğimiz gol sayısında azalma oldu.Seri galibiyetler gelincede takımın morali düzeldi ilham geldi![]()
31.Maç
32.Maç
VE ŞAMPİYONUZ
Açıkçası ilk yarıdaki performanstan sonra şampiyonluk gitti diye düşünmüştüm.İkinci yarıdaki performansımızla bu şampiyonluğu kazandık.Benim içinde sürpriz oldu.![]()
Galibiyetle övünmek güzeldir ama önümüze bakmamız lazım.Gelecek sezon çok daha zorlu geçecek.Kalecimiz Zeki Ayvaz'ın performansından memnunum.Bonservisiyle alabilirsek almaya çalışıcaz.Alamazsakda 1 sezonluk daha kiralama yoluna gidicez.Forvete en az 1 takviye yapıcaz.1 transferde stopere şart.Gerisi kadroyu zenginleştirmek için olacak.Oyuncularımızın büyük bir bölümüyle yollarımızı ayıracağız.
Zeki Ayvaz Nazillide
Kiralarken anlaştığımız 30.000 € bonservis bedelini 30 aya yayılmış şekilde ödeme planı yapıp kadromuza kattık.Sözleşme detaylarını ilgili resimde görebilirsiniz.![]()
Cenk Güvenç Nazillide
Ath. Madrid takımından sezon sonu serbest kalacak olan stoper Cenk Güvenç gelecek sezon defans sorununu çözmemizde yardımcı olacağını umuyoruz.
Yeni Sponsor sözleşmelerimiz
Başlangıç bütçemiz
![]()
ZARAR
Mali Durum
Mali durum kötüye gitmekte.Şimdilik çok korkulacak bir durum yok.Bu sezonki kadromuz daha dar olacak.Oyuncu maaşlarından biraz kurtulmak istiyoruz.Ayrıca daha fazla seyirci çekip tribün gelirlerini arttırırsak çok büyük sıkıntımız olmaz.
Şampiyonluk için tebrikler.Transferler çok sağlam olmuş fakat mali durum kötü maalesef.
Teşekkürler hocam.Birinci lig yayın haklarından 1M € aldık.O şekilde biraz toparlayabildik.Hedefimiz bu sezon ligi ilk 10da bitirebilmek.Transferler tamamlandı sayılır.Ayrı ayrı post atıp kalabalık yapmak istemedim.Transferler bitince toplu şekilde ekleyeceğim.
Transferlerimiz:
Lokman Gör
Serdar Eylik
Erkam Resman
Şamil Ünal
Mustafa Durak
Bir sürpriz yaşanmazsa transferi bitirmiş bulunuyoruz
Last edited by hyildiran : 27.Mayıs.2013 at 21:57
Açıkçası sezonbaşı hazırlık maçlarında sakatlanan oyuncular sebebiyle lige iyi başlangıç yapmayı ummuyordum.Ama süper başladıkHenüz daha çok erken.Ama oynanan futbol umut veriyor.Özellikle hücüm hattında sakatlıktan çıkacak oyuncular takımın gücüne güç katacak.
1.Maç
2.Maç
3.Maç
![]()
Peri masalı devam ediyor.Ligde sansasyonel sonuçlar alıp galibiyet serimize devam ediyoruz.Muğdatın müthiş formu takımı taşıyor.5 maçta attığı 6 gol ve yaptığı 5 asistle attığımız toplam 17 golün 11 inde parmağı var.Ayrıca ligde gol ve asist krallığında lide.
4.Maç
5.Maç
Medya
![]()
Bu ara biraz tökezledik.Kadro kalitesi takım uyumunun önüne geçti diyebiliriz.Ama hala ligde 2. sıradayız.Hedeflerimizi büyütmeye başlayabiliriz.
6.Maç
7.Maç
8.Maç
![]()
9.Maç
10.Maç
Türkiye Kupası 2.Ön Eleme maçı
11.Maç
12.Maç
12 Maç sonunda ligdeki konumumuzdan çok memnunum.Takım iyi futbol oynuyor.Kalecimiz Zeki çok iyi performans sergiliyor.Aynı şekilde At. Madridden transferimiz stoper Cenk Güvenç in performansı çok çok iyi.Muğdat takımımız için kilit rol oynuyor.Bu durumda;
MEŞALELERİ YAKIN...ŞAMPİYONLUK DAHA YAKIN
Hüsnü hoşgeldin : ) Sanada iyiki bi turkpostala gel dedik. Bütün konuları işgal etmişsin : )))
Başarılar kardeşim.
Eyw başkanİstemiyorsan gideyim
Zaten pek ilgilenende yok
![]()
13.Maç
14.Maç
Türkiye Kupası 3.Ön Eleme maçı
15.Maç
Takım eski ilhamını kaybetti.Eskisi kadar iyi top oynayamıyoruz ama yinede kazanmamız gereken maçları kazanıyoruz.Oyuncular yoruldular.Devre arası ilaç gibi gelecek.
16.Maç
Türkiye Kupası 4.Ön Eleme Maçı
17.Maç
Sezonun ilk yarısı tamamlandığında puan tablosu bu şekilde oluştu.İyi bir devre arası geçirip ilk yarıdaki performansımızı 2. yarıdada sergilemek istiyoruz.Devre arasına girmeden Boluspor ile 1 maçımız daha var.Türkiye kupasındanda elendik.İkinci yarı daha az maç oynamak oyuncuların konsantrasyonunun dağılmaması için iyi olacak.
18.Maç
19.Maç
20.Maç
21.Maç
22.Maç
22.Lig maçı sonunda liderlik koltuğunda oturmaya devam ediyoruz.SON 12
23.Maç
24.Maç
25.Maç
26.Maç
![]()
Simao gelecek sezon Nazillide
Gelecek sezon için ilk transferimiz ortasahaya oldu.Mozambikli ortasaha oyuncusu ile 3 yıllık sözleşme imzaladık.
Başarılar bende uzun bir kariyer yapmıştım Nazilliyle memleket takımı başka oluyor, bu arada amblem yanlış olmuş hemşerim daha büyüğünü bulup düzenleyebilirsin
![]()
Maçlar güzel.Simao da iş yapar.
bu amblem son amblem.senin koyduğun amblem eski amblem.hatırlarsan bi ara Yeni Nazillispor olmuştu.takımın adı değişmişti.ondan sonra tekrar Nazilli Belediyespor oldu.Yeni amblemde bu kullanılıyor şuan
@wladcas
teşekkürler.Birinci lige çıktıktan hemen sonra Süper Lig e çıkmak sürpriz olacak biraz.Daha kesin birşey yok ama muhtemelen şampiyon olamasamda çıkıcam.Simao enteresan bir oyuncu.Her takımda sırıtmadan oynuyor.Valenciadayken bile Banegayı kesmişti![]()
Maça gelmedin mi hiç hemşerimikna ol diye koyuyorum
![]()
Maçlar çok güzel, tebrikler![]()
27.Maç
28.Maç
29.Maç
30.Maç
31.Maç
32.Maç
33.Maç
34.Maç
Lig Sonu Puan Durumu
Son 2 maçta kaybedilen 6 puan bizi şampiyonluktan 3. lüğe itti.Artık şansımızı playoff larda deneyeceğiz.