Sayfa 156 / 220 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206 ... SonSon
4,651 ile 4,680 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Dinledim tabi ki Evet tesisleşmeden de bahsetti ancak parayı gösterdi öncelik olarak. Tamam bu güzel bir şey ama artık Demirören'den gibi bir depremden sonra para konuşulmasından korkuyorum. Fikret Orman'ı en çok yapmak istediği yatırımlardan, vizyonundan dolayı seviyorum.

Haklısın amatör branşlar vs gibi kurumlara çok yatırı yapmıyor. Bu özelliğini bende eleştiriyorum.
    Parayı gösterirken şundan bahsetti: FEDA'yı taraftar değil, yönetim yapacak artık.

Ben, yd dönemindeki gibi olacağını sanmıyorum Adalı başkan olursa. 8 milyon euroluk Fernandes'i 2 milyona bitiren ve 300 bin euroluk fark için haftalarca Quaresma'yı bekleten de Adalı'ydı. Her ne kadar katkısı yetersiz olsa da, Simao da 900 bin euro verilerek alındığında yönetimde Adalı vardı.

Dediğim gibi, tek korkum dava sürecinin olumsuz sonuçlanması. Onu atlatana kadar, başkan olmasını istemem Adalı'nın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Her şey bir kenara, çok faydalı bir seçim süreci geçecek belli. Rekabet var.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Fikret orman eğer bahsedilen rakamlar doğruysa kısa sürede baya bir parasal anlamda borcu azaltmış ancak taraftarın isteği borçların azalması mı başarı mı ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

İki başkanında hedefledikleri çok başka şeyler. Biri sistem diyor, diğeri para diyor. Bakalım sonucunu kim başkan seçilecek merak ediyorum. Ama Levent Erdoğan'ın Serdal Adalı'yı desteklemesi önemli. Bu ayrıntı Serdal Adalı'yı bir adım öne çıkartıyor. Bide Demirören'in üyeleri var.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

icraatlar için değilde mevcut yönetime sallamak için yapılmış bir konuşma oldu.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Allah Beşiktaş'ı Serdal Adalı ve listesinden korusun.Cidden garip açıklamaları var.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Biraz önce Serdal Adalı'nın açıklamalarını dinledim açıkcası hiç beni tatmin etmedi hatta ya kazanırsa? diye korkutmaya başladı. Fikret Orman tırnağıyle kazıya kazıya klübe birşeyler yapmaya çalışıyor o yüzden Fikret Orman'ı destekliyorum seçimde.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Serdal Adalı'nın değindiği tüm konularla alakalı açıklamalarının özeti. Böylece daha net fikir sahibi olunur, açıklamanın tamamını dinlemeyenler için:

- Basketbol sponsoru hazır.

- Bizim transfer bütçemiz 15 milyon eurodan fazladır.

- Proje 1: Süleyman Seba Sosyal Tesisleri'nin projesini hazırladık, iinşallah başkanlığa geldiğim ilk dönemde yapacağım.

- Proje 2: Fulya'yı hak ettiği tesislere kesinlikle kavuşturacağım.

- Proje 3: Stadı yapacağım.

- Proje 4: Bütün branşlarda şampiyonluk vaad ediyorum.

- Proje 5: Sponsor anlaşmaları şu an hazırlanmış durumda.

- Beşiktaşın güçlü bir başkana ve yönetime ihtiyacı var.

- Bu dönemde Beşiktaş Kulübü Süleyman Seba Sosyal Tesisleri'ni yapacağımı buradan sizlere müjdeliyorum.

- Taraftara olan borcu ödeyeceğiz.

- Branş kapatan değil, her branşta şampiyon olan bir kulüp haline gelmeliyiz.

- Ortaya koyacağımız profesyonel yönetim kurulumuz her alana müdahil olmayacaktır. Misyon ve vizyon belirleyecektir.

- Kasamızdan tek bir kuruş çıkmadan stadımızı yapacağız.

- Basketbol dahil tüm sponsorlar hazır. Ciddi bir şekilde yarışmacı takımlar değil, şampiyon takımlar yaratılacak.

- Son dönemde borçla anılan Beşiktaş'ın kasası, yönetime gelmemizle beraber yüksek gelirlerle dolacaktır.

- Dünya çapında başarılar elde etmek için finans açısından gereken kaynak çalışmalarını yaptık.

- Mevcut yönetimin bir alt lige düşmeyi dahi kabullenmesine karşın diyorum ki; her branşta şampiyonluğa oynayacağız.

- Beşiktaş'a güç katacak sponsorluk görüşmelerini tamamladık.

- Yargı konusunda şüphem olsaydı, şu anda burda oturmazdım.

- Derneklerle oy pazarlığı yapmam.

- Gelen para belli , ödenen para belli gerçekleri konuşalım. Beşiktaş'ın 150 mılyon tl borcu ödendi derse bu doğru olmaz.

- Fikret Orman, insanların gözüne baka baka yalan söylüyor. Gelsinler bize nereden kaynak yarattıklarını söylesinler.

- Bu 'FEDA' muhabbeti, beni ve camiamızı üzmeye başladı.

- Sisteme itirazımız yok, Önder Bey'i tanımıyorum. Futbolun başında profesyonellerin olması, yapacağımız bir şey.

- 17 Haziran sabahı, Beşiktaşlı olan herkes başı dik yürüyecek.

- Yıldız transferi olsun diye Beşiktaş'ın tek bir kuruşunu sokağa atmam attırmam.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Aziz Yıldırım'In potansiyelini gördüm kendilerinde .

Bu sabah İbrahim Altınsay'ın liste yapmaya çalıştığını öğrendim. Hatta teklif ettiği kişi reddetti. Eğer listesi hazır olursa seçime girecek fakat bugün olduğu gibi red cevapları alırsa istemediği kişilerle seçime gireceğini sanmıyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Fikret Orman'ın seçimden çekilebileceği söyleniyor, kulübe yakın bazı dernek üyeleri tarafından. İbrahim Altınsay ile birleşseler, gözüm kapalı desteklerim de, bu birleşme mümkün olacak mı bakalım. Önder Özen de, devam etmiş olur hem görevine.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Serdar Adalı çok antipatik bir isim gibi.Açıklamaları olsun,hitap şekli olsun.O yüzden bence Beşiktaş'a Fikret Orman yakışıyor.Hem Fikret Orman modern bir anlayışa sahip.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İbrahim Seten'in iddiasına göre stadyumun yıkımına izin çıkmamış. Fikret Orman çok emin konuşuyor ama bana hala tıpkı bize Sami Yen'de olduğu gibi İnönü'yü de çeşitli bahanelerle yedirmeyeceklermiş gibi geliyor. Stadın kaba inşaatı bitene kadar da bu düşüncem değişmeyecek galiba.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    İbrahim Seten'in iddiasına göre stadyumun yıkımına izin çıkmamış. Fikret Orman çok emin konuşuyor ama bana hala tıpkı bize Sami Yen'de olduğu gibi İnönü'yü de çeşitli bahanelerle yedirmeyeceklermiş gibi geliyor. Stadın kaba inşaatı bitene kadar da bu düşüncem değişmeyecek galiba.
    Bence stadı yedirmemek değilde Fikret Orman'a başkanlığı yedirmemek için birileri kamuoyunu etkilemeye çalışıyor. Bana öyle geliyor. Ben Seten'in yazdıklarına kesinlikle inanmam. Fikret Orman'ın yapacağı açıklamaları merakla bekliyorum. Özellikle stat konusunda neler diyecek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ibrahim seten allah 1 dese durup dusunurum bir an. zerre kadar ciddiye alinacak bir isim degil. pazar gunu kazmalar vurulacak deniyor. eger oyle olmasa boyle bir vebalin altina girer mi yonetim akil var mantik var.

Lepiska saçları duruyor mu daha İ.Seten'in? Pek atıp tutmuştu Samet Aybaba ile ilgili.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, akşam saatlerinde gündeme düşen Beşiktaş'ın yeni İnönü Stadı Projesi'ne GSGM'den izin verilmediği ve kulübün sadece stat otoparkını yıkacağına dair yapılan iddialara yanıt verdi.

Başkan Orman Sporx'e yaptığı açıklamada yapılan bu söylemlerin asılsız olduğunu belirtirken, 'böyle bir şey söz konusu değil, stat için gerekli izinler alınmıştır' sözleriyle iddiaları yalanladı.

Öte yandan Serdal Adalı'nın bugün düzenlediği basın toplantısının ardından bu tip bir iddianın gündeme düşmesi dikkatlerden kaçmadı.

ORMAN'DAN 'İKİ HAZİRAN' AÇIKLAMASI

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada "Stat projesi ben gelidiğimde izni var diye biliniyordu. Ama öyle bir şey yoktu. Bu proje ile tek tek ben uğraştım. Orası stat olarak işlenmiş ve onaylanmış bir yer. Buranın irtifa hakkı 40 sene daha Beşiktaş'ın elinde. Biz tüm izinleri almışız, pazar günü yıkıma başlayıp oraya yeni bir stat yapacağız." demiş ve yıkım tarihini iki Haziran olarak açıklamıştı.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ergin Aslan ‏@erginaslan
    Bilgi: İbrahim Altinsay seçime girmiyor...

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Ergin Aslan ‏@erginaslan
    Bilgi: İbrahim Altinsay seçime girmiyor...
    Bunu söyleyen kim bilmiyorum ama İbrahim Altınsay'ın teklifini bizzat gördüğüm için 2 gün önceye kadar seçime girmeyi düşünüyordu. Eğer istediği listeyi belirleyemezse girmeyecekti galiba teklifleri geri çevrilmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beşiktaşımız başarılı olsun da kimin geleceğinin önemi yok.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bugün stadın yıkımına başlanıyor, hayırlısı olur inşallah.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Hadi hayırlı olsun. Bu arada Fikret Orman'ın listesi belli olmuş diye yazıyorlar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Seçimi kazanmak istiyorsa çok güçlü bir liste hazırlaması lazım başkanın.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yıkım 19:03'de başlayacakmış diye bir şey duydum

FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben de öyle biliyorum ama bu gencolar biraz erken davranmış

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

O sıkılan su neyin nesi ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Toz kalkmasın diye zannediyorum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    O sıkılan su neyin nesi ?
    TOMA .

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Toz kalkmasın diye zannediyorum.
    Haklısın abi,büyük ihtimal öyledir.

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    TOMA .
    Belediyenin sulama araçları onlar abi,yapma (!)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Belediyenin sulama araçları onlar abi,yapma (!)
    Özür dilerim kardeşim , duygusalım bu aralar

Mesaj Yetkileri