Sayfa 11 / 18 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 521 sonuç

Konu: Oyuncu Tartışma Platformu

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

slm arkadaşlar ya ben şu anda ajax ta oynuyorum ve kadrom
    Maarten Stekelenburg
    Zdenek Grygera Jaap Stam Olivier Deschacht Urby Emanuelson
    Wesley Sneijder ??????? Zé Roberto Ryan Babel
    Nikola Zigic Klaas-Jan Huntelaar
    arkadaşlar bu soru işaretli olan yere(???????) yani şöyle alex tipi teknik gücü yüksek yani 10 numara diye tabir ettiğimiz yer iyi top yapabilen bi oyuncu arıyorum.ampora ve agüero üzerinde duruyorum ama sizin başka tavsiyeleriniz var mı? bide kadrom nasıl?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir'in komşusu Karşıyak

Fabregas olabilirmi? Pas alış-verişini idare edebilir..Bide az bişi pahalı olabilir ama Essien var..Nuri Şahin uyar belki.. Ama bunların 10 numara olabileceğini sanmıyorum..

Default Jean 2 Makoun

Arkadaşlar Jean 2 Makoun adlı oyuncuyu deneyeniniz, oynatanınız var mı acaba nasıl bir futbolcudur alsam bana faydalı olur mu ?

Şu an bedavaya alabiliyorum faydalı olur mu? Yardımlarınızı Bekliyorum ...

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

ben duymuştum sonra baktım beğendim.fb aldı ve adam 8.03 ortalamayla oynadı,bana da 1 gol attı...
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006

ya siz in neyinize oyuncu tartışmak babacanlar ben size süper bi adam sölim kimse alamıyor:RONALDİNHO dd:d

Nesil
    2006
    Yer
    Şükrü Saraçoğlundan

Quote Originally Posted by piton89
    ya siz in neyinize oyuncu tartışmak babacanlar ben size süper bi adam sölim kimse alamıyor:RONALDİNHO dd:d
    sen ne kadar komiksin ya

Default Genroyu oynatan arkadslar varmı varsa lütfen yazın

beyler su genro nun kim oldugunu gosterelim kerlon felan hikaye bence

genro harbidende ii mi

Nesil
    2006
    Yer
    Kebap,şalgam Diyarı Ad@nA

Mevkisi nedir?

bende onu sorcakttımm nasıl güsel oynuormu

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

çok iyi bir forvet ama kerlon kadar değil

Kerlon kadar iyi olmasa da iyi bi oyuncu.Yarım sezon denemiştim

kardeslerim genronu mevkiyi forvet kerlona ve vitti ye bence 10 basar kerlon tek bitiricilik le onemli olabilir ama bunda hem bitiricilik hemde kafa ve calım cok ustun bi futbolcu

hem bende 42 macta 39 col attı ikinci sezonda ise sattım paya bi para kazandım

Nesil
    2006
    Yer
    Şükrü Saraçoğlundan

genro cok iyi bir oyuncu ama kerlon kadar deil

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

ben hiç denemedim

bana göre ne kerlon ne vitti nede genro..hiçbirinde Sobis kadar ii mental özellikler yok sobis daha ii bi topçudur..tabi bu benim görüşüm sizin görüşünüze de saygı duyarım

arkadaşlar en ii genç bence chelsea da. cole charlton diye bir adam var

Question

YA ben fenerbahceyi aldım tuncayı juve istedi del piero+camoranesi+10 mn $ + soraki satıstan % 10 verdi bende verdim ii yaptımmı acaba

del piero pek para etmez ama takima yarari olur
    camoranesiyi de 2 sezon oynatirsin takimin asist yukunu ceker sonra 20 ye satarsin yine karli bi alisveris olmus

Nesil
    2006

Henüz 2. sezonun başındayım van persie'yi aldım cimboma.4 milyon pound'a -satılık listesinden-

Haftalık 20.500 pound valla ben de şaşırdım gelince henüz ilk maçınca wislayla şampiyonlar ligi ön elemesinde 6. dakikada kırmızı kart gördü.Ben de sinirlenip çıktım elbette daha Bismillah demeden oyunun bu yaptığına.

Gerçek hayatta en sevdiğim futbolculardan biridir fmde de iyi bir performans ortaya koyar umarım.

Belgelerle konuşalım şüpheye yer bırakmayalım.

Bunu da geldiği fiyatı görün diye ekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Zaten wc 2006 de performansını da gördük.Kesinlikle süper bir futbolcu.
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

bnce de fm 07 de van persie süper olcak

ende deniz baykara 2006 yılında böle beenmedşm adamı öve öve bitrilemyen baykara buralardan mı yükselio yoksa takımında bi sezon oynamadı diye mi özllkleri böle...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

ben onu pek begenmiyorum ama ii antremanla senin için ii bir yedek olabilir ama sadece o kadar
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

AMC ve FC'de süper oynuyor.

Kesinlikle alınması gereken bir oyuncuyu.

Almak için büyük fedakarlık yaptım ama şimdi iki katına satmam.

ABİ BEN YAMASIZ FM OYNURM PATCHSSİZ YANİ GS YORUMLARINDA HEİNZ VE İLİÇ YARAMAZ DİYOLAR BNDE SEZON BAŞINDA HEMEN SATIOM ADAMLARI ASLINDA ADAMLARIN ÖZLLKLERİ BAYAA İYYİ OYNA BAŞLARKEN NİYE BU HERİFLER İŞE YARAMIO YA DA YARIODA BN Mİ BİLMİORM:d

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by mahoo
    ABİ BEN YAMASIZ FM OYNURM PATCHSSİZ YANİ GS YORUMLARINDA HEİNZ VE İLİÇ YARAMAZ DİYOLAR BNDE SEZON BAŞINDA HEMEN SATIOM ADAMLARI ASLINDA ADAMLARIN ÖZLLKLERİ BAYAA İYYİ OYNA BAŞLARKEN NİYE BU HERİFLER İŞE YARAMIO YA DA YARIODA BN Mİ BİLMİORM:d
    heinz kalsın. iliçi sat
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

ya arkadaşlar bu messi niye iyi oynamıyo var mı alıp da iyi oynatan şunu boşu boşuna gitti paralar!!!

LEO MESSI arkadaşlar oynamıyo adam yaaa yok mu yardımcı olacak..

29. Default Freddy Guarin

Ya arkadaşlar bu sezonun sonunda freddy guarin geliyor bana.Ben galatasarayı çalıştırıyorum bu ara.Ve pek parlak bir dönem geçirdiğim söylenemezsizce freddy guarin gelince avrupa da başarı yakalamam için bir katkı yapabilirmi?Yoksa almayayım yani

ya byler ilker cihan diye biri var gs nin alt yapısında 18 yasına gelince alın onu adam defans frikik bitiricilik 20 oluor

Sayfa 11 / 18 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon

Mesaj Yetkileri