Sayfa 33 / 163 İlkİlk ... 2331323334354383133 ... SonSon
961 ile 990 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Rsa View Post
    https://twitter.com/bayfiratyildiz/s...373697/photo/1

İç karartıcı bir fotoğraf. Kan, yara izi gibi şeylere bakamayanlar açmasınlar.
    önceki sayfada verilmiş bi video da bu çok net gözüküyo adamlar bomba atar silahları dik nişan alarak tutuyolar resmen oysaki onları kullanıyolarsa bile yere doğru ateşlemeleri lazım artık nasıl emir aldılarsa yazık valla ya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DaveJones View Post
    Dediğim gibi İstanbul'daki durumları orada olmadığım için bilemiyorum. Ama dediğiniz kadar polis terörü varsa ve bunun devam etmesi halinde yarın bir gün insanlar karşılık vermeye başlar ve ülke gerçekten iç savaşa sürüklenir. Bilmiyorum bunu isteyen olur mu ama. Bir an önce doğru düzgün bir devlet müdehalesi gerekiyor olaylara. Ha öyle astığım astık, kestiğim kestik şeklinde de değil, uzlaşma bir nevi. Yoksa bu olaylar gittikçe çığrından çıkacak.
    Heh işte demek istediğim bu zaten. Sonunda anladık birbirimizi. Şu an mesela tamamen hükümetin inadından olan bir olay şu dakikada yaşanan olaylar. Polisi çekse bitti gitti her şey.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Heh işte demek istediğim bu zaten. Sonunda anladık birbirimizi. Şu an mesela tamamen hükümetin inadından olan bir olay şu dakikada yaşanan olaylar. Polisi çekse bitti gitti her şey.
    Ben zaten ilk günden beri aynı şeyleri söylüyorum hep. Sadece hükümetin inatlaşmasının acısını polisten çıkmayalım istiyorum. Onlar da sizin, benim gibilerin arasından çıkıyor neticede.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu söylentilerden artık bıktım. Şimdi de elektrikler kesilecek, telefonlarınızı falan şarj edilecek deniyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Şu söylentilerden artık bıktım. Şimdi de elektrikler kesilecek, telefonlarınızı falan şarj edilecek deniyor.
    Saat 3te görücez o söylentilerin sonucunu. 3te 20.000 polis basacak ve elektrikler kesilecek deniyor. Bakalım görücez
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

3'te elektrikler kesilecek. 2'de 20000 polis gelicek felan pek gerçekçi gelmiyor bunlar banada. Sivil polislerin gezip insanları kandırdığı olayları doğru olabilirde diğerleri sanmıyorum doğru olduklarını.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Quote Originally Posted by DaveJones View Post
    Ben zaten ilk günden beri aynı şeyleri söylüyorum hep. Sadece hükümetin inatlaşmasının acısını polisten çıkmayalım istiyorum. Onlar da sizin, benim gibilerin arasından çıkıyor neticede.
    Kimsenin acısını polisten çıkardığı yok. Aksine polis birşeylerin acısını halktan çıkarıyor. Polislerin etrafımdaki insanların arasından çıktığını da sanmıyorum. Etrafımda bu kadar vicdansız kimse yok.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Saat 3te görücez o söylentilerin sonucunu. 3te 20.000 polis basacak ve elektrikler kesilecek deniyor. Bakalım görücez
    Tamam da nereyi basacaklar? Bunlar neyin amacında, neyin öfkesinde, nefretinde? Ne oluyoruz yahu?!

Umut Özkırımlı duygularıma tercüman olmuş. Paylaşayım sizle:

"biz", "onlardan" hizli davranalim, lafi egip bukmeyelim. chp'nin, solcu/provokatorlerin bu firsati kacirmayacagi belliydi. bunda sasilacak bir sey yok. ama gostericilerin polise verdikleri tepkinin aynisini bu firsatcilara da vermesi gerekiyor. onlarla yataga girmemeleri dusmanimin dusmani dostumdur dememeleri.

1. irkcidan, ulusalcidan, oportunistten dost olmaz (bugun size yapilani yillar boyu onlar baskalarina yaptilar),
    2. siddeti mesru kilacak hicbir sey yoktur. hakli siddet yoktur. sana saldiran polise direnirsin. ama saldirmayan polise dokunamazsin. vandalizme kalkisamazsin. kalkisirsan devlet siddetini hakli kilar, bir teror bicimi olmaktan cikarirsin!
    3. ha bir de polis siddetini mesrulastirmak isteyen hukumete ve yeminli musavirlere "biz demedik mi" deme firsati verirsin! nokta..

su da var. eger bu eylem mustafa alabora gibi (baskalari da var tabii) oportunistlerin eline duserse, polis siddetine isyan etmekten baska amaci olmayanlarin ya bu grubu "siddete basvurmadan" kovmalari ya da o alandan cekilmeleri gerekir. kendi adima iki gundur cok yogun muhalefet yapiyorum. olaylari uluslararasi kanallarda da duyuruyorum. kesinlikle pisman degilim. bu ugurda ikigunlugune akademisyen kimligimi bile askiya aldim. ama 20 senedir mucadele ettigim kemalistlerle, ulusalcilarla, temelkurangillerle ortak tek adim atmam. bunu yalniz kalma pahasina da yaparim. iki gundur beni hayalkirikligina ugratan cok oldu; beni, benim gibi dusunenleri yine yalniz birakabilirler. olsun, farketmez. ben ilkelerim icin mucadele ediyorum. o sayede gece rahat uyuyor, 2.5 aylik ogluma sarilabiliyorum

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Tamam da nereyi basacaklar? Bunlar neyin amacında, neyin öfkesinde, nefretinde? Ne oluyoruz yahu?!
    Gezi parkı - taksim deniyor

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

gözüme uyku girmiyor,olanları gördükçe deliriyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MoisHaLe View Post
    Rezalet yemin ediyorum rezalet bunlar insan olamazlar ya ben inanamıyorum bunların insan olduğuna . nasıl bir ruh haline sahipler eve gittiklerinde karılarının çocuklarının analarının babalarının yüzlerine nasıl bakacaklar? emir eri desek değil herifler resmen keyif alıyorlar birinin canını yakınca allah belalarını versin en yakın zamanda bu şerefsizler ve yandaşlar hakkettiğini bulur inşallah.
    Eminim eve gidince "........'lar bizi ne uğraştırdılar" diyorlardır.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Portakal gazı.

Çok fena bişey o, isim olarak öyle diye biliyorum..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hayır arkadaş ben istemesem de zorla adamı siyasete sokacaklar, rahat olun gençler 2-3 seneye kadar iktidarı ele geçiriyorum. Tüm dertlere son.

Şu Twitter'ı kim icat ettiyse... Bilgi kirliliğinin ve cahilliğin göstergesi, bir ülkenin ne kadar cahil olduğunu görmek istiyorsanız, buyrun Twitter'ı ve orada yapılan goygoyları izleyin. Bir insan gördüğü veya işittiği bilginin doğruluğunu hiç mi irdelemez ? İnciciler falan resmen olayları tiye alıp asparagas bilgi ışığında haber yapıp yayıyolar ve ne yazık ki ünlüsünden ünsüzüne, okumuşundan cahiline herkes atlıyor.

Bugün bu direnişi kazanabilirsiniz veya kaybedersiniz hayat yine devam eder ama bu cahilliği yenmedikçe semer vuran çok olur.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by MoisHaLe View Post
    Rezalet yemin ediyorum rezalet bunlar insan olamazlar ya ben inanamıyorum bunların insan olduğuna . nasıl bir ruh haline sahipler eve gittiklerinde karılarının çocuklarının analarının babalarının yüzlerine nasıl bakacaklar? emir eri desek değil herifler resmen keyif alıyorlar birinin canını yakınca allah belalarını versin en yakın zamanda bu şerefsizler ve yandaşlar hakkettiğini bulur inşallah.
    Yine genelleme yapıyorsun. İzlediğim görüntülerde bir araya gelmiş, gerçek amacının ne olduğu belli olan insan toplulukları gördüm. Ama onların içine girmiş içinde nefret dolu, şiddete meyilli karakterlerde gördüm. Kendilerini açık şekilde belli ediyorlar; yerde ne bulursa -taş-sopa- polise atıyor, hareket çekiyor, küfürler ediyor. Bu insan.

Geç diğer tarafa: aynı karaktere sahip polis de var. Fazla mesaiye kalmış, eve gidememiş, sinirini karşısındakinden çıkaran cani. Bu da insan.

Ayırımı iyi yapmak lazım.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Hayır arkadaş ben istemesem de zorla adamı siyasete sokacaklar, rahat olun gençler 2-3 seneye kadar iktidarı ele geçiriyorum. Tüm dertlere son.

Şu Twitter'ı kim icat ettiyse... Bilgi kirliliğinin ve cahilliğin göstergesi, bir ülkenin ne kadar cahil olduğunu görmek istiyorsanız, buyrun Twitter'ı ve orada yapılan goygoyları izleyin. Bir insan gördüğü veya işittiği bilginin doğruluğunu hiç mi irdelemez ? İnciciler falan resmen olayları tiye alıp asparagas bilgi ışığında haber yapıp yayıyolar ve ne yazık ki ünlüsünden ünsüzüne, okumuşundan cahiline herkes atlıyor.

Bugün bu direnişi kazanabilirsiniz veya kaybedersiniz hayat yine devam eder ama bu cahilliği yenmedikçe semer vuran çok olur.
    Abim kulaktan duyma haberler konusunda haklısın fakat belgelenen o kadar video ve fotoğraf var ki insanlar ister istemez her habere baş kaldırma hissiyatını duyuyor içinde.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

İtiraf edeymiş
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bayrampaşa...YETER DURUN ARTIK YETER

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

bu işin sonu nereye gidiyor kesitiremiyorum. illaki bir felaket mi olsun. polisin amacı ne allah aşkına ne istiyolar. bırakın insanları kendi haline napıcaklar sanki. nedir bu öfke gecenin şu saati olmuş tüm şiddetiyle müdahale devam ediyo

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Yine genelleme yapıyorsun. İzlediğim görüntülerde bir araya gelmiş, gerçek amacının ne olduğu belli olan insan toplulukları gördüm. Ama onların içine girmiş içinde nefret dolu, şiddete meyilli karakterlerde gördüm. Kendilerini açık şekilde belli ediyorlar; yerde ne bulursa -taş-sopa- polise atıyor, hareket çekiyor, küfürler ediyor. Bu insan.

Geç diğer tarafa: aynı karaktere sahip polis de var. Fazla mesaiye kalmış, eve gidememiş, sinirini karşısındakinden çıkaran cani. Bu da insan.

Ayırımı iyi yapmak lazım.
    polis en başında müdahale etmeseydi bunlar olacak mıydı ? kameraların sökülmesi iş yerlerine atmlere saldırmak bunların hepsi fazla mesaiye kalmaktan mı kaynaklı? zaten o taş sopa atan bir kaç kişiye halk müsaade etmiyor hemen engellemeye çalışıyor arada elbette karışan olacaktır ama görüldüğünde durduruluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bir taraf yeter durun diyor, diğer taraf desteğe ihtiyacımız var yardıma gelin diyor. Allah sonumuzu hayır etsin.

Şu çatışan iki tarafında iyi niyetli olmadığını açıkça söyleyebilirim gördüklerimden. Buradan kalkıp giden arkadaşlarım var, giderken 2 sopa atsak kardır diyip gittiler. Görev yapanlar da 2 kapsul gaz atar 2 de cop sallar evimize döneriz diyolardır içinden.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Panzerin ezip öldürdüğü gencin o anki görüntüsünü daha net şekilde izledim az önce. Buraya koymaya elim varmıyor. Çok kötü oldum şu an, yürek dayanmaz. Hâlâ gözlerimin önünde o an.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Burası siyaset forumu oldu da benim mi haberim yok?
    Kesinlikle. Bu konunun kapatılması talebim reddedildi. Sebebi de konudaki iddia veya olan olayların doğru olduğu, hakaret içermediğiydi. Kimse yayın yasağı istemiyor. Herkesin konuşmaya hakkı varsa, 350.000 kişilik (aileleriyle birlikte) milyonlarca kişilik bir teşkilatın da hakaret işitmemeye hakkı var. Eğer derdi olan varsa çıksın "halk" gibi eyleme katılsın. Kimse gözümüzün önünde bize hakaret etmesin.

Masum bir vatandaşa yönelik bir polis tarafından yapılan herhangi bir dayak, tekme tokat varsa yapanın Allah belasını versin. Ama bu masum vatandaş herkes tarafından farklı algılanan bir şey.

Bu kararın duygusal davranılarak verildiğini, daha önceki bir çok konunun kapatıldığını ve o zamanlar "yasaklama" sayılmadığını hatırlıyorum.

Bir çok platformdan takip ediyorum. Açıklama gereği duymasam da savuduğum şeylerin daha açıklayıcı olması bakımından söyleyeyim, hiçbir siyasi partinin destekçisi değilim. Milli ve manevi değerleri ön planda tutan bir anlayıştayım. Kimin ne hatalar yaptığını biliyorum. Polis de hata yapmış olabilir. Belki yere düşen masum birini tekmeledi bir polis, belki 2 tane jop vurdu. Beni ilgilendirmez. Bu benim imajımı zedeleyecek şekilde medyada veya buralarda işlenemez. İstanbul'da hırsızlıktan dolayı gittiğimiz evde hükümetin polisleri gibi bir laf işitiyorsak kusura bakmayın bu itham bu olayla başlamadı. Hangi hükümetse o 1865'ten beri ayakta demek ki!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

WASHINGTON - Beyaz Saray, Taksim Gezi Parkı'ndaki olaylarla ilgili Türk yetkililere "itidal" çağrısında bulundu.

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Sözcüsü Laura Lucas tarafından yapılan açıklamada, barışçıl halk gösterilerinin demokratik ifadenin bir parçası olduğunu belirtildi.

Açıklamada, "kamu otoritelerinin sorumlu ve itidalli davranmalarını bekliyoruz" ifadesi kullanıldı.

NTV
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Bir taraf yeter durun diyor, diğer taraf desteğe ihtiyacımız var yardıma gelin diyor. Allah sonumuzu hayır etsin.

Şu çatışan iki tarafında iyi niyetli olmadığını açıkça söyleyebilirim gördüklerimden. Buradan kalkıp giden arkadaşlarım var, giderken 2 sopa atsak kardır diyip gittiler. Görev yapanlar da 2 kapsul gaz atar 2 de cop sallar evimize döneriz diyolardır içinden.
    halkın en başında amacı sadece hakları olan eylemi gerçekleştirmekti.. Ancak polisin kullandığı orantısız güç ve martıya simit atar gibi sürekli gaz bombaları atması sonucunda desteğe giden insan hadi gidelim 2 gaz yer biraz jop yer geliriz diyecek hali yok. elbette kendini savunmaya geçecek. Polis uzlaşmaya yanaşsaydı şiddete başvurmadan çözüme gitseydi ve halk uzlaşmayıp saldırsa, taş atsa sopa atsa tamam da öyle değilki ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

http://www.youtube.com/watch?v=0oNR1JSReEg

Şu görüntülerin, sosyal medyadaki orantısız güç resimlerinden/videolarından hiç bir farkı yok. Tam da bunu anlatmaya çalışıyordum.

Mesaj Yetkileri