Bazı kanallarda direnişi eleştirerek hala yerden yere vurmaya çalışanlar ve hala bu direnişin sadece 3 ağaçtan ibaret olduğunu sanıyorlar.Birisi karadeniz tv ye çıkmış şov yapmış vs. belki geçmiş sayfalarda koymuşlardır videosunu.
Bazı kanallarda direnişi eleştirerek hala yerden yere vurmaya çalışanlar ve hala bu direnişin sadece 3 ağaçtan ibaret olduğunu sanıyorlar.Birisi karadeniz tv ye çıkmış şov yapmış vs. belki geçmiş sayfalarda koymuşlardır videosunu.
Huseyin Aygunun attigi twitti gordunuzmu ?
Polis memurunun oldugune gore intikam alinmis
Foruma konmadı ama ona karşı şurada güzel bir yazı yazılmış.
https://www.facebook.com/yesimselcuk...51382844696525
İktidardakiler "dezenformasyon yapılıyor" diye twitter'ı eleştiriyor ama "hükümete yalakalık yapmalıyım" diye düşünen yandaşlar twitter'dan daha fazla dezenformasyon yapıyor.
[YOUTUBE="4U6_bvbe4GY"]...[/YOUTUBE]
Ağladım ya helal olsun ya !
Bunu, mizah konusuna koymak istemedim.
![]()
Başbakan'ın 21'de inecek uçağı önce 23'e sonra 02:30'a ertelenmiş.
"kaç kişi oldu?" "300 efendim" "birkaç saat daha bekleyelim"
Peki havaalanında "izinsiz" toplananlara müdahale gelecek mi ?
Bence gelmemeli. Çünkü görüşümüz taksime de müdahale edilmemesi yönünde![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Çok hassas bir durum var..
Nasıl vericem bu haberi bilmedim..
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH !
Duydunuz mu arkadaşlar rte'yi karşılamaya giden akp lilerin attığı sloganı.azınlık şaşırma sabrımızı taşırma.neden akp'ye oy attıklarının kanıtı olmuş,matematiğinizi yiyim sizin çok komik bu arkadaşlar![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Maalesef seninle tartışmaya daha önceden girdim,bunu boş vakit kaybı olarak görüyorum artık.O yüzden istediğin kadar alıntıla cevap vermeyeceğim üzgünüm.
Başbakan' a karşılama için metro seferleri uzatılmış ( NTV )
Başbakan'a 'hoşgeldin' karşılaması
Kuzey Afrika gezisini tamamlayarak gece yarısından sonra yurda dönmesi beklenen Erdoğan'ı karşılamak çok sayıda vatandaş Atatürk Havalimanı'na geldi. Kalabalığın gecenin ilerleyen saatlerinde artması üzerine Aksaray metro sefeleri 04.00'e kadar uzatıldı.
Last edited by Corpus : 07.Haziran.2013 at 02:31
Football is simple,but Football Manager is not
Bu mesajlarla neden "Gezi Parkı Direnişi" konusunu kirletiyoruz ?
Çoğu kanalda sayın başbakanın Atatürk havalimanı'nda karşılanması varken Hayat TV'de penguenler var![]()
Anonymous an itibariyle.Fox.com.tr hacklemeye çalışıyor.
Ne inci sözlük ne ekşi sözlük son 20 yılın en büyük ayarı.
![]()
Söylenmiş olabilir belki; ama Fas kralı 6. Muhammed, Erdoğan'la görüşmeyi reddetmiş.
Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.
Hala zıt gidiyor. Gerçi her dediğime "büyüksün" diyen bir kitlem olsaydı ben de herhalde böyle biri olurdum. Adamın bir suçu yok.
El Bombasının pimini çekti.Başbakan.Bu son acıklamaları ile.Yarın daha büyük kalabalık olur Taksim'de.
Last edited by petrol_fb12 : 07.Haziran.2013 at 04:18
konu basbakani karsilamaktan tabii ki cikti yine bize sallamaya basladi. ulkesini suursuzca ic savasa surukleyen bir basbakan var.
seslendigi güruh da yol ver taksimi ezelim falan filan birseyler zirvaliyorlar ama cozemedim. yol falan vermez size o kadar abartmayin , makarnayla komurle idare edin.
Yeşilköyde halk taksime (taksimdeki masum eylemcileri tenzih ederek söylüyorum) bi mesaj vermiştir "aslandan kurban olmaz"
Nokta.
Bu adam nasıl bir adam? Nasıl bir yaratıl? Nasıl bir canlı? İnsanları birbirine düşürüyor, iç savaşa sürüklüyor. Kahrolsun bu zihniyete. Bir insan böyle olamaz. İnsan olamaz bunlar. Amacınız nedir sizin? Bu kadarmı acizsiniz? Bu kadarmı körsünüz? Yazıklar olsun size be.
FM Gazetesi
Sakin usta. Oraya toplanmış kendi tabanından 9-10bin kişi. Biraz gaz alma konuşması olarak bakmaya çalışıyorum. Tüm Türkiye'yi kucaklıyorum diye başlasa da konuşmanın büyük bölümünü önündeki topluluğa yaptı. Yalnız Devlet Bahçeli'nin "öl de ölelim!" cileri neyse; bu "izin ver, taksimi ezelim!" ciler de o... Al birini vur ötekine...
İnatla, kararlılık arasında ince bir çizgi var ve sürekli orada gidip geliyor başbakan. Bekleyip görmek lazım.
..................
Cevap Vermeye Değer Görmüyorum Artık.
iç savaşsa derdi dişe diş kana kan , polis kaçılsın aradan şu %50 gelsin.
![]()