Resoag'cığım![]()
![]()
yıkarız demiştim
![]()
gene 1 puanla yırttınız hadi baam.
Dortmund en azından kupayla kapattı sezonu fakat ligde beklentilerin ve Schalke'nin altında kaldılar.
2.sezon transferlerini merakla bekliyorum.
schalke o asistan kimse direk kovsunbu arada reus u hangi rolde oynattın oğuz hocam
Şampiyonlar Ligi ve kupada hedeflerimizi gercekklstirmisiz. Transfer dönemini beklemeye başladım, özellikle Dortmund umudun savunma alternatiflerini artırmasını bekliyorum.
Asistan hakkaten malmışDortmund'u tebrik ederim.DFB POK'AL'ı kazanmış
![]()
Hedeflerimden sadece lig şampiyonluğu olmadı,ama kupa ile kapattık onu
Reus"u Kanat oyuncusu hücum olarak oynatıyorum kardeşim,Halil kendisi de bırakmalı
Subotic"i gönderdim,yerine hem genç,hem de agresif birini getirdim
Teşekkür ederim
Arkadaşlar 4 Transfer yaptım,Kaleci,sol bek,stoper,Santrafor bölgelerine.Nuri Şahin"in bonservisini de aldık.Aldığım golcü Lewandowski"den daha iyi4-3-2-1 sisteminde değişiklik olarak,alternatif sisteme geçtim,4-2-3-1.
Tahminler dökülsün : Gonzalo Higuain
stegen mi yoksa kaleci
Eğer devre arasında başka bir takıma gitmediyse Radamel Falcao
Forvet Edin Dzeko mu![]()
Agüero mu forvet biraz abarttım ama.
Damio iyi transfer ama yine de bir Lewa değil![]()
Schalke'de Beckham'ı almış![]()
Daimao çok iyi transfer, Ospina da çok iyi katkı verecektir. Diğer takviyeleri bekliyorum.
DAMİAO mu hayal kırıklığına uğradım bencede lewangolski daha iyi futbolcuydu neyse inşallah cavani gibi olmaz![]()
ospina'yı everton'a almıştım 1 sezonda kafayı yedim. çok saçma goller yedi ve her topu sektiriyor ya rakibin önüne düşüyor ya kornere atıyor.![]()
Kadroya bak bir de sağ-sol beklere yıldız oyuncu gelse süper bir takım olacak![]()