Bilic'in sözleşmesi fesh edilmiş. Acaba...?
Bilic'in sözleşmesi fesh edilmiş. Acaba...?
Son zamanlarda ne desem tersi cikiyor takimla ilgili konularda prosinecki gelsin diyeyim de.yirtalim bari![]()
Bilic tam aradığımız tipte bir hoca aslında. Gelmesini çok isterim.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Slaven Bilic Boşa Çıktı
18.06.2013 11:49 - Moskova![]()
![]()
![]()
![]()
Lokomotiv Moscow kulübü teknik direktör Slaven Bilic ile karşılıklı olarak yollarını ayırdığını duyurdu. Rus ekibi resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Hırvat teknik adam ile karşılıklı yolların ayrıldığını açıklarken, takımın başına Leonid Kuchuk'un getirildiğini belirtti.
44 yaşındaki teknik adam daha önce Hırvatistan Milli Takımı'nın başında görev yapmış ardından geçtiğimiz yıl Rusya Premier Lig ekibi Lokomotiv Moscow'a teknik direktör olmuştu.
2006-2012 yılları arasında Hırvat Milli Takımı'nın başında hoca olarak görev yapan Bilic, Fransa'nın ev sahipliğini yaptığı 1998 Dünya Kupası'nda üçüncü olan Hırvatistan Milli Takımı'nda forma giyen oyunculardan biriydi.
Beşiktaş kulübü geçen yıl Slaven Bilic'i takımın başına getirmek için girişimde bulunmuştu. Geçen hafta Fikret Orman ile devam kararı alan Siyah-Beyazlılar, henüz yeni bir teknik adamla anlaşmış değil.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Aynen Bilic tam istediğimiz tarzda bir adam. Renkli bir kişilik. Bende Bilic'i istiyorum aslında.
FM Gazetesi
O zaman, can alıcı soruyu soruyorum: Bilic mi Prosinecki mi?
![]()
Tabii ki Bilic, Prosinecki bu sezona kadar nerelerdeydi ne yaptı ?
Bielsa ya da Bilic gelsin gerisi yalan. (İlk tercih Bielsa)
Prosinecki'nin Kızılyıldız deneyimi var, ayrıca Bilic'in yardımcısı olarak Hırvatistan milli takımında yardımcı antrenörlük yapmış. Bilic'in de milli takım dışında çok önemli bir deneyimi yok henüz. L.Moskova'da ise, sadece 1 sezon teknik adamlık görevi yaptı. Bana kalırsa, ikisi de gelmesin ve daha deneyimli bir hoca ile anlaşalım. Bielsa veya Schaaf mesela.
Önder Özen birazdan basın toplantısı yapacak haberiniz ola
FM Gazetesi
Önder Özen çok akıllı şeyler söylüyor.
Dinledikçe tüğlerim diken diken oluyor![]()
Last edited by Ralph : 18.Haziran.2013 at 15:27
FM Gazetesi
Önder Özen kendinden çok emin duruyor. Net kararları var, Beşiktaş doğru yolda diye düşünüyorum.
Onder ozen su anda cok guzel konusuyor cidden besiktas icin cok iyi bir sportif direktor olucak.
Özen: Kaleci antrenörlüğü konusunda Deportivo takımının kaleci antrenörü ile temastayız. Önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelecek.
Önder Özen: 2 hoca adayımız var..Bielsa idolümdür..Çok isterdim onla çalışmayı..Ama olmadı..Adaylar arasında Bielsa yok..
ben size soyleyim schaaf hayirli olsun..
Last edited by byariff : 18.Haziran.2013 at 15:45
Bielsa'nın olmaması beni yıktı. Schaaf ve Prosinecki sanırım adaylar. Schaaf'ı tercih ederim.
Yalnız, bu adam gerçekten bir Tanrı parçacığı ya!
Bu arada, bahsettiği 2 yabancı G.Torres ve Pedro Franco sanırım. Cenk Tosun ile de ilgileniyoruz. Semihle ilgimiz yok.
EDİT: Sezer ve Volkan Babacan yok, çok sevindim. Cenk'i de, Önder Hoca getirirse karşı çıkmam şahsen.
Ronaldinho da planlaması arasında yokmuş.
Sorular devam etmiyormuydu? Neden kestiler yayını?
FM Gazetesi
Ben de anlamadım.Buradan takip edebilirsin:
http://www.canli-tvizle.me/2012/06/bjk-tv-izle.html
Önder Özen gerçekten güven veriyor, iyi yoldayiz.
Beşiktaş dediğim yöne gelmiş. Toparlanacaklarsa böyle toparlanacaklar.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
bu adami fenerbahce elinden kacirdi resmen. boyle bir deger varken hala baska mecralarda araniyoruz. besiktas icin en iyi adimdi onder ozeni getirmek. bahsettigi sekilde bir planlamayla bjk cok ciddi cikis yakalayabilir. taraftar sabirli olmali, planlamalara bakilirsa daha cok gelecege yonelik calismalar. onder ozene boyle bir alan acan yonetimi de tebrik etmek lazim.
Bu adamın başını yiyen her kim olursa olsun, çok büyük nefret duyarım valla. İbrahim Altınsay'a benzemesin yani.
deportivonun kaleci antrenoru bu arada..
http://www.youtube.com/watch?v=fbx8biPhOwU
Prosinecki ile ilgili görüştüğünü açıkladı resmi olarak. Hocamız da Prosinecki olacak ya da hedef şaşırtmaydı açıklamaları belki de. Bakalım, zaman gösterecek.
Basın toplantısı da bu sefer gerçekten sona erdi.
Secim sureci yüzünden ispanya'dan bir takima transfer olan defansif orta saha oyuncu kaçirmisiz, kim acaba?![]()
http://www.soccernews.com/soccer-tra...iga-transfers/
İsimlerin hepsi burada var. Manuel Iturra, Lorenzo Reyes ya da Yacine Brahimi olabilir. Bu 3'ünden biri bence.