Sayfa 148 / 163 İlkİlk ... 4898138146147148149150158 ... SonSon
4,411 ile 4,440 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Dindarlar eline silah almayıp sadece sandığı yol belledi ama bakıyorum da yine onlar suçlu çıkmışlar
    Başbakan sizi evde zor tutuyordu

Nesil
    2007
    Yer
    34

Bulent Arinc durma eylemiyle alakali gercekten 5 dakika dursunlar, 6. dakika da gitsinler demis mi? Bir bu kalmisti karismadiklari

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Dindarlar eline silah almayıp sadece sandığı yol belledi ama bakıyorum da yine onlar suçlu çıkmışlar.

Biz dindarlar suçlu demiyoruz ki zaten.
    İsteyen dindar olabilir isteyen olmaz fakat dindar olmayana ayyaş,çapulcu gibi tabirlerin yakıştırmaların yapılması çok yanlış.Dindar olmayan kesimi özgür bir ülkede dindar değil diye eleştirirseniz olacağı buydu zaten.Siz ne olmasını bekliyordunuz ki ?

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Konuşmayayım diyorum ama çok ilginç tespitler görüyorum. Mağdur olan ''Ermeniler Kürtler Aleviler vs.'' tepkisini pkk ile ortaya koydu. Dindarlar eline silah almayıp sadece sandığı yol belledi ama bakıyorum da yine onlar suçlu çıkmışlar. Bu arada kürtler ile dindarları ayırmak doğru olmaz, zira kürtlerin kahir ekseriyeti dindardır.
    Şu yazdığını ayıplamak bile az Yahu "Mağdur olan ''Ermeniler Kürtler Aleviler vs.'' tepkisini pkk ile ortaya koydu" ne demek. Bu nasıl bir bölücülüktür senin yaptığın.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Ulen aynı lafı ben de dedim o akşam niye bizim laf arada kaynadı

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Polisler gezi parkındaki çadırları ele geçiriyor.

Yarın haberlerde görürsünüz; o çadırlarda illegal yüzlerce silahın, dosyanın, "ergenekon" ile ilgili şeylerin ve illegal marjinal gruplara ait illegal şeylerin bulunduğunu söyleyecekler. Hatta kendileri birşeyler yerleştirip, onları yeni bulmuş ayağına bile yatabilirler.

Şimdiden yazıyorum bakalım. Daha önce uyguladıkları taktikleri burada da uygulayacaklar mı ?
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Kapağın sesini ben buradan duydum

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Şu yazdığını ayıplamak bile az Yahu "Mağdur olan ''Ermeniler Kürtler Aleviler vs.'' tepkisini pkk ile ortaya koydu" ne demek. Bu nasıl bir bölücülüktür senin yaptığın.
    Arkadaşın yazarlığını aldım. Tahriklere kapılmayın.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Arkadaşın yazarlığını aldım. Tahriklere kapılmayın.
    Eyvallah hocam, ülke gergin gelip yazılan hoş değil. Sağol duyarlılık için.

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

..........................................

edit: tamamdır yönetim gerekeni yapmış.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ülkenin iki önemli sorunu göz ardı edilirken.Çalışma saatleri kabul edilmiş

Nefret bürümüş gözünüzü (istisnalar var, onlar kendini biliyor, tarafsız olana, objektif olana lafım yok)... Benim son mesajımdır bu forumda... Allah yolunuzu açık etsin.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Deus Dominus'da mı ceza aldı yahu ? Niye ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, MKYK toplantısından çıkan kararı açıkladı. Karara göre Topçu Kışlası projesi halk oylamasına götürülecek.

"MKYK OYBİRLİĞİ İLE PLEBİSİTE DESTEK VERDİ"
    Plebisit konusunun toplantıda ele alındığını aktaran Çelik, MKYK üyelerinin oy birliği ile bu oylamaya destek verdiğini kaydetti. Çelik, plebisitin tüm İstanbul'da mı yoksa sadece Beyoğlu ilçesinde mi yapılacağına dair sorulara da açıklık getirdi. Oylamanın İstanbul Büyükşehir Belediyesi sınırları içinde bir oylama olacağını söyleyen Çelik, oylamanın İstanbul mülki idare sınırları içinde olacağını belirtti.

Yargı Kararı bekleniyor du ?
    Last edited by petrol_fb12 : 19.Haziran.2013 at 23:42 Reason: Hatırlama

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Vicdan yahu.. Bu arada yolcu, şu Amerika'dan gelen mektubu okudum. Gram ajite olduysam adam değilim. Biz de çıkaralım koyalım iki devrimci mektubu, bi iki tane de marş biz de etkileyelim. Koyduğun mektup ancak Bülent Arınç'ı falan etkiler ki o da uçan kuşa bile ağlayan bi insan..
    burda mektubun samimiyeti önemlli ben mektubu samimi buldum sen acitasyon buldun olabilir
    sende samimi bir şekilde devrimci mektup yaz okuyalım değerlendirelim kardeş
    ben burda akparti seçmenini artırmaya çalışmıyorum fikirlerimi yada fikirlerime ters düşen şeyleri yazıyorum olay bundan ibaret

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Brezilya'dan..

Last edited by petrol_fb12 : 20.Haziran.2013 at 00:14

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Ceza aldığını sanmıyorum.

Kendi isteği ile ayrılıyordur.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Ceza almadı. Muhtemelen del piero'nun yazarlığını aldım diye ayrılmıştır.

Konu açıldığından beri vatan haini dahil bir sürü yakıştırma yapıldı bizlere. "Pkk ile tepki koydu" bardağı taşıran son damla oldu.

Forumdan ayrılmak isteyen ayrılabilir. Ayrılmak istemeyip bu kafada yazmaya devam edenleri ise ben forumdan uzaklaştırırım zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yazarligi elinden alinan arkadas sayesinde "ne ozgurlugunuz kisitlandi yieeeaaa" geyikleri biter heralde.

Basilmamis kitaptan dolayi hapiste yatanlari dusundukce..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bugünden itibaren anadolu yakasındaki baliyö trenleri 2 sene boyunca, yenileme çalışması adı altında kaldırıldı.bakalım yenilendikten sonra haydarpaşa garının orda bir otel yükselecek mi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Bir soruda Kılıçdaroğlu'nu eleştirenlere. nasıkl muhalefet yapmasını bekliyorsunuz? Mecliste akp'nin istediği yasalara hayır oyu kullanıp,sonrasında anayasa mahkemesine başvurmaktan başka çaresi yok. Başbakan'ın her konuşmasını hem canlı hem tekrar şeklinde veren ana akım medya karşısında,hafta bir olan grup toplantısının bile zaman zaman tamamiyle yayınlanmadığı bir adam kılıçdaroğlu.

Hani yağmur yağsa chp'den bulunuyor ya soruyorum şimdi ben tek başına iktidara karşı ne yapabilir bu adam ve partisi?
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Bir soruda Kılıçdaroğlu'nu eleştirenlere. nasıkl muhalefet yapmasını bekliyorsunuz? Mecliste akp'nin istediği yasalara hayır oyu kullanıp,sonrasında anayasa mahkemesine başvurmaktan başka çaresi yok. Başbakan'ın her konuşmasını hem canlı hem tekrar şeklinde veren ana akım medya karşısında,hafta bir olan grup toplantısının bile zaman zaman tamamiyle yayınlanmadığı bir adam kılıçdaroğlu.

Hani yağmur yağsa chp'den bulunuyor ya soruyorum şimdi ben tek başına iktidara karşı ne yapabilir bu adam ve partisi?
    Onu bilecek kişiler bizler olacaksak, onların orada ne işleri var?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Onu bilecek kişiler bizler olacaksak, onların orada ne işleri var?
    bilmediğimiz bir konuda eleştiri yapmamız doğru mu o halde? Yapabilecekleri siyasi manevra neredeyse yok denilebilecek kadar az. Şu aşamada iktidarın muhalefeti ancak kendisi olabilir. Gezi Parkı olaylarının çıkmasını sağlayarak da kendi kendilerini zor duruma düşürdüler zaten,gerisi de gelecektir.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Yalnız Del piero'nun yazarlığının elinden alınması çok yanlış.Fikirleri yanlış da olsa doğru da olsa söyleyebilmeli.Pkk ile tepki koydu demek, terör örgütünü desteklemek anlamına gelmez.Ortada bir mağduriyet varsa bunu dile getirmenin binlerce yolu varken kalkıp silahlı eylem yapmayı savunacağını zannetmiyorum.Sonuçta bi kaç sayfa öncesinde de katliamlara yönelik eleştirisi vardı.
    @davidvilla
    Sıralama yapacak olursak şüphesiz muhafazakarlar listenin başında olurlar,ama diğerleri de çok yapıyor.O yüzden bence ilk iki sırada sırayla muhafazakarlar ve kemalistler olur.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

@sananes
    Kılıçdaroğlu muhalefet yapmanın yanından dahi geçemiyor.En azından Deniz Baykal anayasa mahkmesiyle daha içli dışlıydı, birşeylerin basında yer almasını sağlıyordu.Eğer mecliste yapamıyorsan muhalafetini meclisin bahçesinde yapacaksın.Yasa olarak neler geçti o meclisten milletin haberi yok.En son Türk petrol kanunu tasarısı geçti ve yasalaştı.Kaç kişinin haberi oldu.Madem mecliste yapamıyorsun,in bahçeye bi duran adam da sen ol.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Halil İbrahim Erol ve İbrahim Turan bireysel suçlardan dolayı tutuklu olarak yargılanacaklardır.

Çarşı Grubu

Nesil
    2007

Teknik öğretmenler de mühendis olabilecekmiş. Bunu da protesto edin de bize de faydanız olsun arkadaşlar

Olmuyorsa bırakacak. Hayır oyu kullanmakla, Anayasa mahkemesiyle muhalefet olmaz. RTE karşısında ona karşı durabilecek bir lider tipi yok. Kemal Kılıçdaroğlu'nda, nasıl desem, karizma yok. Güven vermiyor bana. Bilmiyorum başkaları nasıl düşünür. Devlet Bahçeli daha çok güven veriyor daha az oy alsa da. Her ne kadar fikirlerine şiddetle karşı çıksam da Osman Pamukoğlu'nda daha çok lider tipi var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Karizma dediğiniz biraz boy,biraz gür ses ve sağa sola çıkışmak mıdır? Ecevit'te de yoktu karizma. Devlet karizmayla yönetilmez zaten apartman yöneticisi seçmiyoruz başbakan seçiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bari aziz yıldırımı düşürseydiler tüm gücümle destek olurdum

Nesil
    2007

Karizma dediğiniz biraz boy,biraz gür ses ve sağa sola çıkışmak mıdır? Ecevit'te de yoktu karizma. Devlet karizmayla yönetilmez zaten apartman yöneticisi seçmiyoruz başbakan seçiyoruz.
    Değildir. Ancak lider insana güven verebilmeli. Ecevit'in gençlik yıllarını hatırlayamam ama Kıbrıs Fatihi ünvanını almış birine halk güven duymuştur.
    Size güven verebiliyorsa bilemem ama bana vermiyor. Genel halk da öyle düşünüyor ki CHP oyları %25'i geçemiyor. Zaten bana göre CHP'nin başına kimi koyarsan koy en az %20 alır. Kemal Kılıçdaroğlu'nun burada faydası nedir?

Mesaj Yetkileri