Bulent Arinc durma eylemiyle alakali gercekten 5 dakika dursunlar, 6. dakika da gitsinler demis mi? Bir bu kalmisti karismadiklari![]()
Biz dindarlar suçlu demiyoruz ki zaten.
İsteyen dindar olabilir isteyen olmaz fakat dindar olmayana ayyaş,çapulcu gibi tabirlerin yakıştırmaların yapılması çok yanlış.Dindar olmayan kesimi özgür bir ülkede dindar değil diye eleştirirseniz olacağı buydu zaten.Siz ne olmasını bekliyordunuz ki ?
Kapağın sesini ben buradan duydum
![]()
Football is simple,but Football Manager is not
..........................................
edit: tamamdır yönetim gerekeni yapmış.
Ülkenin iki önemli sorunu göz ardı edilirken.Çalışma saatleri kabul edilmiş![]()
![]()
Nefret bürümüş gözünüzü (istisnalar var, onlar kendini biliyor, tarafsız olana, objektif olana lafım yok)... Benim son mesajımdır bu forumda... Allah yolunuzu açık etsin.
Deus Dominus'da mı ceza aldı yahu ? Niye ?
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, MKYK toplantısından çıkan kararı açıkladı. Karara göre Topçu Kışlası projesi halk oylamasına götürülecek.
"MKYK OYBİRLİĞİ İLE PLEBİSİTE DESTEK VERDİ"
Plebisit konusunun toplantıda ele alındığını aktaran Çelik, MKYK üyelerinin oy birliği ile bu oylamaya destek verdiğini kaydetti. Çelik, plebisitin tüm İstanbul'da mı yoksa sadece Beyoğlu ilçesinde mi yapılacağına dair sorulara da açıklık getirdi. Oylamanın İstanbul Büyükşehir Belediyesi sınırları içinde bir oylama olacağını söyleyen Çelik, oylamanın İstanbul mülki idare sınırları içinde olacağını belirtti.
Yargı Kararı bekleniyor du ?
Last edited by petrol_fb12 : 19.Haziran.2013 at 23:42 Reason: Hatırlama
burda mektubun samimiyeti önemlli ben mektubu samimi buldum sen acitasyon buldun olabilir
sende samimi bir şekilde devrimci mektup yaz okuyalım değerlendirelim kardeş
ben burda akparti seçmenini artırmaya çalışmıyorum fikirlerimi yada fikirlerime ters düşen şeyleri yazıyorum olay bundan ibaret![]()
Brezilya'dan..
![]()
Last edited by petrol_fb12 : 20.Haziran.2013 at 00:14
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Ceza almadı. Muhtemelen del piero'nun yazarlığını aldım diye ayrılmıştır.
Konu açıldığından beri vatan haini dahil bir sürü yakıştırma yapıldı bizlere. "Pkk ile tepki koydu" bardağı taşıran son damla oldu.
Forumdan ayrılmak isteyen ayrılabilir. Ayrılmak istemeyip bu kafada yazmaya devam edenleri ise ben forumdan uzaklaştırırım zaten.
Yazarligi elinden alinan arkadas sayesinde "ne ozgurlugunuz kisitlandi yieeeaaa" geyikleri biter heralde.
Basilmamis kitaptan dolayi hapiste yatanlari dusundukce..
bugünden itibaren anadolu yakasındaki baliyö trenleri 2 sene boyunca, yenileme çalışması adı altında kaldırıldı.bakalım yenilendikten sonra haydarpaşa garının orda bir otel yükselecek mi
Bir soruda Kılıçdaroğlu'nu eleştirenlere. nasıkl muhalefet yapmasını bekliyorsunuz? Mecliste akp'nin istediği yasalara hayır oyu kullanıp,sonrasında anayasa mahkemesine başvurmaktan başka çaresi yok. Başbakan'ın her konuşmasını hem canlı hem tekrar şeklinde veren ana akım medya karşısında,hafta bir olan grup toplantısının bile zaman zaman tamamiyle yayınlanmadığı bir adam kılıçdaroğlu.
Hani yağmur yağsa chp'den bulunuyor ya soruyorum şimdi ben tek başına iktidara karşı ne yapabilir bu adam ve partisi?
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
bilmediğimiz bir konuda eleştiri yapmamız doğru mu o halde? Yapabilecekleri siyasi manevra neredeyse yok denilebilecek kadar az. Şu aşamada iktidarın muhalefeti ancak kendisi olabilir. Gezi Parkı olaylarının çıkmasını sağlayarak da kendi kendilerini zor duruma düşürdüler zaten,gerisi de gelecektir.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Yalnız Del piero'nun yazarlığının elinden alınması çok yanlış.Fikirleri yanlış da olsa doğru da olsa söyleyebilmeli.Pkk ile tepki koydu demek, terör örgütünü desteklemek anlamına gelmez.Ortada bir mağduriyet varsa bunu dile getirmenin binlerce yolu varken kalkıp silahlı eylem yapmayı savunacağını zannetmiyorum.Sonuçta bi kaç sayfa öncesinde de katliamlara yönelik eleştirisi vardı.
@davidvilla
Sıralama yapacak olursak şüphesiz muhafazakarlar listenin başında olurlar,ama diğerleri de çok yapıyor.O yüzden bence ilk iki sırada sırayla muhafazakarlar ve kemalistler olur.
@sananes
Kılıçdaroğlu muhalefet yapmanın yanından dahi geçemiyor.En azından Deniz Baykal anayasa mahkmesiyle daha içli dışlıydı, birşeylerin basında yer almasını sağlıyordu.Eğer mecliste yapamıyorsan muhalafetini meclisin bahçesinde yapacaksın.Yasa olarak neler geçti o meclisten milletin haberi yok.En son Türk petrol kanunu tasarısı geçti ve yasalaştı.Kaç kişinin haberi oldu.Madem mecliste yapamıyorsun,in bahçeye bi duran adam da sen ol.
Halil İbrahim Erol ve İbrahim Turan bireysel suçlardan dolayı tutuklu olarak yargılanacaklardır.
Çarşı Grubu
Teknik öğretmenler de mühendis olabilecekmiş. Bunu da protesto edin de bize de faydanız olsun arkadaşlar
Olmuyorsa bırakacak. Hayır oyu kullanmakla, Anayasa mahkemesiyle muhalefet olmaz. RTE karşısında ona karşı durabilecek bir lider tipi yok. Kemal Kılıçdaroğlu'nda, nasıl desem, karizma yok. Güven vermiyor bana. Bilmiyorum başkaları nasıl düşünür. Devlet Bahçeli daha çok güven veriyor daha az oy alsa da. Her ne kadar fikirlerine şiddetle karşı çıksam da Osman Pamukoğlu'nda daha çok lider tipi var.
Karizma dediğiniz biraz boy,biraz gür ses ve sağa sola çıkışmak mıdır? Ecevit'te de yoktu karizma. Devlet karizmayla yönetilmez zaten apartman yöneticisi seçmiyoruz başbakan seçiyoruz.
Değildir. Ancak lider insana güven verebilmeli. Ecevit'in gençlik yıllarını hatırlayamam ama Kıbrıs Fatihi ünvanını almış birine halk güven duymuştur.
Size güven verebiliyorsa bilemem ama bana vermiyor. Genel halk da öyle düşünüyor ki CHP oyları %25'i geçemiyor. Zaten bana göre CHP'nin başına kimi koyarsan koy en az %20 alır. Kemal Kılıçdaroğlu'nun burada faydası nedir?