Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 86 sonuç

Konu: Erkek Milli Takımları

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Neden Tanjevic yalan soylemesin? Tanjevic peygamber degil ya. Ben bu isten agir siyasi kokular aliyorum.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Neden yalan söylesin? Tek bir geçerli sebep söyleyin.

Kampı izinsiz terkedersen koça hakaret olur bu. Siyaset olsa ne olur olmasa ne olur. Alınmaması doğruydu.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası aday kadrosuna alınmayan Galatasaray Liv Hospital oyuncusu Cenk Akyol, "Milli takım kadrosu açıklanmadan bir hafta önce teknik ekipten Ertuğrul Erdoğan ile yüz yüze, Nihat İziç ile de telefonla konuşmam oldu. Kesinlikle kadroda olduğumu söylediler. Kadro bir hafta sonra açıklandı, yoktum. İziç'e telefonla ulaştım, 'Ne oldu da kadroda yokum ' diye sordum. Bana sadece 'Devlet' dedi. Ardından da 'Senin kadroda olmayacağını öğrenince Tanjevic de rahatladı' cümlesini kurdu. Bir sporcu olarak 'Devlet' seçeneğine inanmıyorum, inanmak istemiyorum" dedi.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Cenk'in de yalan söylemek için sebebi olmasa gerek

http://amkspor.com/2013/07/13/cenk-a...t-dediler.html
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ABOOO View Post

Kampı izinsiz terkedersen koça hakaret olur bu. Siyaset olsa ne olur olmasa ne olur. Alınmaması doğruydu.
    Siyasi baski.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Verdiğin linkte izinsiz terkettiğine dair tek bir cümle yok.Sen nereden izinsiz ayrıldı hissine kapıldın merak ettim.

Cenk, benim programımı tanıyan bir oyuncu olarak, takıma dahil edilen yeni oyunculara yardımcı olmalıydı. Ama o bunu yapmadı. 7-8 günlük hazırlık döneminin ardından, 'ben bunu yapamam, kendimi iyi hissetmiyorum ve gitmek istiyorum" dedi. Dolayısıyla, bu yıl kadroda olmaması teknik bir konudur."
    Last edited by C h A o S : 13.Temmuz.2013 at 18:42

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Verdiğin linkte izinsiz terkettiğine dair tek bir cümle yok.Sen nereden izinsiz ayrıldı hissine kapıldın merak ettim.

Cenk, benim programımı tanıyan bir oyuncu olarak, takıma dahil edilen yeni oyunculara yardımcı olmalıydı. Ama o bunu yapmadı. 7-8 günlük hazırlık döneminin ardından, 'ben bunu yapamam, kendimi iyi hissetmiyorum ve gitmek istiyorum" dedi. Dolayısıyla, bu yıl kadroda olmaması teknik bir konudur."
    Gitmek istiyorum deyip gitmek, izin verilmesi anlamını taşımaz.

Tanjevic izin verilmeden gitmek istediğini söyleyip kamptan ayrıldığı için kadroya almadığını söyledi. Terk etmek demektir. Milli Takım kampı terk edilmez. Bunu bu cümlede anlamamak için çaba göstermek gerekli.

Gezi olaylarına destek veren Serhat Çetin ve İzzet Türkyılmaz'a hiç bir yaptırım uygulanmadı ve A Milli Erkek Basketbol Takımı aday kadroya da çağrıldılar.

Cenk Akyol'a inanmak için bir tek bile sebep yok.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Cenk Akyol İzzet Türkyılmaz'a göre daha büyük bir camiaya daha hitap ediyor,hitap ettiği insan sayısı daha fazla.

Serhat Çetin'de öyle kameralar karşısında bir şey yapmadı yani.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Cenk Akyol daha büyük bir camiaya daha hitap ediyor,hitap ettiği insan sayısı daha fazla.

Serhat Çetin'de öyle kameralar karşısında bir şey yapmadı yani.
    Serhat Çetin sözleşmesi bitse de Beşiktaş oyuncusu. Ne farkediyor?

Kamera karşısında reklam yapmasına gerek yok. Destek verdiğini tüm Türkiye biliyor zaten.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yahu abi sana ben Fenerbahçe'nin renkleri Sarı-Lacivert desem sen bana renk tonunun ayrıntısını söyleyeceksin.Her şeye mühalefetsin.

Cenk Akyol'un bu yıl oynadığı basketbolu görmezden gelmeyin şimdi.Cenk Akyol'un takıma alınmamasının sebebi kabak gibi ortadadır,günah keçisi de o olmuştur.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Cenk Akyol Milli Takım kampını terk ederek Milli Takım ruhuna aykırı davranmıştır. Alınmaması kararı doğrudur.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hidayet Türkoğlu niye alınıyor ?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Hidayet Türkoğlu niye alınıyor ?
    Bunu anlamadım. Takım kaptanı Hidayet. Son şampiyonası olacak bu. Bir daha çağrılacağını hiç sanmıyorum. Ne alakası olduğunu çözemedim.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Dopingden dolayı 20 maç ceza aldı ? Sonuçta sporcu bir insan aldığı ilaçları detaylıca incelemesi gerekiyor.Sormadan etmeden ilaç alırsa böyle de ceza alır.

Cenk'in olayı da bundan ibaret,kendini iyi hissetse niye kamptan ayrılsın ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Olaylara kayıtsız kalan, yandaş haberler yapan bir kuruluşun mikrofonuna konuşmayı reddederek reklam yapan Cenk Akyol adına özür dilerim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Hükümetin , cemaatin ne işi olur Cenkle ?!!!
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Cenk Akyol Milli Takım kampını terk ederek Milli Takım ruhuna aykırı davranmıştır. Alınmaması kararı doğrudur.
    KAMUOYUNA AÇIKLAMA
    Son bir haftadır kamuoyunun gözleri önünde yaşanan sürecin içerisinde olmak benim için yeteri kadar üzüntü vericiydi. Keşke bu olayların hiçbiri yaşanmamış olsaydı.. Ama madem yaşandı tüm gerçekleri bir de benim cephemden öğrenmenizde fayda var..

19 yaşımdan bu yana Türkiye Basketbol Milli Takımının formasını büyük bir gururla taşıdım. Bu formayı taşıyan her sporcu gibi ben de Milli Takımımızın bir sporcusu olmayı diğer her türlü değerin üzerinde tuttum, tutuyorum. Nitekim bu yılın Mayıs ayında Akdeniz Oyunları öncesi açıklanan 33 kişilik Milli Takım kadrosuna yeniden seçilmiş olmaktan da onur duydum. Ama şampiyon olup uzun bir final serisi oynayınca , Galatasaray ve Banvit takımlarında oynayan diğer Milli oyuncular gibi ben de nihai kadroda yer alamadım.

Bu arada Galatasaray Spor Kulübünün 23 yıl aradan sonra şampiyonluğu kazandığı final serisinin son maçında bildiğiniz olay yaşandı. Tüm Türkiye’nin üzüntüyle takip ettiği Gezi parkı olayları sırasında sessiz kalan bir televizyon kanalına kendi özgür irademle konuşmama hakkımı kullandım. Konuşmak kadar bazen konuşmamak da demokratik bir tepkidir, saygısızlık değildir..
    Ve son olarak Milli Takım kadrosuna alınmamam konusuna gelirsek.. Kadro açıklanmadan bir hafta önce teknik ekipten Ertuğrul Erdoğan ile yüz yüze, Nihat İziç’le de telefonda konuşmam oldu. Benim kesinlikle kadroda olduğumu hatta bu sezon oynadığım basketbolun Avrupa Şampiyonası boyunca da sürmesi gerektiğini söylediler.

Kadro bir hafta sonra açıklandı. Yoktum. Nihat İziç’e telefonla ulaştım. “Ne oldu da kadroda yokum” diye sordum.. Bana sadece “Devlet” dedi.. Ardından da “Senin kadroda olmayacağını ögrenince Tanjeviç de rahatladı” cümlesini kurdu.
    Ama ben bir sporcu olarak “Devlet” seçeneğine inanmıyorum, inanmak istemiyorum. Çünkü düşüncemiz ne olursa olsun hepimiz aynı bayrak adına mücadele ediyoruz. Nitekim Sayın Bakan Suat Kılıç da attığı tweet ile benim düşüncemi doğruladı. Devlet Milli Takım seçimlerine karışmazdı. Nihat İziç’in “devlet ” derken neyi kast ettiğini kendinin izah etmesini bekliyorum.
    Benim açımdan Milli Takım kadrolarının seçimi sportif ve teknik gerekçelerle Milli Takım teknik ekibince yapılır. Ben de kararlarına saygı duyarım. Ancak spor hayatımın en verimli döneminde kadroya niçin alınmadığımı bir yandan siyasi faktörlere, diğer yandan dedikodu düzeyindeki “istediğimi yapmadı” biçimindeki izahlara dayandıran bir Milli takım teknik kadrosuna saygı duymam mümkün değildir. Benim Türk Milli takımının formasına onlardan çok daha fazla değer verdiğimin bilinmesini isterim.
    Değerlendirmeyi tüm spor kamuoyunun en iyi şekilde yapacağına eminim..

Saygılarımla
    Cenk Akyol
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Neyse her şey kabak gibi ortada.Dünyadaki en yeteneksiz solak İlkan Karaman gibi bir oyuncunun milli takımda olduğu,şampiyonluğun yerli olarak baş mimarlarından Cenk'in olmaması,Cenk'in açıklamalarından sonra başta Tanjevic olmak üzere tüm milli takım yönetiminin ne gibi bir karakterleri olduğunu ortaya sermiştir.
    Adamın milli takım için üzerini çizdiler resmen.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galatasaray Kulübü Basketbol Şube Direktörü Murat Özyer, Sarı – Kırmızılı ekibin yıldız oyuncusu Cenk Akyol’un A Milli Takım’ın Avrupa Şampiyonası kadrosuna alınmamasıyla ilgili çarpıcı bir detayı ortaya koydu.

Özyer, yaptığı açıklamada, “Cenk Akyol konusunda önemli bir detayı herkes atlıyor. Türkiye Basketbol Federasyonu’nun medyası da…

Aslında Türkiye Basketbol Federasyonu yetkilileri açıklama üzerine açıklama yaptıkça zor duruma düşüyorlar. Cenk Akyol’un, 16 Mayıs – 15 Haziran- 10 Temmuz sürecini niye kimse açıklamıyor?

Türkiye Basketbol Federasyonu için çıkmaz sokak! 16 Mayıs 2013 Akdeniz Oyunlarına katılacak basketbol Milli Takım kadrosu açıklandı. Cenk Akyol bu kadrodaydı.

15 Haziran 2013 Galatasaray LİV Hospital, Türkiye Basketbol Ligi şampiyonu oldu.

10 Temmuz 2013′ te Avrupa Şampiyonası’na katılacak basketbol Milli Takım kadrosu açıklandı ve Cenk Akyol yoktu.

Cenk Akyol, 16 Mayıs’ta teknik ekiple uyuşuyordu, disiplinliydi, takım oyuncusuydu; 10 Temmuz’da teknik ekiple uyumlu değil, davranış kriterlerine uymuyor.

16 Mayıs – 15 Haziran – 10 Temmuz üçgeninde ne oldu da Cenk Akyol kadrodayken çıkarıldı? Günün sorusu bu aslında? Cevabı Nihat İziç’te mi? Bence değil…” dedi.

http://www.cumhuriyetspor.com.tr/g-s...yuk-tepki.html

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bilgin Gökberk'in şu yazısını okumak lazım
    http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/23709418.asp

Ziziç'in şöyle bir açıklaması var, GS Sözlükte gördüm ancak net kaynağı bulamadım
    “avrupa şampiyonası aday kadrosunun belirlenme sürecinde, cenk akyol ile bir görüşme yaptığım doğrudur. ancak bu görüşmenin içeriği, cenk’in kamuoyuna aksettirdiği gibi değildir. yapmış olduğumuz telefon görüşmesinde cenk’e onu milli takım’da görmek istediğimi ve kendisinin de kabul etmesi halinde tanjevic ile aday kadroda yer alması konusunda görüşeceğimi belirttim. ayrıca sezon içindeki başarılı performansını avrupa şampiyonası’na taşımak için çok çalışması ve tanjevic ile geçtiğimiz yıl yaşadığı uyuşmazlığı ortadan kaldırmak adına ekstra bir çaba sarf etmesi gerektiğini de vurguladım. cenk’in cevabı ise beklemediğim derecede olumsuz oldu. tanjevic ile hiçbir şekilde anlaşamadığını ve kendisine geçtiğimiz yılki gibi davrandığı takdirde ya kampı terk edeceğini, ya da üzerine yürüyeceğini söyledi. ben de bu düşüncelerini tanjevic ile paylaşacağımı ve son kararı yine tanjevic’in vereceğini kendisine ifade ettim. konuşmamız bu şekilde noktalandı.

dolayısıyla, iddia edildiği üzere; cenk’e kadroda yer alacağı yönünde kesin bir söylemde bulunmadım. sadece, onunla uzun yıllar birlikte çalışmış ve üzerinde büyük emekleri bulunan bir milli takım antrenörü olarak kendisini aramızda görme isteğimi belirttim. sonrasında da cenk ile olan diyaloğumuzu milli takım yetkililerine aktardım ve 10 günlük bir süre için tatile çıktım.

milli takım aday kadrosu açıklandıktan sonra cenk akyol beni telefonla aradı ve kadroda yer almamasının sebebini sordu. ben de, bir süredir tatilde olduğumu, tanjevic’in kendisi ile ilgili verdiği nihai kararı bilmediğimi ancak ilk edindiğim intibahın olumlu olduğunu anlattım. bunun dışındaki gelişmelerden haberim olmadığını belirttim. o ise bu kararın tanjevic’e mi ait olduğunu, yoksa bir yayın kuruluşunun mikrofonunu atmasından mı kaynaklandığını söylemem konusunda beni zorladı. tanjevic ile yaptığım ilk konuşmanın olumlu geçtiğini ancak sonraki süreçten haberdar olmadığımı kendisine bir kez daha ifade ettim. neden kadroda olmadığını bilmediğimi de yineledim. ardından iki gün sonra ofise döneceğimi ve araması durumunda kendisiyle net bilgileri paylaşabileceğimi söyledim. bunun üzerine cenk de; “eğer kadroda yer almayışım tanjevic’in tercihi değilse, milli takım da benim arkamda durmadıysa, ben bundan sonra yokum, sizlerle ilişkimi kesiyorum” dedi ve telefonu kapattı. sonrasında da başka bir görüşmemiz olmadı."

Ziziç'in açıklamalarıyla ilgili Bilgin Gökberk'in de şöyle twitleri var

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Neyse her şey kabak gibi ortada.Dünyadaki en yeteneksiz solak İlkan Karaman gibi bir oyuncunun milli takımda olduğu,şampiyonluğun yerli olarak baş mimarlarından Cenk'in olmaması,Cenk'in açıklamalarından sonra başta Tanjevic olmak üzere tüm milli takım yönetiminin ne gibi bir karakterleri olduğunu ortaya sermiştir.
    Adamın milli takım için üzerini çizdiler resmen.
    Yeteneksiz? O yüzden mi Galatasaray üzerine düştü İlkan'ın? Cenk'in kariyer de hep soru işaretidir.

Unutulan bir konu var. Kendi takımında oynamıyorken bile hep çağırdı Cenk'i Tanjevic. Hep sahip çıktı. Eleştirildi bile. Zerre egosu yoktur. Milli Takım kampından izinli ayrılmak başka, izinsiz başka. Tanjevic keyfine göre kimse ile tartışmaz. Baba diyorlar adama takımda.

Milli Takım'ın sana ihtiyacı varken makul bir sebep olmadan reddediyorsan cezayı yersin. Dünyanın her yerinde bu böyledir. Milli Takım gönül işidir. Bu işi maddi noktaya çekemezsin.

İspanyol ve ABDli oyuncuların bahaneleri çok o zaman. Kaç katı maç oynuyorlar Galatasaray'dan. Hiç biri şampiyon olduk, yoruldum demiyor. Lig bitiyor, Milli Takım kampına gidiyor. Geçersiz bir bahane bu.

Devamı diğer tartışmalara yanıtlarım.

Hidayet olayı kişisel. Hiç alakası yok. İlaçtan bahsediliyor. Olmasa da dopingte ceza alır ve kariyerine devam eder. Kerem Gönlüm de aynı cezayı yedi. Ceza yedikten sonra devam eden atletler var. Bu işin başka tarafı ve tartışmaya açık. Bu Milli Takım'a saygı meselesi değil, bambaşka bir konu.

Ayrıca elbette çağrılacak Cenk, Milli Takım kampına tekrar. Bu Tanjevic'in egosunun olmadığını gösterir. Kampa çağırmak ve parçasını olduğunu göstermek ceza vermeye engel değil. Aksine diğer oyunculara bu yanlışın cezası olduğunu ve ceza bitiminde geri çağrılacağını göstermek olur. Ona aslında destek verdiğini göstermek olur. Adına disiplin diyoruz. Akdeniz Oyunları da zaten çok önemli değil. Milli Takım'ın 3. kadrosu katılıyor oraya. Bir Olimpiyat seviyesi ve önemi yok.

Cenk, açıklaması ile Milli Takım'ı reddettiğini de reddetmiyor. Açıkça kabul ediyor. Bence asla kabul edilemez bir durum. Aynısını Enes Kanter yaptı ve onun hakkında söylenenlerin hiçbirini burada yazmıyorum. Hocaya saygı kalmazsa takımdaki başıboşluk ile başarı mümkün olamaz.

Bilgin Gökberk her şeyi dramatize etmeyi sever. Radyo programında katılan dinleyiciye bağıran biri. Romantik konuştuğunu sanıyor ama hiç itidal yok. Ciddiye almak mümkün değil.

Milli Takım gönül işidir. Reddettiği için Cenk'in özür dilemesi lazım Enes'in de yapması gerektiği gibi. Sen Milli takım görevini yapmazsan mutlaka bir başkası yapar, asla boş kalmaz askerlik gibi. Maddi manevi denildiği gün de çok utanç duymuştum. Hakan Şükür'ün hediye otomobillerin peşinde düştüğü gün de.

Sosyal demokrat biriyim. Gezi olaylarında ben de destek verdim. Körükörüne taraftarı olduk diye savunmanın pek anlamı yok. Eğri ise eğri, doğru ise doğru.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yeteneksiz? O yüzden mi Galatasaray üzerine düştü İlkan'ın?
    Bizim üzerine düşmemiz onu yetenekli mi kılar?

İlkan Karaman hayatımda gördüğüm en yeteneksiz solaktır.Berbat bir atış stili var.Tek artısı atletik olması.Gerisi vasat.Zaten sürede alamıyor.Aldığında ise kendi potasına basket atmaktan başka bir işe yaramıyor.Ortalama bir oyuncu seviyesine belki ulaşır.
    Last edited by C h A o S : 14.Temmuz.2013 at 14:37

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Yeteneksiz? O yüzden mi Galatasaray üzerine düştü İlkan'ın? Cenk'in kariyer de hep soru işaretidir.

Unutulan bir konu var. Kendi takımında oynamıyorken bile hep çağırdı Cenk'i Tanjevic. Hep sahip çıktı. Eleştirildi bile. Zerre egosu yoktur. Milli Takım kampından izinli ayrılmak başka, izinsiz başka. Tanjevic keyfine göre kimse ile tartışmaz. Baba diyorlar adama takımda.

Milli Takım'ın sana ihtiyacı varken makul bir sebep olmadan reddediyorsan cezayı yersin. Dünyanın her yerinde bu böyledir. Milli Takım gönül işidir. Bu işi maddi noktaya çekemezsin.

İspanyol ve ABDli oyuncuların bahaneleri çok o zaman. Kaç katı maç oynuyorlar Galatasaray'dan. Hiç biri şampiyon olduk, yoruldum demiyor. Lig bitiyor, Milli Takım kampına gidiyor. Geçersiz bir bahane bu.

Devamı diğer tartışmalara yanıtlarım.

Hidayet olayı kişisel. Hiç alakası yok. İlaçtan bahsediliyor. Olmasa da dopingte ceza alır ve kariyerine devam eder. Kerem Gönlüm de aynı cezayı yedi. Ceza yedikten sonra devam eden atletler var. Bu işin başka tarafı ve tartışmaya açık. Bu Milli Takım'a saygı meselesi değil, bambaşka bir konu.

Ayrıca elbette çağrılacak Cenk, Milli Takım kampına tekrar. Bu Tanjevic'in egosunun olmadığını gösterir. Kampa çağırmak ve parçasını olduğunu göstermek ceza vermeye engel değil. Aksine diğer oyunculara bu yanlışın cezası olduğunu ve ceza bitiminde geri çağrılacağını göstermek olur. Ona aslında destek verdiğini göstermek olur. Adına disiplin diyoruz. Akdeniz Oyunları da zaten çok önemli değil. Milli Takım'ın 3. kadrosu katılıyor oraya. Bir Olimpiyat seviyesi ve önemi yok.

Cenk, açıklaması ile Milli Takım'ı reddettiğini de reddetmiyor. Açıkça kabul ediyor. Bence asla kabul edilemez bir durum. Aynısını Enes Kanter yaptı ve onun hakkında söylenenlerin hiçbirini burada yazmıyorum. Hocaya saygı kalmazsa takımdaki başıboşluk ile başarı mümkün olamaz.

Bilgin Gökberk her şeyi dramatize etmeyi sever. Radyo programında katılan dinleyiciye bağıran biri. Romantik konuştuğunu sanıyor ama hiç itidal yok. Ciddiye almak mümkün değil.

Milli Takım gönül işidir. Reddettiği için Cenk'in özür dilemesi lazım Enes'in de yapması gerektiği gibi. Sen Milli takım görevini yapmazsan mutlaka bir başkası yapar, asla boş kalmaz askerlik gibi. Maddi manevi denildiği gün de çok utanç duymuştum. Hakan Şükür'ün hediye otomobillerin peşinde düştüğü gün de.

Sosyal demokrat biriyim. Gezi olaylarında ben de destek verdim. Körükörüne taraftarı olduk diye savunmanın pek anlamı yok. Eğri ise eğri, doğru ise doğru.
    Sana nickinle orantılı olarak ABOOO demek istiyorum. Gerçekten senin gözünü kör etmiş Galatasaray muhalefeti.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Cengiz, cidden işin içine gs karışınca bazı şeyleri göremiyorsun ya da görmek istemiyorsun

Ne güzel yazmışsın "en formsuz zamanlarında bile tanjevic, cenk'i çağırırdı" diye. Cenk'in tanjevic'i de çok sevdiği söylenirdi. Peki şimdi neden bu olayda Cenk'in kadroya çağrılmamasındaki anormalliği göremiyorsun?

Nihat İziç'in yaptığı açıklamayı okudun mu bilmiyorum ama koyayım şuraya:

A Milli Basketbol Takımı Antrenörü İziç: "Avrupa Şampiyonası aday kadrosunun belirlenme sürecinde Cenk Akyol ile bir görüşme yaptığım doğrudur. Ancak bu görüşmenin içeriği, Cenk'in kamuoyuna aksettirdiği gibi değildir" "Yapmış olduğumuz telefon görüşmesinde Cenk’e onu milli takımda görmek istediğimi ve kendisinin de kabul etmesi halinde Tanjevic ile aday kadroda yer alması konusunda görüşeceğimi belirttim. Cenk’in cevabı ise beklemediğim derecede olumsuz oldu. Tanjevic ile hiçbir şekilde anlaşamadığını ve kendisine geçtiğimiz yılki gibi davrandığı takdirde ya kampı terk edeceğini ya da üzerine yürüyeceğini söyledi" "Milli Takım aday kadrosu açıklandıktan sonra Cenk Akyol beni telefonla aradı ve kadroda yer almamasının sebebini sordu. Bu kararın Tanjevic’e mi ait olduğunu, yoksa bir yayın kuruluşunun mikrofonunu atmasından mı kaynaklandığını söylemem konusunda beni zorladı. Tanjevic ile yaptığım ilk konuşmanın olumlu geçtiğini ancak sonraki süreçten haberdar olmadığımı kendisine bir kez daha ifade ettim"
    Cenk ne demiş? Tanjevic ile hiç anlaşamıyormuş falan. Bu haberi okuduğunda gülmediysen ve habere inandıysan cidden senin gs'ye karşı alerjin olduğuna inanacağım artık.

Biraz mantık kullanalım. Fazla değil.

Zaten milli takıma saçma sapan isimleri sokma konusunda ustalaşmış bir teknik heyet mevcutken sürekli milli takıma çağırılan ve son maçında da 6 tane üçlük sokan bir adamın kadroya çağrılmaması konusunda "milli takım kampını terk etti" yalanına inanıyorsan öyle devam et ne diyelim

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

http://www.radikal.com.tr/yazarlar/y...bepler-1141797

şu yazıyı da okumanı tavsiye ederim

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

bunca yildir milli takimda sac bas yolduran cenk akyolun tam da katki verecegi donemde takimdan kesilmesi cok talihsiz olmus. sampiyonada milli takim oyuncularindan bu konuda tepki vermelerini bekliyorum. sessiz kalirlarsa yarin baslarina ayni sey geldiginde destek falan beklemesinler.

Enes Kanter neden milli takımı reddediyor ve saçma sapan tweetler atıyor bilen varmı?
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Enes Kanter neden milli takımı reddediyor ve saçma sapan tweetler atıyor bilen varmı?

Milli takımı geçerli bir sebep beyan ederekmi reddediyor açıkçası çok merak ediyorum eğerki sebepsizse böyle adamların vatandaşlıktan çıkarılması daha doğru olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bildiğim kadarıyla bir önceki turnuvaya çağrılmasına rağmen NBA yaz kampını gerekçe göstererek katılmadı. Buna tepki gösteren Federasyon Başkanı ve Teknik yönetim onu bir daha çağırmama kararı almışlardı.

Hatta Türkiye Basketbol Federasyonu sitesinde NBA temsilcilerimiz bölümünde Enes Kanter yer almıyor.

En son durum böyleydi.

Quote Originally Posted by Sheriff View Post

Harun Erdenay özür dilerse çağıracağız demiş, oda benim buna ihtiyacım yok demiş
    Burak

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri