bu güncellemeyi nereden indirdiniz bende taye taiwo yok ben bu sitedeki yamayı indirdim
bide taktiğinin resmini paylaşırmısın![]()
bu güncellemeyi nereden indirdiniz bende taye taiwo yok ben bu sitedeki yamayı indirdim
bide taktiğinin resmini paylaşırmısın![]()
KALECİ SORUNU ÇÖZÜLDÜ
Bursaspor Maccabi Haifa^da forma giyen Bojan Saranov'u 850 milyon € karşılığında kadrosuna kattı.
4 Yıllık sözleşme imzalanan Sırp kaleciye yıllık 525 bin € ödenek.
YEDEK STOPER
Yerli stoper arayışlarında olan Bursaspor istediği oyuncuyu Beşiktaş'ta buldu.Berat Çetinkaya'yı 1 yıllığına kiralan Bursaspor oyuncunun maaşının tamamını ödeyecek olup , Beşiktaşa'a da aylık 8 bin €ödeyecek.
KANATLAR ZENGİNLEŞTİ
Kanatların yetersiz olduğuna karar veren Donadoni'nin imdadına başkan Körüstan yetişti.Erkan Körüstan bizzat İstanbul'a giderek Aydın Yılmaz'ı 1 yıllığına renklerine kattı.
Bursaspor oyuncuya 1 yıllık 240 bin € ödeyecek , Galatasaray'a ise kiralama bedeli olarak her ay 6 bin € ödenecek.Bursaspor isterse kiralama süresi boyunca 500 bin € bedelle oyuncuyu alabilecek.
YUNAN MESSİ BURSA'DA
Yunan futbolseverler tarafından Yunan Messi lakabı takılan Fetfatzidis 1 yıl boyunca kiralık olarak Bursaspor formasını terletecek.Bursaspor oyuncunun klubüne bedel ödemeyecek olup oyuncunun maaşının tamamını ödeyecek.
LİG BAŞLADI
1. Hafta
UEFA Şampiyonlar Ligi
Play-Off Turu 1.Maç
Play-Off Turu 2.Maç
Az bi zamanda değil 3 ay
Takımı zaten o sırtlayacaktı bakalım şimdi nolcak
Başkalarının keşfettiği oyuncularla oynayıp başarılı olmakansa kendi adamlarımda başarız olmayı tercih ederimOyuncu keşiflerini çok seviyorum ama genelde hep fos çıkıyo umarım Kamil öyle olmaz
Transferleri bitirince hepsinin profillerini toptan paylaşacağım.
Siz öncekini indirmişsinizdir , pazartesi günü yeni güncelleme geldi buyrun ;
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=115594
KAZIM'DA MUTLU SON
Bursaspor uzun bir ssüredir peşinde olduğu Kazım Kazım'ı 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı.
Oyuncunun maaşının yarısı (650 bin€) ödenecek.
Galatasaray takımına ise aylık 35 bin € ödenecek.
BARÇA'DAN BURSA'YA
Bursaspor Donadoni'nin doğrultusunda Barcelona'nın gelecek vaadeden futbolcusu Ilie'yi kadrosuna kattı.
Barcelona'ya bonservis bedeli olarak 180 bin € ödenecek.
5 Yıllık sözleşme imzalanan oyuncuya ise yıllık 300 bin € ödenecek.
Transfer Geçmişi
Tansferlerin Profilleri
UEFA Avrupa Ligi Grubumuz
Transferler iyi fena değil ancak keşke stopere Serdar Aziz'in yanına yerli bir isim monte edip sınırı rahatlatsaydın , uzun vadede kaleye de Sinan , Onur , Tolga üçlüsünden birini alırdın baya rahatlardın ama olsun bakalım
Bu arada UEFA'da grup çok zor , Allah yardımcın olsun![]()
İlk sezon kadroyu pek bozmak istemedim , transfer bütçemizde azdı , yeni güncellemede Sinan'ın uzun bi sakatlığı var o yüzden alamadım , Tolga ve Onur'da çok maliyetli bu sene için , bütçe kaldırmaz
Yerli stoper aradım ama bi türlü bulamadım İbrahim Öztürk - Serdar Aziz ikiliside iyi götürüyo aslında , bu sene böyle idare edicez artık
Bu gruptan çıkarsak ne ala ama benim hedefim 3. olmakSonuncu olmayalım da..
Bence Veysel i al çok sevmem ama hem Türk hem her yerde oynuyor ve gelistirebilirsin
Bu arada Pintoya Seba demişsin ya 15 dk güldüm![]()
fetfazidis iyi transfer avrupa ligi grubu ise şl ayarında olmuş![]()
Grup zor olmus ama ikinciligi zorlarsin
Çıktığı ilk maçında sonradan oyuna girip golünü attı , devamı da gelecek
Bende şans yok zaten hiç şaşırmadım gruba
Yönetim gruplara kalmamızı yeterli buluyo ama bana göre yeterli değil Ç.Final oynamalıyız ama grup zor geldi , umarım çıkarız..![]()
Transferler çok iyi, grup zor çıkmış ama size güveniyoruz hocam![]()
SPOR TOTO SÜPER LİG
2. Hafta
75'de yediğimiz golün ardından takımı açtım , ardından yine Adrian attı , lige kötü başladık..
3.Hafta
Açıkcası sıkıcı bir maçtı beraberlik maçın hakkıydı ama artık bizim maç kazanmamız lazım..
UEFA AVRUPA LİGİ
Grup Maçı 1.Hafta
Stoperim Kamil , bize galibiyeti getiren golleri attıİs var bu çocukta..
Transferler iyi de skorlar ve oyun iyi değil , işimiz zor bakalım nolcak
Önümüzdeki Maçımız
Bursa Atatürk Stadyumu'nda Fenerbahçe ile karşılacağız.
3 Haftada 4 puan topladık , artık puan kaybetmemeliyiz.
Şampiyonluk yarışından kopmamak için bu maçı kazanmalıyız.
Skor tahminlerinizi bekliyorum..
kötü değilsin çok iyide değilsin orta![]()
Hocam ligde toparlanırız ilk zamanlar hep öle olur
Yabancı sınıra dikkat et hocam 4-5-6 yamına ne düşüyordu 2.sezon çok sıkıntılı oluyor ama yeni guncellemede bilemem nasıl olur![]()
Furkan transferlerde kaliteyi biraz daha arttır bence
İyi olmamız lazım![]()
Desteğini esirgemeyen taraftarlarımıza çok teşekkür ederim
Takım alışma süresince şuan hem o hemde Batalla'nın sakatlanması etkiledi bizi.
Yabancı sınırını biliyorum hocam , hatırlattığın için sağolasın
İlk sene sadece Sestak'ı sattım , transfer bütçesi de azdı , bu sene mecbur kiralıklarla idare ediyoruz , önümüzdeki sene daha iyi olacak![]()
Hocam Fenerbahçe maçını bekliyoruz, tahminim; 2-2![]()
Hocam takımla konusma yap bence böle olmaz![]()
Batalla'nin eksikligini hissediyorsun..
Lige kötü bir başlangıç yapmışız malesef:/ ama en azından avrupa ligi ilk maç güzel bir skor olmuş. Bir takım konuşması bir kaç fırça bir kaç değişiklik ile galibiyetlere başlarız.
Fenerbahçe maçı iyi ama Gençlerbirliği olmamış hocam![]()
UEFA AVRUPA LİGİ
Grup 2.Maç
Almanlarla puanları paylaştık , bize yeter.
SPOR TOTO SÜPER LİG
6. Hafta
Başabaş geçen bir maç yine beraberlik yine beraberlik , ne zaman galip gelicez çok merak ediyorum.
7. Hafta
İşte bu kadar , maçın başında geriye düşmemize rağmen skoru lehimize çevirdik.
Bu arada Pinto'da gollerine devam ediyo.
UEFA AVRUPA LİGİ
Grup 3. Maç
Napoliden daha iyi oynadık ama 3 puanı onlar aldı.
Özet geçecek olursak ; Atamayana Atarlar !
Puan Durumu
Takım kötüye gidiyo bak çok takımla konuş bireysel konuş