Duygularımız karşılıklı
O kadarda haksızlık yapmayalım ya , herkesin kötü sezonu olabilir sonraki yıllar daha iyi olacaklardır.
Valla şöyle söyleyim yönetim biçimine birşey diyemem ama Bjk'ye yapılan transferler harika bence
2 Duran top bizi yaktı , Yerli stoperlere bel bağlayınca ister istemez bazı zaafları kabul ediyoruz iki stoperinde hava hakimiyeti istediğim seviyede değil , birde City beklediğimden farklı bir dizilişle geldi o da sürpriz oldu , her zamanki dizilişe gelicek diye rapor'a bakmadım
![]()
Hocam tek birşey diyim 2-2lik sonuc bile mükemmel ama oynayışı sen gördün ona bişi diyememde sonuç bence gayet iyi fener olsaydı 5 yerde![]()
![]()
Şu Ferreyra'yı alamamıştım ben ya. Çok iyi iş yapıyor kıymetını bil başkan.
Bu yıl zaten ŞL'de gruplardan bile çıkacağımı düşünmüyordum bir hedefim yoktu bu da ekstra oldu biizim için , sonraki maçta 4 forvet çıkıcam zaten kaybedecek bişeyim yok
Allione 'yi 18 yaşında aldım diğer Bursa kariyerimde , 20 yaşında falan Messi gibi oynuyordu , 24-25'i sorma![]()
bare gol ye halil![]()
2-1 öndeyken bağlantı koptu hacı![]()
Trabzon iyi kadro kurmuş gerçekten bir kaç kaliteli yerli takviyeyle Galatasaray'ı zorl....Tamam sustum ama ikincilik için bu kariyerdeki mutlak favorim
başarılar hocam City'i eleyip gel Halil, bu arada Trabzon'un rakibi kim oldu ?
Skora aldanmayalım Şükrü Saraçoğlunda psikolojikmen fark yedikoyunada yansıtmışlar
![]()
Oh be iyiki 6-0 olmamisKeske City macinda da 1 gol daha atabilseydik...
Galatasaray'in 19.sampiyonlugu hayirli olsun, tebrikler Halil hocam![]()
![]()
fener nasıl yendi2.liğin favorisi bjk dir o transferlerle
![]()
Siteye her girdiğimde Halil Hocanın yeni kariyerini görüyorum, geç oldu ama hepinize başarılar.
Bu arada bozuk saat bile günde 2 defa doğruyu gösterir derler Dortmund ve GS seçimleriyle Halil beyde bunu kanıtladı.Allah bozmasın. Transferler falan her şey 10 numara da Fener maçı nedir?