Halil öyle birşey ki onunla oynarken zevk almak için rekabet için değil eğlenmek için oynayacaksın. Rekabete girersen hem keyif alamazsın hemde kendini heba edersin. Çağrı iyi başlamış neden diye sorarsanız diğer takımlara göre bütçesi belli bir külüp olduğunu ve ilerleyen zamanlarda ne gibi sıkıntı çıkaracağını bildiği için ideal transfer yapıp olan parasını nokta transferler ile süslemiş. Hal böyle olunca Avrupada iyi yerlere kadar gelmiş. Atakan'a gelirsek onun hakkında hiçbirşey yazmadım kusura bakmasın. Fenerbahçe Galatasaray'ı yakalayıp indirebilecek tek takımdı fakat tek transfer ile devam etme kararı aldı. Bana kalırsa Fener'in takımı çok iyi fakat şanssızlık olmuş. Umarım önümüzdeki sene bunu kırıp rekabete ortak olur. Halil ise daha ne diyeyim Allah vermiş vereceğini birşey demesekte olur![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
atakan bunada bir bakabilirsin güzel oyuncu
Gelenek bozulmamış ,tebrikler hocam ; fener için ise knockaert iyi transfer olur .
buna da bakabilir misin
maç bitsinde başka kariyerdeym geçip bakarım![]()
Canın sağolsun Çağrı bu bile başarı artık seneye final deriz![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Bu transfer döneminde galatasaray gibi diğer takimlardan da yıldız oyuncular bekliyorum![]()