Özili genemi aldın halil hocamkapatalım ligi bence artık=) Aziz başkan uyuyormu alooo
Özili genemi aldın halil hocamkapatalım ligi bence artık=) Aziz başkan uyuyormu alooo
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
estirrabia yerine kerim'i felan alıp kaleye mesut'a söyleyip stegen'i ya da başka bir yabancı kaleciyi getiremez miydin?![]()
Mesut Oyun Kurucu süper oynar,Mehmet Ekici çok berbat oynuyor açık ve net.Mesut muazzam oynar demedi deme sakın çıkarma ilk 11'den .
![]()
Halil hocam yaptığın ayıp ama bildiğin orantısız transfer yapmışsın![]()
![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
20.sampiyonlugumuz hayirli ugurlu olsun![]()
yabancılar mükemmel ötesi yerliler ise yerli olduklar için iyi transfer![]()
Estirribia sakatlanmadığı sürece kulüp'te satmayacağım ilk 3 oyuncudan biriben ondan çok fazla verim alıyorum , ayrıca Stegen'de gelmiyor denedim yani
Mesut 11'den kesilir mi laaayrıca Mesut'un en güzel oynadığı yer Sol Açık bilgin olsun
Lig için yapmadım ki transferleri , ŞL için![]()
Hedefmiz şampiyonlukdan ziyade ŞL'de yarı final şampiyonluğu geçen sene ki kadromuza kimseyi almadan devam etsek yine alırdık
Mesut ve Gökhan İnler bence yabancı olsa da çok üst düzey oyuncular , ve Ligin kalitesin çok üstünde oyuncular.
halil hocanın transferleri gören GS taraftarlarıhttp://inciswf.com/g%C3%BClendarrr.swf
çağlar birinci salon çalışmalarına birazda trabzonda devam etsin![]()
Trabzon'da guzel transferler yapmis, kadro zaten iyidi. Gucune guc katmis.![]()
Bu adamı gözlemciler almış.
Transferler güzel bütçeyi zorlamayan transferler![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
essien ve knockaert transferlerini çok ama çok iyi bu sefer beğendim atakan transferlerini bu arada gözlemcini direk kov berbat oyuncu almış bence![]()
Bu Arada Beşiktaşı Tekrardan Ben Yönetiyorum![]()
İlk maçta internet kopunca fark yedik 2. maçta çok iyi kapandılar Zouma top geçirmedi
beşiktaş yine fena transferler yapmış sivoku da iyi satmış![]()