''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Saolasın abi..Gözönünde oldukça basın ve rakip başkan-menejerler tarafından sürekli tahrik edileceğimiz ve hakkımızda asılsız dedikodular çıkacağını bildiğim için oyuncularıma bunları enjekte ediyorum. Sıkıntı yok yolumuza devam ediyoruz. Cl potasına adım adım yaklaşıyoruz
ManU maçı çok harika olmuş , takım gerçekten çok iyi ve genç..İleri ki profillerini düşününce orta sahan mükemmel olacak (=
4.Tur
Spoiler: ISTATISTIK
24.Hafta
Transfer sezonunu noktalamış bulunmakla beraber ara dönem transferlerimizi tanıtma vakti geldi (:
Juan hocam süper gidiyoruz![]()
Ara dönemde sezon başı yapmak istediğim şey olan kaleci transferini tamamladık. Diğer yandan AMC bölgemizde Stanciunun alternatifi olmaması sıkışık fikstürde bizi zora sokuyordu. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan halilovici 6 ay beklemek istemedik ve deve arasında kadromuza kattık. Böylece hem gelişimini bizimle yapacak hem de takıma uyum sağlayacak. Stoper bölgemize genç bi deliğanlu daha kattık. Anlaşılacağı üzere sezon sonu stoperlerden yolcular olacak. Önümüzdeki yıl için şimdiden uyum sağlasın ve piyasası iyice yükselmesin istedik. Kadromuzda bulunan ve forma şansı az bulan gençler körelmemesi ve gelişmesi adına 11de oynayacakları klüplere kiraladık. Döndüklerinde as takım tecrübeside edinmiş olacaklar. Kiralık yolladıklaımızdan ötürü mevcut kadromuzda bazı bölgelerde sıkıntı olabileceğini düşünüp transferin son günü o bölgelere oyuncular kiraladık. Tam da hedefim olan fabrika gibi çalışıyoruz şuaanda. Oyuncularım körelmesin diye gençleri kiralıyoruz ve az forma şansı bulacakları için eksik mevkiilere oyuncu kiralıyoruz.
Çok iyi gidiyoruz.ManU maçı müthiş .![]()
Bonservisi ile aldıklarımız
Spoiler: PROFİLLER
Bunlarda kialadıklarımız
Spoiler: POFİLLER
Begovici alınca kaleci steer ile kialık sözleşmesini fesettik. Viera ile sözleşmeyi fesetmiştik ama sonradan yeniden anlaştık. o yüzden profilini koymadım.
Öte yandan Albaek Danimarkalı yılın oyuncusu seçilirken yine diğer danimarkalıJacob Dehn 19 yaş altı yılın oyuncusu oldu.
eyv (:
Sizlere süprizlerimiz bitmedi. Dedik ki bundan sonra gerçek KARTALLARI izleyceksiniz. iyice vites büyütüp önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynayacağımızı ve bunun için gerekli donanıma sahip olduğumuzu belirtmek isterim. Nitekim gelecek sezon için şimdiden transfer çalışmalarımızı yaptık. Bombaları peşpeşe patlatıyoruz şimdi
Spoiler: Adam Maher
Spoiler: Dusan Tadic
Spoiler: Grzegorz Krychowiak
Spoiler: Kwadwo Asamoah
Spoiler: Seydou Doumbia
Corchiayı kaçırdık. Şayet alabilseydik sağ bekimizde müthiş olucaktı. Artık seneye verilen bütçe,gelcek oyuncular ve kiradan dönecek oyuncularla nasıl bir karışım yapıp onları nasıl kombine ederiz bilmiyorum
Yine yeni yeniden söylüyorum ki tekliflere gapalıyık
Takım yükselişe geçmiş. 1 Temmuz 2015'te gerçekleşecek transferlere bak.![]()
25.Hafta
26.Hafta
Çok sağlam gidiyoruz Allah nazardan saklasın (: Önümüzdeki maç City ile şimdiye dek 3 kere oynadık ve 1 puan bile alamadık. Gidişatımız ve hedeflerimiz açısından oldukça kritik bir öneme sahip. İftardan sonraya bıraktım o yüzden (: iyice enerjim bitti beyne kan ve oksijen mideye ise bişiler gitmesi lazım
Kadroma bakıyorumda niye yaptım bu transferi bilmiyorumŞaka bir yana gençleri yine kiralayıp aldıklarımızla devam ederiz. Devre arası satıp gençleri kiradan çağırırız yada tüm sezon devam ederiz. Fabrikayı halka açmak lazım satışlarla klübü ve kendimi iyice zengin edip sefasını Kristal kızlarla sürecem ooh yeaa
![]()
Herşey iyi gidiyor bizde moral motivasyon yukar tutmaya çalışıyoruz. Bilin bakalım kostümdeki kişi kim
[YOUTUBE="TK6sKMU985g"]Gangnam Stylaaa[/YOUTUBE]
beleşe gelen oyunculara bak süperrr![]()
Bu sene değilde seneye şampiyonuz bence![]()
City maçını kazanırsam şampiyonluk hedefi alevlenir net ! lakin hedefimiz bu sene Cl dedik maça en kötü 1 puan ehdefi ile çıkacağız. Ayaklaımızın yere sağlam basması lazım hayallere kapılırsak bastığımız yere dikkat etmeyiz hedefimiz belli. Sonuna dek mücadele edeceğğiz![]()
Transferler müthis, yalniz senin kizlarin arasinda bir kivircik var, onuda kendime transfer etmek istiyorumçikolatayi hazirladim gelecem
![]()
Esmerlerdin birini ayarla Juan haftaya sizin orda kampa getiriyorum takımı![]()
seneye epl de şampijyonluktan aşağısını kabul etmiyoruz
Yükselerde gözümüz yok ya ilk 3 yeteraza kanaat etmeyen çoğu bulamazmış.
Sen takımı sat o kızlarla tatile çık kardeşim ne lazım sana futbol
O konuda sıkıntımız yok sezona başlarken hedefimiz belli ilk 4 dedik. Yukarısı olursa hayır demem (: Ama önümüzdeki yıl parola kesinlikle şampiyonluk
Avustralyaya gidiyorum kanka bundan sonraki adresim orası olacak simdiden bi tatil yapabilrim. Yeni klübümü şimdiden duyuruyorum
Potansiyel yenge adayınızda budurŞimdiden söylüyorum ki sulanmayın