Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 60 arası toplam 60 sonuç

Konu: Trabzonspor l Yeni Kişiler Yeni Umutlar

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

[

22.Hafta

23.Hafta

24.Hafta

25.Hafta

26.Hafta

27.Hafta

28.Hafta

29.Hafta

30.Hafta

31.Hafta

32.Hafta

33.Hafta

34.Hafta

Puan Durumu

Takım verileri

Oyuncu verileri

Medya beni yerden yere vurarak onurumu ve gurumu kırarak bu takımı hak etmediğimi söylemişti değil mi ? Bizi 4. tahmi ediyorlardı fakat gördüğün gibi 3. sıradayız. Bizi kupa şampiyonu olarak görmüyorlardı fakat kupa şampiyonuz ve yavaş yavaş fırtına vaktinin geldiğini hala anlayamadılar. Gelecek sezon lige iyi başlarsak öylede olacak o zaman eski günlerimizdeki gibi bizden 1 puan alan takımlar 3 puan almış gibi sevinecekler bunu buraya yazıyorum!

Yarı Final 1. Maç

Yarı Final 2. Maç

Final

Çılgınlar gibi sevinmek gerekir değil mi dostum ? Söyle takıma benden 3 gün izin aldılar ve bol bol dinlensinler. Ben bu işe başlarken hedefimi ortaya koydum ve gerçekleştirdim. Galatasaray'a karşı büyük bir üstünlük kurup 5 maçtır yenemediler. 5 Maçta 1 puan almak demek ne demek onu gösterdik onlara. Fenerbahçe çok umutluydu tur için fakat bütün umutlarını söndürerek geri gönderdik ve fırtına bundan sonra dahada gür esmeye başlayacak.

Ödüller

Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Samet Aybaba

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by resoag View Post
    Samet Aybaba
    Az daha şampiyon oluyordu zor tuttuk
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Hazırlık Maçları

Hazırlık maçlarımızı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştık. Bazı maçlarda herşeyimiz ortaya koyarak iyi skor elde ederken bir maçta 2-0 yenilmemize rağmen üstün oynadık. Hazırlık maçları genellikle takımı ısındırmaya yönelik olduğu için aldığım skorun benim için bir yararı veya önemi yok. Takım olarak yavaş yavaş ısınmaya başladık.

Galatasaray'a karşı ilk kez kaybediyoruz. Çok iyi oyun oynamadık fakat net pozisyonlar kaçırdık ve oyun içerisinde Galatasaray'ın üstünlüğünü kabul ederek devam ettik. Erken sakatlıklar cidden işimizi zorlaştırdı ve o bölüme aldığımız oyuncular fazla bir etki yapamayacağın işlerimizi iyice karıştı. Emerson sol bek olarak oynarken yerini İsmail'e bıraktı ve İsmail beklediğimiz performansı sergileyemedi. Hal böyle olunca sol bek yol geçen hanı oldu ve karşısında ilk önce Kazım ondan sonra Burak olunca işimiz dahada zorlaştı. Angelo'nun yaptığı 2 hata ile gol yedik ve kupayı kaptırdık. Sağlık olsun diyelim.

1.Hafta

2.Hafta

1.Maç

2.Maç

Grubumuz

Avrupa liginde bu sefer illa bir ses getireceğimizi söylemek isterim. Geçen sene istekli olarak yenilmiş ve elenmiştik bunuda ilk sene ülke içinde başarı almak olduğunu söylemiştim. Bu sene her kulvarda başarıyı hedefliyorum ve inanıyorum. Bu sene Avrupa'da öyle bir başarı yazacağız ki kimse bile inanmayacak ama fırtına başladı durdurmak olmaz!

Transferler

Dusan Tadic : Bu oyuncuya bakarken bir sakatlık geçirmiş ve transfer listesinde gördüm. İlk başta gelmeyeceğini sanıyordum fakat gözlemci yollayınca gelmek istediği gördüm. Janko ile bir miktar para teklif edince kabul etti ve oyuncuyla anlaştım. Bana kalırsa sezonun bomba transferi

Veli Özkan : Genç yetenek ve regen olduğu için aldım. Daha genç bu yüzden 1461 Trabzon takımına kiraladım.

Carlos Fierro : 2 Yıllık kiralamıştım ama işimi sağlama alarak transfer ettim. Bu sene değerini iyi katlayacağını söyleyebilirim.

Diego Angelo : Eskişehir'de iyi performans sergilemişti. Alsam mı almasam mı kararsız kaldım ve en sonunda aldım. 1 sene oynatıp iyi fiyata satmak için aldığımı söylesem yalan olmaz.

Sinan Bolat : Tolga'yı satıp 2. kaleci yapacaktım fakat Tolga'yı satamayınca 3. kaleci oldu.

Jonathan : İnter takımı önerdi ve bende iş yapabileceğini ve 1 sene sonra iyi fiyata satacağımı düşünerek transfer ettim.

Carlos Villanueva : Uygun fiyata geldiği ve Ofansif orta sahamda iş yapabileceğine inandığım kişi. Umarım Adrian'ın yokluğunu hissetirmez bana
    Jose Mourinho

5. Default

Veli Özkan'ın profilini paylaşır mısın?

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

adrian dan yine çok iyi verim almışsın fierro ve tadic de harika transferler

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

ülke içi başarı için geçen yıl avrupayı feda ettin lakin antalya şampiyonluğa oynamış sen yine avrupa ligindesin illa biz mi utandıralım seni

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by bucuklubisey View Post
    Veli Özkan'ın profilini paylaşır mısın?

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    adrian dan yine çok iyi verim almışsın fierro ve tadic de harika transferler
    Aynen iyi verim aldım ve sattım. Onun geliri bana baya bi katkı yaptı

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    ülke içi başarı için geçen yıl avrupayı feda ettin lakin antalya şampiyonluğa oynamış sen yine avrupa ligindesin illa biz mi utandıralım seni
    Oldu mu müdür bu Avrupa ligini niye beğenmiyon ben Ülke içi başarı dedim onu yaptım sırada Avrupa var
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    Aynen iyi verim aldım ve sattım. Onun geliri bana baya bi katkı yaptı
    Oldu mu müdür bu Avrupa ligini niye beğenmiyon ben Ülke içi başarı dedim onu yaptım sırada Avrupa var
    Beğenmeme değil geçen senede aldeydin şimdide (:

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Beğenmeme değil geçen senede aldeydin şimdide (:
    Hahaha geçen sene ligde berbattık ya cidden anca toparladık. Bu sene lig şampiyonluğuna oynuyoruz fakat sol açık canımı sıkıyor. Sağ açıkta Tadic işi götürüyor. Sol açıkta Yasin, Olcan,Colman üçlüsü oynatınca tek iş yapan Colman var oraya Sercan Sararer,Kerim Frei ve Gökhan Töre'den birini alabilsem farklı olacakda işte
    Jose Mourinho

Nesil
    2012

O değilde orada çok büyük bir başarı var helal olsun Janko + 3,5 Tadic tek kelimeyle harika

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

harbi janko yu nasıl geri aldı twente nasıl böyle takaslar yapıyosunuz ya bende kabul etmiyo gıcıklar

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    O değilde orada çok büyük bir başarı var helal olsun Janko + 3,5 Tadic tek kelimeyle harika
    harbi janko yu nasıl geri aldı twente nasıl böyle takaslar yapıyosunuz ya bende kabul etmiyo gıcıklar
    Takas yöntemiyle biraz para ve hisse verince anlaşmam kolay oluyor. Tadic ağır sakatlık geçirmiş ve yedeklere atılmıştı yani satış listesi olunca ekmeğime yağ sürmüş oldular. Janko'yu istiyorlardı bende Tadic'e karşılık Janko + 3m ve %10 hisse verdim böylece halletmiş olduk
    Jose Mourinho

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    Takas yöntemiyle biraz para ve hisse verince anlaşmam kolay oluyor. Tadic ağır sakatlık geçirmiş ve yedeklere atılmıştı yani satış listesi olunca ekmeğime yağ sürmüş oldular. Janko'yu istiyorlardı bende Tadic'e karşılık Janko + 3m ve %10 hisse verdim böylece halletmiş olduk

Aslında aklıma gelmedi değil sakatlık olayı ama sana şöyle söyleyim 1 sezon sonra toparlar ve ortalığı kasıp kavurur harika ötesi transfer istediği kadar sakat olsun

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Aslında aklıma gelmedi değil sakatlık olayı ama sana şöyle söyleyim 1 sezon sonra toparlar ve ortalığı kasıp kavurur harika ötesi transfer istediği kadar sakat olsun
    Sakatlanmış olmasa zaten gelmezdi kendini toparlamış ya asist kralım şuan
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

3.Hafta

4.Hafta

5.Hafta

6.Hafta

7.Hafta

8.Hafta

9.Hafta

10.Hafta

11.Hafta

12.Hafta

13.Hafta

Puan Durumu

Ligde gayet iyi gidiyoruz. Ufak tefek kazalarımız oldu ve iyi oynadığımız maçlarda hak etmediğimiz sonuçlarla döndük. Şanssızlık var üzerimizde iyi oynasakta hucum yapsakta kaleyi bir türlü tutturamıyoruz fakat bu sene sonunda şampiyon olmak için herşeyimizi vermekten kaçınmayacağız. Elbet şampiyon olacaz oda bu sene olacak!

1.Maç

2.Maç

3.Maç

4.Maç

Son Durum

Avrupa liginde gayet iyi gidiyoruz. Tottenham ilk maçı kaybettik fakat kendi evimizde üstün oynayarak gol fırsatı bile vermedik. Böyle giderse grup 1.si olarak çıkabiliriz fakat erken havaya girmek olmaz son ana kadar mücadeleye devam!

Onur Kıvrak LYON'DA

Onur'u satmayacaktım. En kötü satarsam 15m'den aşağa bırakmam derken Lyon serbest kalır maddesini kullanarak oyuncuyu benden aldı. Serbest kalır maddesini hiç görmemiştim ve buda benim sonum oldu diyebilirim. Fakat Tolga ile Sinan bende olması işime yaradı. Tolga kaleye geçti Sinan'da 2. kaleci oldu. Önümüzdeki sene Sinan Bolat kaleye geçecek. Tolga ise 2. kaleci ile durmaya devam eder.
    Jose Mourinho

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

onur ucuza gitmiş neyse tottenham maçı da harikualde

Onur iş kazası olmuş.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

onur ucuza gitmiş neyse tottenham maçı da harikualde
    Quote Originally Posted by oguuz9 View Post
    Onur iş kazası olmuş.
    Onur sakata geldi ya onu satmayacaktım satsam bile 15 - 20mden aşağa satmazdım ama kısmet değilmiş
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

14.Hafta

15.Hafta

16.Hafta

17.Hafta

Puan Durumu

Ligde hala olduğumuz yerde sayıyoruz diyebilirim. Gereksiz puan kayıplarımız yüzünden aramızda puan farkı oluştu fakat kapatılmayacak bir fark değil. Yeni transferlerimizle çıkışımızı sürdürmek ve bu sene mutlu sona yaklaşmak istiyoruz.

Colman ve Villanueva çok iyi fiyata elimizden çıkardık. Bunun yanında Jonathan sağ bekte iyi işler çıkartıyordu ama onuda alım satım için almıştım. Onuda aldığımız değerin 3 katına satarak iyi bir gelir elde ettik. Onun yerine Celustka veya Veysel Sarı oynayacak. Orta saha Orhan Gülle'nin yanına ise Jem Karaca ile görüşmelerimiz başladı ve 7M gibi bir fiyata anlaştık. Sözleşmemize geri dönüş bekliyoruz.

[IMG]http://j1307.hizliresim.com/1c/r/qnh2p.png[/IMG]

5.Hafta

6.Hafta

Grubumuz

Grubumuzda iyi bir çıkış yakalyarak 1 tek yenilgi ile 1. sırada çıkmayı başardık. Tottenham karşısında iyi performans sergiledik. Diğer 2 rakibimiz bize karşı güçsüzdü ve bize karşı galip gelemeyince 1. çıkmayı başardık.

1. Turda Rakibimiz Spartak Moscow

Rakibimiz Avrupa Liginden ne yapmış

6 maçta 13 gol atmış ve 6 gol yemiş. 3 galibiyet alırken 1 beraberlik 2 yenilgi ile 10 puan ile Wolfsburg'un 5 puan gerisinde 2. sırada grubu bitirmiş ve üst tura çıkmış.

1.Maç

2.Maç

Grubumuz

1461 Trabzon gruplara kadar gelmesi beni sevindirdi açıkcası ve mutlu oldum. Türkiye kupasında bu sene yine favori benim ve kesin alacağımı düşünüyorum. Ne hikmettir bilemem ama kupada Galatasaray'a karşı başka oyunuyor takım ve bu senede aynı futbolu yapacaklarını düşünüyorum. Fenerbahçe zaten bir düşüş içerisinde yeni yeni toparlanıyorlar ve bu süreci değerlendirerek bana rakip çıkarlarsa eleyeceğimi düşünüyorum. Beşiktaş ise tam bir şans takımı diyorum. Hep şansları yanında geliyorlar fakat bu sefer şanslarıyla beraber yenerim tabi rakip çıkarsa

Transferler Geçmişimiz

Geçen sene maddi durum olarak kötü olduğumuz için gelişen ve iyi para eden oyuncular transfer ederek kendime bir bütçe açmaya çalışacağımı söyledim. Uygun fiyata oyuncu alarak onları devre arası elimden çıkardım. Bana çok iyi gelir elde ettiler.

Normalde çift forvete dönecektim fakat Honda'nın menejeri bana önerdi. Baktım kimse istemiyordu ve işimi kolaylaştırdı. Honda'yı bu sene oynatıp performansa göre değerlendireceğim. Olmazsa sezon başı iyi paraya satarım.

Rekor

Jose Mourinho

2.lik garanti gibi duruyor çok aksi bir durum olmazsa. Avrupada iyiyiz , Şampiyonluk olur umarım fm 13 de gs yüzünden çok zorlanıyorum STSL kariyerlerimde

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

ben orda hondayımı gördüm cskadaki
    Biraz geç takip ettim ama süper gitmişsin hocam AL maçları desen öle lig de biraz şanssız mağlubiyetler olmus ama onlarıda yorgunluga verelim

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Transferde kazanılan para çok iyi. O parayla sezon sonu çok iyi kadro kurarsın. Zaten orta alanada Hondayı almışsın Sonerle iyi ikili olur oda.

deniz nakinin profilini paylaşırmısın şimdiden teşekkürler

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul - Üsküdar

Honda tek başına fena zaten

Nesil
    2012

Artık Trabzonu o kadar iyi ezberlemişsin ki kimden ne kadar para kazanacağını çok iyi biliyosun Adrian ne biçim paraya gitmiş , en kötü satışın ise Onur neden sattın ki , Ligin en iyi iki kalecisinden biri

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Artık Trabzonu o kadar iyi ezberlemişsin ki kimden ne kadar para kazanacağını çok iyi biliyosun Adrian ne biçim paraya gitmiş , en kötü satışın ise Onur neden sattın ki , Ligin en iyi iki kalecisinden biri
    Lyon serbest kalma maddesini kullanmıs makilede unutmus o şeyi

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

2.lik garanti gibi duruyor çok aksi bir durum olmazsa. Avrupada iyiyiz , Şampiyonluk olur umarım fm 13 de gs yüzünden çok zorlanıyorum STSL kariyerlerimde
    Şampiyonluğu aldık ve gittik

ben orda hondayımı gördüm cskadaki
    Biraz geç takip ettim ama süper gitmişsin hocam AL maçları desen öle lig de biraz şanssız mağlubiyetler olmus ama onlarıda yorgunluga verelim
    Zaten hep şanssızım ya böyle tamam kesin dediğim maçlarda hep kaybediyorum

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Transferde kazanılan para çok iyi. O parayla sezon sonu çok iyi kadro kurarsın. Zaten orta alanada Hondayı almışsın Sonerle iyi ikili olur oda.
    Aynen ama Soner hala oynayamıyor. Orhan Gülle ve Jem Karaca var.

Quote Originally Posted by BurcKes01 View Post
    deniz nakinin profilini paylaşırmısın şimdiden
    teşekkürler
    Buyur

Quote Originally Posted by Ziege View Post
    Honda tek başına fena zaten
    Aynen iyi ki aldım çok iyi gelir elde ettim ondan.

Trabzonspor ile oynaya oynaya nasıl maddi durumu düzeltirim çözdüm fakat her oyunda aynı olmama şansı var oyuncuların gösterdiği performansa bağlı biraz. Onurda keklediler beni
    Jose Mourinho

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Neden kapatıyorsun ???

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Aynen ne güzel gidiyorduk

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12