Hazırlık Maçları
Hazırlık maçlarımızı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştık. Bazı maçlarda herşeyimiz ortaya koyarak iyi skor elde ederken bir maçta 2-0 yenilmemize rağmen üstün oynadık. Hazırlık maçları genellikle takımı ısındırmaya yönelik olduğu için aldığım skorun benim için bir yararı veya önemi yok. Takım olarak yavaş yavaş ısınmaya başladık.
Galatasaray'a karşı ilk kez kaybediyoruz. Çok iyi oyun oynamadık fakat net pozisyonlar kaçırdık ve oyun içerisinde Galatasaray'ın üstünlüğünü kabul ederek devam ettik. Erken sakatlıklar cidden işimizi zorlaştırdı ve o bölüme aldığımız oyuncular fazla bir etki yapamayacağın işlerimizi iyice karıştı. Emerson sol bek olarak oynarken yerini İsmail'e bıraktı ve İsmail beklediğimiz performansı sergileyemedi. Hal böyle olunca sol bek yol geçen hanı oldu ve karşısında ilk önce Kazım ondan sonra Burak olunca işimiz dahada zorlaştı. Angelo'nun yaptığı 2 hata ile gol yedik ve kupayı kaptırdık. Sağlık olsun diyelim.
1.Hafta

2.Hafta
1.Maç

2.Maç

Grubumuz
Avrupa liginde bu sefer illa bir ses getireceğimizi söylemek isterim. Geçen sene istekli olarak yenilmiş ve elenmiştik bunuda ilk sene ülke içinde başarı almak olduğunu söylemiştim. Bu sene her kulvarda başarıyı hedefliyorum ve inanıyorum. Bu sene Avrupa'da öyle bir başarı yazacağız ki kimse bile inanmayacak ama fırtına başladı durdurmak olmaz!
Transferler
Dusan Tadic : Bu oyuncuya bakarken bir sakatlık geçirmiş ve transfer listesinde gördüm. İlk başta gelmeyeceğini sanıyordum fakat gözlemci yollayınca gelmek istediği gördüm. Janko ile bir miktar para teklif edince kabul etti ve oyuncuyla anlaştım. Bana kalırsa sezonun bomba transferi
Veli Özkan : Genç yetenek ve regen olduğu için aldım. Daha genç bu yüzden 1461 Trabzon takımına kiraladım.
Carlos Fierro : 2 Yıllık kiralamıştım ama işimi sağlama alarak transfer ettim. Bu sene değerini iyi katlayacağını söyleyebilirim.
Diego Angelo : Eskişehir'de iyi performans sergilemişti. Alsam mı almasam mı kararsız kaldım ve en sonunda aldım. 1 sene oynatıp iyi fiyata satmak için aldığımı söylesem yalan olmaz.
Sinan Bolat : Tolga'yı satıp 2. kaleci yapacaktım fakat Tolga'yı satamayınca 3. kaleci oldu.
Jonathan : İnter takımı önerdi ve bende iş yapabileceğini ve 1 sene sonra iyi fiyata satacağımı düşünerek transfer ettim.
Carlos Villanueva : Uygun fiyata geldiği ve Ofansif orta sahamda iş yapabileceğine inandığım kişi. Umarım Adrian'ın yokluğunu hissetirmez bana