Sayfa 29 / 43 İlkİlk ... 19272829303139 ... SonSon
841 ile 870 arası toplam 1288 sonuç

Konu: Trabzonspor Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zeki dökülüyor resmen maçta. Çok ama cok yetersiz.. Ayrıca Mustafa Yumlu'da fazlasıyla sırıtıyor savunmada. Ne yapacagını bilemiyor bazen falan. Aykut'ta sap gibi duruyor orta sahada takım hücuma cıkarken. Bu 3 oyuncunun yerine daha iyi oyuncular oynamalı.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

onur

bosingwa - bamba - aykut - olcan

Volkan - Zokora - soner-Adrian - malouda

henrique

her turlu is yapar ama hoca zokora ve bambayi dusunmuyor galiba trabzonun ortasahasi cok kirilgan sert bir adam sart + bamba bence kaliteli stoper niye sildiler anlamiyorum fener macinda kendi kalesine gol atti diyemi ?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bamba gecen sene gitmek istedi, 4 ay kulup aradi geri geldi idmana katildi. 2 gun idman yapti bi daha izin istedi.

Zokora'da milli takima gitti tatil benim daha cok hakkim dedi herkesten 10 gun sonra geldi.

Janko bi gitti tatilde sakatlandi, geri geldi Trabzona hoca sana sans veririm dedi. O Trabzona gelmem basta hata idi dedi.

Bosingwa ve Barrios var gundemde, Barriosun durumu Drogba gibiymis. Trabzonsporun avukatlari ilerde sorun cikmamasi icin sozlesmesini bastan asagi inceliyormus haberleri var

Onur
    Bosingwa - Aykut - ???(Musti/Giray) - ???
    Colman - Abdulkadir
    Olcan - Adrian - Malouda
    Barrios

Gelecek transferler, veya olabilecek transferlerle olusacak kadro bu olur. Sol bek veya stoper Turk olmali. Banada geliyorki bu tercihi Sol bekten yana kullanacagiz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sol bek olarak Kadir Keleş var, gerekirse Celutska'da orada oynayabiliyor diye biliyorum. Ama Kadir'e ne kadar güvenilir orası tartışılır.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Celutska 2 mactir sanki izdirap cekiyor o bolgede. Hadi 3-5 mac icin yama yaparsin oraya ama devamli bir sol bek lazim

Emerson ve Cechde gonderiliyorsa oraya kesin biri gelecektir. Kadirde ancak yedek olur Zeki gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Trabzonspor'un Lokomotiva Zagreb karşında zorlanan Dinamo Minsk çok rahat bir şekilde 2 maçtada yeneceğine inanıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Henrique çok kaliteli topçu. Adamı yerden yere vuranlara anlam veremiyorum. Arkası dönük oynayabiliyor, acık alanda oynayabiliyor, ayakları yere saglam basıyor, teknigi bir forvete göre oldukca yüksek, oyun zekası yüksek.. Cok saglam topcu. Kuması cok kaliteli. Onu yedek bırakmak sacmalık olacaktır bana kalırsa. Forvet transferi yapılacagını zannetmiyorum.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

46. yılınız kutlu olsun.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Baskandan mesale show

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Ben, başkan kutlamayı havaya sıkarak yapar diye bekliyordum ama meşaleyle geçiştirmiş sanırım
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ben de, fotoyu görünce havaya sıkıyor sandım. Meşaleyi öyle bir tutmuş ki...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Ben de, fotoyu görünce havaya sıkıyor sandım. Meşaleyi öyle bir tutmuş ki...
    Aynen abi, bir an bende öyle sandım.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Baya bi uzun açıklama olmuş.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Hacıosmanoğlu'nun iktidar yalakalığı yaptığı açıklamalardan sonra Şener'in saçma açıklamalarını bile özlediğimi farkettim.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

@tribundergi: Trabzonspor Baskani Ibrahim Haciosmanoglu, Besiktas macinda tribunde Carsi grubu ile birlikte maci izleyecegini acikladi.

Dun videosunuda izlemistim.

Istanbulda yapilan guvenlik toplantisindan sonra deplasman yasagi kalkmamisti ama Haci abi Besiktas yoneticileri ile gorusmus. Deplasmanda ne kadar kontenjan acarsalar Trabzondaki mactada ayni oranda Besiktaslilara bilet verilecekmis.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Trabzonspor Yönetimi, golcü transferi için çabalayıp dururken, Teknik Direktör Mustafa Akçay, uzun zamandır yapmak istediği bir şeyi yaptı. Tüm futbolcuları ile yakından ilgilenen ve onlara nasihatler veren patron Akçay golcü Batuhan’a söyledikleri ise adeta bir ders niteliğindeydi

Tesislerde bir ara dinlenirken gördüğü genç yıldız Batuhan Karadeniz’i yanına çağıran Akçay “Sen nasıl bir adamsın?” deyiverdi.

Mustafa Akçay, uzun zamandır forma girmesini beklediği Batuhan’daki istediği gelişmeyi göremeyince içinde tuttuklarını Batuhan'ın yüzüne bir solukta sayıverdi: “ Bak Batuhan genç ve yeteneklisin. Türkiye’de senin fiziğinde de forvet yok. Bu güne kadar ülkenin en iyi teknik adamlarıyla çalışmışsın. Takım arkadaşların forma peşinde her mevki için kıyamet kopuyor. Senin mevkinde forma boş, ama sen şöyle bir hırslanmıyorsun...

Biz de bu yabancı forvet peşinde koşuyoruz... Bu anlattıklarımı bir düşün oğlum...

resimde habere uygun

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Akyazı projesinin Müteahhit firması ''10 gün önce çalışmalara başladık ve proje 700 günde tamamlanacak'' dedi. Kaldı 690 gün.
    (Kaynak:Haber61)

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bizim stadin gecmisi neredeyse 10 sene anca baslanabildi, bizden sonra stad meselelerini cikanlar stadlarini eskitti bile

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

trabzon arar bence celutskayi..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Arayacağımız belliydi zaten. Adam takımın en iyi yabancısıyken onu yolladık.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hacıosmanoğlu seçilmeden önce "Trabzonspor'u siyasetin kucağından kurtaracağız" diye açıklama yapmış ama bakıyorum AKP mitinglerinden ayrılmıyor bugün de Beyaz TV de ki Başbakanın programında seyirciler arasındaydı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Hacıosmanoğlu seçilmeden önce "Trabzonspor'u siyasetin kucağından kurtaracağız" diye açıklama yapmış ama bakıyorum AKP mitinglerinden ayrılmıyor bugün de Beyaz TV de ki Başbakanın programında seyirciler arasındaydı.
    İşin kolayı varken niye uğraşsın ki

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Traftar biraz akıllıysa seçimden sonra o koltukta olmaz bu adam. Hatta ben direk istifa etsin istiyorum ama etmez.

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

ibrahim beyin trabzonun başkanı nasıl oldugu bu akp mitinglerinden sonra belli oldu..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Trabzonspor'dan gitti Premier Lig'de parladı!

Trabzonspor’da beklediği forma şanslarını bulamayan Celustka, Sunderland’de banko ilk 11 oyuncusu oldu. Hocası Di Canio, “Bu yazki en iyi transferimiz. Büyük bir yetenek, her geçen gün kendini geliştiriyor” dedi.

Trabzonspor’un 2011’de Slavia Prag takımından transfer ettiği ancak beklediğini alamayıp, bu sezon başında Sunderland’e kiralık olarak gönderdiği Ondrej Celustka Ada’da parladı. Bordo mavililerin tecrübe kazanması için gönderdiği oyuncu, yeni takımında direkt ilk 11 oyuncusu oldu.

Çek futbolcu ile ilgili Daily Mail gazetesine açıklamalarda bulunan Sunderland Teknik Direktörü Paolo Di Canio oyuncusunu öve öve bitiremedi. 24 yaşındaki Celustka’ya şu ana kadar oynanan tüm lig maçlarında görev veren İtalyan çalıştırıcı, “Bu sezon yaptığımız transferlerin çoğundan memnunum. Özellikle bir tanesi var ki ona ayrı bir parantez açmalıyım. İngiltere’ye gelip de bu ligde hemen oynamaya başlamak hiç de kolay bir iş değildir. Celustka sezonun yalnızca 4 gün öncesinde bizimle idmanlara başladı. Çok zeki ve yetenekli bir oyuncu. Hem defasif hem de ofansif yönü iyi. İdmanlarda sürekli sorular soruyor ve hep yeni bir şeyler öğrenmeye çalışıyor. Her geçen gün de kendini geliştiriyor” dedi.

Sezonun ilk maçında Fulham’a karşı 85 dakika oyunda kalan bordo mavili oyuncu, Southampton ve Crystal Palace maçlarında ise 90’ar dakika görev alırken, ilk hafta sergilediği futbolla, Premier Lig’de haftanın takımına bile seçilmişti.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Bizimkiler Celustka'ya madde koymuştur kesin. 2 Milyon Euro'ya falan satılır.

Sayfa 29 / 43 İlkİlk ... 19272829303139 ... SonSon

Mesaj Yetkileri