Zeki dökülüyor resmen maçta. Çok ama cok yetersiz.. Ayrıca Mustafa Yumlu'da fazlasıyla sırıtıyor savunmada. Ne yapacagını bilemiyor bazen falan. Aykut'ta sap gibi duruyor orta sahada takım hücuma cıkarken. Bu 3 oyuncunun yerine daha iyi oyuncular oynamalı.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
onur
bosingwa - bamba - aykut - olcan
Volkan - Zokora - soner-Adrian - malouda
henrique
her turlu is yapar ama hoca zokora ve bambayi dusunmuyor galiba trabzonun ortasahasi cok kirilgan sert bir adam sart + bamba bence kaliteli stoper niye sildiler anlamiyorum fener macinda kendi kalesine gol atti diyemi ?
Bamba gecen sene gitmek istedi, 4 ay kulup aradi geri geldi idmana katildi. 2 gun idman yapti bi daha izin istedi.
Zokora'da milli takima gitti tatil benim daha cok hakkim dedi herkesten 10 gun sonra geldi.
Janko bi gitti tatilde sakatlandi, geri geldi Trabzona hoca sana sans veririm dedi. O Trabzona gelmem basta hata idi dedi.
Bosingwa ve Barrios var gundemde, Barriosun durumu Drogba gibiymis. Trabzonsporun avukatlari ilerde sorun cikmamasi icin sozlesmesini bastan asagi inceliyormus haberleri var
Onur
Bosingwa - Aykut - ???(Musti/Giray) - ???
Colman - Abdulkadir
Olcan - Adrian - Malouda
Barrios
Gelecek transferler, veya olabilecek transferlerle olusacak kadro bu olur. Sol bek veya stoper Turk olmali. Banada geliyorki bu tercihi Sol bekten yana kullanacagiz.
Sol bek olarak Kadir Keleş var, gerekirse Celutska'da orada oynayabiliyor diye biliyorum. Ama Kadir'e ne kadar güvenilir orası tartışılır.
Canım FEDA olsun sana !
Celutska 2 mactir sanki izdirap cekiyor o bolgede. Hadi 3-5 mac icin yama yaparsin oraya ama devamli bir sol bek lazim
Emerson ve Cechde gonderiliyorsa oraya kesin biri gelecektir. Kadirde ancak yedek olur Zeki gibi.
Trabzonspor'un Lokomotiva Zagreb karşında zorlanan Dinamo Minsk çok rahat bir şekilde 2 maçtada yeneceğine inanıyorum.
Henrique çok kaliteli topçu. Adamı yerden yere vuranlara anlam veremiyorum. Arkası dönük oynayabiliyor, acık alanda oynayabiliyor, ayakları yere saglam basıyor, teknigi bir forvete göre oldukca yüksek, oyun zekası yüksek.. Cok saglam topcu. Kuması cok kaliteli. Onu yedek bırakmak sacmalık olacaktır bana kalırsa. Forvet transferi yapılacagını zannetmiyorum.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
46. yılınız kutlu olsun.
Canım FEDA olsun sana !
Baskandan mesale show![]()
Ben, başkan kutlamayı havaya sıkarak yapar diye bekliyordum ama meşaleyle geçiştirmiş sanırım![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Ben de, fotoyu görünce havaya sıkıyor sandım. Meşaleyi öyle bir tutmuş ki...![]()
Sadri Şener açıklamalarda bulunmuş.
Baya bi uzun açıklama olmuş.
Hacıosmanoğlu'nun iktidar yalakalığı yaptığı açıklamalardan sonra Şener'in saçma açıklamalarını bile özlediğimi farkettim.
@tribundergi: Trabzonspor Baskani Ibrahim Haciosmanoglu, Besiktas macinda tribunde Carsi grubu ile birlikte maci izleyecegini acikladi.
Dun videosunuda izlemistim.
Istanbulda yapilan guvenlik toplantisindan sonra deplasman yasagi kalkmamisti ama Haci abi Besiktas yoneticileri ile gorusmus. Deplasmanda ne kadar kontenjan acarsalar Trabzondaki mactada ayni oranda Besiktaslilara bilet verilecekmis.
Trabzonspor Yönetimi, golcü transferi için çabalayıp dururken, Teknik Direktör Mustafa Akçay, uzun zamandır yapmak istediği bir şeyi yaptı. Tüm futbolcuları ile yakından ilgilenen ve onlara nasihatler veren patron Akçay golcü Batuhan’a söyledikleri ise adeta bir ders niteliğindeydi
Tesislerde bir ara dinlenirken gördüğü genç yıldız Batuhan Karadeniz’i yanına çağıran Akçay “Sen nasıl bir adamsın?” deyiverdi.
Mustafa Akçay, uzun zamandır forma girmesini beklediği Batuhan’daki istediği gelişmeyi göremeyince içinde tuttuklarını Batuhan'ın yüzüne bir solukta sayıverdi: “ Bak Batuhan genç ve yeteneklisin. Türkiye’de senin fiziğinde de forvet yok. Bu güne kadar ülkenin en iyi teknik adamlarıyla çalışmışsın. Takım arkadaşların forma peşinde her mevki için kıyamet kopuyor. Senin mevkinde forma boş, ama sen şöyle bir hırslanmıyorsun...
Biz de bu yabancı forvet peşinde koşuyoruz... Bu anlattıklarımı bir düşün oğlum...
resimde habere uygun
Akyazı projesinin Müteahhit firması ''10 gün önce çalışmalara başladık ve proje 700 günde tamamlanacak'' dedi. Kaldı 690 gün.
(Kaynak:Haber61)
![]()
Bizim stadin gecmisi neredeyse 10 seneanca baslanabildi, bizden sonra stad meselelerini cikanlar stadlarini eskitti bile
http://www.emlakinsaat.com.tr/index.php?page=video&id=1
Bitermi bu stad
![]()
trabzon arar bence celutskayi..
![]()
Arayacağımız belliydi zaten. Adam takımın en iyi yabancısıyken onu yolladık.
Hacıosmanoğlu seçilmeden önce "Trabzonspor'u siyasetin kucağından kurtaracağız" diye açıklama yapmış ama bakıyorum AKP mitinglerinden ayrılmıyor bugün de Beyaz TV de ki Başbakanın programında seyirciler arasındaydı.
Traftar biraz akıllıysa seçimden sonra o koltukta olmaz bu adam. Hatta ben direk istifa etsin istiyorum ama etmez.
ibrahim beyin trabzonun başkanı nasıl oldugu bu akp mitinglerinden sonra belli oldu..
Trabzonspor'dan gitti Premier Lig'de parladı!
Trabzonspor’da beklediği forma şanslarını bulamayan Celustka, Sunderland’de banko ilk 11 oyuncusu oldu. Hocası Di Canio, “Bu yazki en iyi transferimiz. Büyük bir yetenek, her geçen gün kendini geliştiriyor” dedi.
Trabzonspor’un 2011’de Slavia Prag takımından transfer ettiği ancak beklediğini alamayıp, bu sezon başında Sunderland’e kiralık olarak gönderdiği Ondrej Celustka Ada’da parladı. Bordo mavililerin tecrübe kazanması için gönderdiği oyuncu, yeni takımında direkt ilk 11 oyuncusu oldu.
Çek futbolcu ile ilgili Daily Mail gazetesine açıklamalarda bulunan Sunderland Teknik Direktörü Paolo Di Canio oyuncusunu öve öve bitiremedi. 24 yaşındaki Celustka’ya şu ana kadar oynanan tüm lig maçlarında görev veren İtalyan çalıştırıcı, “Bu sezon yaptığımız transferlerin çoğundan memnunum. Özellikle bir tanesi var ki ona ayrı bir parantez açmalıyım. İngiltere’ye gelip de bu ligde hemen oynamaya başlamak hiç de kolay bir iş değildir. Celustka sezonun yalnızca 4 gün öncesinde bizimle idmanlara başladı. Çok zeki ve yetenekli bir oyuncu. Hem defasif hem de ofansif yönü iyi. İdmanlarda sürekli sorular soruyor ve hep yeni bir şeyler öğrenmeye çalışıyor. Her geçen gün de kendini geliştiriyor” dedi.
Sezonun ilk maçında Fulham’a karşı 85 dakika oyunda kalan bordo mavili oyuncu, Southampton ve Crystal Palace maçlarında ise 90’ar dakika görev alırken, ilk hafta sergilediği futbolla, Premier Lig’de haftanın takımına bile seçilmişti.
Futbolcu Bilgileri
Bizimkiler Celustka'ya madde koymuştur kesin. 2 Milyon Euro'ya falan satılır.