Juan örneğin oynadığın takım acaip saldırıyor durdurmak için ne önlemler alıyorsun
Juan örneğin oynadığın takım acaip saldırıyor durdurmak için ne önlemler alıyorsun
lorenzo cristege bir bak istersen iyi gelişmişse kesinlikle almalısın
Eksik mi yazdın bana mı öyle geliyor sanki bişi anlatmış sonra örneğin demişsin gibi (: Neyse bu söylediğine aslında maçın gidişatına göre istatistikler ve asistan feedbacklerinden faydalanarak çare ararım ama genel olarak öncelikle rakibin formasyonuna bakarım kanatlı oynuyorsa geniş alanda oynar rakip kanatlara benim beklerin yapışmasını sağlarım dar alanda oynayınca beklerde iyice dibe giriyor kanatlar bomboş kalıyor..Ardından rakip formasonunda amr-aml gibi şeyler varsa ve rakibin hücum silahları hızlıysa defansı dibe çekiyorum tempoyu düşürüyorum iyice..rakipte amc falan varsa çift dm koyarım birisine defansif oyun kurucu veririm geriden kotnraya kaldırsın diyerek..ileriye 2 kanat 1de forvet koyarım geçmişte paylaştığım taktiklerde var bu formasyon..ardından topu kanatlara yolla-ileriye kanatlardan çık-katı savunma uygula-ayakta savun talimatları veririm kontraya getiririm mentaliteyi..baktm kesmiyo risksiz paslaş ve ayağa pas talimatlarınıda eklerim eğer oyuncularım hızlıysa ileri uçtakiler rakip savunmanın üzerine git derim..baktım hiç atak geliştiremiyoruz kanatlardaki adamlarımın uzun şutu varsa ters ayaklı şekilde kanatlara koyar içeri kateden yaparım ve kaleyi görünce şut talimatı veririm..olurda korner morner kazanırız ümidi ile..Rakip stoperler oldukça iyiyse içe katet yaptırmam kanat oynarlar kçşede möşede taç yada yine korner kazandırabilirler..elimde benim 2 tane uzun taç atan oyuncum var yani onlarıda korner gibi kullanıyorum ben..hiç bişi kesmezse yine formasyonla oynarım iyice geri çekilip rölantiye alırım sakin oyna derim..iyice oyundan soğuturum ardaınan atak formasyona getirir rakibe birden yüklenip olası şaşkınlıktan gol ararım 10-15 dakika sonra yeniden kontraya dönerim..vurkaç taktiği misali (: çok uzun anlattım ama genel olarak bunları yaparım
Baktım rakip baklava orta saha ile oynuyor yada klasik 4-4-2 o zaman yine geçmişte paylaştığım taktiklerden 3 stoper 2 ofansif bek 1 dm 2 mc 1 amc 1 st olan formasyon var o formasyonla oynarım yine defnas derin tempo yavaş alan geniş kontra ve yine dedigğim kenar kombinasyonları..şayet rakip kanatsız sadece bekleri varsa o zaman dar alanda oynar ortayı kapatırım falan..rakibin hızlı adamları yok uzun boylu oyuncularını besliyorlarsa defansı ileri çıkarırım pres yaparım..rakip hocasının profile girip hangi mantalite ile oynattığına dikkat ediyorum bu aralar..paslaşan stilse agresif pres yapıyorum seri oynatıyorsa presle miesle uğrasmıyorum..hakemleride gözardı etmiyorum acımasızsa top kapmaı vasayılanda bırakıyorum..tüm bunlar bir yana rakip oyuncuların talimatlarıda önemli iyi kitlersen oyunu lehine çevirirsin..oyunda taktik harici birçok şey var dikkat edilmesi gereken oyunu biranda siyahtan beyeaza çevirmeni sağlıyorlar
Tam Juan sağolasın bilgilerin için soruma tam anlamıyla cevap vermişssin zaten![]()
Bizden oyuncu tavsiyesi istiyorsunda forumda benim gördüğüm en iyi ve geniş oyuncu ağı sendeArada tek tük anca tavsiyede bulunabiliriz sana.
Mourinho Güle Güle![]()
![]()
geç oldu ama red stardaydı sanırım sırp futbolcu srdj mi yazınca çıkar (= zihinselleri falan çok iyi diğer özellikleri de iyidir ki gelişmiştir sende de baya..
Srdjian mijailovic mi ne 4 yıldır listemde ama izin çıkmadı bende sildim listeden..oyuncu ağımız geniş ama biz üst düzey adamlarla oynamadığımızdan gözümüzden kaçanlar vardır dedik..Zaten transferleri falan çoktan noktaladık. Devre arası hiç istemediğimiz olaylar vuku buldu..şampiyonluk yarışının dışında kalırken oyuncu bazında bir nevi felaket oldu diyebilrim..Birazdan güncelliyorum
Devre arasının ik günü Finne-Maupay-Criglianoyu kiradan çağıdım Dzekonun kirasını fesettim. Ligin ilk maçında Tottenham karşısında 1-0 öndeyken Gabbiadini penaltı kaçırdı zaten aklım transfer görüşmelerinde hepten koptum maçtan maç boyu ona sövecem diye maçı iyice bıraktım..Cityde hiç kaybetmeyince şampiyonluktan koptuk üstüne hull maçında aptal saptal daha 4. dakikada bi gol yedik tamamen sildim şampiyonluğu kafamdan. Fa cup ve capital cupta elenmek için ne kadar uğraştıysam nafile..Paso yedeklerle çıktım hatta 18 kişilik kadro bile kurmadım 13-14 kişiyle çıktık ama beceripte elenemedik. Keşke kazansak Fa cupta berabere kaldıkca rövanş maçı oynanıyor bizde şanslıyız ya sürekliişi rövanşa bırakıyoruz. Sıkışık fikstürü iyice sıkıştırdık bakalım sonumuz ne olacak
Bu arada Asamoah afrika yılın oyuncusu, Sassa avrupanın altın çocuğu ve Maupay yılın keşfi ödüllerini aldılar. Hoş maupay tam bir hayal kırıklığı şuan :F
sonuçlar öyle çok kötü değil illa fa cuptan elencem diyorsan 0-6-5 taktiği oyna defansda adam kalmasın![]()
Gelelim transferlerimize..Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan kaleci romeroyu görünce baktık aynı zamanda satılık listesinde dedik sonraki sezon uyum sorunu yaşamayalım ve elimizdeki begovicten daha iyi kaleci olduğunu düşünerek transfer ettik tabi begovici sattık. 3-4 yıldır listemde olan sağ bek clyne ise satılık listesindeydi gitttik onuda aldık..dediğim gibi bir savaşçı orta saha aldım jacobla arasında kararsız kalsamda hızı ve şahsi özellikleri bakımından Mulumbuyu aldım..Alderwieldi satınca aksamaya başladı defans hattım. Doria ve Dehn istediğim düzeyde gelişemediler bizde sağlama almak için 1 stoper takviyesi yapalım düşüncesideydik fakat bu devre arası başımıza gelmedik kalmadı birazdan neden 2 stoper aldığımı açıklayıcı capsleri koyarım
Spoiler: TRANSFERLER
Tüm transferler sonrası kasamızda yine hatrı sayılır bir bütçe kaldı. ( Devre arası yönetim beklenti değiştir opsiyonu sundu bu arada )
Kurt Zouma muhtemelen sezonu kapadı bizde 2 stoper almak durumudna kaldık
Garmashı veri ve form grafiğine bakarak arka planda kişisel özelliklerinden midir nedir profilini yansıtmadığını düşündüm ve ciddi bir meblaya okuttuk. Elimizde en az onun kadar iyi olan Obiang vardı güveniyorduk fakat onunda ayağını eline verdiler... Hatta aynı maçta saolsun Southampton savaşa gelmiş 4 oyuncumu perte çıkadı adi herifler..diğerleride 5-10 gün 2-3 hafta civarı sakatlıklar.. Yani başımıza bir karabulut çöktü şu sıralar
Bütçe konusunda İngiltere ligini seviyorum , diğer liglere göre zengin oluyorlar.
Sakatlıklara gelince resmen revire döndürmüşler senin defans hattınıGeçmiş olsun diyelim, bence bir dahaki sezon öncesi Southampton ile bir hazırlık maçı ayarlayıp oyuncularını kasap moduna geçir , intikamın acı olsun
![]()
İnter ile pilot kulüp anlaşması imzalasaydın keşke, neredeyse tüm potansiyel adamlarını kiraya oraya gönderiyorsun, dikkatimden kaçmadı
yinede şampiyonluk şarkısı düşmesin dillerden, bu takım neleri başardı diaz, City düşünsün![]()
Karabulutlar yüzünden ciddi derecede moralim bozuldu sinirlerim tavan yaptı gelip sonuçları toplu girdim. Biraz sakinleştik. Şimdi gidip şu poto belasını kupa dışına itelim inş![]()
Kiralarken gelen tekliflerden en iyi nerede gelişir ona bakarak diğerlerini reddediyorum (: Ayrıca hedefim şampiyonlar ligi umarım portoyu eleriz ve çeyrek finalde madrid-city yada Psg-Bayern galibi ile eşleşiriz final öncesi bu takımlarla oynayıp elemek lazım yoksa finalde daha zor olur. Çok iddialıyım kökünü kuratacam bu city'nin 2 seneye o kupa mençıstırdan çıkacak![]()
1.Eleme Turu 1.Maç
Spoiler: ISTATISTIK
Çeyrek finale ramak kaldıAynı gün oynanan diğer maçta roma deplasmanda shaktarı 4-2 ile geçti. Ertesi gün oynanan maçlarda Madird ispanyada cityi 4-1 gibi skorla geçerken Valenciada arsenali 3-1 le geçti..
City nin yenilmesi iyi olmuş, onlara bir türlü tutmuyor şansımız![]()
Bu forumun tek sabahçısı benim herhaldekimse yok ortalıkta
garmash bedavaya gelip 37 ye gitmiş iyi kazanç sağlamış luca caldirola nın profiliini paylaşaşbilir misin
Citye bak sen artık bunların egemenliğine son vermek gerek bu senede şampiyon oluruz bak yazıyorum buraya![]()
Turu geçtik sayılır,rövanş çanakkale geçilmez olursa Çeyrek finaldeyiz![]()
Çeyrek Finaldeyiz![]()
Aslında City'e karşı son bikaç maçta oldukça iyi oynadık umarım üst turlarda ingilizlerle eşleşiriz
Transferleri verdiğim spoilerda paylaşmmıştım profilini gözükmüyor mu :F
Zor dostum zor herifler değil mağlubiyet beraberlik nedir bilmiyorlar (:
Mucize olmazsa turu burdan vermem..Çanakkale geçilmez oynamayı gerektircek skor yok muhtemelen saldıracaklar ve aklımdakileri oyuncularım sahaya yansıtabilirlerse yine galip gelip döneriz ingiltereye
City kim ya köy takımıYenersin bak göre hemde 4-2 gbi skorlarla
Edit: inş gaz vermişimdir![]()