Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bu konuda hala Aykut Kocaman'ı savunan kişiler var. Saygı duyarım görüşlerine ama aynı zamanda da aklım almıyor savunmalarını.
FM Gazetesi
Ben hala hocayı savunuyorum
Ama
Koskaca Alex öyle GÖN - DE - Rİ - LE - MEZ
Geçen sezon Aykutçu , bu sezon Ersuncu olacağız heralde. Evet Alex gibi biri öyle yollanmamalıydı ama Alex gibi biri de hocası için beni kıskanıyor dememeliydi ve kulüpten ayrıldıktan sonra Fenerbahçe için hala bu konuşmalara devam etmemesi gerekirdi. İki tarafta birbirinden fazla hatalı bence.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Benim düşüncem o dönemde takımın bu hale gelmesinde Alex-Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım hepsinin eşit payı vardı. 2 tanesi gitti kaldı biri, başkan da giderse takım ancak o zaman ilerleyebilir. Ama bu Alex'in ölüsü bizde top oynatırdı. Özellikle Alex'in arkasına bu Topal ve Alper'i koysaydık, koşmayı bırak yürümeye bile ihtiyaç duymadan gol atmaya devam ederdi.
Doğru, o şekilde konuşması aslında Alex'e yakışmadı. Ama bence de Aykut Kocaman egosuna yenik düştü ve kıskandı gerçekten Alex'i. Gerçek olan bana göre bu. Ancak konuşmaması gerekirdi, orası ayrı. Alex gibi profesyonel birine de olaylar geçtikten sonra o şekilde konuşmak yakışmadı.
FM Gazetesi
krasic ve stoch kesin gidecek ama...
İkiside gelirse Sow'u satacaklardır.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Sow ikisinden de daha iyi o yüzden ikisi gelicek diye Sow'u satmak gibi bir hareket sacmalıktır.
Sow'u ikisinede değişmem. Eğer öyle birşey yaparsalar bıraksınlar koltuğu...
Cardozo , Emenike ve Sow üçgeninde dönen olaylar ne acaba biri anlatabilir mi arkadaşlar ?
Eğer hayal ettiğim gibiyse.
Buda cok ofansif bir takım demek.
Topu ilerde tutmaya dayalı bir sistem kuruluyor (EĞER TRANSFERLER GERÇEKLEŞİRSE)
Alper TOPAL değişmeli oynayabilir.Emre-Alper olur...Cok Orta saha var ya
![]()
@petrol_fb12
Şu dizilimle ve o oyuncularla oynasın Fenerbahçe maç başına ortalama 3 tane pozisyon bulursa öp elini başına koy : ) Kim gelirse gelsin, yeter ki şu saçma sistemden vazgeçelim, 1 senedir rakipler bizi sahada eziyor ama biz hala bu dizilimle oynamaya inat ediyoruz.
...
Bu dizilişte Alper , Deivid gibi sağa yakın görünse de aslında biraz serbest oynayacak, o kanat GG'ye emanet olacak.
Cardozo, Alex gibi 2.forvet rolünde olacak. Sow ve Emenike'ye boş alanlar yaratacak.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bence 2side gelirse kötü olur fenerbahçe için ve fenerbahçeye taktik yapmak hiç kolay değil 4-4-2 oynasan kanatlı 10 tane orta saha var olmaz 4-1-2-1-2 oynasan kuyta yazık olur radikal değişimler şart
2 forvetle de adı geçiyor F.Bahçe'nin ve ceza yememek için mecbur 2'si de bildirildi KAP'a. Sadece birisi alınacak ve transfer kapatılacak. Ha oldu da, 2 forvet birden geldi diyelim; Sow kesinlikle satılır. Hem 2 forvet al hem Sow'u takımda tut, çok saçma olur ve bu durumda, bütçe de epey zorlanmış olur. Daha Avrupa Kupaları'ndaki akibet bile belli olmadan, böyle bir riske gireceğini sanmıyorum F.Bahçe'nin.
Stoch ve Krasiç verilecek Emenike'ye karşılık deniyor. Nerede okudum hatırlamıyorum ama böyle olursa Fenerbahçe'ye yük değil aksine bütçesinde hafifleme olur.
Cardozo gelirse, bir iki maç kötü oynarsa keşke Emenike olsaydı diyeceğiz. Emenike gelirse aynı durumun tersini.
@benbenim
Muhammet İkisi birden alınmaz bence prosedür gereği iki oyuncu açıklandı, Çünkü ikisiyle de resmi görüşmemiz var ve sadece 1 tanesi alınacak. Spartak Moskova'ya Stoch verilirse bence Emenike transferi Cardozo transferine göre daha avantajlı olur, Eskiden Stoch'un gitmesine karşıydım ancak artık gönderilmesi taraftarıyım, Çünkü Stoch'u ve oyun tarzını çok beğeniyorum, böyle bir yeteneğin Kuyt, Cristian gibi kapasitesi sınırlı adamların arkasında çürümesini görmek daha üzücü. Krasiç'e gelirsek o zaten yaşayan ölü yani bedavaya bile elden çıkarmak büyük başarıdır : )
Alper ve Salih en nihayetinde ön ortasaha oynayıp Orta alanla Forvet arasındaki bloktaki bağlantıyı sağlayabilir, Eğer sistemde ısrar edeceksek bari tercihlerimiz sistemin işlemesine yönelik oyunculardan oluşsun. Hoş bu dakikadan sonra pek sistem değiştireceğimizi de zannetmiyorum çaresiz ve kaderine mahkum bir şekilde denizde yol alan bir Fenerbahçe var, bakalım rüzgar nereye eserse yine o yöne hareket edecez.
...
Aslında bir tanesini alacağız gibi gözüküyor ama neden ikisi için bildirim yapıldı? şimdiye kadar alacağımız oyuncu için bildirim yapılırdı sadece, ilginç doğrusu. bir ilginç nokta da hiç haber sızmıyor dışarı biri ya da ikisi alınacak diye. Çok kapalı götürülüyor bu süreç.
@benbenim
İkisini alamamak da bir ihtimal biz pek yaşamadık ama sağolsun Galatasaray bu durumları çok yaşattırdı bize, örnek sağlam yani![]()
...
Bence sistem değişmez 4-2-3-1'e devam edilir. Bir tane forvet alınır. Cardozo ve Emenike ikisinin birden alınacağını sanmıyorum. Karambole golcü aranıyor belli ki bu isimde Emenike. Emenike'yi isteyende Ersun Yanal. Bir kere Kuyt'ın kesik yiyeceğini kesinlikle düşünmüyorum. Dünkü izlediğim Baroni'de her türlü oynamaya devam eder. Raul ve Emre bu haldeyken. Taraftar çift forvet istiyor ama bunun Avrupa maçları, zorlu deplasmanları var. Artık her takım klasik 4-2-3-1'i oynuyor. Muhtemelen Galatasaray'da 4-2-3-1'e geçiş yapacaktır. Yani öyle taktik yapmak anlamsız. Dizilişten ziyade sahada oynanan oyunun akıcılığı önemli. Chelsea, Real, Bayern, Dortmund'u da sahaya 4-2-3-1 diziliyor. Avrupa kupasında zorlu bir rakibe karşı çift forvet çıkıp, merkezi sağlama almazsan harcarlar. Hele ikiliden biri Topal olursa ağlatırlar.
Cardozo'nun gelmesini istemiyorum Emenike adı geçiyorken.
Cardozo gibi henüz ayağına top değmemiş bir adamın hazır olması da 2-3 hafta ve bizim o kadar zamanımız yok. Haftaya pazar günü Galatasaray ile önemli bir kupa maçımız var, mevcut duruma bakarak bu forvet ve yapı ile Galatasaray bizi kafa olarak da çok rahat yener.
Webo Salzburg'a karşı bile bu kadar etkisiz ve silik oynadıysa Galatasaray'a karşı topa değemez herhalde. Bize gelecek forvet hazır olmalı ve bu isim kesinlikle Emenike olmalı.
Ayrıca şunu söylemek de istiyorum, Salzburg maçında Sow sonradan girdikten sonra daha çok merkezde görüldü. Ersun Yanal belli ki daha serbest bırakmış kendisini ve çok etkili oldu..
Webo sola yanaştı etkisizliğe devam etti, zaman zaman bu ikiliyi merkezde yan yana gördük ama. Bence çift forvete geçmemiz gerek, bu sistem bize çok uyar.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
http://www.spothaber.com/haber/34115...sok-haber.html
Ankara'da bir genç Cardozo gelmedi diye babasını bıçakladı!
Habere inanmak istemiyorum ama sonra melekler kulağıma fısıldıyor, burası Türkiye.
...
cardozo gelirse çocuğumu keserim deyiminin tersinden yaşanmışı olmuş.