Arkadaşlar takım şuan çok genç en yaşlı oyuncumuz 26 yaşında tecrübesiyle takımı ilertecek gençlere abilik yapacak oyuncular arıyorum önerileri yazarsanız sevinirim
Tebrik ederim iki kupa hayırlı olsun![]()
ooo çift kupa gelmiş bakkali sakatlıktan dolayı çok az gelişebilmiş gibi geldi bana kadlec nasıldı sakatlıktan sonra
Hangi pozisyona mesela?
Hmm aklıma Lampard geldi sonra kendime oruç başına vurdu Reşit dedim
Hani alabilirsen Essien veya Arteta olabilir
Bu arada sana genç olarak Neal Maupayi öneririm belki Matavsi iyi paraya satarsan alırsın
Transfer Dönemi Hemen Hemen Kapadık İşte Yeni PSV'liler :
Spoiler: As Takıma Transferler
Spoiler: Regenler, Geleceğimiz
regenler iyiymiş ama arjantinlilerin fziksel ve zihimsel olarak çok yol katetmesi lazım
ryad boudebouz geldiğine göre narsingh in durumu ne olcak![]()
boudebouz gibi bir adamı beleşe almışsın yedek külübesinde süründürmiyeceksin herhaldebence narsinghi iyi bir fiyata okur bütçen artar
Transferlerini gerçekten çok beğendim.İşte PSV veya Ajax futbol fabrikasıdır zaten.O yüzden gençleri almalıdır hazır adamları değil bu yoldan gidersen er yada geç başarı gelir fakat 1-2 sezon geç gelse de sürekli olur bu başarı bir sezonluk olmaz![]()
Teşekkürler çok az maliyetle çok iyi adamlar aldık. Transferde özellikle genç oyuncuları almayı severim zaten 25 yaşın üstündeki oyunculara para vermem-tabi ki dünya starı değilse-. 1-2 sezon ligi domine edip 4.sezondan sonra Avrupa'da yarı final ve Final görürüz
Depay geçen sezon 34 maçta oynadı toplamda bu sezon da 30'un üstünde oynar aynen o kadar genç aldık sadece 7.25 harcadık onlarda regenlereydi bütçeyi çok iyi kullandık geçen sezonda iyi kullandık karşılığını şöyle aldık:
Avrupa'da en zengin 21. kulüp olduk hedefimiz ilk 10'a girmek
Arkadaşlar bu kariyere daha fazla devam etmek istemiyorum, nedense bir anda sogudum oyunu açasım gelmedi hiç hemen yeni bir takım seçtim seçtiğim takımı çok yakından tanıyorsunuz çok zevkli bir kariyer olacak takip eden etmeyen, yorum atan atmayan herkese çok teşekkürler![]()