Magath gibi felan ünlü teknik adamlar başarılı olamıyor ülkemizde. Daum tarzında işini bilen yabancılar deyim yerindeyse artık Türk olmuş yabancılar seçilmeli.
Aykut hocanın ismide geçiyor...
Magath gibi felan ünlü teknik adamlar başarılı olamıyor ülkemizde. Daum tarzında işini bilen yabancılar deyim yerindeyse artık Türk olmuş yabancılar seçilmeli.
Aykut hocanın ismide geçiyor...
Aykut Kocaman, Şenol Güneş ve Mustafa Denizli red cevabı vermişler. Aralarından bir tek Şenol Güneş gelseydi sevinirdim zaten...
Sentugo.
Yılmaz Vural gelsin takım şiir gibi top oynar diye düşünüyorum.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Daum cuk oturur,Hikmet Hoca'nın üstüne Yılmaz Hoca olmaz,Daum gelirse başarı da gelir.
Daum en dogru secim olur Bursa icin.
Yönetim Kurulumuzdan Açıklama
Yönetim Kurulumuz, bugün Başkanımız Erkan Körüstan Başkanlığında toplanmış olup, durum değerlendirmesinde bulunmuştur.
Kupadan elenmemizin beklenmedik bir durum olduğu konusunda görüş birliğine varılmış ve taraftarımızı tatmin edecek yapılanmanın en kısa sürede gerçekleştirilmesi kararına varılmıştır.
Yönetim Kurulumuz tek vücut halinde olup, Bursaspor’un menfaatlerini koruyarak tüm güçlüklerin altından kalkabilecek kapasitede olduğunu belirtir, görev süresi içinde başarıdan başka düşüncemizin olmadığını bilinmesini kamuoyuna sunarız.
Bursaspor Kulübü
Yönetim Kurulu
--------------
Bir süredir çalışmalarını Vakıfköy Orhan Özselek Tesislerimizde sürdüren futbolcumuz Hakan Aslantaş, Yönetim Kurulumuzun almış olduğu karar neticesinde yarından itibaren çalışmalarını A takımımız ile birlikte yapacaktır.
Kamuoyunun bilgisine sunarız.
Sentugo.
Christoph Daum ile anlaştığı söyleniyor ama ne kadar doğru bilemiyorum.
Daum doğru tercih olur bence, takımı yukarılarda tutar, eldeki kadrodan üst düzey verim alır.
"YÜCE ATATÜRK"
Yahu şaka olsun diye dediydimAncak Daum'un başarılı olabileceğini ben de düşünüyorum.
Sentugo.
Daum ligi bilen, Türk oyuncuları anlayabilen bir hoca. Gelirse başarılı olacaktır.
Canım FEDA olsun sana !
Bursa Daum'u getirmiş. Hayırlı olsun...
Daum beğendiğim bir teknik direktördür ve Bursa'ya faydalı olacaktır. Tabi şu an Bursa'nın elinde tek kalanın lig olması ve Daum'un bu alanda bu ülkeye gelenlerinin en iyisi olması Bursa'yı öne çıkarıyor.
Daum bence çok başarılı olacak,hayırlı olsun
Şaka olsun diye söylediğim şey gerçekleşti. Daum ile ligi en az ilk 5'te bitiririz. 2 senelik imzalayacakmış...
Sentugo.
"Yönetim Kurulumuz, yaptığı görüşmeler neticesinde Alman çalıştırıcı Cristoph Daum ile prensip anlaşmasına varmıştır. Yeni Teknik Direktörümüz Cristoph Daum ve ekibi, 14 Ağustos 2013 Çarşamba günü Bursa’ya gelerek Kulübümüz ile sözleşme imzalayacaktır. Kamuoyunun bilgisine sunarız."
5 yardımcı ile gelecekmiş güya ? 5 nedir yahu
Sentugo.
Arkadaşlar Daum hakkında pek bilgim yok nedir bu adamın oyun sistemi ? Çanakkale geçilmez mi oynatır yoksa göze hoş gelen futbol mu ?
Çanakkale geçilmez derken bir bakmışsın balkanları fethediyorsun. Öyle bir sistemi var
Ekleme; Fenerbahçe'de bunu başarabiliyordu, Bursa'da nasıl gidecek izleyip göreceğiz.
Başarısız olacağını sanmıyorum. İşini bilir. En azından Hikmet Karamandan kötü olmayacaktır![]()
Daum varsa 5.'lik başarısızlık demektir. İlk 3'e oynatacaktır mevcut Bursaspor kadrosunu.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Daum'u secmekle cok dogru is yapti Bursa yonetimi.
Daum dan iyisini getiremezlerdi zaten... Dogru tercih
Daum en azından fenerbahçe döneminde harika işler başardı.
4 senede 2 şampiyonluk kazandı, diğer 2 yılında da son maçta şampiyonluğu verdi. Bir tanesini hatırlasınız Bursaspor'a idi. Meşhur 2-2 mi Bursadan gol haberi mi var hikayesine...
Daum'un takımları genelde kondisyon açısından diğer takımlardan üstün olurlar. Diğer takımlar 70'te 75'te giderken Daum'un takımları ayakta durur, fark yaratır.
Genellikle rotasyona yapmamasıyla bilir. Yani kafasındaki 11'i bulduysa onları oynatır, genç oyunculara pek şans vermez. Onların gelişiminde rol oynamaz. Bizim takımda da genelde genç oyuncu olduğu için neler olduğunu göreceğiz... Enes Ünal'ı oynatmazsa kızarım!
Genelde oyuncu değişikliklerini maçın sonlarına doğru yapar.
Daum için Ligde başarı, Avrupada leş demek yerinde değil bence. Mesela en yakın tarihten hatırladığım kadarıyla Fenerbahçe ile gruplarda 15 puan toplamıştı ve bir sonraki turda son dakkalarda gol yiyip elenmişti..
Daum ile en az ilk 5'te yiz dememin sebebi Daum'un takımın hazırlık kampını yönetmemesi ve onun istediği oyuncuların alınmamasıdır. Daum'un böle bir takımtısı olduğu biliniyor. Onun istemediği adamı alırsanız, adam onu oynatmıyor. Bu durum Bursaspor için geçerli olmacaktır. Zaten çok sayıda kaliteli ismimiz yok. Yönetimin açıklamalarına göre de Daum istediği taktirde yeni transferler yapılacaktır diyorlar...
Daum'un geçmişi çok başarılı. Nasıl yapıyor bilmiyorum ama bir şekilde adam takımı oynatıyor. Genelde 4-4-2 oynattığını görüyoruz.
Bursaspor'da şu an 4. stoper yok, yani altyapıdan bir arkadaş duruyor orda. Mevkisel bazda baktığımızda bir adet bile sağ açık yok. Sestak, Tuncay ile falan halletmeye çalışıyoruz. Sol bekin yedeği yok, Hakan Aslantaş o mevkide oynayabiliyor güya. Forvette Pinto,Sestak,Enes,Bangura var. Bunlardan sadece Enes iyi (olacak). Pinto ölmüş, Sestak ve Bangura verilen şansları iyi değerlendiremediler. Bizde Batalla ve Belluschi var.
Şimdi hemen haberler çıktı. Semih, Kazım Kazım, Serdar Kesimal, Yeniden Edu, kiralık Eren Derdiyok gibi... Neler olur bilmiyorum.
Sentugo.
Daum ilk olarak ön libero istemiş.Tam da yazdığım gibi
BJK-TS Bilet fiyatları... Kuzey Kale Arkası 30.00 TL, Doğu Tribün 60.00 TL, Batı Tribün 90.00 TL, Batı VIP - 200.00 TL
FM Gazetesi
selcuk sahini verelim iste bursaya hem daumun adamidir selcuk iyi uyum saglar![]()
Bursaspor'un doğru tercih yaptığını düşünüyorum, hedef Süper Lig ise Daum bunu yapabilir. Fenerbahçe zamanında takım müthiş bir baskı kurardı ve golleri bulurdu. Tek zaafı öne geçtiği maçlarda arkaya yaslanıyor, çoğu maçı böyle kaybetmiştir yani. Ne diyelim, hayırlı olsun.
Canım FEDA olsun sana !