Sayfa 374 / 447 İlkİlk ... 274324364372373374375376384424 ... SonSon
11,191 ile 11,220 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

emenike oynuyamaz. lisansi cikmadi + saglik kontrolu testleri bitmedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Sağlık kontrolü bitti pazartesi imzalanacak, neden oynayamasın ki?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ben genel kadro yazdım abi sadece Emenike'ye mi takıldın ?

Emre sakatlıktan yeni çıktı belli değil,Meireles,Volkan,Egemen ve Gökhan zaten yok.Onlara hiç mi takılmadın ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Sağlık kontrolü bitti pazartesi imzalanacak, neden oynayamasın ki?

dr gurkan 2. bi test olcak dedi + lisansi cikmamis daha kontenjandan dolayi galiba.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

dr gurkan 2. bi test olcak dedi + lisansi cikmamis daha kontenjandan dolayi galiba.
    "Futbolcu Emmanuel Emenike ile 4 yıllık (2016-17 sezonu sonuna kadar) anlaşma sağlanmıştır. Futbolcu sağlık kontrollerini başarılı bir şekilde tamamlamış olup, taraflar arasında 12.08.2013 Pazartesi günü sözleşme imzalanacaktır.

Sözleşme imzalanmasının ardından sözleşme şartları KAP’a bildirilecektir.

Fenerbahçe Futbol A.Ş."

Stoch yerine dahil edilecek sözleşme imzaladığı an lisansı çıkarılacak pazartesi günü, bir sıkıntı yok yani.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

europeanconquer"in derbi kadrosu yazidigini zannediyordum ona nazaran yazdim yani lisansi tabiki cikcak ama yarin oynuyamicak anlaminda dedim

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

cezalı olan Volkan, Meireles, sakat olan Gökhan Gönül, kadroya alınmayan Krasic ve Yobo ile lisansları çıkmayan Emenike ve Samuel Holmen oynayamayacak diye biliyorum bende..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

9 ve 10 numara boşta sanırım, Stoch resmi maçta forma giymediği için 9 alınabilir durumda olması lazım, Emenike 29 almış, acaba boş mu kalacak bu 2 numara?
    "YÜCE ATATÜRK"

Yeni transfer olmadığı sürece 10 numarayı kime verseler sırıtır zaten şuanda. Boş kalması daha iyi bu haliyle.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

10 numaraya yakışacak oyuncumuz yok bence. 9 numarayıda genelde pivotlar giyiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    10 numaraya yakışacak oyuncumuz yok bence. 9 numarayıda genelde pivotlar giyiyor.
    Özeli geneli mi var Stoch giyiyordu 9 numarayı yahu. Emenike giyebilirdi ama Rusya'da giydiği numarayı aldı, 10 numara Salih'e verilebilir, boş kalmasının anlamı yok bence.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Cristiana verilsin.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Salih'e bir anda 10 numara vermek oyuncu üzerinde baskı yaratır bence bos kalması mantıklıdır

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

10 numaralık adam yok malesf takımda ama bu kadar da takmamak lazım, geçen sene GS'da Melo giymişti. Bizde de giyen ben Salih'ten ziyade Recep'i daha çok yakıştırıyorum 10 numaraya.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Arsenal maçlarında hezimet yaşayacaz arkadaşlar hazır olun

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Biz zaten biliyoruz ama yönetim ve teknik heyet farkında değil. Hayal aleminde yaşıyorlar Kiğılıda %51 şansımız diyor..

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Kiğilinin açıklaması;Cardozo 24 saatte açıklanacak Pantolon 79 Takım Elbise 120 TL .

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Teknik direktörümüz İsmail Kartal, Kocaman dönemi taktiği ve oyuncu tercihleriyle sağolsun kendisini aratmıyor. Yine aynı mahkum futbolu izliyoruz ve yine Galatasaray'ı kazandırıyoruz. Aziz Yıldırım'a ise tek diyeceğim, 4. yıldızı taktır, Galatasaray'ın efsanelerine adını yazdır da öyle git bari, adamları kupa canavarı yaptın.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe'nin stoper eksiği vardı, Bruno Alves aranan adam, başarılı transfer. Sadece biraz daha sakin olması lazım, bu şekilde oynadığı maç sayısı az olur çünkü, ayrıca Egemen ile iyi bir ikili olacaklar gibi geliyor bana. Bir diğer transfer Alper, Emre'den çok daha faydalı oldu. Emre artık bitmiş durumda, Emenike de oynamaya başladığında daha aktif bir hücum hattı olur. Bence iki eksiği var Fenerbahçe'nin, Gökhan'ın yarısı kadar oynayacak bir sağ bek yok, Mehmet Topuz'la olmuş iş. Diğeri de yedek Türk forvet. Bu sistemle devam edilecekse alternatif şart. Kuyt sık sakatlanmasa da yaşı belli, Avrupa maçları da olursa kaldıramaz. Sow sakatlanıyor, Webo da yaşlı. Alternatif bir taktik için de uygun oyuncular yok. Planlama konusunda sadece yabancı açısından değil, bölge ve oyuncu tarzı açısından da yanlışlar var. Bunlar düzeltebilir tabii. Bence bu sezon Fenerbahçe'de çok bir şey değişmeyecek ama Aykut Kocaman döneminden az da olsa daha iyi olacağından eminim.

Bruno Alves cok iyi mac cıkardı nokta transfer Alper aynı alper kendini gelistirmeli bu sezon ayrıca bu hasan ali fatih terim'in elinde olsa ne riera ne baskası banko oynar cok begendım ve adama yazık olur oynatılmazsa

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Alper' i beğendim ya salzburg maçlarında hiç bir şey yapmamıştı bu maç biraz uğraştı topu ileri taşıdı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Takım çok ama çok yaşlı. Transfer döneminde saçmaladık. adam eksiltebilen oyuncu yok. Stoch vardı gitti, Krasiç de gidecek deniyor. saçmalık.

Bu kadar orta saha var takımda ama en sıkıntılı bölge orası. Emre ve Meireles ikilisinden biri sahada olmalı, aynı anda olmamalılar. hatta Emre kulübede kalsa skor değiştirecek eleman olarak girse daha iyi olur. Topal-Salih-Meireles-Alper-Holmen beşlisinden üçü oynamalı. ve bu takıma kanat şart.

yedek sağ bek kimi alacağız? veysel demeyin topuzdan beter bence.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@benbenim

Sağ bek alınacağını zannetmiyorum, Yani Aziz Yıldırım'ın planlarında sağ bek almak yok. Hoca raporu, isteği falan hikaye. Yani dünyanın en aptal hocası bile bu kadar kötü kadro planlaması yapamazdı, imkansız. Adam daha Ersun Yanal'ın kendi teknik ekibini getirmesine müsaade etmedi, bir de transferlere mi bulaştıracak ? Kafasına göre oyuncu alan ve gönderen bir Başkan olduğu sürece hocaya kalan tek şey, başarılı olabilmek için dua etmek. Adam korkudan sistem bile değiştiremiyor o kadar ki el mahkum, Enteresan yani.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kadlec'i almak yerine Hasan ve Caner ile sezonu geçirip, sağ bek için genç ve potansiyelli bir yabancı alınabilirdi. Gökhan Gönül de sık sakatlanan bir oyuncu, alternatifinin forma şansı fazla olurdu haliyle.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kadlec'i sol bek için aldılar ama adam bildiğin tam bir stoper çıktı.Alves ile beraber o bölgeyi götürürler bu sezon.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Çok merak ediyorum kadlec kadroya alınmasa yobo-alves oynasa sağda bekir oynasa solda yine hasan ali oynasa bu kadar kafa çalışmıyor olamaz kafasına bir şeyler yazmış ersun yanal yobo yok gidecek diye adamın yanına 2 senedir konulacak oyuncu alınıyordu...

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Takım çok ama çok yaşlı. Transfer döneminde saçmaladık. adam eksiltebilen oyuncu yok. Stoch vardı gitti, Krasiç de gidecek deniyor. saçmalık.

Bu kadar orta saha var takımda ama en sıkıntılı bölge orası. Emre ve Meireles ikilisinden biri sahada olmalı, aynı anda olmamalılar. hatta Emre kulübede kalsa skor değiştirecek eleman olarak girse daha iyi olur. Topal-Salih-Meireles-Alper-Holmen beşlisinden üçü oynamalı. ve bu takıma kanat şart.

yedek sağ bek kimi alacağız? veysel demeyin topuzdan beter bence.
    Krasic mümkünse adam eksiltmesin.

Krasic kafadan satılmalıydı, gidip en istekli hevesli adamı yolladılar. Şimdi Krasic giderse bir kanat almamız gerek, ileride adam eksiletecek bir oyuncumuz harbiden yok..

Kadlec stoperde çok iyiydi, Alper de daha bi dengeli oynadı. Yahu zaten azıcık aklını kullansa orta saha'ya ilk yazılacak isim olacak kapasitesi var Alper'in.

Basit oynasa gerektiği zaman çalım işlerine girse yeterli, kimse ondan adamın sağından atıp solundan geçmesini ya da 2 adam arasına girip çıkmasını beklemiyor..

Tekniği zaten iyi bir oyuncu, gerektiğinde de çalım atıyor. Sakin oynasa çok iyi işler yapacak bir oyuncu..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Sol bek Canerle olmaz. Sağ bek için de GG varken asla yabancı almam. Kadlec transferi doğru transfer. Egemen'in durumuna göre stoper yapıp Hasan'ı da sola çekeriz. Stoper gibi sıkıntı bir mevkide ilaç olur. bugün beğendim Kadlec'i.

Takımda sonradan girip oyunu değiştirecek tek oyuncu Caner. o da sınırlı. bu yüzden 11'de 5 yabancı bulundurup Webo'yu 18'e almak zorundayız ya da Cristian'ı. Aslında ben olsam gider ne yapar Arda'yı alırım ve 4-4-2 oynarım da, çok zor işte. Sow-Emenike-Kuyt üçlüsü büyük sıkıntı yaratacak bence. Kuyt'a başka pozisyonlar bile deneyebiliriz savunma anlamında. DR-DMC iyi oynar.

Uzun lafın kısası; takım ümit vermiyor. tek umudum emenike ve salih'in gelmesiyle bir şeylerin değişebileceği.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ben ileri üçlüyü bugün hiç beğenmedim.

Sanarsın adam eksik diye halı sahaya çağırmışlar, bir isteksizlik vardı ileride. İkinci yarı biraz düzelir gibi oldu ama kart ile işler zaten savunmaya döndü.

Bir kaç sezondur kadro planlaması ve transfer planlaması adı altına yapılan takım katliamın'dan nefret ediyorum. Bu kadar paralar harcanarak halen istediğimiz futbolu yaratamadıysak zaten büyük bir sorun var demektir..

Emenike'den bende çok ümitliyim ancak Sow'un kanatta oynatılıp, çürütüldüğünü görünce yeter demekten alamıyorum kendimi. 4-4-2'yi mevcut kadro ile oynamak çok mu zor yahu ?

Sol kanat bugün bom boştu, öyle saçma bir taktiğimiz var ki şuan oyuncular dönüşümlü forvete geçiyor ama Sow forvete geçince onun yerine Webo sola geçmiyor. Hasan 2-3 pozisyonda soldan atak başlatmak istedi ama bir baktı kendisinden başka kimse kalmamış..

Sow forvet oyuncusu arkadaş, olmuyor işte adam da belli ki rahat değil o pozisyonda. Caner'i sol tarafa koymak çok mu zor ?

Sow - Emenike forvet, Caner ve Kuyt kanat olur. Ortasaha zaten bol alternatifli ama yok biz Sow'u kanatta çürütücez.

2 sezondur çektiğimizi ne desek anlatamayız sanırım.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    @5267

Fenerbahçe'nin 4-4-2 oynadığını görmeden ölecez sanırım.
    +1 ............

Mesaj Yetkileri