Son 2 maç güzel.
Son 2 maç güzel.
aston villa galibiyeti iyi olmuş forzaaa preston hove albion![]()
Lorik Cana harika transfer. Takıma defansif anlamda büyük katkısı olacaktırtebrik ediyorum bu hamle için
![]()
İsim isteyen varsa verebilirim.
Karışma bende![]()
Hocam kaptanlığı sana vermeyi düşünüyorum zaten haberin olsun bu şekil devam eder isen.
Beckham bırakmak istediğini söyledi.Takım kararıma saygı duyacaktır en iyi abilik yapabilecek kişi şuan için Preston takımının yeni transferi Webcagri.Teknik direktörün kararından sonra net bilgi siteden paylaşılacaktır.
Açıklama:Teknik direktör ILGAZ bu hafta sonu takımı topladı ve kaptanlık konusunu tartıştı.Listeyi önüne seren ILGAZ efsaneye ayıp olmasın diye bu sezon 3. kaptanlık Webcagriya verildi.David Beckham bu sezon hiç maça çıkmadı ILGAZ Beckham'ı genç yetiştirmek için kadrolarında daima tutacaklarını söyledi.Takımımızın yeni kaptanı Webcagri başarılar büyük kaptan.
![]()
Sağol hocam, abilik yaparım ben çocuklara![]()
gerçeği yansıtsın kısa çabuk iyi orta kesen bi açık oyuncusuna adımızı verelim![]()
Birazdan kadroya bakıp profilleri paylaşacağım seçer söylersin hocam.
Tatile gideceğim için kariyere en fazla 1 hafta ara veriyorum geldiğimde hızlı bir şekilde ilerleyeceğiz.Takipte olan herkese teşekkür ederim.
Evet tatilden geldik kaldığımız yerden devam ediyoruz.Birazdan güncellemelere başlayacağım.
İyi galibiyet.
Owen ölmedimi laHala daha atıyo..
Bu arada hocam hoş geldin , tatil nası geçti ?
İyiydi tatilde olmama rağmen takımı nasıl geliştirebileceğimi düşünmekten dinlenemedim bile.Seneye hedef Avrupa'da yarı final!
Benim kaptanlığımı yaptığım takıma yarı final yakışmaz. Kupayı alıp gelicez![]()