arkadaslar slm ajax takımından rosenberg adlı futbolcuyu transfer edıcem nasıl bı adam santrafor olarak alıcam ben bu adamı hem dusuk malıyetlı hem sagalm gozukuyo bana bılgı verırmısınız.
arkadaslar slm ajax takımından rosenberg adlı futbolcuyu transfer edıcem nasıl bı adam santrafor olarak alıcam ben bu adamı hem dusuk malıyetlı hem sagalm gozukuyo bana bılgı verırmısınız.
Bi SS Koysaydında Ona qöre Yorum Yapsaydık Karde$.. Ama Bence St alcaksan Sana Dirk Kuyt'u Öneririm Oda oLmassa Pazzini veya BOjinov.. onLarda oLmassa Pablo Vitti 1.5 Trilyona aLırsın..
hangi takıma alıcan ki.türkiye ligi için iyi bir oyuncu.ama büyük takımları bilemem
Ondan daha ucuzunu ve iyisini bulabilirsin![]()
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Huntelaaar warken yanına alma 4-2-3-1 oyna kardes oda iyi olur...
Kardeş adam idare eder.İş yapar
çok sevdiysen ala ama ben sana şunlarıda öneririm betinho,hugo almedia,pablo vitti,cesar delgado,kikin fonseca,falcao
arklar ben ESKİŞEHİRSPOR u aldım sımdı sampıyonlar lıgındeyımde forvetımde sadece grax var adama hastayım cok klas bı adam ama yanındakı adam okadar ıyı degıl sımdı grax cok yonlu bı oyuncu onu orta sahada oynatıorum ve forvettede duzgun bır adam kalmıyo bana cok asırı saglam bı adam lazım ama o sebastıan graxada bakın bı derım cok saglam bı futbolcu bı macta muhakkak 2 golu var...
saglam woderderkid oluyor ve sonrada clinicir strıker oluyor tek tekıle fernando genro http://img228.imageshack.us/img228/9915/genrory9.jpg
ohoo türkiye ise rosenberg seni uçurur ben frendliy cup ta ajax ile oynadım rosenberg-piennar 2 lisi bitirdi beni
daha iyi forvetler var.bosver
karar ver idare mi eder iş mi yapar ??Originally Posted by sanalkardes
![]()
![]()
Bence de iyi adam.
rosenberg verecegin para yerine kendine bunları al şiddetle tavsiyem
HUGO ALMEİDAkardes bu oynucu cok ucuz 600 k alırsın
MİLAN PUROVİCcimbmda 30 gol attı hava hakimiyeti süper
LONDON DONOVANcok iyi süratli ama biraz pahallı
JAİME ALFONSO RUİZordusprda oynuyor 16 mac 18 gol suan ucuz
NOTbeyler bu arada ben kerlonu ordusporla süperlige cıkınca almaya calıssam gelirmi gerci para yok ama en iyi oyuncumu satarım onun için yaklasık ne kadara gelir