1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: rosenberg nasıl bır ST

Default rosenberg nasıl bır ST

arkadaslar slm ajax takımından rosenberg adlı futbolcuyu transfer edıcem nasıl bı adam santrafor olarak alıcam ben bu adamı hem dusuk malıyetlı hem sagalm gozukuyo bana bılgı verırmısınız.

Bi SS Koysaydında Ona qöre Yorum Yapsaydık Karde$.. Ama Bence St alcaksan Sana Dirk Kuyt'u Öneririm Oda oLmassa Pazzini veya BOjinov.. onLarda oLmassa Pablo Vitti 1.5 Trilyona aLırsın..

Nesil
    2006
    Yer
    antalya

hangi takıma alıcan ki.türkiye ligi için iyi bir oyuncu.ama büyük takımları bilemem

Ondan daha ucuzunu ve iyisini bulabilirsin

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ben Ajax ile oynuyorum şuan forvetimde Pablo Vitti var o yüzden Ajax 2 de oynatıyorum oynadığı 10 maçta 9 gol attı

Buyrun size şuan ki durumu hiçbir antrenman uygulayamıyorum A Takım' la ilgilenmekten

Hiç kaçırma al sana çok katkısı olacaktır sana bu arada hangi takımdasın şuan...

Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Huntelaaar warken yanına alma 4-2-3-1 oyna kardes oda iyi olur...

Kardeş adam idare eder.İş yapar

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

çok sevdiysen ala ama ben sana şunlarıda öneririm betinho,hugo almedia,pablo vitti,cesar delgado,kikin fonseca,falcao

Default sebastian grax

arklar ben ESKİŞEHİRSPOR u aldım sımdı sampıyonlar lıgındeyımde forvetımde sadece grax var adama hastayım cok klas bı adam ama yanındakı adam okadar ıyı degıl sımdı grax cok yonlu bı oyuncu onu orta sahada oynatıorum ve forvettede duzgun bır adam kalmıyo bana cok asırı saglam bı adam lazım ama o sebastıan graxada bakın bı derım cok saglam bı futbolcu bı macta muhakkak 2 golu var...

saglam woderderkid oluyor ve sonrada clinicir strıker oluyor tek tekıle fernando genro http://img228.imageshack.us/img228/9915/genrory9.jpg

ohoo türkiye ise rosenberg seni uçurur ben frendliy cup ta ajax ile oynadım rosenberg-piennar 2 lisi bitirdi beni

daha iyi forvetler var.bosver

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yaa dostum Huntelaar ve Rosenberg çokk dehşet oynuo huntelar ben hep snradan alıorum adam öyle bile döktürüo

Quote Originally Posted by sanalkardes
    Kardeş adam idare eder.İş yapar
    karar ver idare mi eder iş mi yapar ??

Bence de iyi adam.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

rosenberg verecegin para yerine kendine bunları al şiddetle tavsiyem
    HUGO ALMEİDAkardes bu oynucu cok ucuz 600 k alırsın
    MİLAN PUROVİCcimbmda 30 gol attı hava hakimiyeti süper
    LONDON DONOVANcok iyi süratli ama biraz pahallı
    JAİME ALFONSO RUİZordusprda oynuyor 16 mac 18 gol suan ucuz
    NOTbeyler bu arada ben kerlonu ordusporla süperlige cıkınca almaya calıssam gelirmi gerci para yok ama en iyi oyuncumu satarım onun için yaklasık ne kadara gelir

Mesaj Yetkileri