Forvete Finnbogason'u al bence bak ciddi anlamda sağlam bir golcü. Şuanda benim takımın gol yükünü o çekiyor![]()
16. Hafta
17. Hafta
18. Hafta
19. Hafta
20. Hafta
21. Hafta
22. Hafta
Puan Durumu
Palermo ve Torino maçlarını kaybederek kendi ayağımıza kurşun sıktık. İlk 4 hedefimiz de böylece hayal oldu gibi. Estigarribia 3 ay sakatlıktan döndü. İnşallah bi seri yaparak ilk 6 da kalmayı başarabiliriz...
TariboWest
TariboWest
Serie A Puan Durumu
Ligi 3. bitirip Şampiyonlar Ligi bileti almak vardı ama saçma sapan puan kayıpları nedeniyle Avrupa Ligi'ne razı olduk.
Küme Düşecek Denilen Takım UEFA Avrupa Ligi'nde !
TariboWest
Güzel bir final olmuş. Kendi evinde kaybettiğin birkaç puan 6.olmanda büyük etken olmuş. Yoksa daha güzel bir netice elde edebilirdin. Başarılarının devamını dilerim![]()
CL'yi kaçırman kötü olmuş ama şu yöndende bak Avrupa Ligi'nde bu kadro ile daha ileriye gidersin.Evinde oynadıgın maçlarda biraz sendeleme var taraftara söyle desteğe gelsinler![]()
![]()
Yedek kaleci için genç ama Jan Oblak cidden iyi bir kaleci olacak.
Defans olarak sol bek Ricardo Rodriguez'i deneyebilirsin, sağ bek içinse Gino Peruzzi'yi dene.
Ortasaha için Florenzi'yi kiralamaya bak, çok gelişiyor alabilirsen al hatta.
Forvet için Finnbogason'da diretiyorum. Her takımda oynayabilecek potansiyele sahip. Süper bir forvet.
Şimdilik önerilerim bu kadar. Eğer özel olarak öneri istediğin bir mevkii varsa onu da buluruz.
Vaybe Şl sıralamasına bak , gideydin iyiydi , İtalya'da bildiğim kadarı ile para da yok
Vardır bunda da bir hayır.Seneye içeride daha başarılı olacağımızı düşünüyorum.
Öneriler için teşekkürler. Oyunculara bakacağım.
Gelirler ile birlikte zararımızı kapattık gibi. Fakat fazla bütçe alamadık. Eldeki oyuncuları da çıkarmak istemiyorum. Zor bir transfer dönemi olacak.
TariboWest
İlk sezon olarak iyiyiz bence. Şu pescara'yı çözemedim benim kariyerde oyunun başından beri ilk 6 da kendilerine yer buluyorlar bu sezonda en ciddi şampiyonluk rakibim bizim bilmediğimiz şeylermi dönüyo anlamadım![]()
Marcelo Estigarribia Sampdoria'da !
Sözleşmesi biten Estigarribia'yı kadromuza kattık.
Jonathan Rossini Sampdoria'da !
Bonservisinin yarısını 975.000 € ya aldık ve artık bizim oyuncumuz...
Yeni sezona 6.000.000 € luk transfer bütçesi ile başlayan Sampdoria'da kadro oluşturma konusunda sıkıntı yaşanıyor. T.D. Ümit Boğa'nın geçen seneki as kadroya 3 takviye yapıp yola devam etmek istediği konuşuluyor. Ekonomik olarak sıkıntı içinde olan Sampdoria'da alternatif isimlerin de kiralık oyunculardan oluşması bekleniyor.
TariboWest
Transferler güzel![]()
Man.City Negredo'yu kiralığa çıkarıyor sezon sonunda. Eğer sende de öyle olmuşsa şansını dene hemen vakit kaybetmeden. Forvete ilaç olur resmen![]()
Ümit Boğa Buenos Aires'te !
Sampdoria T.D. Ümit Boğa bu sabah uçakla Arjantin'e uçtu.
TariboWest
Facundo Ferreyra ve Gino Peruzzi Sampdoria'da !
Facundo için 9.250.000 € ödeyeceğiz. Gino için ise 5.750.000 € ödeyeceğiz...
TariboWest
Çok iyi 2 transfer.![]()
Transferler harika olmuş, Avrupa Ligi'nde en az çeyrek final görürsün![]()
Transferler yerinde gibi gözüküyor bakalım, oynatıp nasıl olduklarını görcez.![]()
Andrea Consigli'yi 4.200.000 € ya kadromuza kattık.
![]()
Geçen sezon kiralık oynayan iki oyuncuyu bu sezon a takıma aldık.
Vasco Regini
Fernando Tissone
Transfer Özeti
Kadro
As takım kadromuz geçen sene ile neredeyse aynı. Bunun en büyük avantajımız olduğunu dşünüyorum. Fakat alternatif oyuncu sayımız fazla değil. Fazla bütçe kalmadığı için bu eksiklerimizi de kiralık oyuncularla çözmeyi planlıyorum.
TariboWest
Bu sezon cl yapsak yeterli![]()