Font meselesi zaten amacı olmayan saçma sapan bir zorunluluk. Yakında forma dizaynına da karışırlarsa şaşırmamak lazım.
Font meselesi zaten amacı olmayan saçma sapan bir zorunluluk. Yakında forma dizaynına da karışırlarsa şaşırmamak lazım.
Canım FEDA olsun sana !
Arial'e kadar yazı tipi mi yok.Bu karar bile işlerin Tff'de nasıl baştan savma yapıldığının göstergesi.
bu demirörenin baska isi yok galiba tff ofisinde.. sacma sapan degisiklikler yapiyor önce 6+0+4 simdide bu font meselesi.. tamamen mantiksiz..
16 Ağustos 2013 Cuma
Medıcalpark Antalyaspor - Kayseri Erciyesspor
17 Ağustos 2013 Cumartesi
Kdç Karabükspor - Kasımpaşa A.ş.
çaykur Rizespor A.ş. - Gençlerbirliği
Torku Konyaspor - Fenerbahçe A.ş.
18 Ağustos 2013 Pazar
Eskişehirspor - Bursaspor
Akhisar Belediyespor - Sanıca Boru Elazığspor
Beşiktaş A.ş. - Trabzonspor A.ş.
19 Ağustos 2013 Pazartesi
Kayserispor - Sivasspor
Galatasaray A.ş. - Gaziantepspor
Atatürk Olimpiyat'ın koşulları göz önüne alındığında Beşiktaş-Trabzon maçı, 20.00'da oynatılamaz mıydı acaba? Neyse, cuma veya pazartesi günü oynamadığımıza şükredelim.
Sanki şehir merkezinde bir stad, o saate maç mı verilir yahu. Ramazan bitmeseydi kesin sahura koyarlardı maçı.
Canım FEDA olsun sana !
Süper Kupa maçında ki davul yasağı kalkmış,zaten saçma sapan bir karardı,isabet olmuş.
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/24461473.asp
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural, Roberto Carlos'un Peru'dan aldığı lisans konusunda çarpıcı açıklamalar yaptı.
Şu anda takım çalıştırmayan Yılmaz Vural, Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos'un lisans alıp maçlara çıkacak olmasının kendisine yapılan bir ayrıcalık olduğunu belirterek, " Türkiye 'de ilk okul diploması ya da orta okul diploması olanlar teknik direktörlük kurslarına katılamıyorlar. Lisans yapamıyorlar daha doğrusu. Bu konuda da Tugay Kerimoğlu, Arif Erdem, Suat Kaya ve bir sürü etkilenmiş arkadaşımıza federasyon lisans yapma müsadesi vermiyor. Bu kardeşlerimiz Kore ve Japonya'daki Dünya Kupası'nda 3. olan Milli takımımızda oynadıkları için A Lisans'ı verildi. Buna rağmen onları Pro-Lisans'a almıyorlar. Milli takıma hizmet etmiş kardeşlerimiz bunlar" dedi.
NTV Spor 'a konuşan Vural, "Şimdi Roberto Carlos gelmiş, daha topu bir sene evvel bırakmış. Peru'dan bir lisans almış. Aldığın o lisansı A yapacaksın, Pro yapacaksın. Ve şimdi Türkiye'nin çok önemli bir takımında görev alıyor. Yanlış anlaşılmasın, ama bu kadar gayri ciddi bir tavır olmaz. Eğer Roberto Carlos bu ülkede teknik direktörlük lisansı var diye çalıştırılacaksa, o zaman bizim bütün bu kardeşlerimize bu yolu açmaları gerekir. Bizler bu lisansları almak için neden bu emekleri veriyoruz? Bu kadar kolay mı bu iş? Tamam futbol oynadın, karşılığını aldın. Teknik adam olacaksan, o işin raconu neyse onu yapacaksın kardeşim. İyi futbolcusun diye iyi antrenör olacaksın diye bir kural yok. TFF'yi takip ediyorum, eğer Roberto Carlos sahaya çıkarsa ortalığı birbirine sokarım" ifadelerini kullandı.
Bakalim neler olacak![]()
Yalnız Yılmaz Vural doğru söylemiş. Eğer birşeyler yapılacaksa önce kendi Milli futbolcularımız düşünülmeli.
Spor Toto Süper Lig 2. hafta programı:
23 AĞUSTOS 2013 CUMA
GENÇLERBİRLİĞİ - AKHİSAR BELEDİYESPOR (ANKARA 19 MAYIS - 21:45)
24 AĞUSTOS 2013 CUMARTESİ
KASIMPAŞA A.Ş. - KAYSERİSPOR (RECEP TAYYİP ERDOĞAN - 20:00)
GAZİANTEPSPOR - MEDICALPARK ANTALYASPOR (KAMİL OCAK - 21:45)
FENERBAHÇE A.Ş. - ESKİŞEHİRSPOR (FB ŞÜKRÜ SARACOĞLU - 21:45)
25 AĞUSTOS 2013 PAZAR
SANICA BORU ELAZIĞSPOR - KDÇ KARABÜKSPOR (ELAZIĞ ATATÜRK - 20:15)
SİVASSPOR - TORKU KONYASPOR (SİVAS 4 EYLÜL - 20:15)
BURSASPOR - GALATASARAY A.Ş. (BURSA ATATÜRK - 21:45)
26 AĞUSTOS 2013 PAZARTESİ
TRABZONSPOR A.Ş. - ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. (HÜSEYİN AVNİ AKER - 20:00)
KAYSERİ ERCİYESSPOR - BEŞİKTAŞ A.Ş. (KAYSERİ B.Ş. BLD. KADİR HAS - 21:45)
Rize'nin maçını izlemedim, ama ligde kalacaklarına dair inancım tam. Eldeki kadroyu korudular, bir başka deyişle onları 1.lige çıkartan kadroyu kullanıp atmadılar, emeklerini yemediler. Aldıkları yabancılarda genç ve iyi gibi gözüküyorlar. Seviyorum oyuncularına ihanet etmeyen takımları.
Akşam maç var hala maç konuları yok ?
modlar uyumayin![]()
Sergen Yalçın: Babel diye bir oyuncu seyrettim Kasımpaşa'da. Müthiş bir oyuncu.
Spor Toto Süper Lig 4. Hafta
13 Eylül 2013 Cuma
Galatasaray A.Ş. - Medicalpark Antalyaspor (Türk Telekom Arena - 20:00)
14 Eylül 2013 Cumartesi
Kayseri Erciyesspor - Akhisar Belediyespor (Kayseri B.Ş. Bld. Kadir Has - 18:00)
Gaziantepspor -Çaykur Rizespor A.Ş. (Kamil Ocak - 20:30)
Trabzonspor A.Ş. - KDÇ Karabükspor (Hüseyin Avni Aker - 20:30)
15 Eylül 2013 Pazar
Gençlerbirliği - Kayserispor (Ankara 19 Mayıs - 18:00)
Sivasspor - Eskişehirspor (Sivas 4 Eylül - 18:00)
Sanica Boru Elazığspor - Torku Konyaspor (Elazığ Atatürk - 20:30)
Bursaspor - Beşiktaş A.Ş. (Bursa Atatürk - 20:30)
16 Eylül 2013 Pazartesi
Kasımpaşa A.Ş. - Fenerbahçe A.Ş. (Recep Tayyip Erdoğan - 20:00)
Pazar günkü maçlar bence en geç saat 16:00 gibi oynanmalı.
Havalar hala sıcak bence tff doğru yapmış ilerleyen zamanlarda olmalı erken saatlerde
Yeri burasımıdır pek anlamam ama Rizespr hakkında bi kaç bişey yazayım.
Geçen tesislerdeydik muhabbet ediyorduk üst düzey bi yönetici abimizle o söyledi. Yekta'yı direk Rıza Hoca istemiş Terimden ama Fatih hoca 3 kulvarda mücadele edeceğiz Yekta bize lazım diyerek bırakmamış. Şuan Yekta bizde olsa cidden ligin tozunu attırır bu takım gerçi şu andada attırıyoruz tozunu ya neyse
Burhan Eşer ve Yasin Öztekinle ilgilenmişiz alamamışısız. Olsun hepsinden iyisini Hurşut Meriç'i aldık. Harika bi açık ve harika bi insan. Stoper ise daha hiç kullanılmayan ( Milli takım maçları dolayısıyla ) İtama var ki İtama, Yoboyu milli takımda kesen adam olarak biliniyor, gerçi şu yoboyu ben bile keserim orası ayrı konu. Ondan önce Serdar Kesimal'ı istemişiz ama büyük stoperya güya gelmemiş. Şimdi Semihle paf takım idmanlarına çıksın. Forvettede Leonard var daha hiç kullanamadığımız. Çek liginde bi adamın bacağını kırmış maçta, 12 maç cezası vardı, cezasının son 4 maçını bizim ligde çekti artık önümüzdeki Bursa maçında yerini alacaktır. Çok izlemedim ama çok methediyolar. Sahayı parselleyişi, top saklayaşı çok üst düzey bi topçuya benziyor. Burda gördüm bi kaç arkadaş dilosu olacak kadar seviyor onu. Allah utandırmasın
Onun haricinde bi kaç transferide yetiştiremişiz ama olsun çok istekli bi takım olduk, kalite olarakta iyiyiz heleki Serkan'ında takıma katılmasıyla birlikte. Ama inanıyorum devre arasında Yektayı alacağız, o zaman cidden çok daha dirençli bi takım olacağız tabi bide yerli bi forvet
Serkan Kırıntılı - Koray - İtama - Viera - Ali Adnan - Kıvanç - Yekta - Ludo - Hurşut- Tevfik - Leandro
20:00 maçı iyi, 18:00'a maç koydukları günleri hatırlıyorum. İşten çıktığım gibi mi koşturayım, işten erken çıkmak için bahane mi bulayım insan ne yapacaağını şaşırıyordu. Pazartesi günü 20:00'dan önce maç olmamalı.
Bu arada bu nedir yahu?
[YOUTUBE="SKgbtvDV8rg"]Çaykur Rizespor Taraftarı - Hey Sexy Lady Mustafa Denizli [/YOUTUBE]
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Bu videoda Hey Sexy Lady Mustafa Denizli olan kısmı bana .mp3 olarak ayarlayabilecek var mı? Telefonumun zil sesi yapacam.![]()
![]()
Adamsın Şota.
http://www.fourfourtwo.com.tr/2013/0...in-kontralari/
Shota harika ya![]()
Sevgili modlar su mac basliklarini açsaniz.
buraya yazmak daha dogru...
Gelirlerde En çok kazanan Galatasaray
Tek kar eden kulüp Fenerbahçe
Borçları azaltan tek takım Beşiktaş
daha detayli okumak için kaynak ; http://totemspor.com/yazarlar/kerem-...blolari-210913
Fenerbahçe'de çok ciddi bir borç var. Eğer tabloyu yanlış okumuyorsam %91,24'lük bir artış var ki bu inanılmaz büyük bir rakam. Beşiktaş da borçların altından iyi kalkmışa benziyor. Bizde borç yine aşırı fazla ancak krizde olduğumuz seneye göre nakit girişindeki artış o dönem ki kadar hissettirmiyor bu borçları bize. Kar zarar tablosunun da maşallahı var. 100 milyon zararımız var, kar açıklayan tek takımda 1,6 milyonla Fenerbahçe, büyük iş tebrik etmek lazım. Ben bir de Anadolu kulüplerinin mali tablolarını merak ediyorum, onlarda durum nasıl acaba.
Screw you guys, I'm goin' home
Fenerbahçe ve Trabzonspor'un lisanslı ürün satış bölümü neden boş acaba ?
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Fenerbahçe nasıl mac günü o kadar para kazanıyor ben bir onu çözemedim![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.