5.Hafta
Spoiler: ISTATISTIK
6.Hafta
7.Hafta
ilk 3 puanımızı aldık sonunda..İçerde 1 puan alamazken deplasmanda namağlubuz çok ilginç :F Sezon başı gözüm yukarılardayken şuan potadayız maalesef
5.Hafta
6.Hafta
7.Hafta
ilk 3 puanımızı aldık sonunda..İçerde 1 puan alamazken deplasmanda namağlubuz çok ilginç :F Sezon başı gözüm yukarılardayken şuan potadayız maalesef
8.Hafta
Bu maçın ardından kaleci şart oldu !! Ömer Kahveci kolay kolay kale yüzü göremez..Tamam futbol hatalar oyunu herkes yapar ama bu kadar saçma sapan hatada olmaz..Kayseri maçının ardından Ordu maçında da takımını yaktı..Mentali olmayan oyuncu maalesef tam bir saatli bomba..Sezon başı büyük umutlarla almıştım Kingsondan özel ders alır yaşı enç gelişir yerli kaleci diyerek ama ne kingsondan özel ders alabildi nede gelişiyor performansıda yerlerde..Daha öncede Ömerle çalıştım fena kaleci değildi artık özel hayatında neler yapıyosa..
Kayseri Maçı
Ordu Maçı
Diazcım bu tarz hatalar bence oyun motorundan kaynaklanıyor. Bırak Ömer'i bir çok kalecinin oyunda bu hataları yaptığına tanık oldum. Gerek lehime gerek de aleyhime olsa da oyunda bu var ve olacaksa illaki olacak![]()
Motor kurgu yaparken maç öncesi veya maç içersinde kararlılık dayanıklılık konsatrasyon vs gibi mental fiziksel özellikleri baz alarak işlem yapıyor Ömer'in mentali zayıf o yüzden bu tarz hatalar normalden çok daha fazla oluyor..Yabancı sınırı elimizi kolumuzu bağlasa da maalesef kaleye bir yabancı almak durumunda kalacaz
O zaman Oblak, Mika ya da Adan'ı dene olur 3'ün den biri
9.Hafta
2.Ön Eleme Turu
Artık deplasmanda namağlup ünvanımızda yok (: Neyseki imdadımıza Türkiye kupası yetişti..Fark atıp moral ve uyum artırırız diye umduk fakat sadece maçı kazanabildik..Dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama şimdiye dek GOL yemeden bitirdiğimiz maç YOK
Kupada ilerlemeye bak bence. Dediğim kalecilerin maaşları da düşük diye hatırlıyorum. Maaş bütçen ne kadar ki ?
Kovulmadan önce istifayı bi düşünelim derim![]()
10.Hafta
11.Hafta
12.Hafta
AKİ-GO GO GO !!!!
Son 3 maçta galip gelmek çok güzel ancak daha güzeli oynadığımız tüm maçlarda gol yiyen bir ekip olarak 3 maçta 1 gol yememiz..Uyum yavaş yavaş artıyor oyuncularda form tutup moral kazanıyor..Önümüzde Fenerbahçe deplasmanı var ardından da Türkiye kupası maçı
Genç yaşlı farketmeksizin sakatlıklar hep korkutmuştur. Ama şükür ki uzun süreli değiller..Futbol bu antrenmanda maçta olabiliyor yapacak bişey yok :F
Bursa maçından birkaç kare pyalşamak istedim (:
yine yeni bir kariyerson 3 maçta şov yapmışsn
![]()
biraz geç oldu ama başarılarfinne gelmiş dehn nerde?
![]()
Son maçlar güzel. Bursa maçındaki pozisyon da çok ilginçmiş gerçekten![]()
Aşağıdan kurtulmamız ümit verici. İlk sezon orta sıralarda bitirsen bile başarıdır Diaz.![]()
TariboWest
takım yavaş yavaş alışıyor birbirine.
Son maçlar iyi.
Henüz yok ama devre arası transfer dönemindeyiz şuan paramız olsa hatrın için alırım
Eyv arkadaşlar..sezonun ilk yarısını geride bıraktık birazdan güncellerim
13.Hafta
14.Hafta
15.Hafta
16.Hafta
17.Hafta
3. Ön Eleme Turu
4. Ön Eleme Turu
5. Sıralama Turu
FB galibiyeti iyi, MİY galibiteyi kötü olmuş.Puan durmunu bekliyoruz
Edit : Kupadan elenmişiz![]()
Son 3-4 maçta düşüşe geçmiş gibi gözüksek de bunun ana sebebi çok sıkışık bir fikstürde maçlarımızı oynamış olmamız..Kısa süre içinde bu tempoyu kaldıramadık. Daha doğrusu mevcut kadromuzun kalitesi yetmedi..Yerli oyuncu sıkıntısı çekiyoruz elimizde fazla yerli olmadığından rotasyon yapmakta ciddi sıkıntı çektik..Lig dursun kupaya odaklanalım dedik. Neredeyse gruplara kalıyorduk ama evimizde uzatmalarda bu şansı yitirdik. Dediğim gibi kısa sürede birçok maç oynadığımız yetmiyormuş gibi birde kupa maçlarının hepsi uzatmalara gidince oyuncularımı bir sonraki maça kondisyon yerlerde çıkartmak zorunda kaldım..E hal böyle olunca skorlarda böyle oldu..Kupaya önem verdiğim için lige daha yedek çıktım..Keşke mersini ligde yensek ama kupada yenilseydik gruplara kalsak iyiydi olmadı sağlık olsun.. Tabi bu süreçte ciddi sakatlıklarımızda oldu maalesef
ilk yarı oluşan puan durumu...potadan uzağız gibi hatta avrupa hattıyla 1-2 maçlık bi fark var akigolar bu sezon avrupaya gidebilir mi sizce ?
Beklediğim gibi sezon beklentisi değiştirme fırsatı sundu ancak finansal açıdan pek fark yoktu bizde beklentiyi yükseltmek istemedik aynen devam..Kasada bir miktar para var ama onu sezon sonu sözleşmesi bitecek oyunculardan birkaç tane alabilme adına saklı tuttum..Transfer yapabilir miyiz bilmiyorum..Zaten kadro kiralıklardan oluşmakta para eden topçu sayımızda çok az bakalım nasıl bir transfer dönemi geçirecez :F
Üstekilerden özellikle MİY,Ordu puan kaybederse şansımız yüksek.