Sayfa 13 / 25 İlkİlk ... 3111213141523 ... SonSon
361 ile 390 arası toplam 736 sonuç

Konu: Bursaspor (Haberler, TARAFTAR RESİM & VIDEO

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

inş. olur..

Geç bile kalındı. İnş. olur.

3. Default

Quote Originally Posted by johnhartson
    İlk maç Ankaragücü maçında çekilen 2 Yeni Video'da benden. Kale arkası tehlikesi devam ediyor. Maraton tribününden çekim ve emeği geçen Bursasporluyuz.net ekibine teşekkürler. Kavurucu sıcağa rağmen Muhteşem şovlar... İzlemek için aşağıdakilere tıklayın.

Taraftar Şov 1 : "HERŞEY BURSA İÇİN"

Taraftar Şov 2 : Atkı şov!!! LAAAAaaaaa OOOOoooooo!!!! Kapalı kale arkası yıkılıyor !!!
    Videolar çok güzel paylaşımın için sağol.

Quote Originally Posted by johnhartson
    Taraftarımız perfect... süper... Stad kapasitesi 20.000 iken cehennemin böylesiyse, 30.000 veya 40.000 kapasite stadta görsel şovlar, tezahüratlar, atkı şovlar... offf. Stad için yakın zamanda adım atılacağından eminim. Daha önce konuşulduğu gibi ya mevcut stadın kapasitesi artırılacak ya da Buttim'in yanına yeni bir stad yapılacak. Benim gönlüm şehrin göbeğindeki mevcut stadın kapasitesinin arttırılmasından yana. İşte Bursa Atatürk Stadının yeni şekli

Bursa ve Stad dışı görüntüsü

Stad içi görüntüleri

<<--->>
    Stad çok süper. Stad alıntı ama yeşil bir stad seçmişsin heralde özellikle. Bursaspor'a yakışır böyle bir stad. Bu paylaşım içinde sağol

Birkaç foto daha

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

-
    Kayseri Erciyes-Bursaspor
    Saat:20.00
    Stad:Kayseri Ataturk Stadı

İlk yarı sonucu
    K.Erciyes :1 - Bursaspor :1

İlk yarı özeti:

Dk: 45 İlk yarı sonucu: K. Erciyes:1 Bursaspor: 1. Goller: Dk.33 İlhan, Dk: 38 Burak
    Dk: 45 Yine korner kullanıyoruz. Fakat başarılı olamadık. İlk yarının son dakikaları.
    Dk: 45 Maçta 4 dakika uzatma oynanacak
    Dk: 45 Ömer tuttuğu topu elinden kaçırdı. Tehlike yaşadık.
    Dk: 43 Ceza yayında Cumhur ile yakaladığımız posizyonu yine değerlendiremedik. Kale direğinin yanından dışarı çıktı. Gol bulmalıyız. Üstünlüğümüz devam ediyor.
    Dk: 41 Golden sonra maç hareketlendi. Daha atak oyunuyoruz. Volkan'ın güzel vurulunu Fadhel aynı güzellikle çıkardı.
    Dk: 38 Burak Akdiş
    Dk: 38 GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL. İşte gol beklediğimiz gol. Burak attı dakika 33
    Dk: 35 Sinan yakaladığı posizyonu değerlendiremedi. Bu tip posizyonları kaçırmamız gerekli.
    Dk: 33 Gol sevinci sonrası İlhan sarı kart gördü.
    Dk: 33 K. Erciyes'in golü. İlhan attı.
    Dk: 31 Kullanılan kornerde Cumhur'un kafa vuruşu dışarı çıktı.
    Dk: 31 Fresineanu'nun 30 metreden sert vuruşunu Fadhel kornere çeldi.
    Dk: 30 Maçın üçte birlik süresini geride bırakırken 0-0 eşitlik devam ediyor. Bursasporumuzun atakları var fakat gol atamadık hala.
    Dk: 27 Fresineanu'un müdahelesi sonrası verilen serbest vuruş sonrası, Timuçin ile kalemizde şans yakaladı Erciyes.
    Dk: 26 Maçın en ciddi posizyonunu yakaladık. Sumulikoski'nin ortasında Sinan, yakaladığı avantajı değerlendiremedi.
    Dk: 25 Kalecimiz Yavuz'un yerine Ömer geçti. Yavuz'un sakatlığının ciddi olmamasını umuyoruz.
    Dk: 22 Kalecimiz Yavuz geçirdiği sakatlık sonrası oyuna devam edemiyor. Yerine Ömer girdi.
    Dk: 20 Kalecimiz Yavuz, İlhan ile çarpışması sonrası hafif bir sakatlık geçirdi. Müdahale sonrası oyuna devam ediyor.
    Dk: 19 K. Erciyes'in kullandığı korner sonrası yaşanan karambolde savunmamız tehlikeyi uzaklaştırdı.
    Dk: 19 Fresineanu'nun vuruşu kaleci kontrolünde auta çıktı.
    Dk: 18 Veli'nin ortası ile topla buluşan Burak'ın kafa ile vuruşu auta gitti. Önemli bir posizyondu.
    Dk: 16 Kayseri Erciyes'den Özgür yaptığı hareket sonrası sarı kart gördü.
    Dk: 14 Golsüz maç devam ediyor. K. Erciyes'e göre daha istekli bir oyunumuz olmasına rağmen başarılı olamadık.
    Dk: 11 Bu dakikalarda K. Erciyes'in Lazarov ve Bouazizi ile ataklarını görüyoruz. K. Erciyes kalemize yaklaşmaya çalışıyor.
    Dk: 11 Maçın 3. kornerini yine biz kullandık. Cumhur'un müdahalesine rağmen hakem autu verdi.
    Dk: 9 İkinci korneri de yine biz kullandık. Fresineanu ile kullanılan kornerden Burak kafa vuruşu ile yararlanamadı.
    Dk: 5 Oyun genelde orta sahada devam ediyor. Takımımızın atak hazırlıkları söz konusu.
    Dk: 2 Ve maç başladı. Takımımız korner ile maça başlıyor. Savunmanın kafasından sekti.
    Dk: - Maça dakikalar kala, Kayseri'de tribünler boş. 2000 civarı Kayserili takımlarını destekliyor. Buna karşılık 150 civarı taraftarımız da yerini almış durumda. Maçı bekliyoruz.
    Dk: - K. Erciyes PAF 0 - BURSASPOR PAF 1 Gol: Dk 5 Özgür
    Dk: - Kadrolar: K. Erciyesspor: 1 Fadhel, 5 Emre, 9 Daloviç, 10 Timuçin, 11 Lazarov, 13 Bouazizi, 19 Gökhan Kök, 30 Özgür, 39 İlkem, 66 İlhan, 70 Halit Yedekler: 64 Yusuf, 3 Ömer A, 7 Ömer K, 8 Zafer, 21 Cenk, 22 Agali, 26 Mehmet Teknik Direktör: Mustafa Uğur BURSASPOR: 61 Yavuz, 3 İsmail, 4 Ömer Erdoğan, 5 Cumhur, 8 Veli, 10 Fresineanu, 11 Sinan, 18 Sumulikoski, 22 Hasan, 47 Volkan, 54 Burak Yedekler: 1 Ömer, 7 Orhan, 16 Egemen, 17 De Souza, 19 Pancu, 28 Yenal, 58 İbrahim Teknik Direktör: Raşit Çetiner
    Dk: - Yaklaşık 3 otobüs olarak Kayseri'ye gelen taraftarımız şehir dışında maç saatinin gelmesini bekliyor. Maç saatine doğru stada alınacaklar.
    Dk: - Kayseri'de maç açık ve güneşli bir hava hakim. Maç saati 35 derece gibi bir sıcaklık bekleniyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

bursa güzel inş.ikinci yarıda galibiyet golü gelecekk

İlk yarıda sürekli asılan Bursaspor'du. İkinci yarıda Pancu veya De Souza oyuna girebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

souza yı bekliyorum ben.sinanı çıkartabilirr

Maç Sonucu :

K.Erciyes: 2 - Bursaspor: 1

2.Yarının Özeti

Dk: 90 K. Erciyes:2 Bursaspor: 1. Goller: Dk.33 İlhan, Dk: 38 Burak, Dk. 67 Cenk
    Dk: 90 Ve 90 dakika sona erdi.
    Dk: 90 Volkan ve Pancu'nun geliştirdiği atak ile Erciyes kalesinden gol aradık. Fakat gerekli destek gelmediği için sonuca ulaşmadı.
    Dk: 90 3 dakika uzatma.
    Dk: 88 Yine ofsayt anlaşmazlığı yüzünden Agali ile kalemize bir atak yaşadık.
    Dk: 86 Sarı kart Sumulikoski.
    Dk: 85 Son 5 dakikaya 2-1 yenik giriyoruz. Oyun temposu düştü.
    Dk: 83 Erciyes'de İlkem oyundan çıktı Ömer girdi.
    Dk: 81 Veli ve Pancu ile ataklar yakalıyoruz. Fakat gol bulamıyoruz.
    Dk: 79 Volkan sarı kart gördü.
    Dk: 77 Timuçin ile gelişen K. Erciyesspor atağında top auta çıktı.
    Dk: 74 Bu dakikalarda vasat bir oyun sahaya konuluyor. Volkan'ın uzak mesafeli vuruşu başarılı olmadı.
    Dk: 72 Takımımızda oyuna Pancu girdi, Burak çıktı.
    Dk: 67 Gol. Ofsayt duraklamaları üzerine bir gol yedik. Cenk attı.
    Dk: 67 Erciyes'de Lazarov çıktı, Cenk girdi.
    Dk: 66 Volkan'ın verdiği pas ile gol posizyonuna giren Burak değerlendiremedi. Oyun hızlandı.
    Dk: 65 Agali'nin ayağını tehlikeli seviyede kaldırması üzerine faul verildi. Karar üzerine tribünler ve yedek kulübesi karıştı.
    Dk: 60 Egemen oyunu girişinin ilk saniyesinde itirazından dolayı sarı kart gördü.
    Dk: 60 Erciyesspor'da, Agali oyuna girdi.
    Dk: 59 Bursaspor'da Fresineanu çıktı Egemen oyuna girdi.
    Dk: 57 Bu dakikalarda etkili ataklarda bulunuyoruz, fakat gol ile sonuçlandırmamız lazım.
    Dk: 56 Fresineanu ile gelen posizyonumuzda yine gol şansını harcadık. Cumhur'un kafa vuruşu gol olamadı. Cumhur'un yakaladığı ikinci net gol posizyonuydu. Kaçırmamamız lazım bu gibi posizyonları.
    Dk: 53 Erciyes'in yakaladığı posizyonda top kornere çıktı. Korner sonrası, savunmamız önemli bir posizyonu engelledi.
    Dk: 51 Lazarov'un ortasında topla buluşan İlhan kalemizde tehlike yarattı. İkinci yarının en önemli posizyonuydu.
    Dk: 49 Ceza yayından serbest vuruş kullandık. Volkan kullandı. Barajdan dönen topu değerlendiremedik.
    Dk: 45 İkinci yarıya Erciyes korner ile başladı. Savunmamız uzaklaştırdı. Kayseri adına gol posizyonuydu.
    Dk: 45 İkinci yarı başladı. Başarılar Bursasporumuza, goller bekliyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

malesef olmadı. iki maçta bir puan çok kotu bence,haftaya gençlerbirliği maçına bakacaz.

Forvette Burak Akdiş, kalede Ömer Çatkıç, orta sahada da Bozacı olduğu sürece galibiyet elde etmemiz çok zor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

omer çok yanlış bi transfer olmuş,tecrubesine dayanarak aldılar ama boş çıktıı,bu arada yavuzun sakatlığı ciddi mi??

Yavuz'un sakatlığı hakkında şu ana kadar bir açıklama yapılmadı. Umarım sakatlığı ciddi değildir. Yavuz'un kalede duruşu bile güven veriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

bizim başkan şaşırdı gereksiz polemiklere giriyoo,dediklerine de artık inanmıyorumm
    boyle olmaz bursa boyle olmaz

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

ya yokya ben bu sahneyi sanki daha önceden hatırlıyorum bu 2 maç beni 3 sene öncesine götürdü ama eğer bu gençler maçınıda kazanamazsak beni kimse bursasporun maçına götüremez.
    dipnot:ya bu bursaspor küme düştüğünde de aynı şeyleri söylemiştim ama gene gideceğimden eminim

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

ole abi ya bursasporun düştüğü ilk sene ilk yarı maçlarını çok kotu oynuyodu gitmicem diyodum ama bi maçı bile kaçırmadımm

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by bursa_mc
    bizim başkan şaşırdı gereksiz polemiklere giriyoo,dediklerine de artık inanmıyorumm
    boyle olmaz bursa boyle olmaz
    ne dedi bilmiyorum ama 2 maçtan sonra bitti mi ya destek başkanınıza, bu kadar mıydı..
    Canaydın olsaymış başkanınız hiç düşünemiyorum o zaman halinizi..

19. Default

Quote Originally Posted by nart_susruko
    ne dedi bilmiyorum ama 2 maçtan sonra bitti mi ya destek başkanınıza, bu kadar mıydı..
    Canaydın olsaymış başkanınız hiç düşünemiyorum o zaman halinizi..
    Bakma sen bize. Taraftarın Bursaspor'a karşı olağanüstü sevgisinden dolayı, sadece ve sadece bu aşırı sevgiden dolayı, aşırı öfkelenir ve aşırı seviniriz. Bu durum iki uç noktadadır. Bursa ve Bursaspor'a baktığınızda bu müthiş potansiyele karşılık taraftarın aşırı ve sabırsız bir beklentisi var. Kaldı ki nerede olursa olsun hiçbir zaman takımını yalnız bırakmayan ve her maçta ama her maçta stadın tamamını doldurup sonuç ne olursa olsun müthiş bir coşkuyla destekleyen taraftarın Bursaspor'a zarar vermeden eleştirmeye de yerden göğe hakkı var diyebilirim.

Basın toplantısı: Vega & Cihan
    Venezuella`lı file bekçimiz Vega ve Cihan Haspolatlı bugün basın mensuplarının sorularını yanıtladılar.
    Cihan Haspolatlı kendi açısından ilk maça çıkmanın zor olduğunu belirtti. Cihan " Burada çok eski futbolcu arkadaşlarım var, Bülent Hoca ile zaten birlikte top oynadık. Adaptasyon sorununu çabuk aşacağımı düşünüyorum. Denizlispor maçında sahay galibiyet için çıkmıştık ancak ilk maçtan deplasmanda alınan puanda iyidir. Bundan sonraki maçlarda daha fazla gol pozisyonuna girip maça koparcağımızı düşünüyorum. Bursa şehri bu konumu haketmiyor. Daha yukarılara oynaması gereken bir camia. Bunu gerçekleştirmek için takım oarak çok çalışacağız. Biz hiç bir zaman sahaya 1 puan için çıkmayacağız. Hep kazanan taraf olmak için sahaya çıkacağız. Galatasaray`a karşı oynayacağım. Maç başlayana kadar eski anılarımızı tazeleyeceğiz ancak maçta tamamen galibiyete odaklanacağız. Profesyonel bir meslek yapıyoruz. Duygusallık artık kalmadı amacımız sahadan galibiyetle ayrılmak. Galatasaray takımı önemli bir takım ancak bizde onlar kadar önemliyiz kendi sahamızda galip geleceğimize inanıyorum. Galatasaray`da oynarken Bursa bizim için çok zorlu bir deplasmandı. " dedi
    Venezuella`lı file bekçimiz Vega "Denizlispor maçında forma giyeceğimi tahmin etmemiştim" dedi. Vega şöyle konuştu; " Türkiye`ye transfer olmaktan dolayı çok mutluyum. İlk karşılaşmada forma giyeceğimi tahmin etmiyordum. Ancak kendimi çok iyi hazırlamıştım.İlk maçta kendimi gösterdim. Ligin ilk maçı olması ve deplasmandan puan almamız sevindirici.Çok daha fazla çalışacağım. Önümüzdeki Galatasaray maçında da iyi bir performans gösterip sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. " dedi.
    FOTOĞRAFLAR

kaynak: bursaspor.org

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

eywahh!! yavuz 4-5 hafta yokkk

Ömer Çatkıç için bir fırsat. Şimdi daha rahat. Kendini göstersin, kritik kurtarışlar yapsında görelim.

Yavuz Eraydın'a geçmiş olsun. 2 haftada bile iyileşebileceği söyleniyor. Yavuz Eraydın'sız bu kale olmaz zaten.

Gençlerbirliği mesaisi bugün başlıyor

Takımımız, Süper ligin 3.haftasında pazar akşamı karşılaşacağımız Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına bu akşam saat:18:00 da yapılacak antrenman ile başlayacak

(Bursaspor.org.tr)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

inş.iyileşirdee bır an once kalaye geçerr

Nesil
    2005
    Yer

ya ömerin pili bitmiş onu şarj etmek lazım kalede hiç güven vermiyor.yavuz kaleye yakışıyor o geçince çok mutlu oluyorum......

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

yavuz guven veriyooo,o kalede oldumu korkmuyorum ama omerr,, kotuu

ZAFER BİRYOL BURSASPOR`DA !

Fenerbahçe`den Zafer Biryol bonservisi ile birlikte 2 yıllığına Bursaspor`lu oldu.

Kaynak: Bursaspor.org

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by teamsah

ZAFER BİRYOL BURSASPOR`DA !

Fenerbahçe`den Zafer Biryol bonservisi ile birlikte 2 yıllığına Bursaspor`lu oldu.

Kaynak: Bursaspor.org
    hayde biz yabancı transferi beklerken 2 seneden beri maç oynamamış bir adamı getiriyorlar forvete bu nasıl bir transfer anlayışı yahu....

Tam Türkiye tipi forvet. Made in Turkey yani. Bir bakalım erkenden bir ön yargı oluşturmak doğru olmayabilir. Gol yollarında bir sıkıntımız vardı. Bu sıkıntıyı ben inanıyorum ki Zafer Biryol ile çözebiliriz. Hep böyle diyoruz, bu sefer olacak diyoruz, oyuncular kaliteli hep umutla bakıyoruz ama olmuyor olmuyor olmuyor. Hadi hayırlısı. Gençlerbirliği ile bir seri yakalarız inş.

Bu arada Sedlak transferini de bekliyoruz tabi. Fifa'yla hala sorunu çözülemedi bekliyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Frasineanu nasıl gider yahu ? bayagı iyi bir adamdı..Nedeni ne acaba

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by avniaker View Post
    Frasineanu nasıl gider yahu ? bayagı iyi bir adamdı..Nedeni ne acaba
    İlk olarak Bülent Hocadan başlıyayım.Yardımcılarından dolayı hiçbir zaman sevmezdim ama bu kararlılık bu dürüstlük onda olduğu sürece kendini Bursasporlu gibi hissettiği sürece benim kalbimde 1 numaradır.
    Fresi Bursanın en iyilerindendi hatta galatasaraya attığı gol hafızamdan gitmez.Fresi Bülent Hocadan ailesi için izin istedi ve 3 gün geç geldi daha sonra öğrenilene göre kendine klup aramaya gitmiş ve bulamayınca geri gelmiş Bülent Hocada biz bizi istemeyeni hiç istemeyiz felsefesiyle hareket edip fresiyi sildiğini söylemiş ve göndermiştir.Bursaspor artık toplayıcısı değildir diye tepkisini dile getirmiştir.İşte bu Bülent Hoca büyüksün Bursasporlu olmama rağmen ilerde hakettiğin klup olan Galatasaraya gidersin ama bu taraftarın gönlünde(Böyle giderse) her zaman imparator olacaksın....
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Sayfa 13 / 25 İlkİlk ... 3111213141523 ... SonSon

Mesaj Yetkileri