bune be kadın çıktıkk![]()
reenkarnasyon a inanmam![]()
bende kadın çıktım üleeeyn![]()
Reenkarnasyona inanmamAma bir deneyim dedim. Banada kadın çıktı
Herkese heralde öyle çıkıyor
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
reenkarnasyon bana mantıklı geliyor.olması muhtemel bişey.ama burada otomatiğe bağlanmışız kadın çıkıyoruz :d
Gereksiz bir şey bu ,herkese basmakalıp yorum sunmuşlar![]()
Ben reenkarnosyana inanman ama merak edip baktım erkek çıktım el sanatları sanatçısı veya tamirciydiniz diye bir iş çıktı. Profili okudum ve söyledikleri doğru çıktı.
banada doğru çıktı bende erkek çıktım diğer söyledikleri de doğru
yanlız altta şöyle bi not var....
Bu ezoterik algoritma çağdaşlarimiz için - 1922'den sonra dogan insanlar icin- düzenlenmiştir.
Ondan önceki tarihler ya isleme konmaz, ya da yanlis sonuclar verir.
ben kendiminkine baktım yinede 1850 li yıllarda dogmuşumö ileriyi gören bi cerrahmışım şimdiki vazifen bilmem neymiş şaçmasapan bişey![]()
astronom muşum be yaw ama kadınmış ne yazıkki
bu arada kuzenime de korsan çıktı ama yine kadın nsı oluosa kadın korsan???
ben öncedn görmüşdüm..
gerçekten eğlenceli bişi..
ben kadınmısım ya hemede ayakkabıcıymısım
bende kadınmışım ve marangozmuşum
![]()
Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadindiniz. in uw laatste, eerdere reïncarnatie.
Bugünkü Kore civarında bir yerlerde 650 civarında dogdunuz.
Bir cengaver, avcı, balıkçı veya adakları icra ediciydiniz..
Önceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profiliniz:
Hep sağduyulu pragmatik, spiritüel kaygıları olmayan materyalist bir insan oldunuz. Basit bilgeliğiniz zayıf ve fakire yardımcı oldu.
Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşaminizda bazi konularda basarısız olmus olmaniz. Önceki yasaminizin simdikine aktardığı ders ve vazife:
Sevme, mutlu olma ve şevk duyma yeteneklerinizi geliştirmeli ve bu duyguları bütün insanlara yaymalısınız.
kadin ciktim.mimarmisim.profilde yazanlar cidden dogru.bi de tavsiye var.yuce mantiga inanmalisin diyo=)
Abi o zaten standartHerkese KADIN çıkıyor
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
ya buyuk tesadüf yaa
inanılmaz bi olay
bu kadar insanın kadın cıkması ilginç
cevremdeki kişilerin cogu erkek cıkmıstı
denge yoq
beyler herkeze kadın felan çıkmıyo benim kuzenime erkek çıktı zaten sallama şey bunlar
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadindiniz. in uw laatste, eerdere reïncarnatie.
Bugünkü Kuzey Afrika civarında bir yerlerde 525 civarında dogdunuz.
Bir kütüphaneci, papaz veya kabile emanetlerinin koruyucusuydunuz..
tövbe tövbe papaz yaptılar bizi birde afrikada doğmuşum orda kütüphane kilise ne arasın adamlar ekmek derdinde yav![]()
kadınmışım falcıymışmışım 1350 de ispanya cebelitarık arası biryerde doğmuşum![]()
yücel bunu biraz açarmısın rica etsem???Originally Posted by comandante
eleee kadin çıktım ne bugüney latin amerikada dansçı şarkıcı veya aktörmüşümm
kırmışım parayı hehe
![]()
Sevdiğim kıza baktım gerçek kaderine ulaşackmış bu yaşamadında acaba o kaderde ben var mıyım?
Teshis:
Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir erkektiniz. in uw laatste, eerdere reïncarnatie.
Bugünkü Polenezya civarında bir yerlerde 1550 civarında dogdunuz.
Bir kimyacı, simyacı veya zehir üreticisiydiniz..
--------------------------------------------------------------------------------
Seyahat etmeyi ve arastırmayı hep sevdiniz. Bir detektif veya casus olabilirdiniz.
--------------------------------------------------------------------------------
Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşaminizda bazi konularda basarısız olmus olmaniz. Önceki yasaminizin simdikine aktardığı ders ve vazife:
Kendinizi sevme duygunuzu ve insanların kalbine ümit serpme yeteneğinizi geliştirmelisiniz. Hırs her şey değildir. Gerçek define ruhunuzda gömülüdür.
ben erkekmişim hemde tefeciymişim yaw
tuh olmazbea kadın cıktık
Veron,Crespo,Nesta,Stam,Vieri,Lopez,Fiore,Inzaghi, Peruzzi,Mihajlovic,Nedved,Almeyda...Lazio EFSANEDİR
beyler ben 2. kez baktım yine aynı şey cıktı inanmaya başladım bu işe
Teshis:
Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir erkektiniz. in uw laatste, eerdere reïncarnatie.
Bugünkü Güney Yeni Zelanda civarında bir yerlerde 1850 civarında dogdunuz.
Bir tabip, cerrah veya herbalisttiniz..
Daima yeni açıklamalar arayan bir kafaya, bir bilim adamı kafasına sahiptiniz. Çevre o kafayı sık sık yanlış anladı ancak bilgisine saygı gösterdi.
En sıradan ve en alışıldık olaylarda bile büyü sizin çevrenizde. Dersiniz: Büyüyü öğrenmek ve insanlara onu açıkça görmeleri için yardımcı olmak. Siz bir büyücüsünüz!
büyücü falan diyo yav neyse beyler korkun benden yakarım sizi![]()
bende kadın çıktım![]()
Erkekler hep kadın cıkıyor yaw