Bildiğiniz gibi ellerimizde beta sürümü var ve steama göre bunlar 1.4 gb 31 ekimde çıkıcak olan update in kaç gb olabilir ? ya da kaç gb bilen varsa sölesin lütfen .
Bildiğiniz gibi ellerimizde beta sürümü var ve steama göre bunlar 1.4 gb 31 ekimde çıkıcak olan update in kaç gb olabilir ? ya da kaç gb bilen varsa sölesin lütfen .
3 gb yazıyordu FM 2014 sistem gereksinimlerinde.
3.1 GB olmalı, öyle hatırlıyorum.
Bencede 3 gb civarında![]()
Peki bu oyunu kurduğumuzda sistem otomatik olarak beta verilerini silecek mi?
Oyuncu veritabanında da çok bir değişiklik olur mu? Ya da betada olmayıp final sürümünde olacak yenilikler var mı?
Suan ki oyunumuzdan devam etsek buglar duzelicek mi?
Arkadaşlar olmadı Save'm gitmesin diye Save'yi bi yere kopyalayın yedeğini alın yani.Oyun çıktığına atın içine![]()
Beta 1.4 GB, gerçek oyun 3.1 GB. Tabi ki Beta'ya dahil edilmemiş yenilikler vardır. Örneğin Dark Tema final sürümünde yayınlanacak. Oyuncu veri tabanında hatalar düzeltilir sadece. Bir de kulüp bilgilendirme hataları varsa onlar düzenlenir.
Muhtemelen evet. Gerçek oyun 14.3 update'i gibi olacak. Defans problemi, kaleci hatları falan düzeltilir ve kayıtlı oyuna da etki eder. Yalnız nu bug'ları düzeltirken yeni bug'lar çıkmış olabilir. Onlar da ileri zamanda düzeltilir.
Update geldiğinde Steam zaten otomatik olarak güncelleyecek de ben şöyle biliyorum hiç bir save forma logo hiç bir şey silinmeyecek normal oyunlarmızdan devam edicez bir şeye dokunulmayacak yani
Steam'de oyun indirilirken yazan boyut oyunun setup dosyalarının kapladığı boyuttur. Yani 1.4 gb oyunun setup dosyaları sadece. Oyun kurulumunu yaptığında 3gb yer kaplayacak.