Sayfa 4 / 10 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 295 sonuç

Konu: Gelecekler, Gidecekler , Kadro Yorumları

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

kadron guzeL we genc

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default kardom nasıl?

Arkadaşlar sizce kadrom nasıl şamp. liginde başarılı olabilir miyim?

turkiye ligi muhtemelen fakat avrupada basari zor anelkayi satmasaydin keske..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

satmadım zaten sakat

konntenjansız zevki cıkmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Kâinat:/Dünya/Türkiye/İst

O linki bende istesem ayıp olmaz galiba özele atsan iyi olur..Kadro süper fazla yıldız kargaşa yaratır .....

arkadaşlar ben gsyi yönetiorum
    bir cok oyuncu sattım ve yeni kaliteli oyuncular aldım ama hangi taktikle oynucağımı bilmiorum
    GK:Mondi,aykut,fevzi.p.keser
    D:uğur ucar,tolga seyhan,gioda,song,halim,ferhat,uğur demirok,muslu,edilson,arda,ergün
    M:tomas Sivok,mehmet güven,zafer sakar,hasan sas,sabri,heinz,thiago neves,roncatto
    F:Necati,Ümit karan,r.palacio,azar karadas,caner altin
    Yardımlarınızı bekliorum

Question KiM GiTsİn KiM KaLSıN!....

arkadaşlar 2009'dayım satmak istediğim oyuncuların yanına kırmızı işaret koydum koray ve kleberson arasında kararsız kaldım hangisini satayım 2side şu an yedekte, nuri takımın vazgecılmezi oldu dm de yada korayla klebi satıp daha iyi bi türk dmc varsa söleyin onu alıyım bu arada kleberson ve cordoba türk sonra sormayın nasıl 8 tane yab var die... hangilerini satayım ve nerede eksiklerim var söylerseniz sewinirim... takıma bir yıldız almak istiyorum fakat yabancı satacam kimi satayım yada takas yapayım yıldız buyuk kluplerden olursa iyi olur ayrıca bu takımla katıldığım butun turnuvaları kazandım demiş oliyim süper bi kadro... serkanı satıyorum çünkü hem yaşı ilerledi hem perfonmans alamadım yerine sezer öztürk gelıo, cordoba çok yaşlandı isteyeni çok,diğerleride takımın ihtiyacı kalmad gs altyapısından aldığım oyuncular süper oldu hele cafercan ve ugur süpeler.yorumları bekliyorum lütfen yardımcı olun bırazdan son maçımı yapcam tranfer donemı başlıcak...

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

slm arkadaşlar ben ajaxla 2. yılındayım geçen sezon şampiyon oldum 4 puan farkla.bu yıl kadroma takviyeler yaptım şu an ligde namağlubum beraberliim bile yok.şampiyonlar liginde celtic,barça,bjk ile aynı gruptayım celtic i yendim bjk ile berabere kaldım barçayla deplesmanda berabere kendi evimde 1-0 yendim.kadrom hakkkında bi yorum yaparmısınız?

arkadaslar bu ilk sezondaki gsnin kadrosu..ligde ve avrupada basarı yakınmı uzakmı sizce...devre arasında kimleri alayım..

dostm Bence dewre Arasında Toması qönder ve Arouca'yı aLabiLirsen aL Oda oLmassa Tomas Sivok aL büyük klupLer aLmamı$sa..2Li Forvet Oynat MArica'nın Yanında Ümit Karan seni Baya İdare Eder..Ze RobertO'yu Ke$ke aLmasaydIn Onun Yerine Tobias Hysén aLabiLirdin cOk ucuZ bi Fiyata...Defansa da Gioda VEya Van DEn Borre aLAbiLirsen kadron iLk Sezon Biraz iyi oLur ve Ligde Ba$arıyı YakaLarsın..

ze roberto bosta diye aldım valla.sol campell da bostaydı ama onu alamadık...portsmouth aldı dediğin tobias hysen adli oyuncuyu bulamadım..ama digerlerine baktım...sivok ve van deri biliyodum digerlerinin yeni ögrendim..saol..bide türk önerebilecekleriniz varmı...genc de olabilir...ilerisine yatırım

olum bence kod değiştirin tmmmı kod değişterek uğrAŞamam diyorsan bu yamayı indir

Uğraşamama yaması

ne yamasıymış bu ??

deniyerek gör

Quote Originally Posted by çaalar
    Arkadaşlar sizce kadrom nasıl şamp. liginde başarılı olabilir miyim?
    daha ne istiosun cok ciddiyim kupayı alırsın

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

slm arkadaşlar 1 sayfa önce bi kadromu göndermiştim ama hiç kimse yorum yapmamış şimdi tekrar bikaç ss daha yolluyorum.seneye takımımda bi revizyona gitmek istiyorum.yorumlarınızı esirgemeyin.almam gereken,satmam gereken,taktik,oyuncular vs. gibi konularda yorumlarınızı esirgemeyin.saygılar sevgiler...

18. Default

Quote Originally Posted by oby
    olum bence kod değiştirin tmmmı kod değişterek uğrAŞamam diyorsan bu yamayı indir

Uğraşamama yaması
    çok akıllısın sen.

Arkadaşlar bu arada Tuncay'ı daha ligin başında Arsenal istedi bende 10 milyon dolar getir al dedim.İstediğim parayı verdiler bende kabul ettim.Ancak iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum?

Quote Originally Posted by topikanist
    slm arkadaşlar 1 sayfa önce bi kadromu göndermiştim ama hiç kimse yorum yapmamış şimdi tekrar bikaç ss daha yolluyorum.seneye takımımda bi revizyona gitmek istiyorum.yorumlarınızı esirgemeyin.almam gereken,satmam gereken,taktik,oyuncular vs. gibi konularda yorumlarınızı esirgemeyin.saygılar sevgiler...

Hocam walla kadroda yaşlı oyuncu bitane war gördüğüm kadarıyla.. Deneyim iyi bişey tabiki ama 2007 senesinde hala stam warsa kadroda, bu biras abes olur. Daha genç ve yetenekli stoperler bulabilirsin. Bn senin yerinde olsam stam, herzig, collen ve bilmiorum doğru mu yazdım ama musluyle yolları ayırırım. Ki kalan oyuncuların hepside birbirnden güzel. Özellikle forvetin çok sağlam.
    Bide stamı satarsan eğer oraya bi stoper takivesi bide sol açığa ze roberto kıvamında iyi bir oyuncu daha alır bırakırım. Ki bunarı yapsan boru gibi bir kadro olur eminim..

Mohammed Zidan kesinnikle yanlış secim degil.Kadro super ama kaleye Polat Keseri al manyak oynuo

Default 1.sezon fener kadrom

rüştü

muslu -------- --- servet------------önder--------- ümit

--------- appiah-----------

- santana---- ---- grosso--

alex

anelka-----------bojinov

yedekler- volkan -serdar-deniz-mahmut-serkan-can- -kemal-selçuk--zafer-olcan-burak yilmaz

sizden kadro yorumlarınızı ve kadro eksiklerini zi paylaşmanızı istiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Abi palermoda bişe bırakmamışsın
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Quote Originally Posted by efl_25
    Abi palermoda bişe bırakmamışsın
    Öyle oldu - Arkadaşlar Bi önerisi Olan Yokmu Kadromda sizce Hangi Bölgelerde Eksiklik Var - Hangi Oyuncular bölgelerde yetersiz Kalır - Cl de Başarı Elde Etmeyi Hedefliyorum - Sizce Bu Oyuncularla Ne Kadar Başarı Elde Edebilirim - Yorum ve önerilerinizi bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    antalya

ümit gönder hemen

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Türkiyede basarılı olabilirsin ama avrupada zor öncelikle servetin yerine saglam bi defans al bence sol bek inde yok
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

defansın soluna chuiqinhio veya fabio santos, sağbek mevkisine de edilson'u takviye edersen avrupa şampiyonu olursun.
    tabi doğru taktikle...
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Quote Originally Posted by CaPTaiN10
    Türkiyede basarılı olabilirsin ama avrupada zor öncelikle servetin yerine saglam bi defans al bence sol bek inde yok

6.00 ı oynuyorum fabiano kirada ocakta onu gönderdimi sağlam bir defans alacağım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

servet ve ümit yetersiz kalır avrupada ama türkiyede kadron işe yarar

Nesil
    2006
    Yer
    40lareli

neden 6.0 oynuyon - Bende 6.0 oynuyom Rastlantıya BAk

bırak şimdi 6.3 ü ........

Sayfa 4 / 10 İlkİlk ... 23456 ... SonSon