Eray öyle çokta potansiyelli bir kaleci değil bence. Bakalım neler olacak..
Eray öyle çokta potansiyelli bir kaleci değil bence. Bakalım neler olacak..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Karalar bağlamadan devam etmek gerek olur öyle şeyler Eray da oynar.
1. dakika atılan gol ile 90+'da atılan gol arasındaki farkı anlayamıyorum ben. 1'de atınca şans olmuyor 90+'da gelince şans oluyor adı.
Sanarsın top kendiliğinden giriyor ağlara 90+'da neyin şansı bu çözemiyorum ben. ''Fenerbahçe üst düzey konsantrasyon ile gidiyor'' açıklaması bu olur bence.
Eray geçerse kaleye büyük sıkıntı olabilir kendisinin bir geleceği olduğunu düşünmüyorum.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Uzatmalarda atılan gol şans değil son dakikaya kadar mücaledir, istektir.
Musleranın olmaması Galatasaray için avantaj. Yabancı sınırı dert olmaz heralde, eboue-bruma kanadı yapılabilir. Bu da bize sıkıntı çıkarabilir.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
10'da sekiz yapmışız, 10 maçta 24 gol atmışız. Bence şanstan çok mücadele var. Zaten çoğu zamanda şansınızı kendi isteğinizle yaratırsınız. Saldırmazsanız ne faul kazanabilirsiniz ne korner. Bence en büyük avantajımız fizik olarak çok diri kalabilmemiz. Bana göre ligin en diri takımıyız. 90 artılarda bile hiç düşmüyoruz maçtan. İlerideki adamlarımız etkili zaten.
Ya şimdi burada Fb şöyle top oynuyor boyle top oynuyor demek cok da dogru değil.
He şans demek de cok dogru değil.
Fb tam Türk futbolu oynuyor.Türk ekolu. Terim'in bu ülkeye kazandırdıgı ekol.
Vur öne fizikli adamlarla savunmayı zorla topun düştüğü yerde pres yap. Fb bunu oynuyor. Gayet de güzel oynuyor. Son dakikalarda gol bulmasına 1 kere şans denebilir ama üstüste oluyorsa buradaki çaba da gözardı edilmemeli. Ayrıca son dakikalarda hakemlerin de biraz büyük takımlar lehine çalıştığını da unutmamak lazım. Civelli'nin hava topu mucadelesinin faulle ilgisi yok fakat bu tip şeyler her zaman büyük takımların lehine özellikle son dakikalarda olmuştur. Klasik ligimiz.
Bence derbiye Muslera yetişir. Biz de iyi savunma yaparsak Juve maçı gibi, (denk veya kendinden güçlü takımlarla deplasmanda oynuyorsan savunma guvenliğini düşünmek zorundasın yıllardır bunu düşünmediğimiz için zor deplasmanlarda bayılıveriyoruz.) bu maçtan puan çıkarabiliriz diye düşünüyorum. Onun dışında yumuşak kalır yok maça hükmedeceğiz hesabı top cevirmeye falan kalkarsak, gol yediğimiz zaman aman hemen cevabını verelim moduna girersek yine elimiz boş döneriz.
Kopenhag maçı çok daha önemli,kazanmamız lazım,Fenerbahçe maçı da tabiki önemli ancak berabere kalsak da olur.
Bu arada Taffarel oynasın fikri Eray,Ufuk ve Aykut'tan çok daha mantıklı.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Kopenhag evinde iyiymiş baya.7 maçtır kaybetmiyorlar.Bu maç bence de 1 tık derbiden önde.Kaybetmemeliyiz.Beraberlik demek Avrupa Ligi'ni garantilemek demek.Galibiyet ise 2.tur için büyük avantaj.
Lig ise Fenerbahçe bırakmaz gibi.Bu durumda 2.olan takımın direk Şampiyonlar Ligi'ne gittiği düşünülürse bizim için bu sezon pekte kayıp olmaz.(Direk gitmek kaydıyla)Her sene lig var ancak her sene direk Şampiyonlar Ligi'ne gidemiyorsun.Görünen tablo bu.Ligi 2.bitirip direk gideceğimizi düşünüyorum.Böyle bir senaryo olursa direk gittiğimiz üst üste 3.senemiz olucak.Şampiyonlar ligi bambaşka.Oraya kendini attığın an başarıdır zaten.
Çok iyi bir grafik Kopenhag için.
![]()
Last edited by C h A o S : 04.Kasım.2013 at 15:57
Eray yerine Aykut oynasın yahu, hiçbir potansiyel göremiyorum kendisinde.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Hakan Çalhanoglu 4 M Euro bonservis bedeli ile 5 yıllık sözleşme ile Galatasaray'da haberleri dönüyor.
Muazzam olur hemde 4 Milyon'a.
Hakan'ın bu haliyle bu fiyatlara Türkiye'ye gelmesini imkansız olarak gören birisiyim. Eğer o fiyata gerçekleşirse bu transfer büyük bir transfer başarısı olur bana göre.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
CNN TURK
Galatasaray, Hakan Çalhanoğlu'nun devre arasında transfer için kulübü Hamburg'la anlaştı.
Galatasaray, Fatih Terim tarafından A Milli Takımı'na kazandırılan Hakan Çalhanoğlu'u ile ara tyransferde kadroya dahil olması konusunda anlaştı.
Hamburg forması giyen Hakan Çalhanoğlu, Fatih Terim tarafından milli takıma kazandırılmıştı.
Robert Mancini'nin yardımcılarından Tugay Kerimoğlu'nun önceki gün Almanya'ya giderek Hamburg ve Hakan ile 5 yıllığına 4 milyon euro'ya anlaştı. Hücuma dönük orta saha oyuncusu Hakan Çalhanoğlu geçen sezonki takımı Karlsruhe ile Bundesliga 2'ye yükselirken yılın en iyi futbolcusu seçilmişti.
Hamburg bir önceki sezon Hakan için 3 milyon euro vermişti.
Milliyet: http://skorer.milliyet.com.tr/hakan-...93/default.htm
Haber 365 ve Fanatik'te de görmüştüm. Hepsi aynı haber.
Lütfen gerçek olsun...
Nevzat Dindar rüyasında gördü herhalde.
hakan , jimmy , omer toprak , alpaslan keske bunlari alabilsek
Transferde adı Galatasaray ile anılan Hakan Çalhanoğlu NTV Spor'a özel açıklamalarda bulundu.
Sarı-kırmızılıların devre arasında kadrosuna katacağı iddia edilen milli oyuncu, "Galatasaray'ın benimle ilgilenmesi gurur verici ama ben Almanya'da mutluyum. Kendileriyle bir görüşmem olmadı. Hamburg'da kendimi her geçen gün geliştiriyorum. Hedefim İspanya ya da İngiltere'de forma giymek. Şu an için kariyer hedefim bu yönde" açıklamasında bulundu.
Gelirse o formaya hakkını vereceğinden eminim çünkü bizim gibi bir galatasaraylı o da
Bu arada seneye yabancı sınırı kalkar sonuçta fatih terimin istedikleri olacaktır türkiyede
Aynen sana katılıyorum zaten Terim biraz da bu yüzden milli takımın başına geçti ama planı tutmadı.Bu sistemi getiren Mehmet Ekici,Tunay Torun gibi isimleri milli takıma alan Abdullah Avcı'dan başkası değildi.Gelecek sezonda yabancı sınırı kalkacak inşAllah.
U19 takımımız Kopenhag ile 2-2 berabere kaldı.Gollerimizi Hüseyin Taş ve İbrahim Coşkun kaydetti.Bakalım biz neler yapıcaz.![]()
ya benim futbol gozlemim cok baska yada tugayin hadi mancini tanimiyorda sendemi tugay su engin denilen adam kat ve kat ceyhundan emreden aydindan iyidir bak 3-5 mac arka arkaya oynasin selcuktanda iyidir engin bugun birde ilk 18"e almamislar adami elimizde gobekten dikine gidebilen tek adamida curutuyoruz pes vallahi.. neyse derbide soyle bi kadro bekliyorum
muslera
sabri-semih-chedjou-hakan
umut-selcuk-melo-bruma
drogba-burak
Engin'den ben umudu kestim valla ilk sezonunda çok iyiydi Süper Kupa maçında o hatayı yapmasa zaten Galatasaray'ın banko 11 isimlerinden olmaya devam ederdi kendi kendini bitirdi biraz da bu saatten sonra da öyle çok 11'de görmeyiz rotasyon oyuncusu artık kendisi.
Sakatlarda bir düzelme olmazsa,
Eray
Eboue-Chedjou-Semih-Dany
Bruma-Melo-Selçuk-Aydın
Burak-Drogba
kadrosuyla çıkacağımızı düşünüyorum.
Eray
Sabri(Eboue) Chedjou Semih Dany
Melo Selçuk
Bruma Emre Burak
Drogba
11'i ile çıkarız.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Eray
Eboue Chedjou Semih Riera
Ceyhun
Selcuk Melo
Aydın Drogba Bruma
veya
Eray
Eboue chedjou semih riera
Ceyhun Melo
aydın selcuk bruma
Drogba
şeklinde çıkmazsak en az 4 yiyebileceğimiz karşılaşma.
Yalan yok.
Eray
Sabri - Chedjou - Gokhan - Dany
Melo-Selcuk
Umut - Sneijder - Bruma
Drogba
gokhan zan sakatligi duzeldi galiba.
Mancini derbi hocasıdır United'i az mı rezil etti 2 mevki üzerinde düşünüyormuş şuan yazdığınız tüm 11'ler patlar diye düşünüyorum ben.
Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini derbinin kadrosunu şekillendirmeye başladı.
Muslera'nın yokluğunda kaleyi koruyacak Eray ile özel olarak ilgilenen tecrübeli çalıştırıcı, Taffarel'in de katkısıyla genç oyuncuyu derbiye hazırlıyor.
Eray'ın önünde Sabri, Semih, Chedjou ve Eboue dörtlüsünü deneyen İtalyan teknik adam, buna karşın sol bek için kesin kararını vermedi. Daha önce Dany, Sabri ve Riera'yı bu bölgede kullanan Mancini, tercihini son antrenmanın ardından yapacak.
Orta sahayı Melo-Selçuk ikilisine emanet edecek olan tecrübeli çalıştırıcı, Bruma'yi da Sneijder'den gelecek habere göre kanatlarda kullanmak istiyor. Sakatlığı süren Sneijder'in maça yetişmesinin zor olduğu gelen haberler arasında.
Burak ve Drogba ile gol arayacak olan Galatasaray'da son isim ise henüz netlik kazanmadı. Aydın ve Umut üzerinde duran Mancini bu iki oyuncudan birini tercih edecek.
Sarı kırmızılılarda sakatlığı süren Hamit Altıntop derbide forma giyemeyecek. Hakan Balta ve Gökhan Zan'in ise oynama ihtimali düşük görünüyor.
Muslera iğnelerle felan oynatılacak diye haberler var.Umarım öyle bir hata yapılmaz.Sakatlığı tam iyileşmeden oynatılmasın.1 ay olmasın ama tam iyileşerek dönsün.Sneijder'de derbiye yetiştirilir diyorduk ancak oynama ihtimali düşükmüş.Ben yine de Sneijder'in kendini iyi hissederse oynar diye ümit ediyorum.Böyle kritik dönemlerde kilit adamların sakatlanması can sıkıcı.
Muslera'nın oynamayacağı bence kesinleşti Uruguay'ın kadrosuna da çağırılmamış üstelik baraj maçı o maça çağırılmayan adam bizim maçta da oynamaz.
Galatasaray için kara bir hafta oldu, hem Avrupa hem ligde ağır yara aldık. Böyle olacağı da belliydi. Şu durumda suçlanacak en son kişi Mancini ama onu suçlamak çoğu kişinin tercihi oluyor.
Takımın yaş ortalaması belli, 3 kulvarda mücadele edeceksin, yabancı sınırı da çok önceden duyurulmuş. Hakan Balta, Gökhan, Hamit herkesin burun kıvırdığı adamlar sakatlanınca bile çok vahim bir duruma düştük. Galatasaray'ın ilk 11 sol bek harici tamam gibi gözükse de yedek kulübesinin zayıflığı barizdi. Bir de üstüne Erman'ı, Kazım'ı komik paralara yolladık. Takım bulamayan Aydın'ı geri getirdik, komedi resmen. Çok şey beklenilen oyuncularda inanılmaz formsuz olunca aslında alınan puanlar çok bile diyebiliriz. Yok AB kararı, yok sınırın değişmesi beklentisi gibi gereksiz işler peşinde koşmak gibi bir hataya düştük. Bu beklentiler gerçekleşse bile bu sezon uygulanması kadar haksızca bir şey yok. Play-off saçmalığına bu kadar kızarken kalkıp sezon içinde yabancı sınırlaması değişikliği beklemek de abesti.
Henüz biten bir şey yok ama sezon sonu pek aydınlık olacak gibi gözükmüyor. Yapılması gereken -geç de olsa- takıma direk etki edebilecek minimum 1, tercihen 2-3 yerli oyuncu bulmak yoksa işimiz yaş. Mevcut şartlarda Avrupa Ligi'nden devam etmeyi ve ligi 2. bitirip gelecek sezon direk olarak ŞL biletini kapmak başarıdır benim gözümde. Fatih Terim'in gidişiyle tadımızı kaçıran süreçte, bugün dibi gördük. Pek ihtimal vermesem de umarım geri dönebiliriz...