Sayfa 36 / 94 İlkİlk ... 2634353637384686 ... SonSon
1,051 ile 1,080 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Şu maçımı tekrar gündeme getirmek istedim

Kadrolara bakmanızı rica ediyorum , oyunla ilgili mantık aramak çok saçma yahu

20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

hoca sen bu maçı hentbol manager in forumuna falan yazacan .. kopmuş gitmiş bir maç bu neresini tutsan ayrı yamuk işallah patch ilaç olur şu garipliklere

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

maç motorunda hatalar bulunduğunu kabul etmeleri yerinde olmuş en azından.
    korner bugı olduğu çok açık, kanat oyuncuların buglı olduğu çok açık
    ayrıca dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama orta olarak kullanılan serbest vuruşlarda topluluğun en önünde bulunan ve hücum eden takıma ait oyuncu topa sahip olduğu vakit %95 gol oluyor stoper bile olsa topa direk vurmadan kenara veya ceza sahası dışına doğru çekip vurduğu an gol hiç kimse dokunamıyor bile.

karşı karşıya pozisyonlarda kalecilerde bug var 100 defa kalsan oyuncu messi bile olsa 95 ini kaleci kurtarıyor yada üstten auta gidiyor.

kanat oyuncuları cezasahasına topla girdiğinde mutlaka şut atıyor forvet bomboş pas verse dokunacak sadece ama şut atıyor ve bu tarz posiyonların %99 u kalecide kalıyor.

4. Default

Quote Originally Posted by kral_67 View Post
    ayrıca dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama orta olarak kullanılan serbest vuruşlarda topluluğun en önünde bulunan ve hücum eden takıma ait oyuncu topa sahip olduğu vakit %95 gol oluyor stoper bile olsa topa direk vurmadan kenara veya ceza sahası dışına doğru çekip vurduğu an gol hiç kimse dokunamıyor bile.

karşı karşıya pozisyonlarda kalecilerde bug var 100 defa kalsan oyuncu messi bile olsa 95 ini kaleci kurtarıyor yada üstten auta gidiyor.

kanat oyuncuları cezasahasına topla girdiğinde mutlaka şut atıyor forvet bomboş pas verse dokunacak sadece ama şut atıyor ve bu tarz posiyonların %99 u kalecide kalıyor.
    Karşı karşıya şutları genelde kaleciler kurtarıyor. buna rağmen maçların skorları hentbol skoru gibi bitiyor. Her maç 20 den aşağı şut çekmiyorum hangi taktikle oynarsam oynayayım. Normal maçların istatistiklerinde böyle bir şey göremeyiz. Her maç 15 ten fazla şut çeken takım varsa söylesin Türkiye Ligi nde.

hala çıkmadı mı güncelleme ya

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Bunlarin, SIGames forumlarinda ele alindigi ve duzeltilecegine dair aciklama yapildigini gordum, ancak ne kadar mudahale edecekler meraktayim ben de.

Bu bolumun genellemesine ise katilmiyorum zira taktiksel duzenlemeyle ve oyunculara ozel yapilan ayarlarla ben bu durumlarin onune gectim.

Mesela plase yapma ozelligi olan forvetimin sezonun 30. haftasina geldigim dun itibariyle sadece bir kere karsi karsiya kacirdigini gordum. (sadece onemli anlari izliyorum, mac genelinde kaciriyor olabilir. Aslinda cogumuz onemli anlara gore yorum yaptigimiza gore yine de isabetli bir gozlem diye dusunuyorum)

Kanat oyuncularim "inside forward - support" pozisyonunda oynamaya musaitler, en azindan o yonde gelistirdim. Ve bu adamlar hemen hemen hic sut cekmiyorlar. Hatta bir tanesi ozellikle yerden super iceriye kesiyor, ki nerdeyse %90i gol ile sonuclaniyor bu kestigi toplari tamamladiklari icin.

Kisaca usenmeyip tum oyunculara birebir rol vermek ve bu rollerin de takim butunlugu icinde duzenlenmesi bircok taktiksel sikintiyi cozuyor. (atak mantalitede 4-5 defansif rollu oyuncu koymak, orta sahanin biri defansif-support iken digeri top dagitan atak mentaliteli adam oynatmak vs...)

arkadaslar bir sorum olacak FM 14 te şampiyonlar ligi şampiyonu oldum ve takımda bazı oyuncular benimle şampiyonlar liginde başarısız oldugum konusunda benimle görüşme yaptılar..bu sorunu tek yasayan ben miyim?yoksa çevirme hatası mı?

8. Default

Quote Originally Posted by amorti View Post

Kisaca usenmeyip tum oyunculara birebir rol vermek ve bu rollerin de takim butunlugu icinde duzenlenmesi bircok taktiksel sikintiyi cozuyor. (atak mantalitede 4-5 defansif rollu oyuncu koymak, orta sahanin biri defansif-support iken digeri top dagitan atak mentaliteli adam oynatmak vs...)
    Hacım bu tür taktiksel düzenlemeler yapmayanlar fm oynamasın zaten de ben talimatlarda topa dal ve agresif savunma adına tüm seçenekleri seçmişken hala beklerimin rakip kanatlara eskortluk etmesini anlamıyorum. Bunun adı hatadır bug dır. Biz taktiksel düzenlemelerimizi rakibimize önlem almak için değil de oyunun hatalarınnı kapatmak adına yapacaksak bırakalım fm yi. Yanlış mıyım?

Bugün de çıkmadı yama...

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by koraybahce View Post
    Hacım bu tür taktiksel düzenlemeler yapmayanlar fm oynamasın zaten de ben talimatlarda topa dal ve agresif savunma adına tüm seçenekleri seçmişken hala beklerimin rakip kanatlara eskortluk etmesini anlamıyorum. Bunun adı hatadır bug dır. Biz taktiksel düzenlemelerimizi rakibimize önlem almak için değil de oyunun hatalarınnı kapatmak adına yapacaksak bırakalım fm yi. Yanlış mıyım?

Yahu orasi oyle tabi, katiliyorum.

Ama dediginiz gibi su an buglara karsi onlem almaktayiz maalesef.

Acikcasi ben agresif savunmayi kaldirdim; topa dalmiyorum, atak mentalitede defansi geriye cekip hizli tempoyla direkt pas yapiyorum. En azindan defansif butunluk olustu bu sekilde.

Ha; defans top uzaklastirma adina yine rakibin onune top birakmiyor mu? Birakiyor... Ama nispeten daha az.

Biraz once sabrinin kullandigi tac dogrudan gol oldu kaleci kitlendi kaldi .d

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by thsndrn View Post
    Biraz once sabrinin kullandigi tac dogrudan gol oldu kaleci kitlendi kaldi .d
    Taçtan gol olmaz. Sayıldı mı?
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    13'te bende atmıştım bi iki kez, fakat bu oyunda daha başıma gelmedi. Yani geçen sene sayılıyordu.

14. Default

Quote Originally Posted by kumbara View Post
    13'te bende atmıştım bi iki kez, fakat bu oyunda daha başıma gelmedi. Yani geçen sene sayılıyordu.
    Saylanmaz

Quote Originally Posted by ABOOO View Post

sayıldı.. sanırım kaleciyede çarptı top ama çok tuhaf hareketler yaptı kaleci

16. Default

Beyler benim mantığım yama geç çıksın da düzgün çıksından yana. Ama hem geç çıkartılıp hem de aynı hatalar devam ederse burdan SI yönetim binasına yürüyüş başlatırız herhalde

17. Default Kevgire döndüm

Oyunu betadayken biraz denemiştim ancak sonra pek vaktim olmadı 2 gündür oynuyorum. Bana göre kesinlikle olmamış

Ne zaman gol atarsam atayım en geç 10 dakika sonra golü yiyorum. 2-0 ve 3-0 dan çok maç çevirdi rakipler. Bir türlü gol yememi engelleyemiyorum...

Ve maçların hepsinde istatistik açısından ben öndeyim. Birinde ikisinde değil 14'te oynadığım bütün maçlarda.

Yeni güncellemeye kadar oynamayacağım. Ne zaman geleceğini bilen söylerse çok sevinirim.
    BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !

sizin maçlar basket maçı gibi geçiyor bende valla gol olmuyor 0-0 2-1 1-1 başka gol yok maçlarda

Yama ne zaman gelir bir fikri olan var mıdır acaba ?

Sacmalik..

Bu oyunda da Turk takımlar abuk sabuk transferler yapıyor. Galatasaray çok az kadrosu oluyor yıllar ilerledikce ve çok kotu oyuncular alıyor. Drogba Sneijder gelmişs Fm'nınn yapay zekası abuk sabuk transfer yaptırıyor. Benim oyunda Mancını Bilbao gidiyor yerıne Mustafa Reşit Akçay

22. Default

Quote Originally Posted by marlo41 View Post
    Yama ne zaman gelir bir fikri olan var mıdır acaba ?
    Yama cuma günü çıkar bence.

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Düzgün bir yama cikarsinlarda beklemeye razi bu millet eger yine abuk sabuk bir patch cikaracaklarsa hic cikarmasinlar daha iyi

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by mustinho03 View Post
    Düzgün bir yama cikarsinlarda beklemeye razi bu millet eger yine abuk sabuk bir patch cikaracaklarsa hic cikarmasinlar daha iyi
    ben çok rahatım bu konuda..
    nasıl olsa şu ankinden daha kötü olamaz
    zaten stratejileri de bu bence.. ölümü gösterip sıtmaya razı ediyorlar

En azından şu savunma anlayışını düzeltseler kafi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu yamalarla oyunları kayıtlı şekilde devam ettirebiliyormuyduk?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu nedir ya birisi desin bu nedir ?

Nesil
    2013
    Yer
    Coventry/UK

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post

Departmanlar arası halısaha turnuvası falan sanırım

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Lyon maçında yediğim golü bilseniz sinirden ağlarsınız. Sinirden sildim oyunu keşke ss veya video alsaydım. Neyse anlatayım aut kullandı benim kaleci defans ortasına pası verdi defansım aldı topu. defans topu şöyle bir dolaştırdı topu sonra kaleci neden olduğunu anlamadığım bir şekilde korner direğinin oraya koştu sonra bizim defansta kaleciye pas attı kaleciye değil yanlız kaleye doğru sonra benim neden orada bulunduğunu anlamadığım kaleci korner direğinin orada topa doğru zıplamaya kalkıştı hatta zıpladı ama topla kaleci arasında doğal olarak en az 30 cm filan var tabi gol oldu bende ağladım

30. Default

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post

gebze maçı 1-0 bitmiş. nasıl beceriksiz takımlarmış bunlar ya, halısaha maçında toplam 1 gol atmışlar.

Sayfa 36 / 94 İlkİlk ... 2634353637384686 ... SonSon

Mesaj Yetkileri