olayı anlatayım trabzonla oyuna başladım elimde umut bulut, ersan martin, ömer rıza, cem demir gibi forvetler oldugu için bu bölgeye transfer geregi duymuyordum fakat ilk hazırlık macımda umut bulut ve ersan martinin sakatlanması sonucu bi forvet ihtiyacı duydum 2.5 milyon paunda alabilecegim genc ve yetenekli bi forvet arıyordum aklıma özgürcan geldi degeri 2.2 milyon paundu 2.5 teklif ettim kabul ettiler neyse imzayı attık falan il hazırlık macında 84. dakikada oyuna soktugum özgürcan 40 metreden nefis bi gol attı daha sonraki mactada bi gol attı bende sakat umut ve ersennin yerine onu uefa maclarına cıkarttım adamı görseniz her macta inanılmaz gecişler goller beni adeta mest etti ve kadromun degişilmezi oldu bi anda avrupada atılan goller falan derken adam dünya kupası eleme macında grubta 2. oldugu için s.karadag ile karşılaştı oyuna sonradan girdi ve 2 topu direkten döndü neyse ben özgürcanın ilk sezon bu kadar büyük bu gelişim yaşadıgını görmemiştim şuan lig ara tatilde fenerbahce özgürcana 11 milyon paund önerdi ama satmaya hic niyetim yok gelişimine devam ederse 1-2 yıl içinde dünyanın en iyi forvetlerinin arasına girecektir...
![]()