1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Bu kadar da olmaz !

Nesil
    2006

Default Bu kadar da olmaz !

Yahu; Fenerbahçe'de ki 3. sezonum 100. maçıma çıkmak üzereyim, favori kulübüm Fenerbahçe. Mancini Valencia'ya gitti, gider gitmez bana gelen teklife bakın. Sizce gerçekte böyle bir olay olabilir mi?

Nesil
    2003

Selim Soydan, Galatasaray'in basindayken Fatih Terim'e teklif goturduklerini soylemisti yakin zamanda.

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

F.Bahçe'nin Arda'yı istemesi... Favori olmak teklife mani değil. Bu kadar da olmaz derken biraz abartmışsın.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Selim Soydan, Galatasaray'in basindayken Fatih Terim'e teklif goturduklerini soylemisti yakin zamanda.
    Ne zaman oldu bu olay. Bence orada ironi yapmıştır.

Quote Originally Posted by nessus View Post
    F.Bahçe'nin Arda'yı istemesi... Favori olmak teklife mani değil. Bu kadar da olmaz derken biraz abartmışsın.
    Arda Turan için servet döküldüğünü biliyorum; ama ATC'nin başındayken...

Nesil
    2003

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

bence çok güzel bi durum
    hatta keşke SI böyle durumlarda yönetime şantaj yapma şansı verse bize nasıl futbolcuya teklif geldiğinde adam sözleşme şartlarında iyileştirme istiyorsa bize teklif geldiğinde de transfer bütçesini artırın yoksa giderim diyebilsek çok güzel olur

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by serwan View Post
    bence çok güzel bi durum
    hatta keşke SI böyle durumlarda yönetime şantaj yapma şansı verse bize nasıl futbolcuya teklif geldiğinde adam sözleşme şartlarında iyileştirme istiyorsa bize teklif geldiğinde de transfer bütçesini artırın yoksa giderim diyebilsek çok güzel olur
    Bu tür şantajlar hoş olurdu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Evet ama herzaman papaz pilav yemiyor

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sakary Ali Misafir

Bu olayın olabilirliği farklı bir konu ama özellikle 13'te menajer transferleri gerçek dışıydı. Bir takımın hocası kovulduğunda sırayla 5-6 takım bundan etkileniyordu. A takımı hocasını kovuyor, gidip B takımının hocasını alıyor, B gidip C'den alıyordu. Neredeyse 5-6 takıma kadar gidiyordu bu durum.

14'te durum ne bilmiyorum ama 13'te ciddi sıkıntıydı. Aklıma geldi belirteyim dedim.

Bu benim başıma çok önce gelmişti=)

http://forum.turksportal.net/vb/show...=116862&page=7

Quote Originally Posted by bhll View Post
    Ünal Aysal gözünü kararttı 2 sezondur kötü giden takımına iş yapacak teknik direktör arıyor

Santaj yapmaya gerek yok, baska bir takimla mulakata girdiginiz anda mevcut yonetim kalmanizi istiyorsa yeni teklif getiriyor zaten. Sartlari o sirada iyilestirebiliyorsunuz

Bu gayet olağan, güzel bir detay. Böyle tepki vermenizi anlayamadım.

Nesil
    2006

Favori takımı Fenerbahçe olup, Fenerbahçe'yi yönetirken teklif gelmesi hele hele sezon içinde anlamsız. Dünyada örneği var mı acaba sezon içinde ezeli rakibine giden teknik adam Rangers'ın başında iken Celtic'e giden. Lazio'da iken Roma'yı yöneten.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Dünyada örneği yok ama o kadar çok şey var ki artık FMde sıkıntı olan artık bunlar normal geliyor. Herkes yazmış bi şeyler olabilir bunlar filan diye. Peki FM 2008de olsaydı ne diyecektik biz hata düzeltilmesi lazım.. O zaman hata olacaktı şimdi ise diğer şeylerden buna laf bile edemiyoruz olabilir neden olmasın ki diyoruz
    turksportal...

Nesil
    2006

Maç motoru düzelsin başka bir şey istemez

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Benim başımada geldi sitede ki mevcut kariyer'de bulabilirsiniz.

Mesaj Yetkileri