Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 64 sonuç

Konu: Süper ligde en iyi kaleciye sahip takım hangisi?

Default Süper ligde en iyi kaleciye sahip takım hangisi?

Bence ankaraspor iki kalecisi dünya kupasında ilk 11 e girmeyi başardı üstelik üçüncü kalecisi hakan arıkan galatasaray maçındaki üstün performansıyla milli takıma çagırıldı.Gana milli takımının kalesini kuruyan kingston ve sirbistanın kalesini koruyan jevric de ankarasporda oynuyolar.hakan arıkan da milli takıma cağırıldı ama sakatlıgı nedenitle yerine trabzonspor kalecisi tolga kadroya dahil edildi.Jevric de aykut kocaman tarafından kadro dışı bırakılmasına ragmen tekrar sırbistan milli takımına cağırıldı.

fenerbahce.

Galatasaray ve fenerbahçe

bence fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

kesinlkle 1.fenerbahçe 2.Galatasaray
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Galatasaray ve Fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçe diyorum. Bir de Recep tekrar Karşıyaka'mıza geliyormuş buna çok sevindim....
    "YÜCE ATATÜRK"

tartışmasız Fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

bursada yavuz kalede olduğu zaman herkese güven veren bi oyuncu ben yavuz eraydın diyorum

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Fenerbahçe tektir bu konuda.Tabi Ankaraspordaki Hakan Arıkan da iyi bir kaleciye benziyor...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

1)fenerbahce
    2)galatasaray

Tartışmasız Fenerbahçe.

İkinci ise Ankaraspor. Kingston ve Hakan Arıkan var. Jevric de vardı, ama gönderildi.

hakan arıkan ın kaleciliğine birşey diyemem ancak bir maçlık performansla değerlendirmek bence yanlış en iyi yerli kaleci bence özden yabancınınsa zdravkov olduğunu düşünüyorum.jevric milli olabilir, her teknik direktör hata yapmıştır bence jevric iyi bir kaleci değil

Fenerbahçe ve Galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence Galatasaray.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

ben fenerbahçe diyorum
    mondi kötü kaleci değilde her sene saçma sapan hareketler yapıp bze çok puan kaybına uğrattı

Nesil
    2006

Kesinlikle Fenerbahçe. Özeliklede Rüştü Dünya'nın en fazla milli olan kalecisi.

Mondragon - Aykut - Fevzi

daha ne olsun ya

tepki çekçemi çok iyi biliyorum ama Galatasarayı birinci gösterenlere hatırlatmak istiyorum

6-0 4-0 ...

Fenerbahçe
    1-Rüştü Reçber
    2-Volkan Demirel
    3-Serdar Kulbilge
    4-Volkan Babacan

2.liğe ise sadece Aykut ve Fevzi den dolayı Galatasaray diyorum...

Nesil
    2005
    Yer
    ev

neden tepki çekesinki doğruyu yazmışsın okaleciler yedi o golleri
    yalnız şu var ben bir Volkana ve hatta Fevzi Elmasa Rüştüden daha çok güvenirim Onun en fazla milli kaleci olduğu söyleniyor ama adam yokluğundan olduğu söylenmiyor onun yedeği Ömer Çatkıç'tı ki daha söze gerek kalmaz herhalde

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Kiev maçından sonra Rüştüden iyicene soğudum.Acaba Zico ne zaman görecek 1.kalecinin yedekte olduğunu....

en son kiev maçında rüştü sonra geçen sene schalke maçında volkan yediği hatalı gollerle gündeme oturdu

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by ozgrkc
    tepki çekçemi çok iyi biliyorum ama Galatasarayı birinci gösterenlere hatırlatmak istiyorum

6-0 4-0 ...

Fenerbahçe
    1-Rüştü Reçber
    2-Volkan Demirel
    3-Serdar Kulbilge
    4-Volkan Babacan

2.liğe ise sadece Aykut ve Fevzi den dolayı Galatasaray diyorum...
    buna tepki veren Galatasaray'lı bi arkadaş varsa ben ona tepki gösteriyorum..
    buna sadece neden mi? nedeni fb en iyi demen değil o senin yorumundur ama örnek olarak 2 maçı göstermendir.. bana görede Galatasaraydır (Mondragon-Fevzi-Aykut)
    bakınız başlık [Süper ligde en iyi kaleciye sahip takım]
    süper ligde diyor kapişş, 2 maçta demiyor..

ayrıca son 4 sezona bakacak olursanız 2005/06 da yediğimiz goller aynı, 2004/05 iste fb bizden 1 gol az yemiş, 2003/04 te is biz 47 fb 41 gol yemiş, 2002/2003 (6 gol yediğimiz sezon) fb 40 gol biz 27 gol yemişiz..

not: analiz Galatasaray Dergileri, 1-2 web sitesi ve fb sitelerinden yapılmıştır(isteyene linkte atılır)

daha da önemli NOT: olaya bakış mantalitesi farklı..

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

2. kaleci faktörü ile Fenerbahçe.

Quote Originally Posted by nart_susruko
    buna tepki veren Galatasaray'lı bi arkadaş varsa ben ona tepki gösteriyorum..
    buna sadece neden mi? nedeni fb en iyi demen değil o senin yorumundur ama örnek olarak 2 maçı göstermendir.. bana görede Galatasaraydır (Mondragon-Fevzi-Aykut)
    bakınız başlık [Süper ligde en iyi kaleciye sahip takım]
    süper ligde diyor kapişş, 2 maçta demiyor..

ayrıca son 4 sezona bakacak olursanız 2005/06 da yediğimiz goller aynı, 2004/05 iste fb bizden 1 gol az yemiş, 2003/04 te is biz 47 fb 41 gol yemiş, 2002/2003 (6 gol yediğimiz sezon) fb 40 gol biz 27 gol yemişiz..

not: analiz Galatasaray Dergileri, 1-2 web sitesi ve fb sitelerinden yapılmıştır(isteyene linkte atılır)

daha da önemli NOT: olaya bakış mantalitesi farklı..

En iyi kaleci Gs de komik Rüştü nün klasını Buffon bile söylemiştir... Volkan da 1-2 maç hariç oynadığı maçlarla Gs nin imparator diye çağırdığı Terim e bile güven vermiştir... Serdar ı ne kadar biliyosun bilmiyorum... Ama Bursa dayken 2.ligin en iyi kalecisiydi... Volkan Babacan iddaa ediyorum Rüştü den bile iyi kaleci olcak...

Mondi ye bişi diyemem gerçekten iyi kaleci... ama Cordoba nın yedeğiydi... ve önünde tomas song var... artı tolga ve emre aşık
    Aykut la Fevzi hazırlık maçlarında oynadığı kadar iyi olsalar ok Fb le yarışır kaleci konusunda dicem de... Ama işte... Özellikle Fb maçlarını kaldıramıyolar... Aykut da öyle .Alex ten yediği frikiği hatırlatmak isterim...

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

kesinlkle 1.fenerbahçe 2.Galatasaray
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2005
    Yer
    ev

En iyi kaleci Gs de komik Rüştü nün klasını Buffon bile söylemiştir...
    Doğrudur hatta Vieri'yede sormuşlar Fenerbahçe'yi tanıyomusun diye o da kim o Galatasarydamı oynuyor demiş
    Volkan>Rüştü

Quote Originally Posted by dnz498
    Doğrudur hatta Vieri'yede sormuşlar Fenerbahçe'yi tanıyomusun diye o da kim o Galatasarydamı oynuyor demiş
    Volkan>Rüştü

takımlarla niye uraşıosn? ben burda buffon un 2002 de aldığı ödülden sora yaptığı açıklamayı sölüyorum... senin dedine bak?

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

En iyi kaleci Gs de komik Rüştü nün klasını Buffon bile söylemiştir... Volkan da 1-2 maç hariç oynadığı maçlarla Gs nin imparator diye çağırdığı Terim e bile güven vermiştir... Serdar ı ne kadar biliyosun bilmiyorum... Ama Bursa dayken 2.ligin en iyi kalecisiydi... Volkan Babacan iddaa ediyorum Rüştü den bile iyi kaleci olcak...

Mondi ye bişi diyemem gerçekten iyi kaleci... ama Cordoba nın yedeğiydi... ve önünde tomas song var... artı tolga ve emre aşık
    Aykut la Fevzi hazırlık maçlarında oynadığı kadar iyi olsalar ok Fb le yarışır kaleci konusunda dicem de... Ama işte... Özellikle Fb maçlarını kaldıramıyolar... Aykut da öyle .Alex ten yediği frikiği hatırlatmak isterim...
    arkadaşım dikkat edersen ben senin en iyi kaleci fb de, demene bişey demedim o senin yorumundur dedim "komik " hiç demedim.. sadece verdiğin o 2 skor biraz garibime gitti..
    yaptığın açıklamalarda sen kendi gözünle düşünüp örnek verdiğinden sana göre doğrudur onada bişey demiyorum..

Quote Originally Posted by nart_susruko
    arkadaşım dikkat edersen ben senin en iyi kaleci fb de, demene bişey demedim o senin yorumundur dedim "komik " hiç demedim.. sadece verdiğin o 2 skor biraz garibime gitti..
    yaptığın açıklamalarda sen kendi gözünle düşünüp örnek verdiğinden sana göre doğrudur onada bişey demiyorum..

komik dediğim için özür dilerim... bi an öyle parladım... gerçekten kusura bakma herkesin fikri kendine ve saygı duyulması gerekir biliyorum ve tekrar yaptığım saygısızlıktan dolayı özür diliyorum.

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri