Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Çaykur Rizespor kazanır

3 11.11%
  • Berabere biter

3 11.11%
  • Fenerbahçe kazanır

21 77.78%
Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 124 arası toplam 124 sonuç

Konu: Çaykur Rizespor-Fenerbahçe | STSL 14. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Cristian ne gol attı öyle. Maç bitti, hâlâ şaşırıyorum.
    Aynı duyguları paylaşıyorum. Öncelikle Rize'yi tebrik etmek lazım, Önde oldukları zaman ve maç eşitlendiği anlarda skoru açacak veya tekrar lehine çevirecek pozisyonları buldular ancak atamadılar, yine de olabildiğince açık bir oyun ortaya koydular. Fenerbahçe'ye gelince her hafta ne yazık ki korktuğum futbol anlayışımız giderek genişliyor o da şu; Kaliteli ayakların yapacaklarına bakmak. 2 gol attık evet ama ikisi de Duran Top. Bu da bir meziyettir ama artık Lider gibi oynamayı öğrenmeliyiz. Bir maçı da ilk yarıdan koparmayı, lehimize çevirip kalitemizle rahat bir maç çıkarmayı başarmalı, bunu sonraki haftalara yaymalıyız. Bireysel performanslara pek değinmeyi sevmiyorum ama Emenike hayal kırıklığının üzerine artık çıkmalı. 13 milyon €'luk adamın, 3 milyon €'luk Webo'dan daha az katkı verdiği bir takımda bir şeyler yanlış planlanmıştır.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

emenike'nin üstüne bu kadar gitmeyin bence adam elinden geleni yapiyor daha ne yapsin bonservisine o kadar para verildi diye üzerine gidiliyor daha once bircok oyuncuda oldugu gibi... 13 milyon euro etmeyen adama 13 milyon euro verip transfer edenleri elestirmek lazim asil

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

1 gol 1 asist yapmış olması baroni hakkındaki düşüncelerimizi değiştirmeyecek... gitmeli

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    emenike'nin üstüne bu kadar gitmeyin bence adam elinden geleni yapiyor daha ne yapsin bonservisine o kadar para verildi diye üzerine gidiliyor daha once bircok oyuncuda oldugu gibi... 13 milyon euro etmeyen adama 13 milyon euro verip transfer edenleri elestirmek lazim asil
    Katılıyorum.Gs maçı dısında tüm maçlarda elinden geleni yaptı bonservisi yüksek diye böyle bakmamak lazım mal degil bu adam.Ben gayet memnunum Emenike'den sadece son vurusları biraz daha kaliteli yapmalı.

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri