Öğlen maç mı olur ŞL'de ?Yalandır hocam,inanmayın
![]()
Öğlen maç mı olur ŞL'de ?Yalandır hocam,inanmayın
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Kura pazartesiymiş sanırım.
Edit: Maç yarın 16.00'da
Maç 2 gün sonraya ertelensin de paramızı geri alalım yahu![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Aynen aynen ben paramı geri almak istiyorum işler iyice sıkıntıya girdi![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Maç yarın 16.00'a ertelenmiş.
İnsanlar nasıl gelecek o saatte maça, şaka gibi.
Isıtma ile ilgili açıklama gelmiş.
http://www2.galatasaray.org/kulup/haber/18704.php
Hakkaten yahu saat 4te mac mi olur
Taraftar olmaz o saatte, zor. Bizimkiler de Avrupa Ligi'nin garanti olmasıyla rahat oynar zaten. Yenileceğimizi düşünsem de bir heyecanı vardı maçın, kayboldu gitti bir anda.
O saatte insan mı olur stad da ? Ayıptır yahu,milletin işi gücü,okulu,dershanesi var.Şu hakemi biri dövsün ya.
Taraftar baskısı, atmosferi komple gider o saatte. Gerçi 16:20 gibi hava kararıyor fakat bugünkü o coşku olmaz çünkü o kadar adamı toplayamazsın o saatte. Çok komik bir karar oldu bence bu. Rezalet..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Şükrü Ergün denen şahıs daha belli değil saati diye açıklama yapmış.
Şükrü Ergün ilk defa hayırlı bişe söylemiş, saat daha belli değil demiş. Bzim klüp 4'ü kabul etmemeli sonuçta 2 takımda onaylamalıymış.
Kolasına kupa oynuyoruz sanki 16'da ŞL maçı he.Oldu canım.
![]()
Saat bellidir de söyleyememiştir o.
Bu arada Kopenhag elendi,kalan 60 dakika hurra hücum oynamalıyız,kaybedecek bir şeyimiz yok.Bunu ben düşünüyorsam hem Mancini hem de oyuncular rahatlıkla düşünür,umarım zevkli bir 60 dakika olur maç günü.
Kimsenin biletlerini sakladığını sanmıyorum. Boş tribünlere oynanır maç.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
şuna öldüm yalnız
4te olursa o mac o is olmaz sacmalik olur baya bi hem de
İlk 10 dakika da oynadığımız oyunu yine maçın başında oynarsak bu sefer ilk yarı bitmeden golü atacağımıza inancım tam.Erken gol turu getirecektir yoksa bu maç başladığı gibi biter bizim için maçın başı çok önemli varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız ve kazanacağız inşAllah.
Juventus alsın bari maçı da Galatasaray Uefaya gitsin benimde tek maça kalan kuponum tutsun![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Galatasaray SK @GalatasaraySK 6 dk
Bilgi | Biletleri olan taraftarlarimiz yarinki maça ayni biletle giris yapabilecekler.
Hadi bakalım,biletlerini stada girdikten sonra kaybetmiş,çöpe atmış,yırtmış kişiler ne yapacaklar ?
16.00 için kötü diyorduk, şimdi de 14.00 diyorlar.