O aracın sokulmasına kim izin verdiyse derhal istifa etmesi lazım.
Conte zemini beğenmemiş, oynamak istemiyorlarmış.
Gündüz falan fark etmez,nedeni haklı olsa da şu an tribünlerin hali rezalet.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Yahu ne bekliyorsunuz milletin işi gücü okulu var normal karşılamak lazım.Maç dün oynanacaktı hakem korktu resmen.
O Değilde stadın zemininin hötü olan kısmı bizim ilk 15 dakka hucüm edeceğimiz daha sonra juve'nin 45 dakka hucüm edeceği taraf. Yoksa?
Edit: Bu arada juve maçı bu zeminde oynamak istemiyomuş.
Beyler biletsiz alıyorlarmış bizim arkadaşlar girmiş. Yakın olan yaysın. Önceden bilsem giderdim be.
Bu saatten sonra haber verseniz de gitseniz de stadyuma yetişemezsiniz, ilk yarı olur. Giren girdi.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
İnşallah neuchatel maçı gibi stat kapasitesinden fazla olur bugün de galatasaraykaybedecek bir şeyimiz yok artık basbaya korkuyorlar
E bu Türkiye'nin en modern stadının bizim staddan farkı estetik olarak farklı olması mı ? bu arada bizim stad kardan etkilenmemiş , ayrıca çim koşulları da genelde daha iyi diye biliyorum , taraftarların ısıtması da var diye biliyorum , yani yazık ya devlet iki tane stad yaptı ikisini de eline yüzüne bulaştırdı , bu stadın kapanması için ekstra çalışma gerekiyormuş bir de heralde çatı ona uygun falan değil bizimkisi gibi , Şükrü Ergün'ün açıklamalarından bunu anladım , normalde kapalı yapılacak , şeffaf çatı ile çimler sağlıklı kalacaktı , ikisini de yapamadılar , 2 senedir çimler düzelmiyor sanırım stad düzgün güneş almadığı için , bugün de bu rezalet.
Cidden bilmediğim için soruyorum , yani kimseyi kırmak falan bir amacım yok , şu stad o zaman nasıl Türkiye'nin en modern stadı ? yani bizim stadda olmayan ne var mesela ekstradan ?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
http://instagram.com/p/hyAVOBpNyk/
kale arkası dolmuş şu anda diğerleri de aynı şekildedir umarım
edit değilmiş inşallah dolar ama işi olan olmayan gitsin
galatasaray'ın macı aksam oynansa sabaha kadar juventus yenerdı.gs'nin son secenegı ortam taraftar v.s hersey mukemmel.türk takımı juventustan ıyı oynar bu zemınde hadı basarılar.
Dershaneden önce Şampiyonlar Ligi keyfi![]()
Cidden enteresan bir maç olacak,başarılar Galatasarayıma.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bişe merak ettim mesela marchisio sarı görse şimdi atılır de mi?
Ders iptal oldu da maça yetişebildim şükürPek heyecan falan kalmadı gerçi ama başarılar aslanlarımıza.
Zemin berbat yine burdan bi sey cikmaz.
Star canlı yayını açabilen var mı internet üzerinden?
e ne oldu şimdi devre mi oldu ?Valla böyle maç olmaz.
Bu maç böyle biter top gitmiyorki dün bile daha güzel top oynanırdı.
Atarsak kafa golü atabiliriz bol bol korner almaya bakmak lazım.
Bu sahada ancak Alman kale oynanır.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Burak - Umut değişikliği lazım.
Bizim şimdi gideceğimiz taraf daha sağlam tek avantajımız bu gibi.Yoksa böyle biter zaten.